Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω αδικο?εστειλα κ στο σαντανσκι κ δεν το ειδες μαλλον

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις η κοπελα μετα τον 'παλιο σταθμο' (ταβερνα) τι ωρες περιπου και αν ακομα βγαινει για πιατσα?  :think:
δεν την εχω πετυχει ποτε ρε γαμωτο και εχω ακουσει καλα σχολια, μια μικρη βοηθεια γιορτες που ειναι  :helpplea:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε konteros81 δεν σε πιανω?δεν μιλαμε για κοπελα αν εννοεις αυτη με το κιτρινο fox η polo δεν θυμαμαι καλα αλλα για trans.τωρα αν εννοεις κατι ρουμανακια τα εχουν μαζεψει εδω κ παρα πολλους μηνες οποτε δεν προκειται να τα ξαναδεις

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βρε φιλε που να τα μπουζουριασαν αυτα τα ρουμανακια,μηποσ να παμε στιν νικολουλη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λες να τις ψαξουμε?ενα ξανθο κ ενα μελαχρινο,ωραια κ τα δυο κ φυλοτιμα τα καημενα.κριμα....

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Αναρωτιόμουν αν είναι ο γυαλός στραβός ή αν αρμενίζουμε στραβά... τελικά είναι το δεύτερο και με διαφορά.

Σάββατο βράδυ γύρω στις 3 στη Γιαννιτσών. Ξεκινάω πρώτη βόλτα και στα αριστερά μου λίγο μετά το e-shop (ή αρκετά, συμπαθάτε με) σε ένα δρομάκι, μια ψηλή μαυρομάλλα μιλάει σε ένα αυτοκίνητο. Εδώ είμαστε λέω, ας τελειώσουμε τη βόλτα. Μετά το Citygate στα δεξιά κάτι που έμοιαζε με άντρα, με σκούφο και fly μπουφάν (υπάρχουν ακόμα αυτά;). Δε γαμιέται λέώ, τον γκόμενό του θα περιμένει. Ακριβώς λίγο πριν το Sol, ένα αμάξι με ανοιχτά φώτα και μέσα κάτι πάλι που έμοιαζε με άντρα (συμπαθάτε με πάλι). Τελειώνοντας τη Γιαννιτσών, βλέπω να ξεφορτώνουν δύο μακριά πόδια μέσα σε ένα σορτσάκι, χωρίς να προλάβω να δω φάτσα.

Πάω πάλι από την αρχή. Αυτή που έλεγα από αριστερά, τρανσέξουαλ με συμπεριφορά νταλικέρη. Αυτή με το σκουφάκι δεξιά πάλι τρανσέξουαλ, αυτή στο αμάξι... μαντέψτε... τρανσέξουαλ ενώ όσον αφορά αυτή με τα μακριά πόδια, όταν σταμάτησα και κατέβασα το παράθυρο είδα το πιο άσχημο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε τρανσέξουαλ, να μου λέει σε σπαστά ελληνικά "Πινίντα".
ΌΤαν με είδε άσπρο σαν πανί και έτοιμο να φύγω με χίλια, με ρωτάει "Πες πόσα" (λες και θα γινόταν η διαφορά αν μου έλεγε τριάντα).

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να διευρύνω τους ορίζοντές μου έστω και με τρανσέξουαλ (δια της ενεργητικής οδού πάντα, για να μην παρεξηγιόμαστε). Αλλά ρε παιδιά, έλεος... να βλέπεται κιόλας.

Το καλό ποιο είναι... Στην τρίτη μου βόλτα, τις είχαν φορτώσει ΟΛΕΣ!

Δεν ξέρω πως περνάνε στην Αθήνα ή πόσες επιλογές έχουν ή... ή... ή...

Ξέρω πως Θεσσαλονίκη, αν δεν έχεις κονέ ή 300€ να τα σκάσεις σε Citytour (και με 70% να σε δέσει κανα στρουμφάκι), δε γαμάς. Τελεία και παύλα.

Επίσης, όποιος πάει ξανά στις εκλογές και ψηφίσει τον ίδιο δήμαρχο και τον ίδιο νομάρχη, του εύχομαι να μη του σηκωθεί για ένα μήνα.

Καλημέρα σας.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Αναρωτιόμουν αν είναι ο γυαλός στραβός ή αν αρμενίζουμε στραβά... τελικά είναι το δεύτερο και με διαφορά.

Σάββατο βράδυ γύρω στις 3 στη Γιαννιτσών. Ξεκινάω πρώτη βόλτα και στα αριστερά μου λίγο μετά το e-shop (ή αρκετά, συμπαθάτε με) σε ένα δρομάκι, μια ψηλή μαυρομάλλα μιλάει σε ένα αυτοκίνητο. Εδώ είμαστε λέω, ας τελειώσουμε τη βόλτα. Μετά το Citygate στα δεξιά κάτι που έμοιαζε με άντρα, με σκούφο και fly μπουφάν (υπάρχουν ακόμα αυτά;). Δε γαμιέται λέώ, τον γκόμενό του θα περιμένει. Ακριβώς λίγο πριν το Sol, ένα αμάξι με ανοιχτά φώτα και μέσα κάτι πάλι που έμοιαζε με άντρα (συμπαθάτε με πάλι). Τελειώνοντας τη Γιαννιτσών, βλέπω να ξεφορτώνουν δύο μακριά πόδια μέσα σε ένα σορτσάκι, χωρίς να προλάβω να δω φάτσα.

Πάω πάλι από την αρχή. Αυτή που έλεγα από αριστερά, τρανσέξουαλ με συμπεριφορά νταλικέρη. Αυτή με το σκουφάκι δεξιά πάλι τρανσέξουαλ, αυτή στο αμάξι... μαντέψτε... τρανσέξουαλ ενώ όσον αφορά αυτή με τα μακριά πόδια, όταν σταμάτησα και κατέβασα το παράθυρο είδα το πιο άσχημο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε τρανσέξουαλ, να μου λέει σε σπαστά ελληνικά "Πινίντα".
ΌΤαν με είδε άσπρο σαν πανί και έτοιμο να φύγω με χίλια, με ρωτάει "Πες πόσα" (λες και θα γινόταν η διαφορά αν μου έλεγε τριάντα).

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να διευρύνω τους ορίζοντές μου έστω και με τρανσέξουαλ (δια της ενεργητικής οδού πάντα, για να μην παρεξηγιόμαστε). Αλλά ρε παιδιά, έλεος... να βλέπεται κιόλας.

Το καλό ποιο είναι... Στην τρίτη μου βόλτα, τις είχαν φορτώσει ΟΛΕΣ!

Δεν ξέρω πως περνάνε στην Αθήνα ή πόσες επιλογές έχουν ή... ή... ή...

Ξέρω πως Θεσσαλονίκη, αν δεν έχεις κονέ ή 300€ να τα σκάσεις σε Citytour (και με 70% να σε δέσει κανα στρουμφάκι), δε γαμάς. Τελεία και παύλα.

Επίσης, όποιος πάει ξανά στις εκλογές και ψηφίσει τον ίδιο δήμαρχο και τον ίδιο νομάρχη, του εύχομαι να μη του σηκωθεί για ένα μήνα.

Καλημέρα σας.
Κανε και καμια βολτα απο 26ης Οκτωβριου να πετυχεις τα μοντελα.Φιονα και τα λοιπα...Στη Γιαννιτσων τι περιμενεις μονο νταλικερηδες!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τα ειπαμε πριν μερες αυτα παιδια,η γιαννιτσων ειναι αυστηρα τραβελοπιατσα πλεον.τελος.δεν θα βρουμε τιποτα καλο εκτος κ αν εχουν αναλαμπες οι νταβαδες κ φερνουν κανενα ρουμανακι μεχρι να το ξαναμαζεψουν οι μπατσοι.......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Επίσης, όποιος πάει ξανά στις εκλογές και ψηφίσει τον ίδιο δήμαρχο και τον ίδιο νομάρχη, του εύχομαι να μη του σηκωθεί για ένα μήνα.
η ευχη της χρονιας !!!!  :happy: :happy: :happy: :happy:

ΤΕΛΟΣ !

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μια ευχη ακομα,το νεο ετος να μας φερει πολλα ωραια μωρα στις πιατσες κ στα μπουρδελα μας........ααααααα,να ειναι η σχετικα φθηνα,μη ξεχνιομαστε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

Καλημέρα σας.
χαχαχαχαχαχχαχαχα///να σαι καλα ρε φιλε...χρονια το λεω...απορω....μα ειναι τοσο βοδια οι θεσσαλονικεις και βγαζουν συνεχεια αυτους τους μαλακες?θα μου πεις ολοι οι υπολοιποι που βγαλαν καραμανλη καλυτεροι ειναι?γαμησε τα...αβυσσος!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μια ευχη ακομα,το νεο ετος να μας φερει πολλα ωραια μωρα στις πιατσες κ στα μπουρδελα μας........ααααααα,να ειναι η σχετικα φθηνα,μη ξεχνιομαστε
ευχησου να σου κατσει το τζοκερ...ειναι πιο πιθανο απ το να συμβει αυτο που λες στη σαλονικη!!!

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι πιο ομορφεσ τραβεστι τησ θεσσαλονικησ βγαινουν 1-4 το βραδυ στην 26ησ οκτομβριου..      πιο νορισ απο τισ 10-4 το βραδυ πολλα τραβελια στην γιαννιτσον  βεβαια μεγαλιτερεσ  ηλικιεσ---σε χαλαν πολυ εκει τα πρεζονια που θελουν και πιατσα,σκετι αυτοκτονια προσοχη παιδια.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πριν λιγο καιρο παιδια πηρα μια αλικη τρβ-μου φανηκε στα χαμενα .περιεργο οτι μου ζητησε ακαποτο .δεν ενδοσα φυσικα ,ξερει κανεισ κατι,μου φανηκε οτι ειχε σταση παρασιμοφορεα,μου ειχε πει νομιζο οτι μενει στο βαο.παντοσ αν υπαρχει καποια που εχει κατι και θελει να το μεταδοσει θελει εκτελεση.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που τα πετυχαινεις τετοια τεμαχια ρε φιλε?θελει προσοχη.......μακρυα απο τις βρωμιαρες

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εκανεσ καμοια περιοιγησι αυτεσ τισ κρυεσ νυχτεσ,να βρεισ καμοια αγκαλια να σε ζεστανει για πεσ μασ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπα φιλε,τιποτα.αν κ το ειχα μεσα στο προγραμμα κατι γινοταν παντα κ δεν μπορουσα.μονο την κυριακη νομιζω ηταν που περασα απο τα σπιτακια κ μετανοιωσα που εδωσα 30ε σε μια πεταμενη αλικη στη γωνια σαφφους,στο χαμηλο με τα πρασινα πατζουρια.εχω γραψει κ αναφορα για να μην την πατησει αλλος

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εγο την πιατσα τιν ξερο,δυσκολα θα βρεισ γυναικα θελει τυχη θυμαμαι περιπτοση πριν 2 μηνεσ βρηκα μια κοπελα 25 ετον κοντα στον παλιο σταθμο ολλα τα λευτα δεν θυμαμαι ονομα ,κινιτο δεν μου εδοσε το μονο που μου ειπε οτι μερυκεσ φορεσ συχναζει τα βραδυα στο παρκο καβαλασ,φαινοταν το κοριτσακι οτι δεν ειναι τισ πιατσασ τιμη εκπληξη 25 ευρο φιλε μου θα τιν θυμαμαι αυτη την τυχερι βραδυα για παντα μου κατσε 45-50 λεπτα ολα ελευθερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom