You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
φιλε εκει ειναι η εφη,η αφρουλα κ μια καινουρια ακομα.σε εφη κ αφρουλα εχω παει αρκετες φορες κ ειναι ολα τα λεφτα,να πας χωρις δευτερη σκεψη.στην καινουρια δεν εχω μπει αν κ ειναι ωραιο μωρο,μικροκαμομενο οπως μ αρεσει κ θα το επισκεφτω μια μερα
για ριχ το αλλη μια ρε αδερφε.....μαλλον μιλας για αθηνα.εδω ειναι θεμα για θεσ νικη φιλεΞέρει κανένας το τηλέφωνο του τραβελιού με το πράσινο τύπου jeep αυτοκίνητο που κάνει πιάτσα επί της Πολυτεχνείου?
Όχι φίλε μου, για Θεσ/νίκη μιλάω...για ριχ το αλλη μια ρε αδερφε.....μαλλον μιλας για αθηνα.εδω ειναι θεμα για θεσ νικη φιλε
το φεροζα λεει το τζιπ ειναι αυτη που μονιμα βλεπει τσοντα μεσα στο αμαξιΌχι φίλε μου, για Θεσ/νίκη μιλάω...
παλαια καραβανα.
Ξέρει κανένας το τηλέφωνο του τραβελιού με το πράσινο τύπου jeep αυτοκίνητο που κάνει πιάτσα επί της Πολυτεχνείου?
Τί να το κάνεις το τηλ ρε φίλε?
10 χρόνια συνεχόμενα κάθε βράδυ στο ίδιο σημείο είναι...
Παλιό τραβέλι...με πούτσα τεράστια...Ξανασκέψου το...
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά