Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πω ρε συναγωνιστές, που βρίσκετε κουράγιο να τριγυρνάτε τέτοιες ώρες;
Εγώ τέτοιες ώρες είμαι για καμιά μπύρα και κανέναν γύρο, δεν με πιάνουν άλλες ορέξεις για να κυκλοφορώ στις πιάτσες, αλλά γι' αυτό χάνω και τα καλύτερα θα μου πείτε... Δεκτό.

Psaxnw, δυστυχώς δεν σε πρόλαβα για να βοηθήσω έγκαιρα αλλά γενικά για Λουίζα είχα πολύ θετικές εντυπώσεις. Φιλική και συμπαθητική. Αρχικά ξενέρωσα λίγο γιατί όπως τα είχα ακούσει απ τον pakara είχα φτιάξει μια τέλεια εικόνα σε στυλ φιόνας στο μυαλό μου και είδα τελικά κάτι κατώτερο, αλλά αν και ψιλονταρντανοφέρνει είναι αρκετά θυληπρεπής γενικά. Πάντως μετά μου πήρε μία διαστημική πίπα και με έστειλε, αλλά απογοητεύτικα λίγο που απέφευγε να μ' αφήσει την γαμήσω. Γενικά αξίζει ρε συ, αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης. Θα ήθελα να δοκιμάσω την μελαχροινή με το Πόλο (σόνια την είπαμε νομίζω;) και την Φιόνα για να έχω λίγο πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλά έτσι όπως δεν κυκλοφορώ στις πιάτσες το βρίσκω δύσκολο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτες οι δυο ειναι σχεδον καθημερινα και ιδιως η σονια και πριν τις 12. για τη σονια επιφυλασσομαι και εγω.
σημερα παντως κλασικα ηταν η φιονα, αλλη μια ασημι αυτικινητο στην 26ης(παναγια μου) , η στελα στην πολυτεχνειου( μαλιστα για πολυ ωρα δεν την επαιρνε κανενας.αναδουλειες λογω του σαιτ;) και τελικα κατελιξα σε ελενα με το γκετζ.40€ αμαξι, η ιδια καλη γενικη εικονα, πολυ ωραιο στηθος

julian13

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πάντως δηλώνω fan της φιόνας... ¨έχω πάει πριν κάτι χρόνια με 2 άλλα τρανς άλλα δεν θυμάμαι ονόματα και έτσι δε μπορώ να εκφέρω άποψη γενική για την πιάτσα.
ίσως είναι εκτός topic αυτά τα link αλλά ρίξτε μια ματιά τη υπάρχει στην ισπανία και με τη κόστος.
Είμαστε πολύ πίσω.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτες οι δυο ειναι σχεδον καθημερινα και ιδιως η σονια και πριν τις 12. για τη σονια επιφυλασσομαι και εγω.
σημερα παντως κλασικα ηταν η φιονα, αλλη μια ασημι αυτικινητο στην 26ης(παναγια μου) , η στελα στην πολυτεχνειου( μαλιστα για πολυ ωρα δεν την επαιρνε κανενας.αναδουλειες λογω του σαιτ;) και τελικα κατελιξα σε ελενα με το γκετζ.40€ αμαξι, η ιδια καλη γενικη εικονα, πολυ ωραιο στηθος
ρε θηριο...4:30 το πρωι ακομα δεν ειχες βγει τσαρκα...βγηκες πηδηξες και εννια και τεταρτο εγραψες αναφορα?εκτος αν δεν κοιμηθηκες καν...
παλι την γκετζ πηρες?τοσο καλη ειναι?και πριν 3-4 μερες δεν την ειχες παρει παλι?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε θηριο...4:30 το πρωι ακομα δεν ειχες βγει τσαρκα...βγηκες πηδηξες και εννια και τεταρτο εγραψες αναφορα?εκτος αν δεν κοιμηθηκες καν...
παλι την γκετζ πηρες?τοσο καλη ειναι?και πριν 3-4 μερες δεν την ειχες παρει παλι?
δεν ειχε ψυχη στις πιατσες εκτος απο αυτες που εγραψα.ξενερωσα και λιγο με αυτα που γραφτηκαν γι αυτη με το πεζο καμπριο (σκεφτηκα να δοκιμασω να κανω παζαρι στην τιμη αλλα και παλι τα 80€ που ενδεχομενως θα εδινα μου φανηκαν πολλα), δεν βρηκα αυτη για την οποια βγηκα(λουιζα) και προκειμενου να πεχω βγει ασκοπα, πηρα την ελενα.40€ χρυση μετριοτητα και σχεεδον παντα επιτυχημενο αποτελεσμα.
με ειχε παρει ο υπνος ενω διαβαζα κατι απο νωρις και μετα το πηρα σερι, αλλα τι να το κανεις καλυτερα να μην ξυπνουσα

tiresias

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτήν με το γκετζ πάντως την εχω πάρει κι εγω και αρκετες φορες. Είναι αρκετα καλη καθαρη και υπομονετικη θα έλεγα και με φανταστικο στηθος. Το μονο κακο ειναι οτι δεν παιζει κολαρακι...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καποιος φιλος παραπανω ειπε οτι επαιξε και κωλαρακι.εγω μια φορα το εθεσα (εναντι επιπλεον χρηματων) αλλα η απαντηση ηταν κατηγορηματικα αρνητικη.τη συνιστω ανεπιφυλακτα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σημερα ειδα στην αγορα την Αννα με ενα κοκκινο matiz.

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
πσαχνω αυτο απο ισπανια....
καλλο φαινεται....

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρια ξερει κανεις κατι για μια μελιτα τραβεστι που παιζει μεσω φατσα.γρ?

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Τελικα ποιο ειναι το καλήτερο τραβεστι?
στη θεσσαλονίκη

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω μονιμος για 5-6  τραβελια ,μηπος τελικα πηγε καποιος  με καποιες  εγραψε καλα  λογια και την πεσαν τα τραβελια απο εδω και αλλα διαφημιζουν τον εαυτο τους και αλλα  γραφουν μαλακιες για αφτες που δεν γουσταρουν και εμεις σαν τους  μαλακες τρεχουμε εκει.........Εγω εχω παει με τραβελια και πουτανες και δεν διαβασα ποτε για αφτες που πηγα!!!!!!τι γινετε τελικα?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Διαβαζω μονιμος για 5-6  τραβελια ,μηπος τελικα πηγε καποιος  με καποιες  εγραψε καλα  λογια και την πεσαν τα τραβελια απο εδω και αλλα διαφημιζουν τον εαυτο τους και αλλα  γραφουν μαλακιες για αφτες που δεν γουσταρουν και εμεις σαν τους  μαλακες τρεχουμε εκει.........Εγω εχω παει με τραβελια και πουτανες και δεν διαβασα ποτε για αφτες που πηγα!!!!!!τι γινετε τελικα?
δεν μας λες με ποιες πηγες και εντυπωσεις μπας και βγει καμια ακρη...για πες φιλε μου

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ολα  αυτα παιδες απο τραβελη που εχωσα εγω και που τα ειπαμε διοτι στον κυκλο τους παιζει εντονα το αυτο που γραφω............οποτε χωστε οτι σας γουσταρη  και μην ακουτε παπαριες

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ολα  αυτα παιδες απο τραβελη που εχωσα εγω και που τα ειπαμε διοτι στον κυκλο τους παιζει εντονα το αυτο που γραφω............οποτε χωστε οτι σας γουσταρη  και μην ακουτε παπαριες
δεν καταλαβα χριστο...θα μου απαντησεις στο παραπανω ερωτημα μου βρε...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom