αποψε τη νυχτα....
3 μαυρες παλι στη Μοναστηριου στην πυροσβεστικη και αλλες 2 στο ξεκινημα της Γιαννιτσων
2 εκφυλες milfaρες που ψωνιζονταν εξω απο το 'Μεταξυ μας' τις οποιες δεν εχω ξαναδει.πουτανες με ολη τη σημασια της λεξης
η εκφυλη πουτανα που σας ειπα προχτες στην οδο Σταθμου....την πετυχα στο ξεκινημα της Γιαννιτσων την ωρα που πηγαινε για δουλεια.φορουσε καρω φουστιτσα σηκωμενη πανω απ'τον κωλο.ολος ο κωλος ηταν πεταμενος εξω πολυ καυλιαρα.στη συνεχεια την ξαναδα στην οδο Σταθμου οπου ειναι και η πιατσα της.κοκκινομαλλα ισιο μαλλι με μαυρη ριζα
κανουρια τρανς με ασημι καμπριο πεζο στη Μαζαρακη απο την πανω πλευρα της Γιαννιτσων.milf με βυζαρες τις οποιες μου πεταξε εξω να δω,χειρουργημενη και ζηταει 30ε και μονο αμαξι γιατι οπως μου ειπε δεν ειναι απο δω
στη Μαζαρακη σπο την κατω πλευρα,η εκφυλη,ομορφη τρανς που σας ειπα και προχθες.φορουσε ψηλες μποτες μεχρι το γονατο και πολυ κοντο φορεμα σηκωμενο ωστε να φαινεται το στριγκακι και η κωλαρα.διαθετει και ωραια ποδια και ζηταει 30ε και μονο αμαξι
Μαζαρακη τερμα κατω(ΟΠΑΠ) βλεπω μια ξανθια τρανς που δε βγαινει συχνα και διπλα της η Ελεανα(βυσσινι ρενο).σταματαω να ρωτησω την ξανθια και μου λεει 30ε και 40 και για τις δυο μαζι παρτουζα.οποτε ρωταω εγω(την ξανθια) ποσο παει η παρτουζα στο σπιτι τους....εκει πεταγεται η Ελεανα με φωνη Βασιλη Καρρα οταν δινει συνεντευξεις(κυριολεκτικα ομως) και μου λεει...ε θα σου παρουμε ενα 80αρακι
στο πρωτο βενζιναδικο στη Γιαννιτσων η τρανς Νανα με το πορτοκαλι φιατακι στα 30ε
στην Πολυτεχνειου ηταν παλι η Ροζα με το πρασινο τζιπ και λιγο παραπανω η ομορφη ξανθια τρανς Στελλα με το ασπρο καμπριο πεζο.αυτη εχει και προφιλ με φωτο στο τσ-ντειτινγκ αλλα ειναι λιγο διαφορετικες απ'οτι στην πραγματικοτητα.αυτη ζηταει 40ε αμαξι και 80ε σπιτι
και στην 26ης ηταν παλι η Φιονα και η Αντιγονη.πολυ πεσμενη η συγκεκριμενη πιατσα τωρα τελευταια δε βλεπω τιποτα.εκτος αν τις φορτωνουν με το που βγαινουν εκει....
που ησουν μωρη Νινα παλι??