Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Αναρωτιόμουν αν είναι ο γυαλός στραβός ή αν αρμενίζουμε στραβά... τελικά είναι το δεύτερο και με διαφορά.
Σάββατο βράδυ γύρω στις 3 στη Γιαννιτσών. Ξεκινάω πρώτη βόλτα και στα αριστερά μου λίγο μετά το e-shop (ή αρκετά, συμπαθάτε με) σε ένα δρομάκι, μια ψηλή μαυρομάλλα μιλάει σε ένα αυτοκίνητο. Εδώ είμαστε λέω, ας τελειώσουμε τη βόλτα. Μετά το Citygate στα δεξιά κάτι που έμοιαζε με άντρα, με σκούφο και fly μπουφάν (υπάρχουν ακόμα αυτά;). Δε γαμιέται λέώ, τον γκόμενό του θα περιμένει. Ακριβώς λίγο πριν το Sol, ένα αμάξι με ανοιχτά φώτα και μέσα κάτι πάλι που έμοιαζε με άντρα (συμπαθάτε με πάλι). Τελειώνοντας τη Γιαννιτσών, βλέπω να ξεφορτώνουν δύο μακριά πόδια μέσα σε ένα σορτσάκι, χωρίς να προλάβω να δω φάτσα.
Πάω πάλι από την αρχή. Αυτή που έλεγα από αριστερά, τρανσέξουαλ με συμπεριφορά νταλικέρη. Αυτή με το σκουφάκι δεξιά πάλι τρανσέξουαλ, αυτή στο αμάξι... μαντέψτε... τρανσέξουαλ ενώ όσον αφορά αυτή με τα μακριά πόδια, όταν σταμάτησα και κατέβασα το παράθυρο είδα το πιο άσχημο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε τρανσέξουαλ, να μου λέει σε σπαστά ελληνικά "Πινίντα".
ΌΤαν με είδε άσπρο σαν πανί και έτοιμο να φύγω με χίλια, με ρωτάει "Πες πόσα" (λες και θα γινόταν η διαφορά αν μου έλεγε τριάντα).
Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να διευρύνω τους ορίζοντές μου έστω και με τρανσέξουαλ (δια της ενεργητικής οδού πάντα, για να μην παρεξηγιόμαστε). Αλλά ρε παιδιά, έλεος... να βλέπεται κιόλας.
Το καλό ποιο είναι... Στην τρίτη μου βόλτα, τις είχαν φορτώσει ΟΛΕΣ!
Δεν ξέρω πως περνάνε στην Αθήνα ή πόσες επιλογές έχουν ή... ή... ή...
Ξέρω πως Θεσσαλονίκη, αν δεν έχεις κονέ ή 300€ να τα σκάσεις σε Citytour (και με 70% να σε δέσει κανα στρουμφάκι), δε γαμάς. Τελεία και παύλα.
Επίσης, όποιος πάει ξανά στις εκλογές και ψηφίσει τον ίδιο δήμαρχο και τον ίδιο νομάρχη, του εύχομαι να μη του σηκωθεί για ένα μήνα.
Καλημέρα σας.