Πουτανάκι ή τραβελάκι η φίλη μας κλαούντια ???Μετά το μασάζ στη Βούλγαρη ( ανέφερα σχετικά) , ένα -δύο ποτάκια, δοκίμασα στη "νέα" πιάτσα στις γραμμές του Ο.Σ.Ε. Δεν είχε τίποτα, ωστόσο πέτυχα, την κλαούντια (νομίζω), Ρουμάνα, στο φανάρι κοντά στην ταβέρνα ο παλαιός σταθμός.50€ στο αμάξι. Καλή πίπα,δεν δοκίμασα κάτι άλλο αν και το πρόγραμμα περιείχε και άλλες υπηρεσίες .Σε γενικές γραμμές άξιζε τα χρήματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πουτανάκι με περιγραφη που ταιριαζει με αυτη του φιλου παραπανω.ειναι λεει στην ελλαδα 3 χρόνιαΠουτανάκι ή τραβελάκι η φίλη μας κλαούντια ???
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
παιδιά γράψτε λάθος τώρα το θυμήθηκα πολωνέζα ήταν η κοπέλα..ξέρη κανείς τίποτα για αυτό;
Συναγωνιστές, επιστρέφω με μία αναφορά απ την τελευταία μου βόλτα στις πιάτσες. Δεν πήγα με σκοπό να γαμήσω ότι και να γίνει, αλλά πήγα προετοιμασμένος ψυχολογικά και οικονομικά ώστε αν βρω κάτι καλό να το τιμήσω. Κυρίως όμως πήγα να κόψω κίνηση. Μπορεί να αναρωτιέστε "καλά, μαλάκας είναι αυτός ο ΤζονΓου που γυρνάει στις πιάτσες και δεν πηδάει καμία;" αλλά απ το να πηδήξω κανένα μπάζο ή τζάνκι προτιμώ να γυρίσω άπραγος και απλά να προσανατολιστώ και να σας αναφέρω τι είδα και να ανταλλάξω πληροφορίες μαζί σας. Οπότε στο θέμα μας:
Πάνω-κάτω στην Γιαννιτσών πόσες φορές πέτυχα ελάχιστα πράγματα. 2-3 πολύ μέτριες που έμοιαζαν και για τζάνκια στο σημείο απέναντι απ το δρομάκι που οδηγεί στον Καλιγούλα. Πιο κάτω η απόλυτη νέκρα. Σε μία φάση είδα μία κοπελίτσα που φαινόταν αρκετά καλή, με καστανό μαλλί λίγο σγουρό, αλλά εκείνη την στιγμή την έψηνε ένας τύπος με παπάκι και όταν ξαναπέρασα δεν ήταν εκεί. Μπήκα και σε κοντινά στενά να ψάξω αλλά απόλυτη νέκρα κι εκεί.
Κατάλαβα που εννοούσε ο foyfoy ότι είναι η "νέα πιάτσα" (ή έτσι νομίζω). Έστριψα αριστερά μετά την κίτρινη καντίνα και πέρασα τις γραμμές του τραίνου και τον μεγάλο δρόμο που σε βγάζει απ την πόλη αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να βγω στην 26ης οκτωβρίου στο ύψος του φιξ χωρίς να συναντήσω ψυχή...! Ή ήταν άσχημη μέρα / ώρα / στιγμή ή απλά έπρεπε να ψάξω πιο πολύ στα στενάκια αντί να βγω κατευθείαν στην 26ης.
Πάντως αφού βρέθηκα στην 26ης έκανα και περάσματα από εκεί. Στο πρώτο πέρασμα μου φάνηκε ότι είδα μία ξανθιά τρανς που έφερνε στο σουλούπι της Φιόνας, όπως την θυμόμουν, αλλά εκείνη την ώρα την φόρτωνε κάποιος άλλος. Γενικά και στην 26ης έπαιζε νέκρα. Μετά από λίγο εμφανίστηκε μία μελαχροινή σε ένα μαύρο 206 που είχα δει και σε προηγούμενη βόλτα μου και μία άλλη μελαχροινή με ένα νισάν μίκρα. Τις ξέρει κανείς; Από απόσταση έμοιαζαν καλές αλλά δεν σταμάτησα να ελέγξω. Σταμάτησα όμως όταν είδα ένα αμάξι μπροστά μου να κατεβάζει μία ξανθιά και νόμισα ότι ίσως να ήταν η Φιόνα, αλλά όταν την πλησίασα είδα ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο τελικά.
Σε κάποια φάση βαρέθηκα να κάνω κύκλους χωρίς να βλέπω μεγάλη ποικιλία και είδα ξαφνικά και σταματημένους μπάτσους σε ένα στενό κοντά στην Γιαννιτσών αλλά και στην 26ης, οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια και έφυγα. Και πάλι έχω την αίσθηση ότι η ώρα ή η μέρα δεν ήταν οι ιδανικές. Δεν είναι δυνατόν να έχουν τόσο λίγη κίνηση οι πιάτσες; Τι λέτε, συνάδελφοι; Ίσως πρέπει να περνάω παρασκευή ή σάββατο βράδυ. Γενικά πάντως οι πιάτσες μου φαίνονται σαν το να ψωνίζεις φρούτα στην λαϊκή. Άλλες φορές δεν βρίσκεις, άλλες βρίσκεις μπαγιάτικα, και πρέπει να ψάξεις και να διαλέξεις τα καλά. Βαρετή διαδικασία και οι καλές φαίνεται να σπανίζουν, αλλά θα ξαναδοκιμάσω, που θα πάει κάτι θα πετύχω
Πάνω-κάτω στην Γιαννιτσών πόσες φορές πέτυχα ελάχιστα πράγματα. 2-3 πολύ μέτριες που έμοιαζαν και για τζάνκια στο σημείο απέναντι απ το δρομάκι που οδηγεί στον Καλιγούλα. Πιο κάτω η απόλυτη νέκρα. Σε μία φάση είδα μία κοπελίτσα που φαινόταν αρκετά καλή, με καστανό μαλλί λίγο σγουρό, αλλά εκείνη την στιγμή την έψηνε ένας τύπος με παπάκι και όταν ξαναπέρασα δεν ήταν εκεί. Μπήκα και σε κοντινά στενά να ψάξω αλλά απόλυτη νέκρα κι εκεί.
Κατάλαβα που εννοούσε ο foyfoy ότι είναι η "νέα πιάτσα" (ή έτσι νομίζω). Έστριψα αριστερά μετά την κίτρινη καντίνα και πέρασα τις γραμμές του τραίνου και τον μεγάλο δρόμο που σε βγάζει απ την πόλη αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να βγω στην 26ης οκτωβρίου στο ύψος του φιξ χωρίς να συναντήσω ψυχή...! Ή ήταν άσχημη μέρα / ώρα / στιγμή ή απλά έπρεπε να ψάξω πιο πολύ στα στενάκια αντί να βγω κατευθείαν στην 26ης.
Πάντως αφού βρέθηκα στην 26ης έκανα και περάσματα από εκεί. Στο πρώτο πέρασμα μου φάνηκε ότι είδα μία ξανθιά τρανς που έφερνε στο σουλούπι της Φιόνας, όπως την θυμόμουν, αλλά εκείνη την ώρα την φόρτωνε κάποιος άλλος. Γενικά και στην 26ης έπαιζε νέκρα. Μετά από λίγο εμφανίστηκε μία μελαχροινή σε ένα μαύρο 206 που είχα δει και σε προηγούμενη βόλτα μου και μία άλλη μελαχροινή με ένα νισάν μίκρα. Τις ξέρει κανείς; Από απόσταση έμοιαζαν καλές αλλά δεν σταμάτησα να ελέγξω. Σταμάτησα όμως όταν είδα ένα αμάξι μπροστά μου να κατεβάζει μία ξανθιά και νόμισα ότι ίσως να ήταν η Φιόνα, αλλά όταν την πλησίασα είδα ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο τελικά.
Σε κάποια φάση βαρέθηκα να κάνω κύκλους χωρίς να βλέπω μεγάλη ποικιλία και είδα ξαφνικά και σταματημένους μπάτσους σε ένα στενό κοντά στην Γιαννιτσών αλλά και στην 26ης, οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια και έφυγα. Και πάλι έχω την αίσθηση ότι η ώρα ή η μέρα δεν ήταν οι ιδανικές. Δεν είναι δυνατόν να έχουν τόσο λίγη κίνηση οι πιάτσες; Τι λέτε, συνάδελφοι; Ίσως πρέπει να περνάω παρασκευή ή σάββατο βράδυ. Γενικά πάντως οι πιάτσες μου φαίνονται σαν το να ψωνίζεις φρούτα στην λαϊκή. Άλλες φορές δεν βρίσκεις, άλλες βρίσκεις μπαγιάτικα, και πρέπει να ψάξεις και να διαλέξεις τα καλά. Βαρετή διαδικασία και οι καλές φαίνεται να σπανίζουν, αλλά θα ξαναδοκιμάσω, που θα πάει κάτι θα πετύχω
γεια χαρα johnwoo επεσες στη περιπτωση το σαββατο το βραδυ στη πιατσα ειχε ασφα με τζιπ που εκανε ελεχους , ειχε τροχαια μονιμα στημενοι κοντα στην εφημεριδα , η περιοχη ηταν αστα να πανε , να φαντασθεις οτι η ασφα με το τζιπ , ειχε παει για μια στιγμη μεσα στη πηδω καβαντζα που τωρα την εχουν περιφραξει για να τη σκαψουν οσο για την νεα πιατσα το σαββατο βραδυ εως 11 ειχε μια αδυνατη μεχρι την ςρα που περασε το καρουμπαλο ,Απο εκεινη την ωρα τιποτα αυτοι που ηταν κανονικα ηταν η κοπελα στη ταβερνα φορουσε κολαν και κοντο παντελονακι , ηταν αναρπαστη και την εφερναν πισω σε 10 λεπτα ,Εγω θα περασω νωρις σημερα γυρο στης 9 να δω τι εχει γιατι μαλλον καθημερινη εχει ποιο πολλες γυναικεσ
παντως συντροφοι απο την νεα πιατσα περασα το σαββατο το βραδυ κατά τισ 12 με 1 και δεν ειχε τιποτα.Οσο για την Ρουμανα εξω απο την ταβερνα ειναι συμπαθητικη στην φατσα και σκεφτομαι να την τιμησω, αν καιμεχρι να το σκεφτεις εχει φυγει.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ποια ειναι αυτη η ταβερνα? διευ8υνση?
η ρουμανα μηπως φοραει μποτες?
οχι το σαββατο φορουσε τσαρουχιαποια ειναι αυτη η ταβερνα? διευ8υνση?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
χαχα γελασαμε παλι σημερα
ταβερνα ο παλαιος σταθμος.στα δευτερα φαναρια απο δικαστηρια προς δυτικη εισοδο.συντομη βολτα σημερα.μονο κατι τραβεστι στον οπαπ.καλη περιπτωση η ελσα αλλα βαριομουν και την εκανα.εχει εξαφανιστει αυτη με το μπλε μεγκαν με τις πινακιδες βολου(αυτην εψαχνα βασικα)ποια ειναι αυτη η ταβερνα? διευ8υνση?
being_wild
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η ελσα ειναι ενα τραβελι που φορουσε σημερα 1 φορεμα μπεζ με μποτα καφε??? εκει στην γιαννιτσων προς την καντινα??? την μιλησα κ μου ειπε 50 ευρω...
οχι .μοιαζει με αυτην που λες αλλα οχι .ηταν στο στενακι κατω απο τον οπαπ, μαζρ με αυτην με το rx8.φορουσε τζιν και μπλουζακι.την αλλη που λες μακρια.την ειχα παρει 2φορες.πριν χρονια και προσφατα .πολυ υφακι,μυγιαγγιχτη ,βιαστικη.ΜΑΚΡΙΑ.η ελσα παντως ειναι καλη επιλογηη ελσα ειναι ενα τραβελι που φορουσε σημερα 1 φορεμα μπεζ με μποτα καφε??? εκει στην γιαννιτσων προς την καντινα??? την μιλησα κ μου ειπε 50 ευρω...
being_wild
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η ελσα ποσο περνει?...για κανονικη μου φανηκε οχι τραβελι...
ποια ειναι αυτη ρε φιλε μου?ριξε μερος και αμαξι παρακαλω..και κατι αλλο..πως κρατατε ονοματα ρε μαγκες..εγω ουτε καν ρωταω ποτε κι αν τυχει δεν λεω ποτε το δικο μου μιας και μαλλον κι αυτη μουφα ονομα θα πει..οντως δε μοιαζει.νομιζω μονο σπιτι της 40 με 50€
pakara εισαι το νεο αιμα στο θεμα και σε καλοσοριζω με χαρα μιας και παρακολουθω οτι συνησφερεις τα μεγιστα...
δεν εχει αυτοκινητο καρδια μου.ειναι μια καστανομαλλα,αδυνατη,κανονικο υψος, μοιαζει πολυ με κανονικη κοπελα.και εγω δε δινω το ονομα μου.διαπιστωσα παντως οτι ορισμενες λενε διαφορα ονοματα.π.χ. αυτη μεν clk,σ εμενα ειπε βικυ και σε καποιους φιλους αλλιως.χρειαζεται καμια φορα βεβαιωση ταυτοπροσωπιας
αν μου λεγες και που ακριβως κανει πιατσα αδερφε μου...πανυως μου κανουν εντυπωση τα ''σχετικα λιγα 40-50 ευρω''...θενκς!!!δεν εχει αυτοκινητο καρδια μου.ειναι μια καστανομαλλα,αδυνατη,κανονικο υψος, μοιαζει πολυ με κανονικη κοπελα.και εγω δε δινω το ονομα μου.διαπιστωσα παντως οτι ορισμενες λενε διαφορα ονοματα.π.χ. αυτη μεν clk,σ εμενα ειπε βικυ και σε καποιους φιλους αλλιως.χρειαζεται καμια φορα βεβαιωση ταυτοπροσωπιας
κι εγω λογικο το θεωρω απλα επειδη αλλες ζηταν 100αρια για σπιτι..καλη στο σπιτι εχεις παει?οσο για το αλλο που ρωτας για την αποσυνδεση,οχι ρε συ,ειναι επιλογη να φενεσαι αποσυνδεδεμενος!!!ειναι στο στενο αναμεσ σε οπαπ και γιαννιτσων,απεναντι απο καρφουρ.σημερα ηταν στο πιο κατω στενο.πρεπει να ειναι 50€.το θεωρω πολυ λογικο ποσο.
απο την εμπειρια μου.οι πιο πολλες ειναι 60 με 70 στο σπιτι.εχει και με 50 που ειναι μαλιστα κατα τη γνωμη μου και απο τις καλυτερες.100 νομιζω παιρνει μονο αυτη με το κοκκινο πεζω καμπριο στην πολυτεχνειου.οσο για το αλλο δεν το ηξερα οτι υπαρχει τετοια επιλογη.
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου