Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
771
Πόντοι
4.535
το πιτσιρικι μονο για συγγενη δεν περιμενε

Για πες... καλή καλή... τι ώρα;;; Να πάω να του κεράσω γλειφιτζούρι αν είναι...

Το άλλο δεν το σχολιάζω... κου κλουξ κλαν...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη  βολτα ..επιτελους μετα απο καιρο με δανεικο αυτοκινητο μιας και το δικο μου ακομα κανει βυζιτες στα συνεργεια,
στην μοναστηριου αρκετες καζαμπουμπου που ουτε ασχοληθικα καθολου με αυτες...
στην μοναστηριου παλι λιγο πριν την καθετο της αγιων παντων ενα βουλγαρακι μετριο για τα γουστα μου 40 στο αμαξι ηθελε
μοναστηριου τωρα 3-4 βουλγαρακια τα κλασικα στην αρχη της οδου,κανοντας αριστερα στην βουτηρα στην πλευρα της κτηνιατρικης σχολης δυο τεμαχια απο τα οποια το ενα αρκετα gamisableu 40 ηθελε και αυτο.αυτα τα λιγα και γενικα πολυ νεκρα στην πιτασα

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Κολομβου λετε να εχει τιποτες τωρα ή τζαμπα θα περασω?

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
εχω δει αρκετες φορες .. σημερα ειδα 2  κατα το απογευμα που περνουσα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
2 Νεγραι εθεαθησαν επι της μοναστηριου με κατευθηνση Γιανιτσων
Μια νεαρα με εναν τυπο παρεα μαστουρα καργα εκοβαν βολτες καπου εκει κοντα Η νεαρα εθεαθη στο περιπτερο εναντι του Σιτι Γκειτ αγοραζει εμπορευματα
Μια ξανθια με ωραιο κωλο και χαλια μαπα επισης εκει .. ανοιξα το παραθυρι και ρωτησα χαου ματς και μου ειπε < οχι εδω .. εκει ρωτα > δειχνοντας μου 2 Βουλγαρες μπαζα
Ενα ασημι πεζο με μια ξανθια μεσα επισης εκει ...

Η μαστουρωμενη νεαρα ισως τρογοταν αλλα δεν υποαρχει περιπτωση εγω να παω με αυτην .. καλα για τις αλλες που ειδα δεν το συζητω  :idiot:

Δε φοβαστε ρε μαλακες με αυτες ?  :huh:

Τεςπα , καλο βραδυ .. απλα τα ειδα και τα ποσταρα , μη με ρωτατε περισσοτερα , κατα τυχη τα ειδα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
771
Πόντοι
4.535
Ωραίος jo... έστω και έτσι το ρεπορτάζ...

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Είδα μία κοπέλα, στην πλευρά του ΣΟΛ λίγο πιο κάτω, μέσα σε ένα σιτροεν μπλε (μαλλον), μελαχροινή με ανοιχτή την πόρτα... Την ξέρει-έχει πάρει κανείς; Δεν δοκίμασα γιατί δεν ήμουν μόνος, αλλά να την έχω στα υπ'όψην για άλλη φορά.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Είδα μία κοπέλα, στην πλευρά του ΣΟΛ λίγο πιο κάτω, μέσα σε ένα σιτροεν μπλε (μαλλον), μελαχροινή με ανοιχτή την πόρτα... Την ξέρει-έχει πάρει κανείς; Δεν δοκίμασα γιατί δεν ήμουν μόνος, αλλά να την έχω στα υπ'όψην για άλλη φορά.
Το μάλλον αδερφέ δεν πάει στο χρώμα του αυτοκινήτου αλλά στο κοπέλα ....

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μολισ διαβασα σε σαιτ ειδησεων οτι τα ξημερωματα σκωτοσαν στο ξυλο 45χρονο στην οδο γιανιτσων μαγκεσ τι ειναι αυτα τα πραγματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μολισ διαβασα σε σαιτ ειδησεων οτι τα ξημερωματα σκωτοσαν στο ξυλο 45χρονο στην οδο γιανιτσων μαγκεσ τι ειναι αυτα τα πραγματα.
εμποριο ναρκωτικων ηταν;ή μαφια;

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω στο newsdeast το γραφει δεν ξερω πωσ γινεται να βαλω εδω την ειδηση ολοκληρη ξημερωματα του σαββατου εγινε.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη βολτιτσα στην πιατσα κατα τις 10.30' ξεκινησα την γυρα ... μοναστηριου στο κλασσικο το ποστο 3 καζαμπουμπου Α.Τ.Μ.Α απο γιαννητσων το ποστο στην αρχη της αδειο απο τις βουλγαρες,στριβωντας αριστερα στο στενο την κτηνιατρικης 2 βουλγαρακια μπαζα που δεν ειναι να ασχοληθεις...γιαννητσων μετωπο για κτελ ενα τετραπαχο τσιγκανομπαζο εψαχνε γκαβο πελατη μπας και παρει κανα φραγκο ελεος...οι γυρα συνεχιστηκε μεχρι που στις 11.30' αρχισανε να σκανε μυτη τα γνωστα βουλγαρακια,μετα το city gate 2 τζανκια το ενα αγνωστο πρωτη φορα το εβλεπα ψιλοκαλο 30 στο αμαξι ηθελε νευριασε που δεν την τσακωσα και αρχισε να κοπανα ενα χαρτοκουτι μικρο σε ηλικια 18-19 το εκοβα σχετικα αδυνατο με μικρο τζιτζακι αφου εκανα κανα δυο γυρες και δεν βρικα τιποτα λεω δεν γαμεις... και πηγα να το τσακωσω καλη πιπα με προφυλαξη χωρις να βιαζεται οπωτε αφου ειδα οτι παω για χυσιμο την λεω ''ρε μαναρι παιζει να τελειωσουμε με πιπα και να συνεχισουμε δευτερο γυρο με γαμισακι? ποσα θες καλε? και μου λεει δωσε αλλα 10 (40 συνολο) και λεω οκ οποτε χυσιμο με πιπουλα και αραξαμε για τσιγαρακι και ξαναρχισαμε μετα απο λιγο εδω καραγουσταρα μαγκες στενο μουνακι ανεκπαιδευτο αφου καποια στιγμη κατεβασα ταχυτητα απο φοβο μην μου σπασει η καποτα,γενικα καλη φαση και μου εκανε εντυπωση το ποσο καθαρο ητανε γενικα το κοριτσι αν και το εκοψα για τζανκι,τεσπα 40 γιουρια μια χαρα μου εκατσε  :rockon:
εκανα μια γυρα ακομα να στεγνωσει ο πουτσος μ.. και πετυχα κανα δυο καλα τεμαχια επι της μοναστηριου λιγο μετα το ξενοδωχειο καστορια τιμες 40 αλλα αρκετα gamisableu τα κοριτσια αδυνατα βουλγαρακια-ρουμανακια η μια ασπρο κολλαν και η αλλη μαυρο παντελονι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
και εντελως τυχαια για ακομη μια φορα οι δραστες ηταν ομογενεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom