Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το οτι χρησιμοποιειτε μεχρι τωρα αυτο το θρεντ για να κανετε chat και flame μεταξυ σας μας ενοχλησε.Αν θελετε πραγματικα να προσφερετε πληροφοριες και εξυπηρετηση μεσω του site, ουτε θα απειλουσατε για πινακιδες, ουτε σχολια για βρωμικες ανασες θα κανατε, ουτε θα κανατε ανουσια ποστ για να γεμιζουν οι σελιδες με μαλακιες.Θελετε να μας βοηθησετε?Αρχιστε να ποσταρετε πληροφοριες για που,πως,ποτε,ποσο κτλπ.
Σε αυτο το σαιτ γινεται σχολιασμος των υπηρεσιων σας, για να προστατευτει η υγεια μας,το πορτοφολι μας,και να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.Δεν ειναι σκοπος του σαιτ να περασετε ΕΣΕΙΣ καλα.Ετσι καταλαβα τουλαχιστον.

Οταν πουλας το κορμι σου σε μενα δεν σε πολυπαιρνει να μιλας για το μικρο μου πουλι και την βρωμερη μου ανασα και τα 50 κιλα περιτου λιπος μου.ΣΕ πληρωνω για να ικανοποιηθω ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΣΥ.

Οσο για το ποιοι πραγματικα ενοχληθηκαν και φοβηθηκαν:
Χαρη στα λιγα ατομα που μοιραζοντε εμπειριες και πληροφοριες σε αυτο το σαιτ αρχισε να ξεχωριζει που πραγματικα αξιζει να πας για αγοραιο ερωτα.Αυτο προσπαθειτε να ελεγξετε?.Λοιπον, με τη μεχρι τωρα συμπεριφορα σας το μονο σιγουρο ειναι οτι ΧΑΝΕΤΕ.
Σου ειπε κανεις οτι ψαχνω ικανοποιηση απο πελατη.Το μσν γεματο απο πσολες επιλεγμενες ειναι οτι ωρα θελει η κολαρα μου επιλεγη  μεγεθος και τεχνικη!!!!!Αναλογα τα κεφια!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ψυχραιμια κουκλες...ειπαμε μην χαρακτηριζουμε τοσο ευκολα...ομορφα κι ωραια!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εδω μεσα ειμαστε για να σταματηση η κακη κριτικη των κοριτσιων(συνιθος απο αλλες του κυκλου μας και απο απαισιους πελατες)
γιατι τον τελευταιο απο μπουρδελα com ειχε γινει κυρακατiνα com. κανω λα8ος?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αυτο παλι με τις σελιδες δεν το καταλαβα..
τους αρεσε πριν που ειταν υποτονικο με μια σελιδα την ημερα?
και γιατι εχουν να κανουν παντα με τα ποστ τις αθηνας>
εδω μακεδονια
εδω μακεδονια
θα σου εξηγησω τι εννοω. θα ηταν ευχης εργον να γεμιζαν οι σελιδες με ουσιωδη ποστ και οχι με ποστ του στυλ "γεια σου φιλη", "γεια σου φιλε" , "τι κανεις?" κλπ κλπ οπως κανετε τις τελευταιες μερες. αν προσεξεις στην κεντρικη σελιδα πανω πανω υπαρχει ενα πεδιο chat. για τετοιου ειδους επικοινωνια ειναι οτι καλυτερο.

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
quote author=tsou_li link=topic=4191.msg311090#msg311090 date=1197913777]
αυτο παλι με τις σελιδες δεν το καταλαβα..
τους αρεσε πριν που ειταν υποτονικο με μια σελιδα την ημερα?
και γιατι εχουν να κανουν παντα με τα ποστ τις αθηνας>
εδω μακεδονια
εδω μακεδονια
θα σου εξηγησω τι εννοω. θα ηταν ευχης εργον να γεμιζαν οι σελιδες με ουσιωδη ποστ και οχι με ποστ του στυλ "γεια σου φιλη", "γεια σου φιλε" , "τι κανεις?" κλπ κλπ οπως κανετε τις τελευταιες μερες. αν προσεξεις στην κεντρικη σελιδα πανω πανω υπαρχει ενα πεδιο chat. για τετοιου ειδους επικοινωνια ειναι οτι καλυτερο.

δλδ τοσο καιρο που γεμιζουν τα ποστ με ποδισφαιρο και με αλλα προσωπικα αντρικα δεν πηραζε?
το φιλη σε πηραξε?
ελεοςςςςςςςςς

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δλδ τοσο καιρο που γεμιζουν τα ποστ με ποδισφαιρο και με αλλα προσωπικα αντρικα δεν πηραζε?
το φιλη σε πηραξε?
ελεοςςςςςςςςς
στο συγκεκριμενο θρεντ το φαινομενο του chat εμφανιστηκε εσχατως.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Aτε ησυχασαμε,κανε δουλεια σου,γραψε οτι θες λοιπον και μην απαντας σε εμας
ακου μαλακα οποιος κι αν εισαι. ολα μου τα ποστ μεχρι τωρα κινουνται στα ορια της ευπρεπειας. το οτι με ειρωνευεσαι ομως με αναγκαζει να σου μιλησω οπως ισως σου αξιζει. Λογω επαγγελματος ξερω τι ωθει εναν αντρα που εχει μια εμφυτη θυληπρεπεια να αλλαξει φυλο. ξερω επισης οτι λογω του συντηρητισμου της κοινωνιας μας δεν ειναι ευκολο να βρειτε δουλεια οποτε το πεζοδρομιο δεν ειναι η ευκολη αλλα η ΔΥΣΚΟΛΗ λυση για εσας. ερχεστε αντιμετωποι με την καθε ανωμαλια του πελατη σωματικη η νοητικη. αυτο το σεβομαι αλλα δε σας δινει το δικαιωμα να μπαινετε εδω μεσα και να κανετε το θρεντ ανω κατω. εμενα προσωπικα δε μπορεις να με απειλησεις ουτε με τις πινακιδες του αυτοκινητου μου, ουτε με τα τυχον βιτσια μου ουτε με τιποτα. προσπαθησα να βοηθησω να εκτονωθει ενας φαυλος κυκλος αντιπαραθεσης πελατων- τρανς (ή "τρανς") εδω μεσα και θα βρω και τον μπελα μου. η πιο σωστη προταση ειναι να ανοιξει καποια απο εσας οπως δικαιουται ως μελος ενα νεο θρεντ οπως ειπε ο psaxnw με θεμα "εμεις οι τρανς" ή να ποσταρετε στο αλλο θρεντ που πραγματευεται αποκλειστικα τις τρανς της Θεσ/νικης. αγοραιος ερωτας--επαρχια--Θεσσαλονικη--Τρανσεξουαλ στη Θεασσαλονικη.

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ακου μαλακα οποιος κι αν εισαι. ολα μου τα ποστ μεχρι τωρα κινουνται στα ορια της ευπρεπειας. το οτι με ειρωνευεσαι ομως με αναγκαζει να σου μιλησω οπως ισως σου αξιζει. Λογω επαγγελματος ξερω τι ωθει εναν αντρα που εχει μια εμφυτη θυληπρεπεια να αλλαξει φυλο. ξερω επισης οτι λογω του συντηρητισμου της κοινωνιας μας δεν ειναι ευκολο να βρειτε δουλεια οποτε το πεζοδρομιο δεν ειναι η ευκολη αλλα η ΔΥΣΚΟΛΗ λυση για εσας. ερχεστε αντιμετωποι με την καθε ανωμαλια του πελατη σωματικη η νοητικη. αυτο το σεβομαι αλλα δε σας δινει το δικαιωμα να μπαινετε εδω μεσα και να κανετε το θρεντ ανω κατω. εμενα προσωπικα δε μπορεις να με απειλησεις ουτε με τις πινακιδες του αυτοκινητου μου, ουτε με τα τυχον βιτσια μου ουτε με τιποτα. προσπαθησα να βοηθησω να εκτονωθει ενας φαυλος κυκλος αντιπαραθεσης πελατων- τρανς (ή "τρανς") εδω μεσα και θα βρω και τον μπελα μου. η πιο σωστη προταση ειναι να ανοιξει καποια απο εσας οπως δικαιουται ως μελος ενα νεο θρεντ οπως ειπε ο psaxnw με θεμα "εμεις οι τρανς" ή να ποσταρετε στο αλλο θρεντ που πραγματευεται αποκλειστικα τις τρανς της Θεσ/νικης. αγοραιος ερωτας--επαρχια--Θεσσαλονικη--Τρανσεξουαλ στη Θεασσαλονικη.
Το εχεισ κανει πολλες φορες να απαντας κατα αφτο τον τροπο.Θεμα  χαρακτηρα ειναι κανε  δοθλεια σοθ λεμε .......οχι στοθς αλλοθς να μην απανταν και εσυ αβερτα!!!!!!Αντςε δασκαλε ποθ διδασκες!!!!!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν απειλησα κανεναν γιατρε διαβαζαι!!!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακα στο μπαμπα σου η στο γιο σου!αφου με αποκαλεσες μαλακα σορρυ αλλα συνενοηθηκαμε σαβουρα?Κανε κανα  "γλυφωμουνι" σε καμια τρανς!!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Εγω δεν απειλησα κανεναν γιατρε διαβαζαι!!!!!
εσυ οχι οι αλλες ναι. διαβαζω τα ποστ οσο κι αν πονανε τα ματια μου με το πως γραφεις. οσο για τον χαρακτηρα μου, τι να κανουμε? ειμαι λιγο αψυς και δεν ανεχομαι την ειρωνια. ο ανθρωπος εσωτερικα δεν αλλαζει ποτε και αυτο το ξερεις πολυ πολυ καλα. τελος παντων. σταματαω εδω γιατι αυτη η στιχομυθια δεν προσφερει κατι στους αλλους. καλη συνεχεια Αλεξια

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ακου και συ λοιπον τορα βλακα πως εδω μεσα εχουμε δικαιωμα οπως ιολοι να γραφουμε οτι θελουμε μεσα στα ορια του προσωπικου.
αν δεν σου αρεση για τους Χ λογους μπορεισ να τιηνκανεις με ελαφρια ...
οποσ καλος ειπε και ο adm.
αλλα προφανος σου θιξαμε κατι και δεν αντεξες οσο και να προσπαθεισ να μας πησεις οτι εισαι coollllll..
καλα. αυτα σε αλλες.
ανοητε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μαλακα στο μπαμπα σου η στο γιο σου!αφου με αποκαλεσες μαλακα σορρυ αλλα συνενοηθηκαμε σαβουρα?Κανε κανα  "γλυφωμουνι" σε καμια τρανς!!!!
δυστυχως εμενα δε με ξερεις για να με πεις σαβουρα. αλλα η μαλακια φαινεται και μπορω να σε αποκαλεσω ετσι. ασχολησου παλι με τα πελατακια σου εδω μεσα που τους εχει εξιταρει το μυστηριο της αγνωστης τρανς στο ιντερνετ και καλη καρδια

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ακου και συ λοιπον τορα βλακα πως εδω μεσα εχουμε δικαιωμα οπως ιολοι να γραφουμε οτι θελουμε μεσα στα ορια του προσωπικου.
αν δεν σου αρεση για τους Χ λογους μπορεισ να τιηνκανεις με ελαφρια ...
οποσ καλος ειπε και ο adm.
αλλα προφανος σου θιξαμε κατι και δεν αντεξες οσο και να προσπαθεισ να μας πησεις οτι εισαι coollllll..
καλα. αυτα σε αλλες.
ανοητε
το ομολογω . ειμαι βλακας και ανοητος που ασχοληθηκα. καλη συνεχεια σε ολους στο συγκεκριμενο θρεντ

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσυ οχι οι αλλες ναι. διαβαζω τα ποστ οσο κι αν πονανε τα ματια μου με το πως γραφεις. οσο για τον χαρακτηρα μου, τι να κανουμε? ειμαι λιγο αψυς και δεν ανεχομαι την ειρωνια. ο ανθρωπος εσωτερικα δεν αλλαζει ποτε και αυτο το ξερεις πολυ πολυ καλα. τελος παντων. σταματαω εδω γιατι αυτη η στιχομυθια δεν προσφερει κατι στους αλλους. καλη συνεχεια Αλεξια
εκει που ειπαμε να μην ενοχλουμε ,ηρ8ες να κανεις την ξυπνια,να τωρα!!!!!!!οχι πολλες συνταγες μουφα στα πρεζακια οκ!!!!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως εμενα δε με ξερεις για να με πεις σαβουρα. αλλα η μαλακια φαινεται και μπορω να σε αποκαλεσω ετσι. ασχολησου παλι με τα πελατακια σου εδω μεσα που τους εχει εξιταρει το μυστηριο της αγνωστης τρανς στο ιντερνετ και καλη καρδια
Γιατι εσυ με ξερεισ καλληρο μου?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εκει που ειπαμε να μην ενοχλουμε ,ηρ8ες να κανεις την ξυπνια,να τωρα!!!!!!!οχι πολλες συνταγες μουφα στα πρεζακια οκ!!!!!!
κατι τελευταιο. μαλλον με μπερδευεις με καποιον αν κρινω απο αυτα που λες περι συνταγων κλπ κλπ. το εχω σπουδασει αλλα δεν το εξασκω το αντικειμενο. παντως σε αυτο με τις συνταγες εχεις δικιο. και μαλλον και εγω σε μπερδεψα με την Αλεξια απο Αθηνα αλλα μαλλον δεν εισαι. και παλι καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom