Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ... ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΑ ΣΠΕΣΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΙΣ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΟΥΚΑ ... ΚΑΙ ΑΞΙΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!! !!!  :kissass2: .....!!!!!
τα εχω πετυχει εξω απο ματζαρου πριν μερες καναν κ εκει βολτες
ειναι οτι πιο για τον πουτσο εχω δει αυτα τα 2
πολυ βρωμιαρικα μου φαινονται

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τέλος για γυναίκα γυναίκα φίλε μου συναγωνιστή με βυζάρες πρέπει να την πετύχεις και απο ότι ξέρω δεν υπάρχει κάτι στην πιάτσα αξιόλογο καλύτερα σε μπουρδέλο η στούντιο δες τα ανάλογο θρεντ. 
πολλοι νομιζουν οτι στις πιατσες βρισκεις καθε βραδυ κοριτσακια ομορφα,καθαρα,με βυζαρες που μπορεις να τα γαμησεις οπως θες και το αλλο βραδυ να τα ξαναβρεις εκει.δεν υπαρχει τετοιο πραγμα....2 ωρες γυρναω καθε φορα που κανω ρεπορταζ πιατσας.ειναι απιθανο να βρεις γυναικα οπως την περιγραφω παραπανω.
πριν ενα μηνα πετυχα μονο 2 πανεμορφα φυσιολογικα κοριτσακια λιγο πιο πανω απ'το ΣΟΛ αλλα κι εκεινα ζητουσαν 50ε.δεν παω καλυτερα να τα δωσω στο la femme να'μαι και αρχοντας....και φυσικα απο τοτε δε τα ξαναδα κιολας.
δεν εχει κανονικες γυναικες στις πιατσες και αν βρεις μια φορα ειναι σχεδον απιθανο να τις ξαναβρεις
απο κει και περα...γυφτακια στην αρχη της Γιαννιτσων,πρεζονια στη γωνια του ΣΟΛ και μαυρες νομιζω δεν χρειαζεται καν να τις αναφερουμε....μην κλεισουμε και κανα σπιτι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
5) Τέρμα κάτω στο φανάρι το σίχαμα η Γιαννούλα (η κολλητή του ΑΛ) μαζί με μια έκφυλα ντυμένη τράνς με μπότες πάνω απο το γόνατο και μινι φούστα σε λάτεξ φούξ χρώμα !!!!!!
μην λες ετσι την κολλητη μου....η αλλη πρεπει να ειναι η Γιωτα.αυτη φοραει τετοιες μποτες παντα.περυσι εβγαινε στην Γιαννιτσων και ειχε παντα την κωλαρα της πεταμενη εξω.εχω πετυχει και μινι μποτιλιαρισμα κατα τις 5 το πρωι για να χαζευουν την κωλαρα της!!αλλα απο φατσα....
επισης εχω πετυχει φορτηγο να κανει επιτοπου αναστροφη στη Γιαννιτσων για παρτη της.μεγαλες δοξες!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
πολλοι νομιζουν οτι στις πιατσες βρισκεις καθε βραδυ κοριτσακια ομορφα,καθαρα,με βυζαρες που μπορεις να τα γαμησεις οπως θες και το αλλο βραδυ να τα ξαναβρεις εκει.δεν υπαρχει τετοιο πραγμα....2 ωρες γυρναω καθε φορα που κανω ρεπορταζ πιατσας.ειναι απιθανο να βρεις γυναικα οπως την περιγραφω παραπανω.
πριν ενα μηνα πετυχα μονο 2 πανεμορφα φυσιολογικα κοριτσακια λιγο πιο πανω απ'το ΣΟΛ αλλα κι εκεινα ζητουσαν 50ε.δεν παω καλυτερα να τα δωσω στο la femme να'μαι και αρχοντας....και φυσικα απο τοτε δε τα ξαναδα κιολας.
δεν εχει κανονικες γυναικες στις πιατσες και αν βρεις μια φορα ειναι σχεδον απιθανο να τις ξαναβρεις
απο κει και περα...γυφτακια στην αρχη της Γιαννιτσων,πρεζονια στη γωνια του ΣΟΛ και μαυρες νομιζω δεν χρειαζεται καν να τις αναφερουμε....μην κλεισουμε και κανα σπιτι

Kατατοπιστικότατος και εσυ αλλα και ο συναγωνιστης Castell.
Δεν υπαρχει περιπτωση ομως να ακουμπησω τραβελλο......Ο καθενας με τα γουστα του.....Αλλα ρε παιδια,το θεωρω αρρωστια αντρας να γαμαει αντρα...Εστω και εγχειρισμενο....Τι να λεμε τωρα?

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αποψε τη νυχτα....
3 μαυρες παλι στη Μοναστηριου στην πυροσβεστικη και αλλες 2 στο ξεκινημα της Γιαννιτσων
2 εκφυλες milfaρες που ψωνιζονταν εξω απο το 'Μεταξυ μας' τις οποιες δεν εχω ξαναδει.πουτανες με ολη τη σημασια της λεξης

η εκφυλη πουτανα που σας ειπα προχτες στην οδο Σταθμου....την πετυχα στο ξεκινημα της Γιαννιτσων την ωρα που πηγαινε για δουλεια.φορουσε καρω φουστιτσα σηκωμενη πανω απ'τον κωλο.ολος ο κωλος ηταν πεταμενος εξω πολυ καυλιαρα.στη συνεχεια την ξαναδα στην οδο Σταθμου οπου ειναι και η πιατσα της.κοκκινομαλλα ισιο μαλλι με μαυρη ριζα

κανουρια τρανς με ασημι καμπριο πεζο στη Μαζαρακη απο την πανω πλευρα της Γιαννιτσων.milf με βυζαρες τις οποιες μου πεταξε εξω να δω,χειρουργημενη και ζηταει 30ε και μονο αμαξι γιατι οπως μου ειπε δεν ειναι απο δω

στη Μαζαρακη σπο την κατω πλευρα,η εκφυλη,ομορφη τρανς που σας ειπα και προχθες.φορουσε ψηλες μποτες μεχρι το γονατο και πολυ κοντο φορεμα σηκωμενο ωστε να φαινεται το στριγκακι και η κωλαρα.διαθετει και ωραια ποδια και ζηταει 30ε και μονο αμαξι

Μαζαρακη τερμα κατω(ΟΠΑΠ) βλεπω μια ξανθια τρανς που δε βγαινει συχνα και διπλα της η Ελεανα(βυσσινι ρενο).σταματαω να ρωτησω την ξανθια και μου λεει 30ε και 40 και για τις δυο μαζι παρτουζα.οποτε ρωταω εγω(την ξανθια) ποσο παει η παρτουζα στο σπιτι τους....εκει πεταγεται η Ελεανα με φωνη Βασιλη Καρρα οταν δινει συνεντευξεις(κυριολεκτικα ομως) και μου λεει...ε θα σου παρουμε ενα 80αρακι :2funny: :2funny:

στο πρωτο βενζιναδικο στη Γιαννιτσων η τρανς Νανα με το πορτοκαλι φιατακι στα 30ε

στην Πολυτεχνειου ηταν παλι η Ροζα με το πρασινο τζιπ και λιγο παραπανω η ομορφη ξανθια τρανς Στελλα με το ασπρο καμπριο πεζο.αυτη εχει και προφιλ με φωτο στο τσ-ντειτινγκ αλλα ειναι λιγο διαφορετικες απ'οτι στην πραγματικοτητα.αυτη ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι

και στην 26ης ηταν παλι η Φιονα και η Αντιγονη.πολυ πεσμενη η συγκεκριμενη πιατσα τωρα τελευταια δε βλεπω τιποτα.εκτος αν τις φορτωνουν με το που βγαινουν εκει....

που ησουν μωρη Νινα παλι??

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αποψε τη νυχτα....
3 μαυρες παλι στη Μοναστηριου στην πυροσβεστικη και αλλες 2 στο ξεκινημα της Γιαννιτσων
2 εκφυλες milfaρες που ψωνιζονταν εξω απο το 'Μεταξυ μας' τις οποιες δεν εχω ξαναδει.πουτανες με ολη τη σημασια της λεξης

η εκφυλη πουτανα που σας ειπα προχτες στην οδο Σταθμου....την πετυχα στο ξεκινημα της Γιαννιτσων την ωρα που πηγαινε για δουλεια.φορουσε καρω φουστιτσα σηκωμενη πανω απ'τον κωλο.ολος ο κωλος ηταν πεταμενος εξω πολυ καυλιαρα.στη συνεχεια την ξαναδα στην οδο Σταθμου οπου ειναι και η πιατσα της.κοκκινομαλλα ισιο μαλλι με μαυρη ριζα

κανουρια τρανς με ασημι καμπριο πεζο στη Μαζαρακη απο την πανω πλευρα της Γιαννιτσων.milf με βυζαρες τις οποιες μου πεταξε εξω να δω,χειρουργημενη και ζηταει 30ε και μονο αμαξι γιατι οπως μου ειπε δεν ειναι απο δω

στη Μαζαρακη σπο την κατω πλευρα,η εκφυλη,ομορφη τρανς που σας ειπα και προχθες.φορουσε ψηλες μποτες μεχρι το γονατο και πολυ κοντο φορεμα σηκωμενο ωστε να φαινεται το στριγκακι και η κωλαρα.διαθετει και ωραια ποδια και ζηταει 30ε και μονο αμαξι

Μαζαρακη τερμα κατω(ΟΠΑΠ) βλεπω μια ξανθια τρανς που δε βγαινει συχνα και διπλα της η Ελεανα(βυσσινι ρενο).σταματαω να ρωτησω την ξανθια και μου λεει 30ε και 40 και για τις δυο μαζι παρτουζα.οποτε ρωταω εγω(την ξανθια) ποσο παει η παρτουζα στο σπιτι τους....εκει πεταγεται η Ελεανα με φωνη Βασιλη Καρρα οταν δινει συνεντευξεις(κυριολεκτικα ομως) και μου λεει...ε θα σου παρουμε ενα 80αρακι :2funny: :2funny:

στο πρωτο βενζιναδικο στη Γιαννιτσων η τρανς Νανα με το πορτοκαλι φιατακι στα 30ε

στην Πολυτεχνειου ηταν παλι η Ροζα με το πρασινο τζιπ και λιγο παραπανω η ομορφη ξανθια τρανς Στελλα με το ασπρο καμπριο πεζο.αυτη εχει και προφιλ με φωτο στο τσ-ντειτινγκ αλλα ειναι λιγο διαφορετικες απ'οτι στην πραγματικοτητα.αυτη ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι

και στην 26ης ηταν παλι η Φιονα και η Αντιγονη.πολυ πεσμενη η συγκεκριμενη πιατσα τωρα τελευταια δε βλεπω τιποτα.εκτος αν τις φορτωνουν με το που βγαινουν εκει....

που ησουν μωρη Νινα παλι??

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και τι δεν ειχε αποψε στις πιατσες....πολυ πραμα λεμε.
μεχρι και ο παπας που σας ειχα πει και περυσι οτι γυρναει στη Γιαννιτσων φορτωσε ενα πακιστανακι απο την Κωλετη κατω κατω.μιλαω σοβαρα...ο τυπος δεν αστειευεται.ετσι και συναντηθουν τα βλεματα σας στο δρομο αρχιζει βγαζει γλωσσες,κανει ματακια και τετοια....

πολλα κοριτσια στο ξεκινημα της Γιαννιτσων και στη γωνια οπου γινεται μονοδρομος.
επισης μια εκφυλη πουτανα ακριβως μπροστα στη μπουγατσα στην οδο σταθμου.40ε αμαξι και 80ε ξενοδοχειο ή σπιτι σου.δινει και κωλο μου ειπε αλλα οχι με τα 40ε,θελει παραπανω....

απο τρανς...
26ης Οκτωβριου
     η θεα Φιονα στα 50ε αμαξι και 100ε στο υπερπολυτελεστατο σπιτι της
    και λιγο παραπανω η επισης πολυ θυληκη μελαχρινη Αντιγονη με το μπλε νισαν.αυτη ζηταει 50ε για το σπιτι της

ΟΠΑΠ
  Γωνια Γιαννιτσων-Μαζαρακη η πολυ ομορφη και εκφυλη τρανς που ζηταει 30ε και μονο στο αμαξι
λιγο παρακατω η πολυ ομορφη χειρουργημενη Στελλα σε ασημι αμαξι.το καλοκαιρι εβγαινε μονο με τα ποδια.ειναι κουκλαρα,κορμαρα και με βυζαρες που ξεχειλιζουν.ζηταει 30 αμαξι και 60ε σπιτι
παραδιπλα απ'αυτη  η επισης εμφανισημη τρανς με το ασημι σμαρτ.νομιζω ειναι και αυτη χειρουργημενη

Οδος σταθμου
   η Γιαννουλα το σιχαμα με το καπελακι.περναω σε μια φαση και ηταν ετοιμη να μπει στη μεση του δρομου....με το που την προσπερναω πεταγεται στη μεση του δρομου και αρχιζει να βριζει και να χτυπιεται σαν παλαβο.δεν παει καλα το ατομο....
λιγο παραπανω και πριν το φαναρι της Κωλετη η μελαχρινη Βικτωρια(ασημι clk) αλλα ηταν με τα ποδια.αυτη ζηταει 80ε για το σπιτι της καπου εκει κοντα

Ναυμαχιας Λημνου τα δυο ηλικιωμενα τραβεστι με τις περουκες που ειναι καθε βραδυ εκει.η μια απ'αυτες ζηταει 20ε.και να θες να φορτωσεις εκει μονιμως εχεις 10 αυτοκινητα πισω σου.δε τους κοβει να βγουν στην Πολυτεχνειου?? :jerking:

στη πολυτεχνειου η Ροζα με το πρασινο τζιπ.φημες την θελουν να διαθετει τεραστιο εντυπωσιακο πουτσο.κακες γλωσσες μαλιστα μιλανε για ελεφαντιαση!!τεσπα μια φορα την ειχα ρωτησει παλια και μου ειχε πει 50ε αμαξι και 100ε σπιτι.ειναι επιθετικο ατομο δε σηκωνει πολλες ερωτησεις..

στη Γιαννιτσων στο πρωτο βενζιναδικο ηταν η ομορφη Νανα με το πορτοκαλι φιατ.αυτη ζηταει 30ε και μονο αμαξι

επισης ειχε πολλα πουστρακια στην οδο Μαντζαρου καθως και στα καθετα στενα της οδου Αφροδιτης οπου εκει επικρατει μπολικη πακιστανιλα.τι εγινε ρε πουστη μου??....εμεις τετοιους δεν ειχαμε εδω

και τελος πολλη αστυνομια και μπλοκα σε ολη την παραπανω περιοχη και δρομους που αναφερθηκαν

αυτα τα λιγα για σημερα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
που θες να καταληξεις ομως???με τις παραθεσεις εννοω....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θελει να φερει την ενημερωση στο προσκηνιο μαλλον..... :grin: :grin: :grin: :grin: ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ή αυτό ή βλέπεις που τα δικά του σχόλια τα βάζει μέσα στις παραθέσεις δικών σου σχολίων;;;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
τι θεσ να πεισ φιλοσ για καντο πιο λιανουμπα.
Δικό μου σχόλιο

Αυτό θέλω να πω... Κατάλαβες; Αν εκεί που έλεγε δικό μου σχόλιο έγραφα οτιδήποτε ο οποιοσδήποτε έμπαινε και διάβαζε πιθανώς να νόμιζε ότι είναι δικό σου σχόλιο... Δεν είναι άδικο;

Το έκανα όσο πιο "λιανούμπα" μπορούσα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Δεν με πείραξε... παρατήρηση έκανα. Πειράζει;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω πειραζει που δεν συμμετεχω κ δεν καταλαβαινω?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Εσύ σουπιά που δεν γράφεις... ξέρουμε και για σένα... όλα εν καιρώ!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ σουπιά που δεν γράφεις... ξέρουμε και για σένα... όλα εν καιρώ!
τι να ξερεις που αν δεν ειδες τι αλογο εφερε ο αλλος δεν μπορεις να καταλαβεις....
για να μαθεις να ερχεσαι
κ ηταν κ κυριος οπως τον εφτιαξα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Αλήτη... θα τα πούμε εκ του συστάδειν!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες το βραδυ κατα τις 12 εκανα μια τσαρκα απο τις πιατσες μας
δεν υπηρχε ψυχη απο γυναικα,τις μαυρες δεν τις βαζω μεσα,εκτος απο ενα πιτσιρικι στην μοναστηριου απεναντυ απο τον πυροσβεστικο σταθμο κ οταν λεω πιτσιρικι το εννοω....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
χθες το βραδυ κατα τις 12 εκανα μια τσαρκα απο τις πιατσες μας
δεν υπηρχε ψυχη απο γυναικα,τις μαυρες δεν τις βαζω μεσα

Ρατσιστή... το πιτσιρίκι ρε μπας και περίμενε κανά συγγενή;;; Εσύ είσαι γνωστός για αυτά τα λάθη!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρατσιστή... το πιτσιρίκι ρε μπας και περίμενε κανά συγγενή;;; Εσύ είσαι γνωστός για αυτά τα λάθη!
δεν ειμαι ρατσιστης,αυτες ειναι μαυρες
το πιτσιρικι μονο για συγγενη δεν περιμενε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom