Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.379
Πόντοι
1.056
Για την τύπισσα μπορεί να κάνω εγώ λάθος και να μην είναι αυτή που λέτε. Απλά καθόταν στο ίδιο σημείο. Τεσπα. Για πείτε λίγο για ένα όμορφο αλβανακι που έσκασε μύτη μωλις τώρα Γιαννιτσών και λέει ότι ήταν έγκυος το καλοκαίρι και έχει και 3 παιδιά τι παίζει? Την ξέρουμε? Γιατί αν κατάλαβα καλά δουλεύει αρκετό καιρό και δουλεύει λέει καλα
σε ποιο σημειο στην γιαννιτσων λες φιλε; γινε κατατοπιστικος

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.379
Πόντοι
1.056
Ξανθιά ναι με ωραίο κορμάκι κ όμορφο προσωπο
Αδερφε η συγκεκριμενη ειναι απελπισμενο πρεζακι....το ακαποτο το εχει ψωμοτυρι ....θα σε συμβουλευα να μην δοκιμασεις....και αν δεν σε επεισα ακομη πανε και ρωτα την στα ισα ποσα θελει για ακαποτο γαμησι,αυτα απο μενα

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
1
Εγώ μάλλον άργησα να ρωτήσω..... Με άρχισε στον πρόλογο ότι δεν έχει καπότες και της έδωσα ένα ακα με χύσιμο στη μάπα με 15 ευρα. Ευκαιρία να κάνουμε επαναληπτικό εξετάσεις μην τυχόν τσιμπήσουμε τπτ. Αλλά αν είναι πρεζάκι είναι καθαρό και σε πρώιμο σταδιο

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.379
Πόντοι
1.056
Εγώ μάλλον άργησα να ρωτήσω..... Με άρχισε στον πρόλογο ότι δεν έχει καπότες και της έδωσα ένα ακα με χύσιμο στη μάπα με 15 ευρα. Ευκαιρία να κάνουμε επαναληπτικό εξετάσεις μην τυχόν τσιμπήσουμε τπτ. Αλλά αν είναι πρεζάκι είναι καθαρό και σε πρώιμο σταδιο
αδερφε ...ευχομαι να εννοεις ακαπ τσιμπουκι ....που παλι στην πιατσα ειναι επιφοβο....αν εδωσες ακαπ γαμησι στην συγκεκριμενη...καλη τυχη....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
1
Έχω αρκετά χρόνια που απέχω από Γιαννιτσών και επέστρεψα το τελευταίο εξάμηνο και τέτοιο κομμάτι δεν ξανάδα. Στην αρχή μου φάνηκε τραβελακι γιατί ήταν απέναντι από τα τραβελια στο σελ και είπα να ρωτήσω και την είδα πολύ αλανιάρα. Γιαυτό ρώτησα εδώ να δω αν την ξέρει κάποιος να μάθουμε τι παίζει. Αλλά γενικά και σήμερα μόνο τις Βουλγαρες εκεί στη διχάλα προς τα ΚΤΕΛ από νωρίς και το βράδυ τα μαύρα κια..... Τπτ το ιδιαίτερο. Πριν πάρω το αλβανακι έσκασε μύτη μια θεία σαν τον κουασιμοδο που ψιλοκουτσαινε ετών 50φευγα που ήθελε και 20αρικο για κλαρινέτο...

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
82
Πόντοι
0
Επειδη κανει τιμιο ανεβασε τη τιμη της στη πιατσα?
Εντάξει δίνει άνεση χρόνου στο σπίτι το παίζει και φιλική αλλά πολύ τσιμπιμενη η τιμή για το σπίτι δεν είναι για τόσα. Αυτό που με χάλασε πολύ ήταν η μυρωδιά από το μουνι πολύ έντονη μάλλον όχι από απλησια έτσι είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom