Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωπα φιλε σορρυ....εφτασε......ηταν στημενη απο νωρισ, κατα τισ 9, στην νεα δυτικη εισοδο, στο ρευμα προσ καλοχωρι κ λιγο πριν φτασεισ στο φαναρι των carefoyr. εξω απο το αμαξι, με αναμενα αλαρμ.....εγω την γουσταρα αρκετα παντωσ....

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι βγαινει πριν απο την νεκρανασταση,του αγαπιμενουμασ γλομπεου,γυρο στησ 10την ειχα πετυχει καλη περιπτοση αδερφε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καταλαβα ρε παιδες ποια λετε.ειναι καλουλα αλλα ποτε δεν μου εκανε το κλικ να την παρω.βγαινει καιρο παντως,δεν ειναι καινουρια.παει κ στο σπιτι αυτη ειπατε?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
προχορα λιγο πιο κατο θα σε περιμενει η σλεναρικοβα.μην φοβασε χορισ τον καρεμπεεεεεεεε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν θα ειναι ο καρεμπε?κριμα γιατι ειμαι κ παοκτσης κ του τα εχω κρατημενα ρε γαμωτο.εχεις δικιο,δεν εχουμε την πολυτελεια της επιλογης,αλλα κ αυτα ειναι 40 ευρω ρε παιδια,δεν τα δινω μονο για να πω οτι εκανα το χομπι μου

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ολα ειναι θεμα επιλογων φιλε μου.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δυο οραιεσ ρουμανεσ εχουν φυγει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πες το ψεματα........τεσπα,σας ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες,αν ειναι τοσο καλη η τανια την επομενη φορα μπορει να την δω με αλλο ματι.λεω να κατεβω για βολτα σημερα,οποτε αν εχει νεα η υποθεση θα σας ενημερωσω

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δοσε σε παρακαλο αυριο μια πληρησ περιγραφη για το θεμα μασ.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν χαιρετίζω με την σειρά μου τους εκλεκτούς συναδέρφους, (πρόεδρε,πσαχνω, ροσι - χαθήκαμε...) και καλωσορίζω τους νεο εμφανιζόμενους...(ρολαχο, ντεκερ) ρε συ παλικάρια αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο δώστε ένα ολοκληρωμένο review της πιάτσα με το τι υπάρχει και τι όχι για να έχουμε σημείο αναφοράς.
Τέλος μου ήρθε τρελή φλασιά και ετοιμάζω καινούργιο θέμα με αφορμή τον πρόεδρο πάντα...(πηγή έμπνευσης)...λοιπόν περισσότερα σύντομα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Παοκάρα μην μασάς 2η είμαστε και συνεχίζουμε επιτέλους με μια διοίκηση που σκέφτεται και πονάει την ομάδα !!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λοιπόν χαιρετίζω με την σειρά μου τους εκλεκτούς συναδέρφους, (πρόεδρε,πσαχνω, ροσι - χαθήκαμε...) και καλωσορίζω τους νεο εμφανιζόμενους...(ρολαχο, ντεκερ) ρε συ παλικάρια αφού κάνετε που κάνετε τον κόπο δώστε ένα ολοκληρωμένο review της πιάτσα με το τι υπάρχει και τι όχι για να έχουμε σημείο αναφοράς.
Τέλος μου ήρθε τρελή φλασιά και ετοιμάζω καινούργιο θέμα με αφορμή τον πρόεδρο πάντα...(πηγή έμπνευσης)...λοιπόν περισσότερα σύντομα
φιλε μαλλον δεν παρακολουθουσες καλα τα θεματα τις θεσ νικης πριν κλεισει το site γιατι εγω δεν ειμαι κ πολυ καινουριος.μετραω μισο χρονο περιπου κ εχω γραψει πολλα κ μαλιστα αρκετες φορες παρουσιαζα κ πρωτος καποιες κοπελες.τεσπα,κανενα προβλημα παντως,παοκ εισαι οποτε ολα καλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον οπως ειπα κ πιο πανω,χθες δηλαδη,χθες το βραδυ εκανα μια περαντζαδα απο γιαννιτσων.τα κλασικα τραβελια κ μια λεπτη ξανθια καλουλα οπως ειπα κ πιο πανω η τανια στο ποστο της απεναντυ απο το city gate.το θεμα ποιο ειναι?χθες μονο ξυλο δεν επεσε,ηταν η τανια,ενα ξανθο τραβελι πολυ αποκρουστικο που συνηθως κανει πιατσα αρχες γιαννιτσων απο την πλευρα του οσε κ ενα ξανθο πεταμενο πρεζονι κ φωναζαν η μια στην αλλη.ημουν πισω απο εναν ταριφα,αυτος σταματησε να τις πει κατι κ οι τρεις μαζι τον εβριζαν,οποτε δεν μπηκα καν στον κοπο να μιλησω .παρακατω μετα το φαναρι,το χαος.......περασα δυο φορες κ μονο δυο τραβελια πετυχα κ 20 μετρα απο το φαναρι κ στο δεξι σου χερι ενα τελειωμενο πρεζακι.......μακρυα μας

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η χριστινα ενα ψιλο τρβ,γυρο στα 40 ητανε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καπου εκει πρεπει να ειναι αλλα δεν της εχω μιλησει ποτε για να ξερω ονομα.βλεπω εχεις κοψει σε ολες κ την ηλικια ετσι?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι εχο αδυναμια στην πισο πορτα φιλε μου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε ρε?δεν το καταλαβαμε.......

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτην η τανια τι λεει δοσε μια περιγραφη αν θελεισ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ψηλη,καπου στο 1.75 ξανθια,λεπτη,φορουσε πολλα αλλα απ οτι καταλαβα βυζι δεν ειχε,απο φατσα οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα μου φανηκε κα.....ρα.αυτη δε μου λεγατε χθες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom