You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σπιτι της αν δεν απατωμαι....100.γεια σασ αλανια καλοσ σασ βρηκα 65,000 λεβεντιεσ.ελπιζο πλεον να ειμαστε για παντα μαζι και καλη επιτυχια στο σαιτ μασ.εγο πηρα προχθεσ απο26ησ οκτομβριου την κελλυ τρβ.τη να σασ πο φοβερι συμετοχη τελεια πιπα σφιχτο κολαρακι σκετει καυλα και πολυ ομορφη .για μενα το καλητερο τρανσ τησ πολησ.τιμη αμαξι 50 ευρω και σπιτι μου ειπε 100.
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για δωσε γενικες ινφο για αυτην giopaneli.κατα που πεφτει το σπιτι της σε παιρνει βολτα με το αμαξι της μεχρι εκει η να το ξανασκεφτω?προ δυο εβδομαδων πετυχαν στην δυτικη εξοδο πριν την στροφη για carefoyr μια τανια.....γυναικα, καλο κορμακι κ ωραιο σεξ.....40 στο αμαξι 60 σπιτι της....καλη αν κ ηταν κομματι κοκκαλο....
οχι η κελλυ δεν εχει αυτοκινητο βγαινει-φευγει με ταξι μενει καλαμαρια.
οκ!
Παιδια μην μπερδευομαστε,η Ηλεκτρα ή Νεφελη βγαινει με ενα ανοιχτο σε χρωμα smart στην 26ης κοντα σε κατι σιδερενιες πορτες και οχι στην αρχη ,επισης βγαινει κατα τις 11 με 12.Τωρα αυτες που λετε κελλυ και φιονα δεν τις εχω παρει ισως γιατι δεν βγαινω τοσο αργα.Παντος η Ηλεκτρα παιρνει αμαξι 50 σπιτι 100.
Παιδια μην μπερδευομαστε,η Ηλεκτρα ή Νεφελη βγαινει με ενα ανοιχτο σε χρωμα smart στην 26ης κοντα σε κατι σιδερενιες πορτες και οχι στην αρχη ,επισης βγαινει κατα τις 11 με 12.Τωρα αυτες που λετε κελλυ και φιονα δεν τις εχω παρει ισως γιατι δεν βγαινω τοσο αργα.Παντος η Ηλεκτρα παιρνει αμαξι 50 σπιτι 100.
Επιβεβαινω και εγω τα λεγομενα του συναγωνιστη
η ηλεκτρα ειναι πολυ καλη και καθαρη αρκει να εχει κεφια!
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά