Ωπα φιλε σορρυ....εφτασε......ηταν στημενη απο νωρισ, κατα τισ 9, στην νεα δυτικη εισοδο, στο ρευμα προσ καλοχωρι κ λιγο πριν φτασεισ στο φαναρι των carefoyr. εξω απο το αμαξι, με αναμενα αλαρμ.....εγω την γουσταρα αρκετα παντωσ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
δεν θα ειναι ο καρεμπε?κριμα γιατι ειμαι κ παοκτσης κ του τα εχω κρατημενα ρε γαμωτο.εχεις δικιο,δεν εχουμε την πολυτελεια της επιλογης,αλλα κ αυτα ειναι 40 ευρω ρε παιδια,δεν τα δινω μονο για να πω οτι εκανα το χομπι μου
Λοιπόν χαιρετίζω με την σειρά μου τους εκλεκτούς συναδέρφους, (πρόεδρε,πσαχνω, ροσι - χαθήκαμε...) και καλωσορίζω τους νεο εμφανιζόμενους...(ρολαχο, ντεκερ) ρε συ παλικάρια αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο δώστε ένα ολοκληρωμένο review της πιάτσα με το τι υπάρχει και τι όχι για να έχουμε σημείο αναφοράς.
Τέλος μου ήρθε τρελή φλασιά και ετοιμάζω καινούργιο θέμα με αφορμή τον πρόεδρο πάντα...(πηγή έμπνευσης)...λοιπόν περισσότερα σύντομα
Τέλος μου ήρθε τρελή φλασιά και ετοιμάζω καινούργιο θέμα με αφορμή τον πρόεδρο πάντα...(πηγή έμπνευσης)...λοιπόν περισσότερα σύντομα
φιλε μαλλον δεν παρακολουθουσες καλα τα θεματα τις θεσ νικης πριν κλεισει το site γιατι εγω δεν ειμαι κ πολυ καινουριος.μετραω μισο χρονο περιπου κ εχω γραψει πολλα κ μαλιστα αρκετες φορες παρουσιαζα κ πρωτος καποιες κοπελες.τεσπα,κανενα προβλημα παντως,παοκ εισαι οποτε ολα καλαΛοιπόν χαιρετίζω με την σειρά μου τους εκλεκτούς συναδέρφους, (πρόεδρε,πσαχνω, ροσι - χαθήκαμε...) και καλωσορίζω τους νεο εμφανιζόμενους...(ρολαχο, ντεκερ) ρε συ παλικάρια αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο δώστε ένα ολοκληρωμένο review της πιάτσα με το τι υπάρχει και τι όχι για να έχουμε σημείο αναφοράς.
λοιπον οπως ειπα κ πιο πανω,χθες δηλαδη,χθες το βραδυ εκανα μια περαντζαδα απο γιαννιτσων.τα κλασικα τραβελια κ μια λεπτη ξανθια καλουλα οπως ειπα κ πιο πανω η τανια στο ποστο της απεναντυ απο το city gate.το θεμα ποιο ειναι?χθες μονο ξυλο δεν επεσε,ηταν η τανια,ενα ξανθο τραβελι πολυ αποκρουστικο που συνηθως κανει πιατσα αρχες γιαννιτσων απο την πλευρα του οσε κ ενα ξανθο πεταμενο πρεζονι κ φωναζαν η μια στην αλλη.ημουν πισω απο εναν ταριφα,αυτος σταματησε να τις πει κατι κ οι τρεις μαζι τον εβριζαν,οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να μιλησω .παρακατω μετα το φαναρι,το χαος.......περασα δυο φορες κ μονο δυο τραβελια πετυχα κ 20 μετρα απο το φαναρι κ στο δεξι σου χερι ενα τελειωμενο πρεζακι.......μακρυα μας
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά