Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.139
Πόντοι
3.556
Φιλε μου Humax μαλον δεν διαβασες σωστα το τι εγραψε ο Al...
Αυτην που ειδε ο Al ηταν στην γωνια Πειρεως γραφει...και οχι απεναντι....
Δεν είναι δεμένη να στέκεται εκεί από την κάτω μεριά στην Γιαννιτσών περιφέρεται η αδερφή της οπότε εκεί γύρω θα την βρεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.399
Πόντοι
3.796
Πάλι θα έχουμε 10 σελίδες για το Γερμανό Βουλγαρακι και τα 50ρικα θα πέφτουν αβερτα .
Μην παρασυρθείτε όσοι δείτε νέο αιμα εκεί ..ούτε καινούριες είναι ούτε αξίζουν τα λεφτά .
Το γερμανοβουλγαρακι όμορφο καλό μεν για τους λάτρεις των πετιτ νέων κοριτσιών αλλά πέρα από αυτό και τις υπηρεσίες 20ρικου δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, επίσης επειδή ξέρει ότι παίζουν παζάρια διαφημίζει με 30-40 ακαποτο τσιμπούκι , πέρυσι τα χείλη της ένα μήνα ήταν με μόνιμο έρπη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.233
Πόντοι
13.755
Φιλε μου Humax μαλον δεν διαβασες σωστα το τι εγραψε ο Al...
Αυτην που ειδε ο Al ηταν στην γωνια Πειρεως γραφει...και οχι απεναντι....
Ναι αλλά εγώ την είδα στη 1 τα ξημερώματα που κυριολεκτικά είχε ερημώσει η πιάτσα...γι αυτό και μου έκανε εντύπωση.
Αλλά από νωρίτερα που ξεκίνησα τις βόλτες 12 παρά ας πούμε δε την είχα δει καθόλου

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.139
Πόντοι
3.556
Ναι αλλά εγώ την είδα στη 1 τα ξημερώματα που κυριολεκτικά είχε ερημώσει η πιάτσα...γι αυτό και μου έκανε εντύπωση.
Αλλά από νωρίτερα που ξεκίνησα τις βόλτες 12 παρά ας πούμε δε την είχα δει καθόλου
Εγώ την είδα γύρω στις 9 με 10
Μοναστηριού δεν υπάρχει άλλο αυτό τον καιρό εκτός από την συλβια στην eurob οπότε αυτή ήταν
Να συμπληρώσω Για οποίον δε την έχει πάρει ότι είναι ξεπετά του κέρατα πήγα να την πιάσω τα βυζιά πέρυσι κ με τράβηξε το χέρι κ όταν είδε να αργώ με είπε τέλειωσε ο χρόνος μέσω του Κινητού translate φυσικά

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.097
Πόντοι
1.056
Εγώ την είδα γύρω στις 9 με 10
Μοναστηριού δεν υπάρχει άλλο αυτό τον καιρό εκτός από την συλβια στην eurob οπότε αυτή ήταν
Να συμπληρώσω Για οποίον δε την έχει πάρει ότι είναι ξεπετά του κέρατα πήγα να την πιάσω τα βυζιά πέρυσι κ με τράβηξε το χέρι κ όταν είδε να αργώ με είπε τέλειωσε ο χρόνος μέσω του Κινητού translate φυσικά
Ηταν σιγουρα ηταν 9 με 10;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom