You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για ποιον λες φιλη?? τι εννοεις???η τρανς ξυπνησε με κεφακια...
φορτωστεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!
ας κανει το λαθος να μπει το ρεμαλι
για ποιον λες φιλη?? τι εννοεις???
για ποιον αλλον καλε?
αυτος που το επαιξε πολυξερος και γ..μιας σε ολες και ειχε αποψη για ολες...
ολες καταλαβαμε οτι ειναι τρανσομπαζο και προσπαθει απεγνοσμενα να βρει πελατη....
ετσι miss gatisie?
σε καταλαβαμε μορηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
καντην επιελους δεν πιανει πια.
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην κανετε διαλογο πληροφοριες δωστε!Π .Χ πουτανα στα φαναρια παλιου σταθμου(50 στο αμαξι),την αλλη μερα η συζηγος μουρμουρα για το δανειο
(κοινος γινεστε κωλος).Εσυ λοιπον πας δουλεια ,αυτη για σοπινγκ θεραπη,πινει ενα καφε σε νετ κανει τσατ σε γνωστα σαιτ και μετα αντε για DNA(αν το παρεις γραμμη,αν οχι καλα να ειμαστε να περναμε καλα).
(κοινος γινεστε κωλος).Εσυ λοιπον πας δουλεια ,αυτη για σοπινγκ θεραπη,πινει ενα καφε σε νετ κανει τσατ σε γνωστα σαιτ και μετα αντε για DNA(αν το παρεις γραμμη,αν οχι καλα να ειμαστε να περναμε καλα).
κοριτσια το εχετε γαμησει λιγακι και παλι το θεμα...τα περισσοτερα απ αυτα που γραφετε εδω μπορειτε να τα συζητησετε μεταξυ σας στο τηλ που λετε οτι μιλατε η στην πιατσα που συναντιεστε!και το ξαναλεω μην χαρακτηριζετε ρεμαλι κτλ οποιονδηποτε.δεν οδηγει πουθενα!
κοριτσια το εχετε γαμησει λιγακι και παλι το θεμα...τα περισσοτερα απ αυτα που γραφετε εδω μπορειτε να τα συζητησετε μεταξυ σας στο τηλ που λετε οτι μιλατε η στην πιατσα που συναντιεστε!και το ξαναλεω μην χαρακτηριζετε ρεμαλι κτλ οποιονδηποτε.δεν οδηγει πουθενα!
εχουμε τους λογους μωρο...
αυτος ειναι δικια μας...
διαπιστομενο...
ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΚΥ ΦΙΟΝΑ ΚΑΤΙΑ ΛΑΟΥΡΑ ΣΑΛΙΝΑ ΝΕΦΕΛΗ ΛΙΝΤΑ ΛΟΥΙΖΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΙΑΝΑ η σειρα ειναι τυχαια
Εγώ μέτρησα 11
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ακομη καλητερα εχεις μια επιλογη παραπανο!!!!!Εγώ μέτρησα 11
Λοιπόν, θα συμφωνήσω μαζί σας ότι σαν επαγγελματίες (λέμε τώρα - αυτό είναι ένα άλλο θέμα) δεν μπορείτε να γράψεις για άλλες κοπέλες...μαλακίες μαλακίες μαλακίες...διάβασε την περιγραφή την χθεσινή που γράφτηκε για την Φιόνα από εμένα με την συνδρομή και την ΤΡΑΝΣ πάντα ... για να διορθώνει τα κακώς κείμενα, αυτό λοιπόν είναι ενημέρωση και μιας και έγραψες το τοπ 11 τελικά και όχι το τοπ 10 (ναι ξέρω καλύτερα να έχεις 11 παρά 10 - ααα συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τις επιλογές) ας πιάσουμε αυτά τα 11 ονόματα...
" Μην κανετε διαλογο πληροφοριες δωστε!Π .Χ πουτανα στα φαναρια παλιου σταθμου(50 στο αμαξι),την αλλη μερα η συζηγος μουρμουρα για το δανειο (κοινος γινεστε κωλος).Εσυ λοιπον πας δουλεια ,αυτη για σοπινγκ θεραπη,πινει ενα καφε σε νετ κανει τσατ σε γνωστα σαιτ και μετα αντε για DNA(αν το παρεις γραμμη,αν οχι καλα να ειμαστε να περναμε καλα).
ΤΡΑΝΣ πραγματικά νιώθω την ανάγκη να σε ευχαριστήσω τόσο για την συμβολή σου με της πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και τις @@@ που κάθε φορά ποστάρεις και με τόση χαρά κλαίω το χρόνο μου που τις διάβασα...αλλά εκεί που ξεχωρίζεις με διαφορά είναι στο γεγονός ότι έχεις καταλάβει το πνεύμα που μας διακατέχει... θα σου έλεγα ότι τουλάχιστον με την τριάρες υπάρχει μια στοιχειώδες υποδομή πάνω στην οποία θα μπορούσε να γίνει ένας διάλογος από τον οποίον θα βγαίναμε τόσο εμείς αλλά πολύ περισσότερο εσείς μιας και από της απόψεις των συναδέρφων θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε τι πιστεύουμε και εμείς ως πελάτες για την πάτρη σας....πάντα καλοπροαίρετα και πάντα με επιχειρήματα ....αυτααααα ουφφφφ παει και σήμερα.... κουράστηκα.
" Μην κανετε διαλογο πληροφοριες δωστε!Π .Χ πουτανα στα φαναρια παλιου σταθμου(50 στο αμαξι),την αλλη μερα η συζηγος μουρμουρα για το δανειο (κοινος γινεστε κωλος).Εσυ λοιπον πας δουλεια ,αυτη για σοπινγκ θεραπη,πινει ενα καφε σε νετ κανει τσατ σε γνωστα σαιτ και μετα αντε για DNA(αν το παρεις γραμμη,αν οχι καλα να ειμαστε να περναμε καλα).
ΤΡΑΝΣ πραγματικά νιώθω την ανάγκη να σε ευχαριστήσω τόσο για την συμβολή σου με της πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και τις @@@ που κάθε φορά ποστάρεις και με τόση χαρά κλαίω το χρόνο μου που τις διάβασα...αλλά εκεί που ξεχωρίζεις με διαφορά είναι στο γεγονός ότι έχεις καταλάβει το πνεύμα που μας διακατέχει... θα σου έλεγα ότι τουλάχιστον με την τριάρες υπάρχει μια στοιχειώδες υποδομή πάνω στην οποία θα μπορούσε να γίνει ένας διάλογος από τον οποίον θα βγαίναμε τόσο εμείς αλλά πολύ περισσότερο εσείς μιας και από της απόψεις των συναδέρφων θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε τι πιστεύουμε και εμείς ως πελάτες για την πάτρη σας....πάντα καλοπροαίρετα και πάντα με επιχειρήματα ....αυτααααα ουφφφφ παει και σήμερα.... κουράστηκα.
tsou_li = αντιονη κατσε καλα γιατι θα φας πολυ ξυλο αρρωστε με ηπατιτιδα πρεζονι
βρε μπαζοτραβεστο αν μπορουμε να σε αποκαλεσουμε και ετσι.. γιατι εισαι ενας αντρας που το παιζη τρανς
οσα nick kai να αλαξης οτι και να πεις οσες πας να βγαλεις αρρωστες τους πελατες θα μετρας και θα ξεροσταλιαζης στιν γωνια κανοντας τον θυρορμας στην πιατσα......
για τις αλλες γιατι δεν ειπες κατι?
αλλλα τις κουκλες κρινουν που δουλευουν
αχχχχχχ ηθελες και να το παιξεις εξηπνος βλακαααααααααααααααααααααααααα
ασχημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπαζοοοοοοοοοοοοοοοοοο
εγω βαζω και φωτο εσυ μπορεις?
οσο για τις απειλες σου βαλτες στον αραχνιασμενο και νυστικο απο απαρσια κω..ο σου μπας και δει ασπρη μερα απο καπου......
χαχαχαχαχαχαχαχα
οσο για τουσ αναγνωστες και τα μελη πιστευω να καταλαβατε τορα τι πεχτικε τις τελευταιες μερες και γιατι εγηνε η εγγραφη μας εδω..
καπιοι με αλλα nick ποθ κρακσαμε το απογευμα
δεν κρατιθηκαν φενετε και πατησαν τιν μπανανοφλουδα......
οσο γιατο πια ειμαι το ξεραν μονο 3
ειναι τυχαιο λοιπον?
ααααααα
και να σας φυγη η απορια ναμε και σε φωτο.....
τα συμπερασματα δθκα σας
so long suckerssssssssssssss
η μηπως νομιζετε οτι ο gatisios με τον τιτανα ειναι πελατης?
ειναι τυxαιο οτι εχουν ιδια μερα εγγραφης?
η αν ξεραν οτι ειμαι αρρωσυη θα μου το λεγαν απο εδω?
εσεις αν περνατε μια αρρωστη 8α την βγαζετε στο ιντερνετ?
αλλα τον ετσουξε τον αγαμητο και δεν εχει τι να πει και τι να κανει.........
οχι πως δεν 8α εχουμε συνειχια!!!!!!!!!!!!!!
ο χορος τορα αρχισε adm moy (με ολο τον σεβασμο.δεν ειμαι χθεσινη στο νετ)
αυτα και τορα που ξερετε πια ειμαι περιμενω ερωτισης...
lol
ειναι τυxαιο οτι εχουν ιδια μερα εγγραφης?
η αν ξεραν οτι ειμαι αρρωσυη θα μου το λεγαν απο εδω?
εσεις αν περνατε μια αρρωστη 8α την βγαζετε στο ιντερνετ?
αλλα τον ετσουξε τον αγαμητο και δεν εχει τι να πει και τι να κανει.........
οχι πως δεν 8α εχουμε συνειχια!!!!!!!!!!!!!!
ο χορος τορα αρχισε adm moy (με ολο τον σεβασμο.δεν ειμαι χθεσινη στο νετ)
αυτα και τορα που ξερετε πια ειμαι περιμενω ερωτισης...
lol
Εγώ λέω ρε παιδιά Αι στο διάολο οι ψωλορουφ.....τρες,δεν ξαναδιαβάζω αυτό το θέμα γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά τα ζόμπι,τι ζόρι τραβάνε,τις γαμάμε και τις πληρώνουμε,αν δεν τις αρέσει ας πάρουν από έναν δονητή και ας τον αλήψουν με γράσσο και τον βάλουν στον κώλ...ο τους,τι μαλακ....ες είναι αυτές και από νόημα αρχίδ....α.
επειδή έχει πρόβλημα το σάιτ και δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα όσα γράφτηκα, τελικά δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα;
εγώ που έγραψα για κάποια έβγαζε κ΄΄αποιους περίεργους ήχους ή κάποιες από εσάς που μπήκαν με αντρικά νικ;
Αν είμαι εγώ (αν και πιστεύω ότι ο καστέλ με κάλυψε, σε άλλλους κατι τέτοιο αρέσει, εμένα όχι, και συνεχίζω να πιστέυω ότι δεν έθιξα κάποια προσωπικά), τι να πω, ζητώ συγνώμη , και έστω και αν πρόκειται για ένα "δικό μας" σάιτ.
Αν είναι το άλλο λ΄'υστε μεταξύ σας και εκτός σάιτ.
εγώ που έγραψα για κάποια έβγαζε κ΄΄αποιους περίεργους ήχους ή κάποιες από εσάς που μπήκαν με αντρικά νικ;
Αν είμαι εγώ (αν και πιστεύω ότι ο καστέλ με κάλυψε, σε άλλλους κατι τέτοιο αρέσει, εμένα όχι, και συνεχίζω να πιστέυω ότι δεν έθιξα κάποια προσωπικά), τι να πω, ζητώ συγνώμη , και έστω και αν πρόκειται για ένα "δικό μας" σάιτ.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Aν βαλουμε ενα s (sto nick name) το θες πριν η μετα το t ?Εγώ λέω ρε παιδιά Αι στο διάολο οι ψωλορουφ.....τρες,δεν ξαναδιαβάζω αυτό το θέμα γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά τα ζόμπι,τι ζόρι τραβάνε,τις γαμάμε και τις πληρώνουμε,αν δεν τις αρέσει ας πάρουν από έναν δονητή και ας τον αλήψουν με γράσσο και τον βάλουν στον κώλ...ο τους,τι μαλακ....ες είναι αυτές και από νόημα αρχίδ....α.
καλημερα παιδια...
οπως διαβασατε (οσοι προλαβατε βεβαια) ειχαμε μια δυσκολη νυχτα
αλλα χαρη στα αγορια μας τους amd η ζημια αποκατασηθηκε με επιτυχια και τους ευχαριστω θερμα....
βεβαια ουδε κακο αμειγες καλου..
το καλο ειναι οτι πεσαν οι μασκες και ξερετε με πιες εχετε να κανατε..
τορα δεν μπορω να μιλισω λιγο ασχημα σε κανεναν..
(την ατυχια μου μεσα)lol...
αλλα δεν πηραζη...
ευχαριστω για ακομη μια φορα λοιπον τα αγορια μας
φιλια πολλααααααααααααα
οπως διαβασατε (οσοι προλαβατε βεβαια) ειχαμε μια δυσκολη νυχτα
αλλα χαρη στα αγορια μας τους amd η ζημια αποκατασηθηκε με επιτυχια και τους ευχαριστω θερμα....
βεβαια ουδε κακο αμειγες καλου..
το καλο ειναι οτι πεσαν οι μασκες και ξερετε με πιες εχετε να κανατε..
τορα δεν μπορω να μιλισω λιγο ασχημα σε κανεναν..
(την ατυχια μου μεσα)lol...
αλλα δεν πηραζη...
ευχαριστω για ακομη μια φορα λοιπον τα αγορια μας
φιλια πολλααααααααααααα
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
OK βρε smart!!!!!!!Αχ sorry μπερδεψα το nick name......pakara ηθελα να πω!!!!!!!!επειδή έχει πρόβλημα το σάιτ και δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα όσα γράφτηκα, τελικά δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα;
πολύ χαριτωμένο, μα τόσο σίγουρη;OK βρε smart!!!!!!!Αχ sorry μπερδεψα το nick name......pakara ηθελα να πω!!!!!!!!