Το οτι χρησιμοποιειτε μεχρι τωρα αυτο το θρεντ για να κανετε chat και flame μεταξυ σας μας ενοχλησε.Αν θελετε πραγματικα να προσφερετε πληροφοριες και εξυπηρετηση μεσω του site, ουτε θα απειλουσατε για πινακιδες, ουτε σχολια για βρωμικες ανασες θα κανατε, ουτε θα κανατε ανουσια ποστ για να γεμιζουν οι σελιδες με μαλακιες.Θελετε να μας βοηθησετε?Αρχιστε να ποσταρετε πληροφοριες για που,πως,ποτε,ποσο κτλπ.
Σε αυτο το σαιτ γινεται σχολιασμος των υπηρεσιων σας, για να προστατευτει η υγεια μας,το πορτοφολι μας,και να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.Δεν ειναι σκοπος του σαιτ να περασετε ΕΣΕΙΣ καλα.Ετσι καταλαβα τουλαχιστον.
Οταν πουλας το κορμι σου σε μενα δεν σε πολυπαιρνει να μιλας για το μικρο μου πουλι και την βρωμερη μου ανασα και τα 50 κιλα περιτου λιπος μου.ΣΕ πληρωνω για να ικανοποιηθω ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΣΥ.
Οσο για το ποιοι πραγματικα ενοχληθηκαν και φοβηθηκαν:
Χαρη στα λιγα ατομα που μοιραζοντε εμπειριες και πληροφοριες σε αυτο το σαιτ αρχισε να ξεχωριζει που πραγματικα αξιζει να πας για αγοραιο ερωτα.Αυτο προσπαθειτε να ελεγξετε?.Λοιπον, με τη μεχρι τωρα συμπεριφορα σας το μονο σιγουρο ειναι οτι ΧΑΝΕΤΕ.