Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
paraksene pou akribos eitane ta tzankys?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
40 38 52 57        22 55 09 30   βαλε αυτα στο google earth να δεις που ακριβως   muhahahahhahahaha  :rockon:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
συντεταγμενες ειναι αυτοι οι αριθμοι;
χαχαχα

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Λοιπον ειχα πριν μια δουλεια στην κοντα στην εγνατια.. Αφου τελειωσα ειπα να κανω μια βραδινη τσαρκα..Περασα λοιπον το ξενοδοχεια ατλαντις λιγο μετα ηταν ενα σταματημενο ασπρο μερσεντες β κλας. Μεσα ηταν μια ξανθια μουναρα περιμενε προφανως.. στη συνεχεια στον πρωτο μεγαλο δρομο εστριψα αριστερα γινοταν χαμος απο αστυνομια ηταν τα ματ.. τελοςπαντων τα προσπερνω στον πρωτο δρομο δεξια μετα απο μια σαπια καφετερια ''ταμπακο''  ο δρομος λεγοταν αν δεν κανω λαθος ναυμαχιας λημνου ..μπροστα μ βλεπω ενα peugetot 206 με αναμμενα φωτα ..στη θεση του οδηγου ηταν ενας κυριος αρκετα μεγαλος 55+ στην αλλη θεση ενα εξαιρετο καυλακι.. δεν ρωτησα τπτ καθως με ειδαν πανικοβληθηκαν πολυ  μπορω να πω..συνεχιζοντας στα 40 μ συναντω ενα τελειο μουνακι ..φορουσε μαυρα (παλτο,τζιν).. ολα αυτα πριν 1 ωρα και κατι λεπτα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που ειναι η οδός ναυμαχιου;

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ναυμαχιας λημνου λεγεται  ..δες google maps

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το οτι στην Ναυμαχιας Λημνου υπαρχει και το "Τομπουρλικα" και αρκετος κοσμος μπαινοβγαινει και κυκλοφορει στο συγκεκριμενο δρομο....φανταζομαι το ξερετε ετσι??

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
μισο παιδια....
δεν καταλαβενω τιποτα!!!
google maps???? :S :S :S :S
γαμισετα...και δω συντεταγμενες θέλει;;;;
δεν προκειτε να βγαλω ακρη!!!! :huh: :huh: :- :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μισο παιδια....
δεν καταλαβενω τιποτα!!!
google maps???? :S :S :S :S
γαμισετα...και δω συντεταγμενες θέλει;;;;
δεν προκειτε να βγαλω ακρη!!!! :huh: :huh: :- :-
Κατεβαινεις τη Δωδεκανησου και πριν φτασεις στο φαναρι με την Τσιμισκη(απεναντι απο τα Λαδαδικα δηλαδη)στριβεις δεξια κατω.εχει και ενα ιεκ εκει στη γωνια.αυτη ειναι η Ναυμαχιας Λημνου και εχει 3 τραβεστι και τον Πετρακη σε μπλε αμαξι.καμια φορα εχει και απο κανενα πουτανακι εκει....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
τελοςπαντων τα προσπερνω στον πρωτο δρομο δεξια μετα απο μια σαπια καφετερια ''ταμπακο''  ο δρομος λεγοταν αν δεν κανω λαθος ναυμαχιας λημνου ..μπροστα μ βλεπω ενα peugetot 206 με αναμμενα φωτα ..στη θεση του οδηγου ηταν ενας κυριος αρκετα μεγαλος 55+ στην αλλη θεση ενα εξαιρετο καυλακι...
Όχι και εξαίρετο καυλάκι ρε αδερφέ... Όχι και εξαίρετο καυλάκι η Αγνή που είναι 45 χρονών χαλαρά...!!
Πάντως παίρνει 15 ευρώ... Όποιος την θεωρεί καυλάκι 8α του βγει και φθηνά... Αν δώσεις και άλλο ένα πεντάευρο παίρνεις και κώλο...

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Λίγα πράγματα σήμερα στις πιάτσες, έπιασε και βροχή κάποια στιγμή... Στη Γιαννιτσών στην αρχή ήταν 2 γυναίκες γυφτοβουλγάρες, ωραίες. Λίγο πιο κάτω οι συνηθισμένες σκατόφατσες. Στην παράλληλη της Κωλέττη ήταν η πολύ σέξυ τραβεστί με τη σπορ Μερσεντές και επί της Γιαννιτσών μια πανέμορφη μελαχρινή (μάλλον τραβεστί) που μου είπε 30 στο αμάξι. Στη Μοναστηρίου, οι γνωστές μαύρες και κοντά στο Ροτόντα είχε δύο όχι μαύρες. Ναυμαχίας Λήμνου με Πολυτεχνείου μια ξανθιά, λίγο γεματούλα τραβεστί, Σίσσυ, αν θυμάμαι καλά 30 στο αυτοκίνητο και 70 στο σπίτι. Τελικά πήρα την Αλεξία που βγαίνει στην κάθετο στη Δωδεκανήσου (δεν θυμάμαι οδό) 20 αυτοκίνητο, 60 σπίτι. Πήγαμε σπίτι της (Παναγία Φανερωμένη). Της έδωσα άλλα 30 για να κάτσουμε 2 ώρες και να χύσει και αυτή. Πολύ καλή. Ωραίο σώμα, αδύνατη, μέτριο πρόσωπο, πάρα πάρα πολύ χοντρό καβλί. Ειλικρινά ούτε σε τσόντα δεν έχω δει τόσο χοντρό πούτσο. Είχε ενεργητικό ρόλο και ήταν τέλεια. Φιλική, δεν βιαζόταν. Πρέπει να είναι πενηντάρα, αλλά διατηρεί ωραίο σώμα. Στο πρόσωπο λιγάκι σπασμένη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σας παιδες
χθες κ ενω περασα απο αλιακμωνος απο το στουντιο να δω τι παιζει,οταν κατεβηκα περνουσε ενα μελαχρινο βουλγαρορουμανακι απο κατω κ με ειδε ολο νοημα να μπαινω στο αμαξι....
στην αρχη κολλησα γιατι λεω ρε πουστη παω που παω στα μπουρδελα τουλαχιστον να μη με βλεπουν κ γκομενες να μπαινοβγαινω αλλα μετα καταλαβα τι επαιζε...
εκανα κανα δυο βολτες στην περιοχη απο ρδελο σε ρδελο κ αυτη γυρνουσε εκει περα,δεν εβγαινε στην γιαννιτσων αλλα ητανε μεσα στα στενα....
την σταματησα σε καποια φαση αφου την ξαναπετυχα κ με κοιτουσε επιμονα μεσα στ αμαξι κ μου λεει....'πες μου γρηγορα',της λεω 'βολτες κανεις η εχεις να μου προτινεις κατι?', μου λεει '40ε στο σπιτι μου λιγο πιο πανω', της λεω '30ε στο αμαξι', μου λεει 'ειμαι μονη στο σπιτι μην κολλας να ερθεις'....οταν το ακουσα αυτο κατι δεν μ αρεσε παιδες.
η κοπελιτσα ομορφη κ καλο κωλαρακι,βυζι δεν ειδα γιατι φορουσε ενα χοντρο μπουφαν,αν ξερει κανεις κατι το λεει αν κ θα ελεγα σε ολους με προσοχη....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Πάνε πάνε και σήμερα στην Τούμπα θα ήσουν μ' ένα νεφρό... χαχααχχαχα... Θα είμαι στην 7 μάλλον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom