πολύ χαριτωμένο, μα τόσο σίγουρη;
τινα πω καιγω πακαρα μου?
ειδες τι μου κανανε οι " φιλες μου?(και δεν μιλαω για αυτες εδω
πολύ χαριτωμένο, μα τόσο σίγουρη;
Σιγουρη οτι εκανα λαθος το nick ? Ε βεβαια αφου εισαι ο pakara!!!!!!!!!lolπολύ χαριτωμένο, μα τόσο σίγουρη;
μήπως είσαι συνεργάτης της νικολούλη ;Σιγουρη οτι εκανα λαθος το nick ? Ε βεβαια αφου εισαι ο pakara!!!!!!!!!lol
Αυτα ειπαμε σε pm μην γεμιζεις τις σελιδες με αυτα ..........Μην λες μονο εμας!!!!!!!!!Αρα τελος εδω.Σωστα?μήπως είσαι συνεργάτης της νικολούλη ;
Eιχες.. ( αφου ποια ξερεις ποια ειναι....οn line ειναι).Τα υπολοιπα απο την ιδια!!!!!!Καλημερα!!!! Have a nice day!!!!καλημερα!ειχε φωτο η αντιγονη εδω?και ποια ηταν η δυσκολη νυχτα που λετε οτι ειχατε?τι επαιχθη.....?
ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ >>> johnWoo Castell Pakara Pwaxno και αλλους φιλους...
Ειναι προφανες οτι το σιτε (μετα την εισβολη τον τραβεστι) πηγαινη για διαλυση.... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να σωθει το σιτε ειναι και.... ο ποιο απλος. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ!
....τοσο απλα.
καλο θα ηταν να μην αλλαζε νικνειμ και να εμενε στο τσουλι....δεν αλλαζουμε ονομα μολις αποκαλυπτομαστε....ας εβαζε στο αβαταρ το ονομα αντιγονη...Δηλαδη αυριο μεθαυριο αν πεις εσυ ποια εισαι θα αλλαξεις νικ?θα χαθει η μπαλα ετσι.....να κανω κι εγω ενα αλλο προφιλ και να μπω εδω ως πχ κατινα και να τα κανω μπαχαλο...O τυπος ειναι η αντιγονη που ηταν τσου-λι(12 ετων που λεγαμε)απο παντου μιρλα εσυ παλι(ντιρι ντιρι,μουρμουρα).Εχει πει δηλαδη ποια τρανς ειναι........Το βιολι σου εσυ.......
τι κάνεις ρε πρόεδρε;Φίλε, είναι ξεκάθαρο νομίζω. Αυτονόητο! Άμα ο άλλος μου κάνει 5 ποστ σε μία σελίδα που γράφει μια μαλακισμένη προτασουλα στο καθένα τότε και να θελήσεις να ασχοληθείς τι να κάνεις...;
Τώρα για τον άλλον τον τύπο με την ποιητική φλέβα που μπαίνει και γράφει "δεν έχω βυζιά, δεν έχω βυζιά, και τρώω τραχανά", νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ας βγει ένας αντμιν ή ένας μοντ να μου δικαιολογήσει πώς συνεισφέρει αυτός ο χρήστης στην δημιουργική συζήτηση για το θέμα μας, και ότι δεν έχει μπει εδώ μεσα για να σπάσει πλάκα και να κάνει τρελό spamming.
Εγώ προτείνω να αλλάξει το url του site από bourdela.com σε bourdelo.com
παλι παει για μετονομασια το θρεβτ.....κατι σαν γρυφο το φανταζομαι...Αν δεν έχει ήδη γίνει θα γίνει σύντομα και με διαφορά το πιο θρεντ στο σάιτ.
Εσύ πάλι τι είσαι;αρχιζει και χανει τον χαρακτηρα του το topic ... θα ηταν καλυτερο να συνεχισει οπως παλιοτερα και να μην γινονται αλλου ειδους συζητησεις..
TO θεμα τελείωσε από άποψη ενημέρωσης για πίατσες, απλά όλοι μαζί, σα μεγάλη παρέα, θα σαχλαμαρίζουμε, θα περνάμε την ώρα μας, και που και που θα αλληλοψιλομπινελικιαζόμαστε.
παλι παει για μετονομασια το θρεβτ.....κατι σαν γρυφο το φανταζομαι...
"Βρες πια τρανς κρυβεται πισω απ το ΧΧΧΧΧ νικ νειμ και κερδισε μια βραδια μαζι της"....
Στο τελος η θα βρεθεις με κανα 12χρονο στο κρεβατι η θα περασεις μια υπεροχη βραδια...