You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
sta dikastiria stin 26hw okτωβρίου δεν παίζει τίποτε (σόρρυ για τα αγγλικά)/
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
είδα κάτι αυτοκίνητα που είχαν γκόμενες μέσα, σταματημένα. μου φάνηκαν περίεργα..
γεια σασ αλανια καλοσ σασ βρηκα 65,000 λεβεντιεσ.ελπιζο πλεον να ειμαστε για παντα μαζι και καλη επιτυχια στο σαιτ μασ.εγο πηρα προχθεσ απο26ησ οκτομβριου την κελλυ τρβ.τη να σασ πο φοβερι συμετοχη τελεια πιπα σφιχτο κολαρακι σκετει καυλα και πολυ ομορφη .για μενα το καλητερο τρανσ τησ πολησ.τιμη αμαξι 50 ευρω και σπιτι μου ειπε 100.
γεια σασ συνχαριτηρια και παλι.γιαννιτσον απεναντι απο το city gate πηρα την χριστινα τρβ γυρο στα 40 ξανθια με οραιο σομα ψιλη φοραει παντα τζιν.περασα πολυ οραια γλιψυμο στα βυζια τησ πιπα 3α με κολοδαχτιλο ελευθερο φυλακια παντου και χορισ βιασυνεσ λιγο milf αλλα τα δινη ολα.τιμη 30 ευρο με ανεσει χρονου.
ρε φιλε κ παλιοτερα το εχω δηλωσει,δεν παιρνω τραβελι,εχω δει κανα δυο ομως που τον εχουν κοψει που δινουν ρεστα.αν δεν τον κοψει δεν της τον δινω.ειναι ψυχολογικο το θεμα.δεν θα μου κανει κουκου.δεν μου παει πως το λενε?οσο μουνι κ να ειναι δεν μπορω,την εχω δει παρα πολλες φορες κ ειναι οντως πολυ 'ωραιος'....τεσπα,γι αυτην την τανια.......τι ξερουμε?που ακριβως βγαινει?
μια κοντουλα ειναι?
μια κοντουλα ειναι?
πως κ δεν την εχω πετυχει?απεναντυ ακριβως απο το city gate?αν ειναι αυτη την εχω δει αλλα δεν την εχω παρει.τι ωρες περιπου βγαινει?αυτη εχει καιρο που κανει πιατσα αν λεμε την ιδια.πριν κλεισει τοsite μας την ειχα πετυχει
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά