You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ψηνεστε για παρακμη ε;paraksene pou akribos eitane ta tzankys?
40 38 52 57 22 55 09 30 βαλε αυτα στο google earth να δεις που ακριβως muhahahahhahahaha
ναι βαλε τες στο google earth και θα σε δειξει ακριβως το σημειοσυντεταγμενες ειναι αυτοι οι αριθμοι;
χαχαχα
Λοιπον ειχα πριν μια δουλεια στην κοντα στην εγνατια.. Αφου τελειωσα ειπα να κανω μια βραδινη τσαρκα..Περασα λοιπον το ξενοδοχεια ατλαντις λιγο μετα ηταν ενα σταματημενο ασπρο μερσεντες β κλας. Μεσα ηταν μια ξανθια μουναρα περιμενε προφανως.. στη συνεχεια στον πρωτο μεγαλο δρομο εστριψα αριστερα γινοταν χαμος απο αστυνομια ηταν τα ματ.. τελοςπαντων τα προσπερνω στον πρωτο δρομο δεξια μετα απο μια σαπια καφετερια ''ταμπακο'' ο δρομος λεγοταν αν δεν κανω λαθος ναυμαχιας λημνου ..μπροστα μ βλεπω ενα peugetot 206 με αναμμενα φωτα ..στη θεση του οδηγου ηταν ενας κυριος αρκετα μεγαλος 55+ στην αλλη θεση ενα εξαιρετο καυλακι.. δεν ρωτησα τπτ καθως με ειδαν πανικοβληθηκαν πολυ μπορω να πω..συνεχιζοντας στα 40 μ συναντω ενα τελειο μουνακι ..φορουσε μαυρα (παλτο,τζιν).. ολα αυτα πριν 1 ωρα και κατι λεπτα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Κατεβαινεις τη Δωδεκανησου και πριν φτασεις στο φαναρι με την Τσιμισκη(απεναντι απο τα Λαδαδικα δηλαδη)στριβεις δεξια κατω.εχει και ενα ιεκ εκει στη γωνια.αυτη ειναι η Ναυμαχιας Λημνου και εχει 3 τραβεστι και τον Πετρακη σε μπλε αμαξι.καμια φορα εχει και απο κανενα πουτανακι εκει....μισο παιδια....
δεν καταλαβενω τιποτα!!!
google maps???? :S :S :S :S
γαμισετα...και δω συντεταγμενες θέλει;;;;
δεν προκειτε να βγαλω ακρη!!!! :- :-
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 667
- Πόντοι
- 366
ευχαριστω al pacino...
παιδια τι εγινε με το site που μιλουσαμε για την πιατσα των γιαννιτσων;
ανοιξε αλλο με διαφορετικο ονομα;
παιδια τι εγινε με το site που μιλουσαμε για την πιατσα των γιαννιτσων;
ανοιξε αλλο με διαφορετικο ονομα;
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Όχι και εξαίρετο καυλάκι ρε αδερφέ... Όχι και εξαίρετο καυλάκι η Αγνή που είναι 45 χρονών χαλαρά...!!τελοςπαντων τα προσπερνω στον πρωτο δρομο δεξια μετα απο μια σαπια καφετερια ''ταμπακο'' ο δρομος λεγοταν αν δεν κανω λαθος ναυμαχιας λημνου ..μπροστα μ βλεπω ενα peugetot 206 με αναμμενα φωτα ..στη θεση του οδηγου ηταν ενας κυριος αρκετα μεγαλος 55+ στην αλλη θεση ενα εξαιρετο καυλακι...
Πάντως παίρνει 15 ευρώ... Όποιος την θεωρεί καυλάκι 8α του βγει και φθηνά... Αν δώσεις και άλλο ένα πεντάευρο παίρνεις και κώλο...
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Λίγα πράγματα σήμερα στις πιάτσες, έπιασε και βροχή κάποια στιγμή... Στη Γιαννιτσών στην αρχή ήταν 2 γυναίκες γυφτοβουλγάρες, ωραίες. Λίγο πιο κάτω οι συνηθισμένες σκατόφατσες. Στην παράλληλη της Κωλέττη ήταν η πολύ σέξυ τραβεστί με τη σπορ Μερσεντές και επί της Γιαννιτσών μια πανέμορφη μελαχρινή (μάλλον τραβεστί) που μου είπε 30 στο αμάξι. Στη Μοναστηρίου, οι γνωστές μαύρες και κοντά στο Ροτόντα είχε δύο όχι μαύρες. Ναυμαχίας Λήμνου με Πολυτεχνείου μια ξανθιά, λίγο γεματούλα τραβεστί, Σίσσυ, αν θυμάμαι καλά 30 στο αυτοκίνητο και 70 στο σπίτι. Τελικά πήρα την Αλεξία που βγαίνει στην κάθετο στη Δωδεκανήσου (δεν θυμάμαι οδό) 20 αυτοκίνητο, 60 σπίτι. Πήγαμε σπίτι της (Παναγία Φανερωμένη). Της έδωσα άλλα 30 για να κάτσουμε 2 ώρες και να χύσει και αυτή. Πολύ καλή. Ωραίο σώμα, αδύνατη, μέτριο πρόσωπο, πάρα πάρα πολύ χοντρό καβλί. Ειλικρινά ούτε σε τσόντα δεν έχω δει τόσο χοντρό πούτσο. Είχε ενεργητικό ρόλο και ήταν τέλεια. Φιλική, δεν βιαζόταν. Πρέπει να είναι πενηντάρα, αλλά διατηρεί ωραίο σώμα. Στο πρόσωπο λιγάκι σπασμένη.
καλησπερα σας παιδες
χθες κ ενω περασα απο αλιακμωνος απο το στουντιο να δω τι παιζει,οταν κατεβηκα περνουσε ενα μελαχρινο βουλγαρορουμανακι απο κατω κ με ειδε ολο νοημα να μπαινω στο αμαξι....
στην αρχη κολλησα γιατι λεω ρε πουστη παω που παω στα μπουρδελα τουλαχιστον να μη με βλεπουν κ γκομενες να μπαινοβγαινω αλλα μετα καταλαβα τι επαιζε...
εκανα κανα δυο βολτες στην περιοχη απο ρδελο σε ρδελο κ αυτη γυρνουσε εκει περα,δεν εβγαινε στην γιαννιτσων αλλα ητανε μεσα στα στενα....
την σταματησα σε καποια φαση αφου την ξαναπετυχα κ με κοιτουσε επιμονα μεσα στ αμαξι κ μου λεει....'πες μου γρηγορα',της λεω 'βολτες κανεις η εχεις να μου προτινεις κατι?', μου λεει '40ε στο σπιτι μου λιγο πιο πανω', της λεω '30ε στο αμαξι', μου λεει 'ειμαι μονη στο σπιτι μην κολλας να ερθεις'....οταν το ακουσα αυτο κατι δεν μ αρεσε παιδες.
η κοπελιτσα ομορφη κ καλο κωλαρακι,βυζι δεν ειδα γιατι φορουσε ενα χοντρο μπουφαν,αν ξερει κανεις κατι το λεει αν κ θα ελεγα σε ολους με προσοχη....
χθες κ ενω περασα απο αλιακμωνος απο το στουντιο να δω τι παιζει,οταν κατεβηκα περνουσε ενα μελαχρινο βουλγαρορουμανακι απο κατω κ με ειδε ολο νοημα να μπαινω στο αμαξι....
στην αρχη κολλησα γιατι λεω ρε πουστη παω που παω στα μπουρδελα τουλαχιστον να μη με βλεπουν κ γκομενες να μπαινοβγαινω αλλα μετα καταλαβα τι επαιζε...
εκανα κανα δυο βολτες στην περιοχη απο ρδελο σε ρδελο κ αυτη γυρνουσε εκει περα,δεν εβγαινε στην γιαννιτσων αλλα ητανε μεσα στα στενα....
την σταματησα σε καποια φαση αφου την ξαναπετυχα κ με κοιτουσε επιμονα μεσα στ αμαξι κ μου λεει....'πες μου γρηγορα',της λεω 'βολτες κανεις η εχεις να μου προτινεις κατι?', μου λεει '40ε στο σπιτι μου λιγο πιο πανω', της λεω '30ε στο αμαξι', μου λεει 'ειμαι μονη στο σπιτι μην κολλας να ερθεις'....οταν το ακουσα αυτο κατι δεν μ αρεσε παιδες.
η κοπελιτσα ομορφη κ καλο κωλαρακι,βυζι δεν ειδα γιατι φορουσε ενα χοντρο μπουφαν,αν ξερει κανεις κατι το λεει αν κ θα ελεγα σε ολους με προσοχη....
θα σαι στην 7?Πάνε πάνε και σήμερα στην Τούμπα θα ήσουν μ' ένα νεφρό... χαχααχχαχα... Θα είμαι στην 7 μάλλον...
προσεχε....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
θα σαι στην 7?
προσεχε....
Ναι ρε χαλαρά...
εμεις γαμαμε κ γριες αμα λαχειΝαι ρε χαλαρά...