You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το βιολι του ο καραγιαννης............χαχαχαχαΤι περίεργη σύμπτωση, συνάδελφοι...; Φαίνεται ότι οι τρανς του site μας ξυπνάνε ακριβώς λίγο μετά την ώρα που σχολάνε τα πρωινά σχολεία...
Αντμίνς και μοντς...!!!!!! Τι παραπάνω θέλετε να δείτε; Βάλτε λίγη τάξη στο χάος!
Τι περίεργη σύμπτωση, συνάδελφοι...; Φαίνεται ότι οι τρανς του site μας ξυπνάνε ακριβώς λίγο μετά την ώρα που σχολάνε τα πρωινά σχολεία...
Αντμίνς και μοντς...!!!!!! Τι παραπάνω θέλετε να δείτε; Βάλτε λίγη τάξη στο χάος!
Εσύ δεν έβαλες τάξη σε ολόκληρο ΠΑΟΚ........για το αβατάρ λέω ;)
Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, το κεντρικό θέμα δεν είναι αν τα άτομα που μπαίνουν εδώ και σπάνε πλάκα είναι παιδάκια ή συνταξιούχοι. Ακόμα και τρανς να είναι (που το βρίσκω τελείως απίθανο) δεν έχει σημασία γιατί το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μπει για να ψάξουν πελάτες, ούτε για να ανταλλάξουν καμία χρήσιμη πληροφορία, ούτε καν για να κριτικάρουν τους πελάτες τους, όπως υποστήριζαν, αλλά για να σπάσουν πλάκα με τους πραγματικούς χρήστες. Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους μέχρι τώρα.
Οπότε, αν δεν θέλουν οι μοντς να γίνει το site τσίρκο, νομίζω ότι θα όφειλαν να κάνουν κάτι. Το καλύτερο θα ήταν να μου δώσουν εμένα τα ΙΡ αυτών των ενοχλητικών χρηστών, να τα φέρω μαζί μου στην εταιρία που εργάζομαι ώστε να τα κάνουμε έναν εντοπισμό και να πληροφορήσω τους γονείς αυτών των παιδιών ότι οι γιοι τους παριστάνουν τις τρανσέξουαλ στο Ίντερνετ, να δούμε μετά ποιος θα γελάει με ποιον.
Σοβαρά πάντως, εγώ αν δεν διευθετηθεί το θέμα δεν ξανασυμμετέχω. Αν θελήσω να ξοδέψω τον χρόνο μου για μαλακίες θα δω κανένα ματς της super league καλύτερα.
Οπότε, αν δεν θέλουν οι μοντς να γίνει το site τσίρκο, νομίζω ότι θα όφειλαν να κάνουν κάτι. Το καλύτερο θα ήταν να μου δώσουν εμένα τα ΙΡ αυτών των ενοχλητικών χρηστών, να τα φέρω μαζί μου στην εταιρία που εργάζομαι ώστε να τα κάνουμε έναν εντοπισμό και να πληροφορήσω τους γονείς αυτών των παιδιών ότι οι γιοι τους παριστάνουν τις τρανσέξουαλ στο Ίντερνετ, να δούμε μετά ποιος θα γελάει με ποιον.
Σοβαρά πάντως, εγώ αν δεν διευθετηθεί το θέμα δεν ξανασυμμετέχω. Αν θελήσω να ξοδέψω τον χρόνο μου για μαλακίες θα δω κανένα ματς της super league καλύτερα.
Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, το κεντρικό θέμα δεν είναι αν τα άτομα που μπαίνουν εδώ και σπάνε πλάκα είναι παιδάκια ή συνταξιούχοι. Ακόμα και τρανς να είναι (που το βρίσκω τελείως απίθανο) δεν έχει σημασία γιατί το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μπει για να ψάξουν πελάτες, ούτε για να ανταλλάξουν καμία χρήσιμη πληροφορία, ούτε καν για να κριτικάρουν τους πελάτες τους, όπως υποστήριζαν, αλλά για να σπάσουν πλάκα με τους πραγματικούς χρήστες. Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους μέχρι τώρα.
Νομίζω ότι έχεις ξεφύγει λίγο!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα να μπαίνει εδώ και να διαβάζει/γράφει. Και πίστεψέ με μπαίνουν όντως και Τρανς και πουτάνες και gay και str8 εδώ. Όσο για τα ΙΡ αν μη τι άλλο είναι υπερβολικό και αστείο αυτό που λες. Τέλος αν πιστεύεις ότι σε θίγει το θέμα απλά (όπως το έχω πει ΠΑΡΑ πολλές φορές) ΜΗΝ μπαίνεις να το διαβάσεις!!!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δες και τις ωρες που γραφαμε τα μηνυματα(αν εχεις γνωστους που τα παιδια τους ειναι στον υπολογιστη 3ς 4ς και 5 αγρια χαραματα)τοτε οκ!!!!!!!Τι περίεργη σύμπτωση, συνάδελφοι...; Φαίνεται ότι οι τρανς του site μας ξυπνάνε ακριβώς λίγο μετά την ώρα που σχολάνε τα πρωινά σχολεία...
Εσύ δεν έβαλες τάξη σε ολόκληρο ΠΑΟΚ........για το αβατάρ λέω ;)
Καλό!!! Αλλά γιατί δεν έβαλα τάξη; Έφτιαξα τρομερή ομάδα, έκανα μεγάλες μεταγραφές (Σκαρμούτσος, Ανδράλας, Βόκολος, Κάραλιτς), έφερα προπονηταράδες (Φρίγκερ, Καραγεωργίου, Ντουμιτρέσκου) και έβγαλα και την ομάδα Champions League. Τι άλλο να κάνει πια ένας πρόεδρος;;;
Υ.Γ. (αυτό είναι εποικοδομητική πλάκα, όχι το να παριστάνεις την τρανς)
Νομίζω ότι έχεις ξεφύγει λίγο!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα να μπαίνει εδώ και να διαβάζει/γράφει. Και πίστεψέ με μπαίνουν όντως και Τρανς και πουτάνες και gay και str8 εδώ. Όσο για τα ΙΡ αν μη τι άλλο είναι υπερβολικό και αστείο αυτό που λες. Τέλος αν πιστεύεις ότι σε θίγει το θέμα απλά (όπως το έχω πει ΠΑΡΑ πολλές φορές) ΜΗΝ μπαίνεις να το διαβάσεις!!!
άμα αυτό είναι η επίσημη θέση του site τότε τι να κάνουμε... θα σπάμε πλάκα όλοι μαζί, παρέα με τις "τρανς"
Δες και τις ωρες που γραφαμε τα μηνυματα(αν εχεις γνωστους που τα παιδια τους ειναι στον υπολογιστη 3ς 4ς και 5 αγρια χαραματα)τοτε οκ!!!!!!!
Πώς δεν έχω; Έχω και γνωστούς που τα παιδιά τους είναι στον υπολογιστή 24ωρα συνεχόμενα... Χάλασε η σημερινή νεολαία
άμα αυτό είναι η επίσημη θέση του site τότε τι να κάνουμε... θα σπάμε πλάκα όλοι μαζί, παρέα με τις "τρανς"
Δηλαδή τι θέλεις να ακούσεις από το site? Άντε πάμε να ξορκίσουμε τις κακές τρανς που μπαίνουν εδώ και να φέρουμε τα παιδιά μας πίσω από την ακολασία μέσω ΙΡ? Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
sorry κιολα αλλα αν εισαι υπαληλος τσαμπα πληρωνεσαι απο το τραβελια πουτανες στο μασατζιδικα 8εσσ και στο τραβελια με προσοντα!!!!!!!sorry κιολα αλλα.............Για να μην ξεχνιόμαστε όμως, το κεντρικό θέμα δεν είναι αν τα άτομα που μπαίνουν εδώ και σπάνε πλάκα είναι παιδάκια ή συνταξιούχοι. Ακόμα και τρανς να είναι (που το βρίσκω τελείως απίθανο) δεν έχει σημασία γιατί το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μπει για να ψάξουν πελάτες, ούτε για να ανταλλάξουν καμία χρήσιμη πληροφορία, ούτε καν για να κριτικάρουν τους πελάτες τους, όπως υποστήριζαν, αλλά για να σπάσουν πλάκα με τους πραγματικούς χρήστες. Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους μέχρι τώρα.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η απο που τοσο σιγουρος οτι δεν ειμαστε τρανσ(τα επειχηρηματα σου)Καλό!!! Αλλά γιατί δεν έβαλα τάξη; Έφτιαξα τρομερή ομάδα, έκανα μεγάλες μεταγραφές (Σκαρμούτσος, Ανδράλας, Βόκολος, Κάραλιτς), έφερα προπονηταράδες (Φρίγκερ, Καραγεωργίου, Ντουμιτρέσκου) και έβγαλα και την ομάδα Champions League. Τι άλλο να κάνει πια ένας πρόεδρος;;;
Υ.Γ. (αυτό είναι εποικοδομητική πλάκα, όχι το να παριστάνεις την τρανς)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αναλογα ποιον εχουν πατερα..........Πώς δεν έχω; Έχω και γνωστούς που τα παιδιά τους είναι στον υπολογιστή 24ωρα συνεχόμενα... Χάλασε η σημερινή νεολαία
Τα έχω πει τα επιχειρήματά μου ρε παιδιά, αλλά στην τελική έχω πει κι όλας ότι δεν έχω πρόβλημα ότι και να είστε, ο καθένας είναι ότι δηλώνει. Απλά το θέμα μου είναι γιατί γράφετε στο θρεντ αλλά δεν μας είπατε κάτι με ουσία μέχρι τώρα. Από μία τρανς που μπαίνει στο site αυτό περιμένουμε, να μας διαφωτίσει λίγο
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα!!!!!!!λογικο να ξυπναμε οταν σχολανε τα σχολεια γιατι δουλευουμε ωσ αργα.καλημερα κοριτσια και αγορια
Δηλαδή τι θέλεις να ακούσεις από το site? Άντε πάμε να ξορκίσουμε τις κακές τρανς που μπαίνουν εδώ και να φέρουμε τα παιδιά μας πίσω από την ακολασία μέσω ΙΡ? Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Δεν είπα να τις βρούμε και να τις κάψουμε ζωντανές, αφεντικό. Για τον Πλεύρη με πέρασες; Απλά είχα καταλάβει άλλα. Ότι αν φαίνεται ότι ένας χρήστης έχει μπει για να προκαλεί απλά χωρίς να προσφέρει κάτι, υπάρχει και η αντίστοιχη αντιμετώπιση. Σε άλλες περιπτώσεις έτσι έχω δει. Ωστόσο επιφυλάσσομαι
sorry κιολα αλλα αν εισαι υπαληλος τσαμπα πληρωνεσαι απο το τραβελια πουτανες στο μασατζιδικα 8εσσ και στο τραβελια με προσοντα!!!!!!!sorry κιολα αλλα.............
Α, και για το άλλο είπαμε: είμαι αργόσχολος υπάλληλος, όπως και όλοι οι έλληνες, οπότε κάθομαι και γράφω στο σάιτ