Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ProedrosJW

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εκλεκτοί συνάδελφοι, έχω παρατηρήσει τυχαία μία εξαιρετικά όμορφη ξανθιά τρανς στο fatsa.gr που κυκλοφορεί με τουλάχιστον 2 διαφορετικά προφίλ με ονόματα "kavlitsa stin poudra" & "kakia gatoula TR". Φαινομενικά δεν ψωνίζεται μέσω του σάιτ, εκτός και αν το κάνει πολύ επιλεκτικά.

Η απορία μου (και εδώ κολλάει το ποστ με το θρεντ) είναι ότι αφού πρόκειται για θεσσαλονικιά τραβεστί άρα μιλάμε για περιορισμένο κύκλο και προσωπικά δεν έχω δει κάποια τόσο εντυπωσιακή, μήπως είναι κάποια που σύχναζε ή συχνάζει στις πιάτσες?
Την ξέρει κανείς?

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ε βεβαια αυτην οι ωραια τρανσ κανει πιατσα 26ησ μετα τησ 2 τη νυχτα .δεν θυμαμαι ομωσ ονομα.

ProedrosJW

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε βεβαια αυτην οι ωραια τρανσ κανει πιατσα 26ησ μετα τησ 2 τη νυχτα .δεν θυμαμαι ομωσ ονομα.

26ης πεζή ή με αμάξι? Αν το 2ο τότε τι αμάξι?
26ης από τα λίγα που ξέρω για τον χώρο τα ονόματα είναι Φιόνα - Ηλέκτρα, και η δεύτερη είναι εξαιρετικά κρυόκωλη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Εκλεκτοί συνάδελφοι, έχω παρατηρήσει τυχαία μία εξαιρετικά όμορφη ξανθιά τρανς στο fatsa.gr που κυκλοφορεί με τουλάχιστον 2 διαφορετικά προφίλ με ονόματα "kavlitsa stin poudra" & "kakia gatoula TR". Φαινομενικά δεν ψωνίζεται μέσω του σάιτ, εκτός και αν το κάνει πολύ επιλεκτικά.

Η απορία μου (και εδώ κολλάει το ποστ με το θρεντ) είναι ότι αφού πρόκειται για θεσσαλονικιά τραβεστί άρα μιλάμε για περιορισμένο κύκλο και προσωπικά δεν έχω δει κάποια τόσο εντυπωσιακή, μήπως είναι κάποια που σύχναζε ή συχνάζει στις πιάτσες?
Την ξέρει κανείς?
η Νανσυ ειναι που βγαινει διπλα στη Φιονα.εχει προφιλ και στο τσ-ντειντινγκ με το ονομα Μαριλενα...

ProedrosJW

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η Νανσυ ειναι που βγαινει διπλα στη Φιονα.εχει προφιλ και στο τσ-ντειντινγκ με το ονομα Μαριλενα...

Thanks ρε Αλ. Την είχε πάρει το μάτι μου και στο τσ-ντέιτινγκ αλλά σε αντίθεση με τις άλλες (μέτριες ως επί το πλείστον) που είδα εκεί δεν γράφει τηλέφωνο. Είναι ανοιχτή σε προσεγγίσεις?

Γενικά τι ώρες/μέρες βγαίνει 26ης? Εκεί στην 1η στάση μαζί με Φιόνα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Thanks ρε Αλ. Την είχε πάρει το μάτι μου και στο τσ-ντέιτινγκ αλλά σε αντίθεση με τις άλλες (μέτριες ως επί το πλείστον) που είδα εκεί δεν γράφει τηλέφωνο. Είναι ανοιχτή σε προσεγγίσεις?

Γενικά τι ώρες/μέρες βγαίνει 26ης? Εκεί στην 1η στάση μαζί με Φιόνα?
τι προσεγγισεις??50ε αμαξι και 100ε σπιτι ζηταει το κοριτσακι...
απο κοντα χανει πολυ σε εμφανιση ομως.πολυ μακροστενη φατσα εχει
ναι 2η μετα τη Φιονα στηνεται.το καλοκαιρι εβγαινε συνεχεια αλλα τωρα τελευταια δε την βλεπω.αλλα το ιδιο εκανε και περυσι...

σσσσσσσ και ενα μυστικο......ενα πουλακι(κακο πουλακι) μου ειπε οτι ειναι 42 χρονων!!!εγω δε το πολυπιστευω αλλα με τις τρανς ειναι δυσκολο να καταλαβεις κιολας

ProedrosJW

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι προσεγγισεις??50ε αμαξι και 100ε σπιτι ζηταει το κοριτσακι...
απο κοντα χανει πολυ σε εμφανιση ομως.πολυ μακροστενη φατσα εχει
ναι 2η μετα τη Φιονα στηνεται.το καλοκαιρι εβγαινε συνεχεια αλλα τωρα τελευταια δε την βλεπω.αλλα το ιδιο εκανε και περυσι...

σσσσσσσ και ενα μυστικο......ενα πουλακι(κακο πουλακι) μου ειπε οτι ειναι 42 χρονων!!!εγω δε το πολυπιστευω αλλα με τις τρανς ειναι δυσκολο να καταλαβεις κιολας

42? Ακούγεται απίστευτο αλλά ποτέ δεν ξες... Εννοούσα αν είναι ανοιχτή σε προσεγγίσεις μέσω του σάιτ ώστε να μην χάνουμε χρόνο, ύπνο και βενζίνη στις πιάτσες. Όχι ότι έκανα γύρους συχνά, αλλά δεν την είχε πάρει το μάτι μου ποτέ. Thanks

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια τι εγινε με το site που γραφαμε μονο για τις πουτανες στην γιαννιτσων;
εκλεισε;

AspireG

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές ανακάλυψα το φορουμ και είμαι ενθουσιασμένος ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα τηλ. απο τα κορίτσια γιατί μου είναι δύσκολο και μου έρχεται κάπως άβολο η κατάσταση στο αυτοκίνητο οπότε με το τηλ. πιστεύω ότι στρώνεις καλύτερα κατάσταση...παλιότερα πρέπει κάποιοι συναγωνιστές να βρήκαν τηλ απο Αλέκα, Λουίζα και άλλες...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπέρα στους συναγωνιστές ανακάλυψα το φορουμ και είμαι ενθουσιασμένος ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα τηλ. απο τα κορίτσια γιατί μου είναι δύσκολο και μου έρχεται κάπως άβολο η κατάσταση στο αυτοκίνητο οπότε με το τηλ. πιστεύω ότι στρώνεις καλύτερα κατάσταση...παλιότερα πρέπει κάποιοι συναγωνιστές να βρήκαν τηλ απο Αλέκα, Λουίζα και άλλες...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
για να φας ψαρι πρεπει να βρεξει κωλο φιλε...βγες στην γυρα,εκτος του οτι κανενας δεν θα σου δωσει τηλαπο καβατζα του δεν θα βρεις κιολας κατι αξιολογο στις πιατσες μας

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
771
Πόντοι
4.535
για να φας ψαρι πρεπει να βρεξει κωλο φιλε...βγες στην γυρα,εκτος του οτι κανενας δεν θα σου δωσει τηλαπο καβατζα του δεν θα βρεις κιολας κατι αξιολογο στις πιατσες μας

Ψήνεσαι για Τοξότη;;; Έχω και μια μπάσα φωνή... κ@ύλ@!!!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
σημερα πολυ νεκρα και πολυ αστυνομια στα περιξ. γιαννιτσων ηταν 2-3 τσιγγανες και μια χοντρη ξανθια με μινη φουστα. απελπισια λεμε.
26ης προλαβα μονο την μαυρομαλλα τρανς με το μπλε αμαξι. επισης ι νινα στο γνωστο της μερος.

υ.γ. ειδα μια κοπελα με σγουρα μαλλια να κανει πιατσα στην κωλλετη με κετρικο δρομο. αλλα απο την απεναντι μερια. λιγο μπαμπατσικη μου φανηκε αλλα καλουλα. την ξερει κανεις?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα στις πιατσες....

Μοναστηριου απεναντι απο την πυροσβεστικη 4 μαυρες μαζι

-στον ΟΠΑΠ
-Η τρανς Αλεκα με τη μαυρη slk.60e στο σπιτι
-η milf τρανς Αναστασια
-η χειρουργημενη ξανθια και εντυπωσιακη Στελλα.60ε σπιτι και δινει και κωλο
-Μαζαρακη-Κωττα γωνια συμπαθητικη αδυνατη τρανς με ξανθες μπουκλες
-Μαζαρακη-Γιαννιτσων γωνια η καυλιαρα τρανς που στηνεται καθε βραδυ εκει και ζηταει 30ε και μονο αμαξι.εχει προφιλ στο φατσα.γρ με το ονομα Λαουρα.απο κοντα ειναι πιο ωραια ομως

-Γιαννιτσων
-Μαζαρακη απο την πανω πλευρα της Γιαννιτσων εντυπωσιακη ξανθια χειρουργημενη milf τρανς σε ασημι πεζο καμπριο.τωρα τελευταια εμφανιστηκε αυτη και εμεινε απ'οτι φαινεται
-τελευταιο στενο δεξια πριν το city gate η ομορφη τρανς σε Νανα σε πορτοκαλι φιατακι.30ε ζηταει και μονο αμαξι.απ'οτι ακουω ειναι καλη...
στην ιδια γωνια και 2 γυναικες μπαζα που δε τις φορτωνε κανεις.μια χοντρη και μια μελαχρινη πολυ αδυνατη(μετα λετε δε γραφουμε για γυναικες στις πιατσες)
-τερμα κατω στημενη εξω απο σιτροεν.νεαρο αγορι-τραβεστι πολυ θηλυπρεπες με μινι φουστανακι και περουκα

-Οδος Σταθμου(δυτικη εισοδος πολης)
-στο φαναρι του παλιου σταθμου η τρανς Γιωτα σε κοκκινο σιτροεν
-στο ιδιο σημειο η Γιαννουλα με το καπελακι(ποιος την γαμαει αυτην απορω)
-λιγο παραπανω στη μπουγατσα η εντυπωσιακη Νινα(50 αμαξι-100σπιτι) η οποια ειχε πιασει κουβεντα με την εντυπωσιακη πουτανιτσα(κανονικη γυναικα)που σας ειχα γραψει οτι στηνεται με τον κωλο μισοπεταμενο εξω εκει και ζηταει 50ε αμαξι και 80ε σπιτι ή ξενοδοχειο αν θυμαμαι καλα.δινει και κωλο αυτη και φαινεται καθαρη.
Νινα καμακι το εκανες το κοριτσι???

λιγο παραπανω απ'αυτες εκει που σκοτεινιαζει το πραμα αλλα 2 τραβελια τα οποια πρωτη φορα εβλεπα.λιγο αργοτερα που ξαναπερασα ηρθαν κι αυτες μπροστα στη μπουγατσα και επιασαν κουβεντα με τη Νινα.
Νινα τι εγινε?ολοι εσενα θελουν να γαμησουν?

-και στο αντιθετο ρευμα ακριβως πανω στο φαναρι με Κωλετη η τρανς Βικτωρια(ασημι clk).αλλα τωρα βγαινει μονο με τα ποδια πλεον.αρκετα θηλυπρεπης και συμπαθης και αυτη.80ε για το σπιτι ζηταει

-26ης Οκτωβριου
οσες φορες κι αν περασα ηταν μονο η Φιονα(50 αμαξι-100 σπιτι) και λιγο παραπανω η Σονια σε μπλε vw η οποια ζηταει 50ε για σπιτι

-Ναυμαχιας Λημνου οι δυο ξανθιες ηλικιωμενες τρανς που ειναι καθε βραδυ εκει.η μια μαλιστα ζηταει 20ε για το αμαξι.

-Φραγκων.επισης ξανθια ηλικιωμενη τρανς με εντονα αντρικα χαρακτηριστικα στο προσωπο.καθε βραδυ εκει ειναι χωρις αμαξι

-απεναντι απο τα δικαστηρια εκει που καταληγει η Τανταλου,στη διχαλα τερμα κατω απ'τα μπουρδελα δηλαδη,η χειρουργημενη τρανς Ντορετα σε ασημι μερσεντες κομπακτ.ζηταει 60ε για σπιτι αλλα δε δινει κωλο.εχει και προφιλ στο φατσα και αυτη

κανενα 2ωρο αλωνισα ολη την περιοχη και βαρουσαν μυγες ολες.πολυ νεκρα στις πιατσες απο πελατες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αλ παραδεξου το ... ειχες τεφτερι και σημειωνες ε ?
πιατσο-στουντιο-μπουρδελο τσαρκα και τα θυμασαι ολα ?  :think:
το ξερω οτι θα σε εντυπωσιασω αλλα τωρα πλεον τα θυμαμαι ολα απ'εξω.περυσι σοβαρα κουβαλουσα μπλοκακι μαζι μου

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Castell

Μέλος