Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
η καταζητουμενη τρανς των προηγουμενων ημερων,τουλαχιστον αυτη που ολοι καταλαβαμε,ηταν κανονικα χθες στο ποστο της.δε την πιασανε φαινεται.... :jerking: :jerking:

που ησουν μωρη Νινα.5 φορες περασα και δε σε πετυχα...

γενικα υπηρχε νεκρα χθες.μονο η Φιονα στην 26ης και λιγο παραπανω η Σονια με το μπλε polo.

στον ΟΠΑΠ ηταν και η Ελεανα με το βυσσινο citroen.τρανς μεγαλης ηλικιας κι αυτη
απο κει και περα τιποτα

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
"Τράκαρα" ένα μεσημεράκι πρίν μερικές μέρες μια παρέα απο 2-3 τράνς στο Πλαίσιο... Δύσκολα τα πράγματα την ημέρα με το φώς του ήλιου... Πολύ δύσκολα...!! Πολύ-πολύ δύσκολα...  :tits2:

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι βρε παιδια εδω ειναι η πιατσεσ θεσσαλονικησ μην βαζεται ασχετα πραγματα.αν θελετε να γραψεται κατι για τησ πιατσεσ γραψτε αλλιωσ μην ασχολεισται ρε μαγκεσ.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Εχω παει μαζί της αρκετες φορές. Καποτε ήταν η πιο όμορφη στην θεσσαλονίκη τωρα έχει παχύνει λιγάκι παντως είναι ακομα καλή. Πολυ ψηλη, όμορφα πόδια, οχι μεγάλο στήθος πολυ χοντρο εργαλείο, ίσως είναι λίγο cold αναλογα μετα γουστα της. Ο χώρος της είναι στην Καλαμαριά.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απ οτι εχω καταλαβει επικρατει μια νεκρα τις τελευταιες μερες.
παντως χθες που περασα κατα τις 4 απο μοναστηριου κατα τυχη ειδα 2 κοριτσακια μια καστανη προς ξανθια μετρια γκομενα κ μια μελαχρινη τερμα ασχημη γκομενα ενα τετραγωνο πριν το κτιριο της δημοτικης αστυνομιας κ με κατευθυνση προς πλατεια βαρδαριου
κατα τα αλλα εχουν πιασει ολα τα ποστα οι μαυρες
ειναι σαν πανδημια,εξαπλωνονται παντου

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
πριν κατι μερες πηρα μια μαυρομαλα ονοματι μαρια. ελληνιδα 20χρονων περιπου 40 ευρω στο αμαξι. καθεται μαζι με μια φιλη της η οποια δεν μου πολυαρεσε. πολυ καλη επιλογη και πολυ καθαρη για οσους γουσταρουν τσαρκες. ειναι στην γιαννιτσων πριν φτασεις στο σιτυ γκειτ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
και τι δεν ειχε αποψε στις πιατσες....πολυ πραμα λεμε.
μεχρι και ο παπας που σας ειχα πει και περυσι οτι γυρναει στη Γιαννιτσων φορτωσε ενα πακιστανακι απο την Κωλετη κατω κατω.μιλαω σοβαρα...ο τυπος δεν αστειευεται.ετσι και συναντηθουν τα βλεματα σας στο δρομο αρχιζει βγαζει γλωσσες,κανει ματακια και τετοια....

πολλα κοριτσια στο ξεκινημα της Γιαννιτσων και στη γωνια οπου γινεται μονοδρομος.
επισης μια εκφυλη πουτανα ακριβως μπροστα στη μπουγατσα στην οδο σταθμου.40ε αμαξι και 80ε ξενοδοχειο ή σπιτι σου.δινει και κωλο μου ειπε αλλα οχι με τα 40ε,θελει παραπανω....

απο τρανς...
26ης Οκτωβριου
    η θεα Φιονα στα 50ε αμαξι και 100ε στο υπερπολυτελεστατο σπιτι της
    και λιγο παραπανω η επισης πολυ θυληκη μελαχρινη Αντιγονη με το μπλε νισαν.αυτη ζηταει 50ε για το σπιτι της

ΟΠΑΠ
  Γωνια Γιαννιτσων-Μαζαρακη η πολυ ομορφη και εκφυλη τρανς που ζηταει 30ε και μονο στο αμαξι
λιγο παρακατω η πολυ ομορφη χειρουργημενη Στελλα σε ασημι αμαξι.το καλοκαιρι εβγαινε μονο με τα ποδια.ειναι κουκλαρα,κορμαρα και με βυζαρες που ξεχειλιζουν.ζηταει 30 αμαξι και 60ε σπιτι
παραδιπλα απ'αυτη  η επισης εμφανισημη τρανς με το ασημι σμαρτ.νομιζω ειναι και αυτη χειρουργημενη

Οδος σταθμου
  η Γιαννουλα το σιχαμα με το καπελακι.περναω σε μια φαση και ηταν ετοιμη να μπει στη μεση του δρομου....με το που την προσπερναω πεταγεται στη μεση του δρομου και αρχιζει να βριζει και να χτυπιεται σαν παλαβο.δεν παει καλα το ατομο....
λιγο παραπανω και πριν το φαναρι της Κωλετη η μελαχρινη Βικτωρια(ασημι clk) αλλα ηταν με τα ποδια.αυτη ζηταει 80ε για το σπιτι της καπου εκει κοντα

Ναυμαχιας Λημνου τα δυο ηλικιωμενα τραβεστι με τις περουκες που ειναι καθε βραδυ εκει.η μια απ'αυτες ζηταει 20ε.και να θες να φορτωσεις εκει μονιμως εχεις 10 αυτοκινητα πισω σου.δε τους κοβει να βγουν στην Πολυτεχνειου?? :jerking:

στη πολυτεχνειου η Ροζα με το πρασινο τζιπ.φημες την θελουν να διαθετει τεραστιο εντυπωσιακο πουτσο.κακες γλωσσες μαλιστα μιλανε για ελεφαντιαση!!τεσπα μια φορα την ειχα ρωτησει παλια και μου ειχε πει 50ε αμαξι και 100ε σπιτι.ειναι επιθετικο ατομο δε σηκωνει πολλες ερωτησεις..

στη Γιαννιτσων στο πρωτο βενζιναδικο ηταν η ομορφη Νανα με το πορτοκαλι φιατ.αυτη ζηταει 30ε και μονο αμαξι

επισης ειχε πολλα πουστρακια στην οδο Μαντζαρου καθως και στα καθετα στενα της οδου Αφροδιτης οπου εκει επικρατει μπολικη πακιστανιλα.τι εγινε ρε πουστη μου??....εμεις τετοιους δεν ειχαμε εδω

και τελος πολλη αστυνομια και μπλοκα σε ολη την παραπανω περιοχη και δρομους που αναφερθηκαν

αυτα τα λιγα για σημερα....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
Γεια σου μωρο μου με τις τρελες περιγραφες σου !!!

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει ρε παιδια καμια φιτιτρια να την βοηθησομε με τις σπουδες της?
οικονομικα ενοαω?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ρεπουδακη ! !  φανταζομαι θα σκοτονονταν ολες στην δουλεια !!!
ειχε καλη κινηση επειδη ηταν σημερα κλειστα τα σχολεια και ολα τα πιτσιρικια ηταν στις γυρες.Εχασες πολλα νεανικα δροσερα καυλια μου φαινεται....
Νινα χωρις πλακα,ο παπας εχει σταματησει ποτε σε σενα??τον εχεις δει?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
ο παπας με το τζιπ  ειναι αδερφουλα μωρο μου ..... λαθος θεμα δινεις στο κοινο απλος μπορει να φοστοσε καμια για να τιν πασαρη σε κανενα μαλακα για να τον γαμησει και αυτον ........ ο :fuck2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ο παπας με το τζιπ  ειναι αδερφουλα μωρο μου ..... λαθος θεμα δινεις στο κοινο απλος μπορει να φοστοσε καμια για να τιν πασαρη σε κανενα μαλακα για να τον γαμησει και αυτον ........ ο :fuck2:
δεν ηταν με τζιπ.ηταν με σπανιο μοντελο νισαν χρωματος μπρονζε.....και πινακιδες σαν τις δικες σου

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
τελος παντον καταλαβα ποιον λες ειναι 2  η  3 που γυρνανε συνεχεια ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom