You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
@theDOC ευχαριστώ αδερφέ αλλά δε λέω αυτήν λοιπόν ψάχνω το όνομα απο το τραβέλι, ξανθό ψηλό κορμί εφάμιλλο της Φιόνας καλό στήθος 3+ και κολαράκι έτοιμο για ακολασίες, κάνει πιάτσα δίπλα στην Φιόνα... ακόμη είναι στα μαχαίρια (εξαιτίας του ανταγωνισμού) και βγαίνει συνήθως ΠΑΡ-ΣΑΒ αργά...δε μιλαω για την κέλυ... το περασμένο ΣΑΒ ήταν δίπλα δίπλα με την Φιόνα και φορούσε κοντή φούστα και ζαρτιές.
rolaho φιλε η κελλυ ποια ειναι?βοηθα λιγο γιατι κολλησα κ δεν τα παω καλα με τις τρανσ.η ξανθια που λεγαμε?
Φίλε Ντέκερ -χωρίς παρεξήγηση- αφού όπως λες δεν σε ενδιαφέρουν οι τρανς
και όποτε βρίσκεις ευκαιρία επαναλαμβάνεις ότι δεν πρόκειται να πας ποτέ
με κάποια από αυτές, γιατί ρωτάς για τις τρανς???
Λύσε μου σε παρακαλώ αυτή την απορία..
γιατι μπορει να τον εχει κοψεικ να μην ξερω ποια ειναι φιλε μου.ειπα πως δεν θα τον εδινα με τιποτα σε τρανς αλλα αν εχει κανει εγχειρηση μπορει κ να το σκεφτομουν αν ειναι καλο μωρο κ επισης με τον συγκεκριμενο ανταλλαζουμε γενικα πληροφοριες γενικου περιεχομενου οποτε η ενημερωση μεσα στο site ειναι το παν
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Χθες στις πιατσες επικρατουσε ησυχια.Στους 3-4 γυρους που εκανα για πολλη ωρα ειδα στην Πολυτεχνειου αυτη με το πρασινο τζιπ που λετε,26ης Οκτωβριου μονο τη Φιονα οσες φορες περασα,Γιαννιτσων στην αρχη-αρχη αυτη με το ασημι CLK που συνηθως ειναι στο φαναρι της Κωλλετη και στα ξυλαδικα στο βενζιναδικο στη γωνια αυτη με το πορτοκαλι FIATακι που ειναι καθε βραδυ εκει.ΑΛΛΑ γυρω στις 3.30 στην τελευταια μου βολτα,σχεδον στο τελος της Γιαννιτσων ηταν μια παρεα τριων κοριτσιων!Η πρωτη αλλοδαπη τραβεστι που δε βλεποταν κυριολεκτικα.τη ρωτησα αλλα δεν καταλαβα κουβεντα ηταν ψιλομαστουρωμενη.Η δευτερη καννονικη γυναικα γυρω στα 45 που με 40ε τα κανει ολα λεει.Ειχε ασιατικα χαρακτηριστικα και κανει και παρτουζα μαζι με μια απο τις τραβεστι.Και η τριτη?Εδω ειναι το καλυτερο.Ο Φασουλας με ξανθια περουκα και μινι φουστα.Δε κανω πλακα.Οτι και να πω ειναι λιγο.40ε κι αυτη και επισης μαστουρωμενη και αλλοδαπη.Η καβαντζα τους ειναι υπαιθρια καπου εκει κοντα μου ειπαν...Αυτα απο τις πιατσες χθες
al σε βλεπω δυνατο παιχτη,αυτες τις 3 τις πετυχα κ εγω χθες,ειναι στην στροφη που εκανε πιατσα πριν κανα 2μηνο ενα ξανθο ρουμανακι,πηγαινα ευοσμο για μια 'δουλεια' κ ειπα να περασω να δω τι παιζει.δεν την λες φασουλα την κοπελα,ηταν μονο 2 μετρα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Γεια σου deker με τις ευστοχες παρατηρησεις σου!Τι να κανουμε,κυκλοφοραμε και ενημερωνουμε το λαο της Θεσσαλονικης.Μπορει να κατεβω για δημαρχος καποτε.Να μην εχω προσφερει κι εγω κατι στο λαο της πολης?al σε βλεπω δυνατο παιχτη,αυτες τις 3 τις πετυχα κ εγω χθες,ειναι στην στροφη που εκανε πιατσα πριν κανα 2μηνο ενα ξανθο ρουμανακι,πηγαινα ευοσμο για μια 'δουλεια' κ ειπα να περασω να δω τι παιζει.δεν την λες φασουλα την κοπελα,ηταν μονο 2 μετρα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Εγινε.αρκει σαν νομαρχης να δωσεις την εγκριση σου να γινει η Τσιμισκη ο μεγαλυτερος πορνοδρομος της Ευρωπης.Και αυτο ειναι δεσμευση...α εδω χωραει θεματακι,εγω ελεγα για νομαρχης,θα τα βρουμε η οχι?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Γεια σου φιλε.Ο φασουλας ηταν κανονικη διμετρη τραβεστι,αγγουρω!!Η θειτσα που τα΄κανε ολα ηταν ενα χαλι.Μη το συζητας δηλαδηΓεια σου αλ.Εγω οπως ειχα γραψει τισ ειχα πετυχει πριν 2 εβδομαδες περιπου .Αλλα μονο τις 2. Ο φασουλας τραβεστι ηταν η γυναικα?Η αλλη που τα κανιε με 40 πως ηταν εμφανησιακα?Χάλια?
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά