Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
καλημερα!ειχε φωτο η αντιγονη εδω?και ποια ηταν η δυσκολη νυχτα που λετε οτι ειχατε?τι επαιχθη.....?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα!ειχε φωτο η αντιγονη εδω?και ποια ηταν η δυσκολη νυχτα που λετε οτι ειχατε?τι επαιχθη.....?
Eιχες.. ( αφου ποια ξερεις ποια ειναι....οn line ειναι).Τα υπολοιπα απο την ιδια!!!!!!Καλημερα!!!! Have a nice day!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
:think:
ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ >>>  johnWoo  Castell  Pakara  Pwaxno και αλλους φιλους...
  Ειναι προφανες οτι το σιτε (μετα την εισβολη τον τραβεστι)  πηγαινη για διαλυση.... Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να σωθει το σιτε ειναι και.... ο ποιο απλος.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,  ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ!
        ....τοσο απλα.

Φίλε, είναι ξεκάθαρο νομίζω. Αυτονόητο! Άμα ο άλλος μου κάνει 5 ποστ σε μία σελίδα που γράφει μια μαλακισμένη προτασουλα στο καθένα τότε και να θελήσεις να ασχοληθείς τι να κάνεις...;
Τώρα για τον άλλον τον τύπο με την ποιητική φλέβα που μπαίνει και γράφει "δεν έχω βυζιά, δεν έχω βυζιά, και τρώω τραχανά", νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ας βγει ένας αντμιν ή ένας μοντ να μου δικαιολογήσει πώς συνεισφέρει αυτός ο χρήστης στην δημιουργική συζήτηση για το θέμα μας, και ότι δεν έχει μπει εδώ μεσα για να σπάσει πλάκα και να κάνει τρελό spamming.
Εγώ προτείνω να αλλάξει το url του site από bourdela.com σε bourdelo.com

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
O τυπος ειναι η αντιγονη που ηταν τσου-λι(12 ετων που λεγαμε)απο παντου μιρλα εσυ παλι(ντιρι ντιρι,μουρμουρα).Εχει πει δηλαδη ποια τρανς ειναι........Το βιολι σου εσυ.......
καλο θα ηταν να μην αλλαζε νικνειμ και να εμενε στο τσουλι....δεν αλλαζουμε ονομα μολις αποκαλυπτομαστε....ας εβαζε στο αβαταρ το ονομα αντιγονη...Δηλαδη αυριο μεθαυριο αν πεις εσυ ποια εισαι θα αλλαξεις νικ?θα χαθει η μπαλα ετσι.....να κανω κι εγω ενα αλλο προφιλ και να μπω εδω ως πχ κατινα και να τα κανω μπαχαλο...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε, είναι ξεκάθαρο νομίζω. Αυτονόητο! Άμα ο άλλος μου κάνει 5 ποστ σε μία σελίδα που γράφει μια μαλακισμένη προτασουλα στο καθένα τότε και να θελήσεις να ασχοληθείς τι να κάνεις...;
Τώρα για τον άλλον τον τύπο με την ποιητική φλέβα που μπαίνει και γράφει "δεν έχω βυζιά, δεν έχω βυζιά, και τρώω τραχανά", νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ας βγει ένας αντμιν ή ένας μοντ να μου δικαιολογήσει πώς συνεισφέρει αυτός ο χρήστης στην δημιουργική συζήτηση για το θέμα μας, και ότι δεν έχει μπει εδώ μεσα για να σπάσει πλάκα και να κάνει τρελό spamming.
Εγώ προτείνω να αλλάξει το url του site από bourdela.com σε bourdelo.com
τι κάνεις ρε πρόεδρε;
πιθανότατα να έχει δίκιο σε αυτό που λεέι η τρανς, όντως είχε φωτο, αλλά η γενικότερη αίσθηση μου είναι ότι το συγκεκριμένο θρεντ μάλλον τελείωσε.
Το πολύ πολύ να ασχολούμαστε πποιος από τον κάθε νέο που μπαίνει είναι τρανς ή κανά παιδάκι ή ακόμη και κανένα μέλος π.χ. από αθήνα που θέλει να κοροιδέψει.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
με πρόλαβες πσάχνω

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αλλαξε nick name sorry παιδες,αρα παλι της την πεσαν!!!!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν έχει ήδη γίνει θα γίνει σύντομα και με διαφορά το πιο  :idiot: :idiot: θρεντ στο σάιτ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αν δεν έχει ήδη γίνει θα γίνει σύντομα και με διαφορά το πιο  :idiot: :idiot: θρεντ στο σάιτ.
παλι παει για μετονομασια το θρεβτ.....κατι σαν γρυφο το φανταζομαι...
"Βρες πια τρανς κρυβεται πισω απ το ΧΧΧΧΧ νικ νειμ και κερδισε μια βραδια μαζι της"....
Στο τελος η θα βρεθεις με κανα 12χρονο στο κρεβατι η θα περασεις μια υπεροχη βραδια... :)

electricz

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αρχιζει και χανει τον χαρακτηρα του το topic ... θα ηταν καλυτερο να συνεχισει οπως παλιοτερα και να μην γινονται αλλου ειδους συζητησεις..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
TO θεμα τελείωσε από άποψη ενημέρωσης για πίατσες, απλά όλοι μαζί, σα μεγάλη παρέα, θα σαχλαμαρίζουμε, θα περνάμε την ώρα μας, και που και που θα αλληλοψιλομπινελικιαζόμαστε.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
TO θεμα τελείωσε από άποψη ενημέρωσης για πίατσες, απλά όλοι μαζί, σα μεγάλη παρέα, θα σαχλαμαρίζουμε, θα περνάμε την ώρα μας, και που και που θα αλληλοψιλομπινελικιαζόμαστε.

Κι εγώ έτσι το κόβω. Το θρεντ χάλασε και έχει αλλάξει χρησιμότητα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ειδικά το θέμα των τρανς στις πιάτσες δεν προβάλεται και ιδαίτερα, οπότε τι πρέπει να κάνουμε για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε σαν άνθρωποι; Να κάνουμε δικό μας σάιτ για τις τρανς τις θεσσαλονίκης; Ή μήπως να ανοίξουμε καμία λεσχη;  :P

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παλι παει για μετονομασια το θρεβτ.....κατι σαν γρυφο το φανταζομαι...
"Βρες πια τρανς κρυβεται πισω απ το ΧΧΧΧΧ νικ νειμ και κερδισε μια βραδια μαζι της"....
Στο τελος η θα βρεθεις με κανα 12χρονο στο κρεβατι η θα περασεις μια υπεροχη βραδια... :)

αχχχ βρε κοθτα εγο ειμαι εδω.......
8α σας δινω διευθινσεις ονοματα τηλεφωνα κηνιτα σταθερα οτι θεκισετε εγω ειμαι εδω.... αθηνα θελετε?
κανενα προβλημαθεσσαλονικη?
επισης?
καβαλά? φισικα και εκει?
ανατολικα δυτικα
που  θελετε
απλα πεστε μου πια θελετε
το εχω ξανακανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom