Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
καλησπέρα λοιπόν έχω και εγώ ερώτηση...έχει κανείς το τηλ. της ηλέκτρας? και αν γνωρίζει περίπου που κατοικοεδρεύει ?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@theDOC ευχαριστώ αδερφέ αλλά δε λέω αυτήν λοιπόν ψάχνω το όνομα απο το τραβέλι, ξανθό ψηλό κορμί εφάμιλλο της Φιόνας καλό στήθος 3+ και κολαράκι έτοιμο για ακολασίες, κάνει πιάτσα δίπλα στην Φιόνα... ακόμη είναι στα μαχαίρια (εξαιτίας του ανταγωνισμού) και βγαίνει συνήθως ΠΑΡ-ΣΑΒ αργά...δε μιλαω για την κέλυ... το περασμένο ΣΑΒ ήταν δίπλα δίπλα με την Φιόνα και φορούσε κοντή φούστα και ζαρτιές.

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Καλές γιορτές ρε συναγωνιστές!
Μόλις μπήκα κι εγώ και διάβαζα και διάβαζα και διάβαζα.... αυτά που γράφατε.
Τα λέμε από αύριο.
Όποιος έχει νεώτερα από το μέτωπο ας εκθέσει την άποψή του και την βόλτα του...

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
rolaho φιλε η κελλυ ποια ειναι?βοηθα λιγο γιατι κολλησα κ δεν τα παω καλα με τις τρανσ.η ξανθια που λεγαμε?

Φίλε Ντέκερ -χωρίς παρεξήγηση- αφού όπως λες δεν σε ενδιαφέρουν οι τρανς
και όποτε βρίσκεις ευκαιρία επαναλαμβάνεις ότι δεν πρόκειται να πας ποτέ
με κάποια από αυτές, γιατί ρωτάς για τις τρανς??? :think:
Λύσε μου σε παρακαλώ αυτή την απορία..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι μπορει να τον εχει κοψεικ να μην ξερω ποια ειναι φιλε μου.ειπα πως δεν θα τον εδινα με τιποτα σε τρανς αλλα αν εχει κανει εγχειρηση μπορει κ να το σκεφτομουν αν ειναι καλο μωρο κ επισης με τον συγκεκριμενο ανταλλαζουμε γενικα πληροφοριες γενικου περιεχομενου οποτε η ενημερωση μεσα στο site ειναι το παν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν παρεξηγω,ξερω τι εχω πει οποτε μη μασας

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
deker,
ένα σχετικά καλό Trans εγχειρισμένο είναι πάνω στην Γιαννιτσών μετά τις Ψιψίνες συνήθως στο δεξί χέρι όπως έρχεσαι από κέντρο και έχει ένα smart...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
teris3 να σαι καλα αλλα την εχω δει κ δεν θα παρω.σ ευχαριστω πολυ παντως

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Χθες στις πιατσες επικρατουσε ησυχια.Στους 3-4 γυρους που εκανα για πολλη ωρα ειδα στην Πολυτεχνειου αυτη με το πρασινο τζιπ που λετε,26ης Οκτωβριου μονο τη Φιονα οσες φορες περασα,Γιαννιτσων στην αρχη-αρχη αυτη με το ασημι CLK που συνηθως ειναι στο φαναρι της Κωλλετη και στα ξυλαδικα στο βενζιναδικο στη γωνια αυτη με το πορτοκαλι FIATακι που ειναι καθε βραδυ εκει.ΑΛΛΑ γυρω στις 3.30 στην τελευταια μου βολτα,σχεδον στο τελος της Γιαννιτσων ηταν μια παρεα τριων κοριτσιων!Η πρωτη αλλοδαπη τραβεστι που δε βλεποταν κυριολεκτικα.τη ρωτησα αλλα δεν καταλαβα κουβεντα ηταν ψιλομαστουρωμενη.Η δευτερη καννονικη γυναικα γυρω στα 45 που με 40ε τα κανει ολα λεει.Ειχε ασιατικα χαρακτηριστικα και κανει και παρτουζα μαζι με μια απο τις τραβεστι.Και η τριτη?Εδω ειναι το καλυτερο.Ο Φασουλας με ξανθια περουκα και μινι φουστα.Δε κανω πλακα.Οτι και να πω ειναι λιγο.40ε κι αυτη και επισης μαστουρωμενη και αλλοδαπη.Η καβαντζα τους ειναι υπαιθρια καπου εκει κοντα μου ειπαν...Αυτα απο τις πιατσες χθες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
al σε βλεπω δυνατο παιχτη,αυτες τις 3 τις πετυχα κ εγω χθες,ειναι στην στροφη που εκανε πιατσα πριν κανα 2μηνο ενα ξανθο ρουμανακι,πηγαινα ευοσμο για μια 'δουλεια' κ ειπα να περασω να δω τι παιζει.δεν την λες φασουλα την κοπελα,ηταν μονο 2 μετρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
al σε βλεπω δυνατο παιχτη,αυτες τις 3 τις πετυχα κ εγω χθες,ειναι στην στροφη που εκανε πιατσα πριν κανα 2μηνο ενα ξανθο ρουμανακι,πηγαινα ευοσμο για μια 'δουλεια' κ ειπα να περασω να δω τι παιζει.δεν την λες φασουλα την κοπελα,ηταν μονο 2 μετρα
Γεια σου deker με τις ευστοχες παρατηρησεις σου!Τι να κανουμε,κυκλοφοραμε και ενημερωνουμε το λαο της Θεσσαλονικης.Μπορει να κατεβω για δημαρχος καποτε.Να μην εχω προσφερει κι εγω κατι στο λαο της πολης?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α εδω χωραει θεματακι,εγω ελεγα για νομαρχης,θα τα βρουμε η οχι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
α εδω χωραει θεματακι,εγω ελεγα για νομαρχης,θα τα βρουμε η οχι?
Εγινε.αρκει σαν νομαρχης να δωσεις την εγκριση σου να γινει η Τσιμισκη ο μεγαλυτερος πορνοδρομος της Ευρωπης.Και αυτο ειναι δεσμευση...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω θα ελεγα για εγνατια καλυτερα.....ειναι πιο μεγαλος δρομος μαζι με την κων.καραμανλη πλεον.σκεψου καμια 6-7 χλμ μονο πουτανες.δεξια αριστερα,ετσι?

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου αλ.Εγω οπως ειχα γραψει τισ ειχα πετυχει πριν 2 εβδομαδες περιπου .Αλλα μονο τις 2. Ο φασουλας τραβεστι ηταν η γυναικα?Η αλλη που τα κανιε με 40 πως ηταν εμφανησιακα?Χάλια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Γεια σου αλ.Εγω οπως ειχα γραψει τισ ειχα πετυχει πριν 2 εβδομαδες περιπου .Αλλα μονο τις 2. Ο φασουλας τραβεστι ηταν η γυναικα?Η αλλη που τα κανιε με 40 πως ηταν εμφανησιακα?Χάλια?
Γεια σου φιλε.Ο φασουλας ηταν κανονικη διμετρη τραβεστι,αγγουρω!!Η θειτσα που τα΄κανε ολα ηταν ενα χαλι.Μη το συζητας δηλαδη

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
χρονια πολα σε ολους!!!
πρεπει να βρεθει κατι καλο...απο σπιτι

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γνωρίζεται την αγγελική; 30€

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι ι αγγελικη φιλε μου που και τι ορεσ βγαινει μιλαμε για γυναικα η τραβεστι.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πλουταρχε δωσε καμια πληροφορια,μην  πετας τετοια βομβα κ μετα αφαντος

Stories

Νέο!

Stories