Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και απο εμενα! Τι ειναι η Αγγελικη? Γυναικα η τρανς? Να σας ρωτησω ρε παιδια, μια τρανς που στεκεται 26ης πιο κατω ομως , οχι μετα την στροφη στο καπακι, με γουνα κε καρε ξανθο μαλλι ποια ειναι?λεει τιποτα? νωρις την εχω πετυχει.10-11 περιπου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη που λες πρεπει να ειναι η κελλυ αδερφε αλλα τοσο νωρις δεν βγαινει.για περισσοτερες πληροφοριες τον rolaho,εγω δεν εχω ιδεα απο τραβελια οσον αφορα υπηρεσιες........

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω απο περιεργεια ρωταω ντεκερ!Περιμενω να ακουσω απο καποιον οτι ``Φιλε μου δεν ινε τρανς``.¨χαχα  :rockon:Αλλα που τετοια τυχη.... Κανενα νεο απο γυναικα δεν εχουμε ε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γυναικα?τι ειναι αυτο?δεν ξερουμε απο τετοια στις πιατσες μας....

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν ειναι δυνατον ρε γαμωτο.... Οτι κυκλοφορει ειναι τρανς...Πιστευω πως αν υπηρχαν θυληκα πορνιδια ,πολυ λιγοι θα πηγαιναν με τρανς..Η αναγκη βξεπεις... Παντως δεν το δινω με τιποτα σε τρανς, οσο ηταν εδω τα ρουμανακια ,στη γιαννιτσων και εξω απο την ταβερνα , εγω κοιμομουν.... :headbang: :headbang: :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μη φανταστεις.......δεν αντεχαν πανω απο μηνα τα καημενα.τα μαζευαν

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αφτη που λεει ο φιλοσ 26ησ που βγαινει νοπισ 10-11 δεν την ξερο παντοσ η κελλυ δεν ειναι.ασ ενημεροση καποιοσ που τιν εχει απολαυση

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Στην 26ης δεν βγαίνει γυναίκα, τελεία -

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Χθες στις πιατσες επικρατουσε ησυχια.Στους 3-4 γυρους που εκανα για πολλη ωρα ειδα στην Πολυτεχνειου αυτη με το πρασινο τζιπ που λετε,26ης Οκτωβριου μονο τη Φιονα οσες φορες περασα,Γιαννιτσων στην αρχη-αρχη αυτη με το ασημι CLK που συνηθως ειναι στο φαναρι της Κωλλετη και στα ξυλαδικα στο βενζιναδικο στη γωνια αυτη με το πορτοκαλι FIATακι που ειναι καθε βραδυ εκει.ΑΛΛΑ γυρω στις 3.30 στην τελευταια μου βολτα,σχεδον στο τελος της Γιαννιτσων ηταν μια παρεα τριων κοριτσιων!Η πρωτη αλλοδαπη τραβεστι που δε βλεποταν κυριολεκτικα.τη ρωτησα αλλα δεν καταλαβα κουβεντα ηταν ψιλομαστουρωμενη.Η δευτερη καννονικη γυναικα γυρω στα 45 που με 40ε τα κανει ολα λεει.Ειχε ασιατικα χαρακτηριστικα και κανει και παρτουζα μαζι με μια απο τις τραβεστι.Και η τριτη?Εδω ειναι το καλυτερο.Ο Φασουλας με ξανθια περουκα και μινι φουστα.Δε κανω πλακα.Οτι και να πω ειναι λιγο.40ε κι αυτη και επισης μαστουρωμενη και αλλοδαπη.Η καβαντζα τους ειναι υπαιθρια καπου εκει κοντα μου ειπαν...Αυτα απο τις πιατσες χθες

Προσοχή αυτή που λες με το πορτοκαλί Fiatάκι στην Γιαννιτσών στην γωνία με το βενζινάδικο,να μην την περάσεις για γυναίκα,  είναι ένα παλίό
τραβεστί η Νανά...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πλεον δεν βγαινει πουθενα γυναικα,οχι μονο στην 26ης

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα στισ πουτσεσ μασ πολλα μουνια και να τισ εχουμε παντα ψυλλα μεσα σε μια ζεστη φωλια--------πανο απο ολα υγεια.

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
re pedia jerete poy alloy kanoyn piatsa gkomenes oxi trans leo na katebo simera

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
re pedia jerete poy alloy kanoyn piatsa gkomenes oxi trans leo na katebo simera
γραφε στα ελληνικα αδερφε,ειναι μες τους κανονες του site.οσο για την ερωτηση σου,δεν εχει αλλου πιατσες.αν ειχε θα το ειχες διαβασει εδω μεσα,αλλα οι γυναικες μας τελειωσαν

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
καλή χρονιά...
η Αγγελική βγαινει μετά τις 7 καθε μέρα.απεναντι απ το σίτι γκέϊτ...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
γνωρίζεται την αγγελική; 30€

τη γνωρίζω εγώ φίλε.την εχω πάρει αρκετές φορές....στις αρχές ήταν αστέρι τώρα τελευταία...εχει χαλασει λίγο αλλα παραμένει εγγύηση....30 ευρώ και πηγαίνει και σε σπίτι.....έχω κινητό τησ.....

επίσης υπάρχουν και απο άλλες κοπέλες τηλ όπως και απο τρανσ.δίνονται μόνο σε ενεργά μέλη και μόνο δια τηλεφώνου.και εννοειται αν εχει κάποιος τηλ απο αλλες κοπελες....ας στυειλει ενα πμ

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
panourgos,
είσαι από Θεσσαλονίκη? Το city gate είναι γωνία Γιαννιτσών με Κολλέτη...Επειδή ουσιαστικά σε όγκο πιάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο, μπορούν τα παιδιά να μας πουν σχετικά με την Αγγελική όταν λένε απέναντι από το City Gate εννοούν επί της Κωλλέτη ή της Γιαννιτσών????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λογικα επι της γιαννιτσων,κωλλετη δεν βγαινει καποια ποσο μαλλον γυναικα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
κ κατι ακομα,ειχα πει για ενα τραβελι πριν καιρο λιγο πιο κατω απο την ταβερνα ο παλιος σταθμος,σε ενα κιτρινο vw , την πετυχε ξανα κανενας?

Sorry deker,
τώρα είδα αυτό το post,  δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, πάντως αυτή στο κίτρινο VW βγαίνει σχετικά αργά επί της δυτικής εισόδου μετά την ταβέρνα είναι η Νίνα, ένα σχετικά όμορφο τραβέλι (σε σημείο από φάτσα να αναρωτιέσαι αν είναι γυναίκα) , προσοχή όμως είναι γυμναστής και το σώμα της είναι πολυ σφιχτό και γραμμωμένο σε σημείο να έχει και ...ποντίκια!
Γούστα είναι αυτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom