Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
ειχε καλη κινηση επειδη ηταν σημερα κλειστα τα σχολεια και ολα τα πιτσιρικια ηταν στις γυρες.Εχασες πολλα νεανικα δροσερα καυλια μου φαινεται....
Νινα χωρις πλακα,ο παπας εχει σταματησει ποτε σε σενα??τον εχεις δει?
Αλλο να εχει κινησει ....(αυτοκινητα) και αλλο να εχει δουλεια ......

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανένας για μια έλλη βυζού???
με φυσικά στήθη αρκετά παχουλή! κανονική γυναίκα και οχι τρανσ!
μικρό κοντό μαλλί σγουρό!
εχω καιρό να την πετύχω. εχει κανένας πληροφορίες???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εκεί έχει κοπέλες απο την Θεσσαλονίκη ???? που μιλάνε ρώσικα ?  :huh:
γιατι ρε χαμενε ξερεις πολλες που κανουν αυτην την δουλεια σαλονικες κ θα εδινες κ το κιν τους ελευθερα?
ενω αυτες μ αυτες που λεω πιο ευκολα θα βγαλει την ακρη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αποψε τη νυχτα....
3 μαυρες παλι στη Μοναστηριου στην πυροσβεστικη και αλλες 2 στο ξεκινημα της Γιαννιτσων
2 εκφυλες milfaρες που ψωνιζονταν εξω απο το 'Μεταξυ μας' τις οποιες δεν εχω ξαναδει.πουτανες με ολη τη σημασια της λεξης

η εκφυλη πουτανα που σας ειπα προχτες στην οδο Σταθμου....την πετυχα στο ξεκινημα της Γιαννιτσων την ωρα που πηγαινε για δουλεια.φορουσε καρω φουστιτσα σηκωμενη πανω απ'τον κωλο.ολος ο κωλος ηταν πεταμενος εξω πολυ καυλιαρα.στη συνεχεια την ξαναδα στην οδο Σταθμου οπου ειναι και η πιατσα της.κοκκινομαλλα ισιο μαλλι με μαυρη ριζα

κανουρια τρανς με ασημι καμπριο πεζο στη Μαζαρακη απο την πανω πλευρα της Γιαννιτσων.milf με βυζαρες τις οποιες μου πεταξε εξω να δω,χειρουργημενη και ζηταει 30ε και μονο αμαξι γιατι οπως μου ειπε δεν ειναι απο δω

στη Μαζαρακη σπο την κατω πλευρα,η εκφυλη,ομορφη τρανς που σας ειπα και προχθες.φορουσε ψηλες μποτες μεχρι το γονατο και πολυ κοντο φορεμα σηκωμενο ωστε να φαινεται το στριγκακι και η κωλαρα.διαθετει και ωραια ποδια και ζηταει 30ε και μονο αμαξι

Μαζαρακη τερμα κατω(ΟΠΑΠ) βλεπω μια ξανθια τρανς που δε βγαινει συχνα και διπλα της η Ελεανα(βυσσινι ρενο).σταματαω να ρωτησω την ξανθια και μου λεει 30ε και 40 και για τις δυο μαζι παρτουζα.οποτε ρωταω εγω(την ξανθια) ποσο παει η παρτουζα στο σπιτι τους....εκει πεταγεται η Ελεανα με φωνη Βασιλη Καρρα οταν δινει συνεντευξεις(κυριολεκτικα ομως) και μου λεει...ε θα σου παρουμε ενα 80αρακι :2funny: :2funny:

στο πρωτο βενζιναδικο στη Γιαννιτσων η τρανς Νανα με το πορτοκαλι φιατακι στα 30ε

στην Πολυτεχνειου ηταν παλι η Ροζα με το πρασινο τζιπ και λιγο παραπανω η ομορφη ξανθια τρανς Στελλα με το ασπρο καμπριο πεζο.αυτη εχει και προφιλ με φωτο στο τσ-ντειτινγκ αλλα ειναι λιγο διαφορετικες απ'οτι στην πραγματικοτητα.αυτη ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι

και στην 26ης ηταν παλι η Φιονα και η Αντιγονη.πολυ πεσμενη η συγκεκριμενη πιατσα τωρα τελευταια δε βλεπω τιποτα.εκτος αν τις φορτωνουν με το που βγαινουν εκει....

που ησουν μωρη Νινα παλι??

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
αποψε τη νυχτα....
3 μαυρες παλι στη Μοναστηριου στην πυροσβεστικη και αλλες 2 στο ξεκινημα της Γιαννιτσων
2 εκφυλες milfaρες που ψωνιζονταν εξω απο το 'Μεταξυ μας' τις οποιες δεν εχω ξαναδει.πουτανες με ολη τη σημασια της λεξης

η εκφυλη πουτανα που σας ειπα προχτες στην οδο Σταθμου....την πετυχα στο ξεκινημα της Γιαννιτσων την ωρα που πηγαινε για δουλεια.φορουσε καρω φουστιτσα σηκωμενη πανω απ'τον κωλο.ολος ο κωλος ηταν πεταμενος εξω πολυ καυλιαρα.στη συνεχεια την ξαναδα στην οδο Σταθμου οπου ειναι και η πιατσα της.κοκκινομαλλα ισιο μαλλι με μαυρη ριζα

κανουρια τρανς με ασημι καμπριο πεζο στη Μαζαρακη απο την πανω πλευρα της Γιαννιτσων.milf με βυζαρες τις οποιες μου πεταξε εξω να δω,χειρουργημενη και ζηταει 30ε και μονο αμαξι γιατι οπως μου ειπε δεν ειναι απο δω

στη Μαζαρακη σπο την κατω πλευρα,η εκφυλη,ομορφη τρανς που σας ειπα και προχθες.φορουσε ψηλες μποτες μεχρι το γονατο και πολυ κοντο φορεμα σηκωμενο ωστε να φαινεται το στριγκακι και η κωλαρα.διαθετει και ωραια ποδια και ζηταει 30ε και μονο αμαξι

Μαζαρακη τερμα κατω(ΟΠΑΠ) βλεπω μια ξανθια τρανς που δε βγαινει συχνα και διπλα της η Ελεανα(βυσσινι ρενο).σταματαω να ρωτησω την ξανθια και μου λεει 30ε και 40 και για τις δυο μαζι παρτουζα.οποτε ρωταω εγω(την ξανθια) ποσο παει η παρτουζα στο σπιτι τους....εκει πεταγεται η Ελεανα με φωνη Βασιλη Καρρα οταν δινει συνεντευξεις(κυριολεκτικα ομως) και μου λεει...ε θα σου παρουμε ενα 80αρακι :2funny: :2funny:

στο πρωτο βενζιναδικο στη Γιαννιτσων η τρανς Νανα με το πορτοκαλι φιατακι στα 30ε

στην Πολυτεχνειου ηταν παλι η Ροζα με το πρασινο τζιπ και λιγο παραπανω η ομορφη ξανθια τρανς Στελλα με το ασπρο καμπριο πεζο.αυτη εχει και προφιλ με φωτο στο τσ-ντειτινγκ αλλα ειναι λιγο διαφορετικες απ'οτι στην πραγματικοτητα.αυτη ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι

και στην 26ης ηταν παλι η Φιονα και η Αντιγονη.πολυ πεσμενη η συγκεκριμενη πιατσα τωρα τελευταια δε βλεπω τιποτα.εκτος αν τις φορτωνουν με το που βγαινουν εκει....

Καποιος ποιο εμπειρος στις πεταλουδιτσες του δρομου.....Πουτανα,αλλα ΓΥΝΑΙΚΑ, με μεγαλα βυζια που θα βρω?Και τι ωρα περιπου? Οχι trans σας παρακαλω....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
1) Λοιπόν στην Μοναστηρίου εγώ προχτές πέτυχα την ώρα που το ΓΚΡΟΥΠ απο τις μαύρες ξεκινούσε να διασκορπιστεί και μέτρησα πάνω απο 8 κοπέλες. Οπότε πιστεύω ότι σιγά σιγά πηγαίνουμε στα πρότυπα της Αθήνας όπου και έχουν γεμίσει με μαύρες γαζέλες.
2) Σχετικά νωρίς 10.30~12.00 επί της Γιαννιτσών, απο το Μεταξύ μας μέχρι το City Gate 3-4 γυναίκες milf και 2-3
πι πινάκια του γάλακτος τα οποία δε χαμογελούσαν, χαιρετούσαν ...
3) Στο Shell το βενζινάδικο κλασσικά το ΦΙΑΤ...ΝΑΝΑ
4) Μετά την Shell και εκεί που ο δρόμος γίνεται μονόδρομος εμφανίστηκαν 2 καινούργια τρανς αλλοδαπά πολύ σπέσιαλ, τιμές 20,00 πίπα και 30.00 full (μου είπαν ότι έχουν προβλήματα με τα στρουμφς)
5) Τέρμα κάτω στο φανάρι το σίχαμα η Γιαννούλα (η κολλητή του ΑΛ) μαζί με μια έκφυλα ντυμένη τράνς με μπότες πάνω απο το γόνατο και μινι φούστα σε λάτεξ φούξ χρώμα !!!!!!
6) Στην 26ης - νωρίς το μπλέ πόλο, αργότερα Φιόνα και Αντιγόνη
7) ΟΠΑΠ βλέπε ΑΛ
8) Πολυτεχνείου βλέπε ΑΛ
και ΤΕΛΟΣ Η ΝΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ...ΑΛ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ TIMING. 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ακόμη αυτή που αναφέρεις με το ασημί το κάμπριο είναι εγχειρισμένη και είναι παλιά στην πιάτσα και με βυζάρες για τον φίλο που ρωτάει παραπάνω. Ακόμη μιά επιλογή είναι αυτή με το κόκκινο το σμαρτ το πόστο της είναι στην Νισσάν και είναι πολύ πιο όμορφη, εγχειρισμένη με βυζάρες. Τέλος για γυναίκα γυναίκα φίλε μου συναγωνιστή με βυζάρες πρέπει να την πετύχεις και απο ότι ξέρω δεν υπάρχει κάτι στην πιάτσα αξιόλογο καλύτερα σε μπουρδέλο η στούντιο δες τα ανάλογο θρεντ. 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
γιατι ρε χαμενε ξερεις πολλες που κανουν αυτην την δουλεια σαλονικες κ θα εδινες κ το κιν τους ελευθερα?
ενω αυτες μ αυτες που λεω πιο ευκολα θα βγαλει την ακρη
ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΤΕ....ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ----->   ΕΝΤΕΚΑ ΟΧΤΩ ΟΓΔΟΝΤΑ !!!!!! 
:2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

www.imagerous.com/viewer.php?file=25280718146078248634.png] [/URL]

καλησπερα παιδακιααααααααααααα

Γεια σου Αλ  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα σε πιασουν οι φαν του καρρα(και γω μαζι) θα φας πολυ ξυλο..... :grin: :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
αποψε τη νυχτα....

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ! ΜΑΝΑΡΙ ..... ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ Η ΠΕΛΑΤΕΣ ( ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ )....  :tits2:

Συνημμένα

• NINA.jpg
    NINA.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 19

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
1) Λοιπόν στην Μοναστηρίου εγώ προχτές πέτυχα την ώρα που το ΓΚΡΟΥΠ απο τις μαύρες ξεκινούσε να διασκορπιστεί και μέτρησα πάνω απο 8 κοπέλες. Οπότε πιστεύω ότι σιγά σιγά πηγαίνουμε στα πρότυπα της Αθήνας όπου και έχουν γεμίσει με μαύρες γαζέλες.

ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΖΕΛΕΣ !!!! ΧΑΧΑ... ΤΟΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣ ΧΑΛΑΡΑ !! :rockon:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
εμφανίστηκαν 2 καινούργια τρανς αλλοδαπά πολύ σπέσιαλ, τιμές 20,00 πίπα και 30.00 full (μου είπαν ότι έχουν προβλήματα με τα στρουμφς)

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ... ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΑ ΣΠΕΣΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΙΣ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΟΥΚΑ ... ΚΑΙ ΑΞΙΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!! !!!  :kissass2: .....!!!!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ... ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΑ ΣΠΕΣΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΙΣ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΟΥΚΑ ... ΚΑΙ ΑΞΙΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!! !!!  :kissass2: .....!!!!!

ΣΤΑ 3 ΑΥΤΟΦΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι εθνικοτητας τα αλλοδαπα;το πρωι πανε και στην οικοδομη; :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom