Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το αμαξι οντως ειναι μικρο, ευτραφουλης παντως δεν ειμαι. αν οντως εισαι τρανς και επειδη ριχνεις αδεια..., δωσε καποιο στοιχειο για να καταλαβουμε οσοι τυχόν εχουμε παει μαζι σου ( και με πμ) ποια εισαι.
εχω γραψει κατι για σενα, οποια και αν εισαι, που δεν ανταποκρινεται στην αληθεια;
θα μας κανεις βουκινο δηλαδη για τις επιδοσεις μας; ή οποιον τουλαχιστον νομιζεις οτι εχεις ταυτοποιησει;
cool pakara χαλαρωσε λιγο ουτε μεροκαματο να επαιρνες!!!!!!!!ολα καλα φιλακια

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν περνει μεροκαματο κι αν οντως εισαι τρανς σας εχουμε δωσει πολλα μεροκαματα και λετε μαλακιες τωρα εδω...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινω το σχολιο σου. δεν απαντησες παντως στην ερωτηση μου.
κσεκολο εσυ αυτη στο αβαταρ;

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
αν θελλησει παντως καμια κυρια εδω ειμαι.....
για λιγο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι αλλα πμ.πραγματικα δεν μπορω να βοηθησω.και αφου δε θελει και η ιδια να δωσει καποιο επιπλεον στοιχειο!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:headbang:Μανγκες εχω φαει και εγω μεγαλη πουτσα σε αγκελιες με τραβελοπουστες.....
  κατι πουσταρια με περουκες και ...τριχες!
Τα καλυτερα τραβελια ειναι στις πιατσες ...τσεκαρισμενο !

Για το τραβελακι ΣΤΕΛΑ (πολυτεχνιου πεζο μπορντο) γραφτηκε οτι ειναι βρωμιαρα και ...καλα
  Ψεμα χοντρο! Το εχω σκισει πολλες φορες και εχω περασει σπεσιαλ.Ωραια εντυπωσιακη και ...ψηλα καπουλια! Αν χανει καπου ειναι στο βυζι κατα τα αλλα ....καλο κοματι...

Κατι... αλλο εχει πανω στην γιανιτσων στο υψος του καρεφουρ περιπου.Δεν θυμαμε ονομα , αλλα με ειχαι παει στο σπιτι της(μοναστιριου μεσα σε στενο ,καινουργια πολυκατικια)
Απο μουρη  προσυχοφατσα... ωραιο σωμα , πολλυ καθαρη και καλη περιποιηση...Με αλλα λογια σκυλακι σπεσιαλ...  , πρεπει να με γουσταρισε γιατι σε καποια φαση ....μου φιλουσε τα μπρατσα..χε χε χε!
Μαλον πρεπει να ειναι ξενη γιατι καποια στιγμη μου λεγε κατι ....πιπες γερμανικες ..νομιζω.

εσι εισαι πολι  σκατοψυχος απο ολες αυτες ποθ καναν τουσ γαμιαδες εδω μεσα(ισως και να ιταν ενα κρθφο τους ονειρο κανεισ δεν ξερει αβυσσος η ψυχη τισ τρανς).
πανε πλυσου λιγο γιατι βρωμας...

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν περνει μεροκαματο κι αν οντως εισαι τρανς σας εχουμε δωσει πολλα μεροκαματα και λετε μαλακιες τωρα εδω...
τοσο καιρο τις μαλακιες τις λετε εσεις εδω.
μηπος τορα να πουμε και μεις καμια μαλακια να περαση και ωρα η δικη μας?
οπος πινακιδες.....
χρωμα...
μοντελο...
τα γουστα που βγαζετε αυτα που μας ζητατε να κανουμε
ετσι να μην εχουν στρεςς τα δικα μας τα κοριτσια...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Tsou_li ηρέμησε λίγο. Πολλά νεύρα βλέπω.........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τou_li
ψυχραιμια...κατσε και διαβασε απ την αρχη τα ποστ και βρες και τις μαλακιες και τα καλα λογια...Οσο για τις πινακιδες κτλ που λες το μονο που θα κανεις ειναι κακο στη δουλεια σου..Αν εισαι τρανς...που στην τελικη δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος...μπορει καποιες πινακιδες που εσυ εχεις να μην ειναι καν στο σαιτ ο ανθρωπος..Αλλα δεν ηξερα οτι κανετε και τετοιες μαγκιες να κρατατε νουμερα..Για να χουμε το νου μας λιγακι και να ερχομαστε με ταξι :)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τou_li
ψυχραιμια...κατσε και διαβασε απ την αρχη τα ποστ και βρες και τις μαλακιες και τα καλα λογια...Οσο για τις πινακιδες κτλ που λες το μονο που θα κανεις ειναι κακο στη δουλεια σου..Αν εισαι τρανς...που στην τελικη δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος...μπορει καποιες πινακιδες που εσυ εχεις να μην ειναι καν στο σαιτ ο ανθρωπος..Αλλα δεν ηξερα οτι κανετε και τετοιες μαγκιες να κρατατε νουμερα..Για να χουμε το νου μας λιγακι και να ερχομαστε με ταξι :)
συμφωνω μαζι σου, η αντιδραση της ειναι καπως τραβηγμενη.αν εχει καποια τρανς προβλημα με κατι που γραφτηκε γι αυτην ας το γραψει ανοιχτα.
π.χ. στο αντιστοιχο θρεντ της αθηνας για τη ναντια και τι δε γραφτηκε, ακομη και οτι ειναι αντρας με περουκα.
βγηκε ομως και αντεκρουσε και υποστηριξε τη θεση της.
εδω δεν νομιζω οτι γραφτηκε καποια μεφαλη αναληθεια και αυτες που γραφτηκαν οι ιδιες που συστηθηκαν ως τρανς ειπαν οτι γραφτηκαν απο αλλες με αντρικα νικ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου, η αντιδραση της ειναι καπως τραβηγμενη.αν εχει καποια τρανς προβλημα με κατι που γραφτηκε γι αυτην ας το γραψει ανοιχτα.
π.χ. στο αντιστοιχο θρεντ της αθηνας για τη ναντια και τι δε γραφτηκε, ακομη και οτι ειναι αντρας με περουκα.
βγηκε ομως και αντεκρουσε και υποστηριξε τη θεση της.
εδω δεν νομιζω οτι γραφτηκε καποια μεφαλη αναληθεια και αυτες που γραφτηκαν οι ιδιες που συστηθηκαν ως τρανς ειπαν οτι γραφτηκαν απο αλλες με αντρικα νικ
Το θεμα ειναι αδερφε οτι απο τις "τρανς" των τελευταιων ημερων το πολυ μια να ειναι αληθινη και αν...Κι αν οντως ειναι ξερεις και ξερω ποσο κομπλεξαρες ειναι πολλες απ αυτες...

Υγ η Φωτο στο αβαταρ της "μιας" κατι μου θυμισε κι εμενα..απο msn...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι αδερφε οτι απο τις "τρανς" των τελευταιων ημερων το πολυ μια να ειναι αληθινη και αν...Κι αν οντως ειναι ξερεις και ξερω ποσο κομπλεξαρες ειναι πολλες απ αυτες...

Υγ η Φωτο στο αβαταρ της "μιας" κατι μου θυμισε κι εμενα..απο msn...
διαβαζα το θεμα για την ευα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα πραγματα εδω να ειναι τοσο διαφορετικα σε σχεση με την αθηνα (βλεπε και σιλβια, και ναντια που παρα τη σφοδρη επιθεση που δεχτηκε κρατησε αλλη σταση)
συμφωνω και το σχολιο σου για τα αυτοκινητα.ειναι λογικο ισως να κρατανε οι τρανς πινακιδες , τοσα και τοσα συμβαινουν, αλλα απο μια τετοια κινηση μονο να χασουν ισως και να δημιουργησουν προβλημα σε πελατες τους που δεν τους δημιουργησαν κανενα προβλημα.
σημαντικος και σε μια τετοια περιπτωση ειναι και ο ρολος των μοντ (βλεπε π.χ. φωτογραφιες απο δρομο)
αυτα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κσεκολο γιατι αλλαξες το αβαταρ σου;μια χαρα φωτο σου ειχες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom