Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
κάνε search "απλυσιά" και θα το βρεις δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα της αλλά περιγράφεται αναλυτικά και χαρακτηριστικά μιας και έτυχε να πάω και εγώ με αυτή θυμάμαι ότι συμφώνησα με τον φίλο...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασε στο ποστ και θα μάθεις ποια ΔΕΝ είναι καθαρή αναφέρει κάποιος φίλος σχετικά με απλυσιά, όσο για τον πρόεδρο το πόστ του δε νομίζω να είχε κάτι το μεμπτό, ίσα ίσα που είπε ότι τέτοια πίπα ήταν πρωτόγνωρη για την πάρτη του και ο πρόεδρος είναι φαν κυρίως των κολλ-γκερλ anyway θα χαρώ να μου πεις ένα όνομα και να συζητήσουμε αρχικά της δικές μου απόψεις σχετικά με την κοπέλα και εν συνεχεία και τα άλλα μέλη του φόρουμ και μέσα από εδώ να πεις και εσύ τον αντίλογο (που ορθά για μένα) διεκδικείται εσύ και οι φίλες σου πάντα όμως με επιχειρήματα...περιμένω
Μπα!!!!! Να  λεω με αυτην πηγες  ,με την αλλη πηγες?(μακρια απο μενα  αυτα)σορρυ τα λεμε  και αλλη στιγμη παω για υπνο!!!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Μέσα απο αυτά όμως εμείς βγάζουμε τα συμπεράσματα μας για το τι καπνό φουμάρεται και άν γενικά αξίζει το καρπούζι πάντως λυπάμαι μιάς και ούτε εσύ ούτε η τριάρες απο την συζήτηση που κάναμε δώσατε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Μάλλον πέρα από το πόστο σας δε γνωρίετε και πολλά και λογικό, αλλά το να έχει η μία το τηλ της άλλης και να λέτε στο τάδε φόρουμ μας κράζουν ... πάμε "φιλενάδες" να το κάνουμε  μπουρδέλο ξέρετε... το αρχικό μου ποστ καμία σας δεν το απάντησε...όλο @@ διάβασα και τίποτα το ουσιώδες --->

Δείξτε μας εσείς όπως λέτε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να γράφονται τα πόστ και θα ακολουθήσουν και άλλοι, το να τσακώνεστε δε νομίζω ότι βγάζει κάπου...αυτά....

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μέσα απο αυτά όμως εμείς βγάζουμε τα συμπεράσματα μας για το τι καπνό φουμάρεται και άν γενικά αξίζει το καρπούζι πάντως λυπάμαι μιάς και ούτε εσύ ούτε η τριάρες απο την συζήτηση που κάναμε δώσατε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Μάλλον πέρα από το πόστο σας δε γνωρίετε και πολλά και λογικό, αλλά το να έχει η μία το τηλ της άλλης και να λέτε στο τάδε φόρουμ μας κράζουν ... πάμε "φιλενάδες" να το κάνουμε  μπουρδέλο ξέρετε... το αρχικό μου ποστ καμία σας δεν το απάντησε...όλο @@ διάβασα και τίποτα το ουσιώδες --->

Δείξτε μας εσείς όπως λέτε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να γράφονται τα πόστ και θα ακολουθήσουν και άλλοι, το να τσακώνεστε δε νομίζω ότι βγάζει κάπου...αυτά....

καλα βρε ειναι δυνατον να σου πουμε εμεις πια αξιζει και πια οχι?
γιατι δεν πας να παρεις καμια.
με ολα οσα διαβασες αθτο καταλαβες οτι μεσα εδω ειμαστε για να μαλωνουμε με τον κα8ενα?
απλα θα μπορουσατε να κατατοπισετε ο ενας τον αλλον σε pm
και οχι να ποσταρι εδω κατι τυπου " πηγα με τιν Χ που εχει αυτο το αμαξι κα8ετε εκει μενει εκει κανει εκεινο κτλ και να το διαβαζει ολος ο κοσμος...
διαπομπευση κανονικη... κανω λα8ος?

electricz

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εκανα μια βολτα χθες και πλησιασα μια που την λενε κατια (τρανς).. γνωριζει καποιος κατι γι αυτην?? στην 26ης οκτ. στεκοταν

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
για μενα ιο 10 καλεσ ς σωστες και επαγγελματιες και  ομορφες ειναι 10

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και αν κανω λαθοσ ασ με διαψευσουν τα κοριτσια

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΚΥ ΦΙΟΝΑ ΚΑΤΙΑ ΛΑΟΥΡΑ ΣΑΛΙΝΑ ΝΕΦΕΛΗ ΛΙΝΤΑ ΛΟΥΙΖΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΙΑΝΑ η σειρα ειναι τυχαια

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
τωρα ο καθενας παιρνει οποια θελει ολες ειναι καθαρες επαγγελματιες και ετοιμες για ολα τα γουστα

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οσο για αναλυτικη περιγραφη θα πρεπει να μου το επιτρψουν τα κοριτσια για να το κανω και αν μιλησω για τον εαυτο μου θα καταλαβαιτε πια ειμαι και αυτο δεν το θελω

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
συγνώμη ρε πσάχνω αλά με τις @@ εδω μέσα ο πρόεδρος την έκανε άμα πέσεις και εσύ που κρατούσες θα χάσουμε κάθε ενδιαφέρον.... ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΣ @@ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

Φίλε Castell, μην ανησυχείς, εγώ δεν φεύγω (αν και κατανοώ την αντίδραση του φιλοξενούμενου που στην τελική δίκιο έχει να αγανακτήσει). Απλά σπάζομαι που γίνεται ένα τρελό σπάμινγκ χωρίς την παραμικρή ουσία.

electricz

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη η κατια εγγρινεται εφ οσον ειναι μεσα στην 10αδα καποιου εμπειρου..

gatisios

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Castell, μην ανησυχείς, εγώ δεν φεύγω (αν και κατανοώ την αντίδραση του φιλοξενούμενου που στην τελική δίκιο έχει να αγανακτήσει). Απλά σπάζομαι που γίνεται ένα τρελό σπάμινγκ χωρίς την παραμικρή ουσία.
:think:
ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ >>>  johnWoo  Castell  Pakara  Pwaxno και αλλους φιλους...
  Ειναι προφανες οτι το σιτε (μετα την εισβολη τον τραβεστι)  πηγαινη για διαλυση.... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να σωθει το σιτε ειναι και.... ο ποιο απλος.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,  ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ!
        ....τοσο απλα.

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κου κου!!!!! hallo,  girls!!! γεια  μονο  στα κοριτσια  ομως!!!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ >>>  johnWoo  Castell  Pakara  Pwaxno και αλλους φιλους...
  Ειναι προφανες οτι το σιτε (μετα την εισβολη τον τραβεστι)  πηγαινη για διαλυση.... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να σωθει το σιτε ειναι και.... ο ποιο απλος.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,  ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ!
        ....τοσο απλα.

κολος ταρχ...... ια μας

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Ειναι προφανες οτι το σιτε (μετα την εισβολη τον τραβεστι)  πηγαινη για διαλυση.... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να σωθει το σιτε ειναι και.... ο ποιο απλος.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,   ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ!
         ....τοσο απλα.
Η σκουπα ΗΟΟVER!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom