Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειδικά το θέμα των τρανς στις πιάτσες δεν προβάλεται και ιδαίτερα, οπότε τι πρέπει να κάνουμε για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε σαν άνθρωποι; Να κάνουμε δικό μας σάιτ για τις τρανς τις θεσσαλονίκης; Ή μήπως να ανοίξουμε καμία λεσχη;  :P
Τραβα στις πιατσες,οτι αρεσει σε εσενα δεν αρεσει σε αλλους 10 και οτι αρεσει στουσ 10 μπορει να μην αρεσει σε εσενα !!!!!!!Εβγαλες και ανχος!!!!!!Με δικο σου γουστο γαμας η με αλλων ?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειδικά το θέμα των τρανς στις πιάτσες δεν προβάλεται και ιδαίτερα, οπότε τι πρέπει να κάνουμε για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε σαν άνθρωποι; Να κάνουμε δικό μας σάιτ για τις τρανς τις θεσσαλονίκης; Ή μήπως να ανοίξουμε καμία λεσχη;  :P
Λες και τοσο καιρο ενημερωνοσουν!!!!!!Α δε........νομιζεις.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν λέω κάτι τέτοιο, φυσικά. Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Εννοώ να ανταλλάζουμε πληροφορίες μεταξύ μας, εμείς οι πελάτες των τρανς. Τώρα εννοείται ότι δεν παίρνεις την γνώμη του άλλου τοις μετρητοίς, πάντα πρόκειται για προσωπικές εντυπώσεις. Τα εκλεκτά μέλη εδώ μέσα άλλωστε (ψαχνω, πάκαρα, γατίσιος, καστελ καθώς και άλλοι) δεν λέγανε απλώς μια γνώμη του στυλ "μάγκες, την τάδε την πήρα χθες και δεν έλεγε καθόλου η καριόλα", αλλά καταθέτανε ολοκληρωμένες αναφορές με άποψη και λεπτομέρεια.
Αυτό εννοώ. Δεν σου ζητάω χάρη να μου δίνεις εσύ πληροφορίες. Απλώς θέλω να διαβάζω τις πληροφορίες των άλλων χωρίς να μεσολαβούν 3 σελίδες σπάμινγκ και αποπροσανατολισμού μετά από χρήσιμο ποστ. Αυτά

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τραβα στις πιατσες,οτι αρεσει σε εσενα δεν αρεσει σε αλλους 10 και οτι αρεσει στουσ 10 μπορει να μην αρεσει σε εσενα !!!!!!!Εβγαλες και ανχος!!!!!!Με δικο σου γουστο γαμας η με αλλων ?

τι ειδα παλι η κακομοιρα?
παλι ο μοναχους μοναχους κτυπησε?
χαχαχαχαχαχαχαχ
δεν πηραζι παιδια καντε τον και αφτον παρεα λιγο χαζος αλλα πολυ μονος
το συνχορουμε
ετσι δεν ειναι?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Πρόεδρε,για την ταμπακιέρα λόγος δεν γίνετε,θα βάλουμε τάξη εδώ ή μαλακιζόμαστε όλοι;αν αυτά τα ζόμπι δεν ξεκουμπιστούν δεν βλέπω μέλλον στο θρέντ,και πάλι Αι στο διάολ.........ο σκατότρυπες.

Συνάδελφε, 100% δίκιο έχεις. Μην πέφτεις σε χαρακτηρισμούς τέτοιου είδους μόνο, γιατί 1ον παίζεις το παιχνίδι τους και κάνεις αυτό που θέλουνε αυτοί οι φαρσέρ για να σπάσουν πλάκα, και 2ον θα καταλήξουμε στο τέλος να φάμε εμείς προειδοποίηση και μπαν αντί για τα 12χρονα που χαλάνε το θρεντ υπό πλήρη ανοχή και κάλυψη

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λέω κάτι τέτοιο, φυσικά. Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Εννοώ να ανταλλάζουμε πληροφορίες μεταξύ μας, εμείς οι πελάτες των τρανς. Τώρα εννοείται ότι δεν παίρνεις την γνώμη του άλλου τοις μετρητοίς, πάντα πρόκειται για προσωπικές εντυπώσεις. Τα εκλεκτά μέλη εδώ μέσα άλλωστε (ψαχνω, πάκαρα, γατίσιος, καστελ καθώς και άλλοι) δεν λέγανε απλώς μια γνώμη του στυλ "μάγκες, την τάδε την πήρα χθες και δεν έλεγε καθόλου η καριόλα", αλλά καταθέτανε ολοκληρωμένες αναφορές με άποψη και λεπτομέρεια.
Αυτό εννοώ. Δεν σου ζητάω χάρη να μου δίνεις εσύ πληροφορίες. Απλώς θέλω να διαβάζω τις πληροφορίες των άλλων χωρίς να μεσολαβούν 3 σελίδες σπάμινγκ και αποπροσανατολισμού μετά από χρήσιμο ποστ. Αυτά

ααααα
εσυ μυαλο με ολα αφτα ποθ γιναν δεν λες να βαλεις...
το τυρι κουμπαρε....
ειπαμε γατισιος τιταν και αλλη λεπε μοναχους μοναχους

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε transs τι ζόρι τραβάς δεν βρίσκεις αρκετά βαρβάτο πούτ....ο,πέστο μπας και ξεκολήσης και σε ξεκολιάσ......ει κανένας νταλικιέρης κολόπ.....αιδο.
Ε πειδη να δεν με βριζουν δε βριζω ακού λοιπον.Εγω ειμαι οτι υποθετεις αρα και εgω μπορω να υποθεσω οτι θελω, λοιπον μπορει να εισαι ενας μαλακας που του γαμαν την γυναικα αλλοι και αυτος κανει το γαμια και το καμποσο απο εδω......μην τα λες σε εμενα αυτα διοτι απο γνωστα chat εχω κανει παρτουζες οταν ο μαλακας κερατας ειναι στην δουλεια του.ok pousto?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
να και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία
:)
παντως η αντιγονη ειναι δυναμη...και καλο παιδι...αν οντως εισαι εσυ και δεν βρηκες καπου την φωτο μπορω να πω οτι εισαι καλο παιδι...

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:)
παντως η αντιγονη ειναι δυναμη...και καλο παιδι...αν οντως εισαι εσυ και δεν βρηκες καπου την φωτο μπορω να πω οτι εισαι καλο παιδι...

ευχαριστω πολυ βρε μωρο..
αλλα μεερικες φορες η μοναξια????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
κατσε φρονιμα βαιε μην στα βγαλο ολα και τα βολιοτικα κινιτοσταθερα
δεν βγαινουν τηλεφωνα και προσωπικα στοιχεια δημοσια στο φορουμ. διαγραφονται αμεσως. ριξε και μια ματια στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες λειτουργίας του φόρουμ[/url]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ θα το πω για τελευταία φορά και όποιος θέλει ακούει! Δεν ασχολούμαστε ούτε κατακρίνουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις άλλων χρηστών. Επίσης δεν φεύγουμε από το θέμα του thread με άσχετα και εμπρηστικά ποστ. Θα διαγράφονται άμεσα!!!! Όποιος το παρακάνει θα παίρνει το δρόμο με τις λεύκες ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Το....τζίνι του Βαρδάρη!!! :think: Αν κανείς την είδε ας μας πεί.

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 19

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
πανω που ετοιμαζομουν να πατησω την αναφορα....ταχυτατος οποιος μοντ παρακολουθει το θεμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom