Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και επισις θα μπορουσατε να λετε καποια πραγματα για μας οχι να μας ξεβρακωνεται

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
πχ σημερα πηρα την ταδε καλη δυνατη στο τσιμπουκι αδυνατη αλλου

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Είμαι περίεργος... λοιπόν μιας και η Φιόνα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον θα ήθελα την άποψη σου τόσο σαν επαγγελματίας συνάδερφος της, όσο και για αυτά που γράφτηκαν μέσα εδώ από εμάς.

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αλλα και αυτα τα σχολια τυπου μου περνε τσιμπουκι και εβγαζε κραυγες και αλλα χαζα μπορεις να μου πεις τι πληροφορηση δινουν

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μπορω να σου πω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη και ομορφη τρανς και σωστη επαγγελματιας αλλα μην ξεχνας η καθε τρανς εχει το κοινο τις

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και εγω την θεωρω απο τις κορυφαιες

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
γράφτηκαν κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα της μήπως θέλεις να μας πείς και εσύ που την ξέρεις καλύτερα...?

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
πρεπει να δω ταινια θα απαντησω αυριο καληνυχτα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δεν θα πω τα "μαλιιιακιασμενη" που γράφτηκαν αλλά και από προσωπική μου πήρα θα έλεγα ότι ένα τουπέ το έχει, επιπλέον θα σου έλεγα ότι πιστεύει ότι στο σημείο εκείνο είναι 1η αυτή και μετά όλες οι άλλες και έτυχε να είμαι μάρτυρας σε καβγά για το γεγονός ότι μια καινούργια καθότανε κοντά και της έπαιρνε από την πελατεία...πιστεύω όμως ότι αυτά τα ξέρεις η κάνω λάθος?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Επίσης θα ήθελα να απαντήσεις σε ποστ και από τους άλλους όπως αυτά που γράφτηκαν ότι την πέφτουνε στις καβάτζες ? Αλήθεια ψέματα? Γράφτηκε για κάποια ότι είναι άρρωστη? ΝΑΙ ΟΧΙ εεεε??????
Τέλος για να το κλείσουμε το θέμα με την Φιόνα σε γενικές γραμμές αυτά που γράφτηκαν εδώ είναι αλήθειες, δηλαδή εμφάνιση άψογη, βυζί τούμπανο επαγγελματίας άκρος θηλυκή, όμορφα και πάντα προσεγμένα ντυμένη ΑΛΛΑ και έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα (όχι ότι θα πάω για καφέ μαζί της). Θα σου πώ και ακόμη μία ιστορία ... φίλος μου πάει με το αυτοκίνητο της εταιρίας, σταματάει και επειδή το αυτοκίνητο είναι φτηνιάρικο...τον προσπέρασε και δεν του μιλούσε καν !!!! ...ΚΑΛΟ ????? ΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Α150) ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ...

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης θα ήθελα να απαντήσεις σε ποστ και από τους άλλους όπως αυτά που γράφτηκαν ότι την πέφτουνε στις καβάτζες ? Αλήθεια ψέματα? Γράφτηκε για κάποια ότι είναι άρρωστη? ΝΑΙ ΟΧΙ εεεε??????
Τέλος για να το κλείσουμε το θέμα με την Φιόνα σε γενικές γραμμές αυτά που γράφτηκαν εδώ είναι αλήθειες, δηλαδή εμφάνιση άψογη, βυζί τούμπανο επαγγελματίας άκρος θηλυκή, όμορφα και πάντα προσεγμένα ντυμένη ΑΛΛΑ και έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα (όχι ότι θα πάω για καφέ μαζί της). Θα σου πώ και ακόμη μία ιστορία ... φίλος μου πάει με το αυτοκίνητο της εταιρίας, σταματάει και επειδή το αυτοκίνητο είναι φτηνιάρικο...τον προσπέρασε και δεν του μιλούσε καν !!!! ...ΚΑΛΟ ????? ΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Α150) ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ...
tΤην τιμωρισε δηλαδη ενοεις?καλα καταλαβα?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ειναι αλη8εια την πεφτουν στις καβαντζες διαφοροι με κακες προ8εσεις!!!!Οσο για αρωστειες που λες κανεις δεν ειδε το χαρτι του ΑΧΕΠΑ η οτι αλλο χαρτι.Να  εισαι σιγουρος οτι αν το ξεραμε σιγουρα εμεις πρωτα θα την καναμε περα.Αλλα σιγα μην το ελεγε!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αυτή την ενημέρωση δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να την μάθαινε κάποιος άλλος πέρα από 2-3 φίλους που έχουν τα ίδια γούστα και έτυχε να γνωριζόμαστε, μέσα από εδώ όμως υπάρχει αυτή η δυνατότητα...

ΕΠΙΣΗΣ
  αν θυμάμαι καλά κάπου γράφτηκε "την ώρα που έχω έναν λούστο στον πάτο μου θα μου πεις τί ήχους θα βγάλω?" και εν συνεχεία το σχόλιο σου
ΤΡΙΑΡΕΣ-->"αλλα και αυτα τα σχολια τυπου μου περνε τσιμπουκι και εβγαζε κραυγες και αλλα χαζα μπορεις να μου πεις τι πληροφορηση δινουν"

Λοιπόν δίνουν αμφίπλευρη πληροφόρηση και εξηγούμε... προσωπικά θα δεχόμουνα το σχόλιο του συναδέρφου ως μια απλή καταγραφή της σεξουαλικής συνεύρεσης, και θα το φίλτραρα για προσωπικό μου όφελος τι θέλω να πω? Απλά το γεγονός ότι ο φίλος ξενέρωσε από τους ήχους δεν σημαίνει ότι θα ξενέρωνε και κάποιος άλλος ο οποίος γουστάρει την φάση (φωνές και ήχους) και σε αντίθεση με τον εν λόγο πιθανών θα την χαρακτήριζε αναίσθητη !!!  έτσι κάποιος ξεχωρίζει αυτές που του ταιριάζουν και αυτές που δεν του κάνουν ... απλά και όμορφα.  ;)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δεν μίλησα ποτέ για τιμωρία, πιστεύω όμως ότι αυτό που δίνεις προς τους άλλους ή ο τρόπους που τους φέρεσαι έτσι θα έπρεπε να περιμένεις να σου φερθούν...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ναι ειναι αλη8εια την πεφτουν στις καβαντζες διαφοροι με κακες προ8εσεις!!!! Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτική ?? Περιστατικά τρόπους να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οτι πληροφορηση δινει και το παραδειγμα σου για τον φιλο σου!!!!!!!Αφορα την πληροφορηση η   οτι και καλα της την ειπε κατα καποιον τροπο?Διαβασες που μενει!! Λες να  εβγαλε σκασιλα?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ειναι αλη8εια την πεφτουν στις καβαντζες διαφοροι με κακες προ8εσεις!!!! Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτική ?? Περιστατικά τρόπους να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις?
Δεν βλεπω να υπαρχει τροπο να το αποφυγης!!!!!!!Μαλλον να  ευχεσαι να μην σου κατσει καμια  στραβη(το μονο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom