Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
βγαινει αργα γυρο στισ 2.30 στεκεται διπλα στιν φιονα. παντοσ να ξερεισ θα περασεισ πολυ οραια  με τιν κελλυ πολυ καλι επιλογη.αυτη η νεφελυ ποα ειναι λεει τιποτα ποσο χρεονει.

2.30η ωρα που βγαινει τι περιμενει το πατσα να κρυωσει...
τι ωρες ειναι αυτες ρε συ
εκτος απο αγαμιες πρεπει να εχεις και αυπνιες η την αλλη μερα να ειναι σαββατο η κυριακη......η να εισαι τρελος γαμικουλας τις πιατσας τετοιες ωρες :2funny:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε υπνοβατισε ενα βραδυ δοκιμασε και μετα πεσ μου.

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οντωσ δυσκολα κολπα, κ αν εισαι κ παντρεμενοσ.....κλαφτα χαραλαμπε...

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια . Αφου εκανα και εγο μια βολτα χθεσ το βραδυ , θα γραψω αναλυτικα το τι ειδα. Περιπου 00.30-1.30 . Εξω απο την ταβερνα ο παλιο σταθμος και λιγα μετρα μετα τρανς μεσα σε κιτρινο βολκσβαγκεν. Μπαινοντας προσ σιτυ γκειτ στα δεκσια μεσα στο δρομακι μια καστανοκσανθη τρανς με μπλε σμαρτ. Καλο προσωπο, σωμα δεν ειδα. Πανω στη γιαννιτσων και προσ δυτικα , στο δεξι σου χερι στο πρωτο δρομακι ξανθια εγχειρισμενη τρανςμε ασημι πεζο καμπριο περιπου 40 χρονων. Σωμα καλο , προσωπο μετριο,Διπλα της μια μελαχρινη τρανς Οφελια νομιζω μου ειπε.Καλουτσικη.Λιγο πιο κατω νταρντανε τρανς με ενα βυσσινι σιτροεν.Και λιγα μετρα πιο κατω Τρανς με βυ...ρες , εγχειρισμενη αλλα προσωπο δεν μου αρεσε.Με ενα κοκκινο σμαρτ. Πιο κατω εκει που ηταν πριν ενα μηνα η ξανθια(γυναικα) απο ρουμανια , εμφανιστηκε ενα τρας μελαχρινο.Απο μακρια δεν το καταλαβα αλλα μολις πλησιασα φανηκε οτι δουλευει οικοδομη.... :booty: Μαζι του ηταν κε μια/ενας χοντπη/χοντρος η τρανς.Δεν καταλαβα!  :jerking: Αυτα απο εμενα που εψαχνα να βρω καμια γυναικα αλλα ...τζιφος... Δεν θα πηγαινα με τρανς. Ξερετε που εχει καμια γυναικα η τι ωρες μπορει να βγαινουν? Μονο 2 μαυρες ειδα στην μοναστηριου.  Επισης πετυχα τη φιονα και τις αλλες 2 μελαχροινες μεσα στα αυτικινητα στην 26ης! Αυτα παιδια! Αν μπορειτε να βοηθησετε...Μονο για γυναικες. :rockon:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, αυτή στην ταβέρνα ο παλιός σταθμός την πήρε κανείς, τί λέει?
Γενικά όμως συμφωνώ με τον συναγωνιστή!! καμία πουτάνα , όχι τρανς υπάρχει??

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χτες που εκανα μια βολτιτσα, οπως τα πες συναδελφε, 3-4 τρανς κ γυναικα ουτε για δειγμα. περασα κ απο την τανια αλλα μαλλον ειχε δουλεια το κοριτσι....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη στο κιτρινο πολο ειναι πολυ καλη κ σε φατσα κ σε σωμα,δεν εχω παρει γιατι ειναι τρανς κ οπως εχω πει δεν παιρνω με τιποτα αλλα σε παλιοτερη κουβεντα ειχαν υποθει τα καλυτερα

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
με αλλα λογια οσοι γουσταρουμε γκομενες "κανονικες" δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε της προκοπης στη θεσσαλονικη. Σοφια, Πραγα, Μπρατισλαβα και Αμστερνταμ...

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο ηθελα να πω,οτι κοιμοταν ορθιο.περασα κ την κορναρα για να την ξυπνησω,εδειχνε στα χαμενα

τουλαχιστον ηταν πρεζακι γκομενα?  το μονο καλο με αυτες ειναι οτι ειναι λεπτες και θηλυκες, οχι τραβελια.
Αλλα για να κανεις σεξ μαζι τους..... 5 καποτες τουλαχιστον και δεν τις φιλας για να μην κολλησεις ηπατιτιδα. Ειναι ελεος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε μου δεν παιζει να τον δωσω σε τετοια γκομενα,αν την δεις ουτε με 5 σκουφακια δεν τον δινεις.πιστεψε με.ηταν πρεζακι τελειωμενο κιολας,ενα βημα πριν τον ταφο οποτε μην την ψαχνεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπρατισλαβα?φιλε εχω παει πριν απο 6 μηνες,ειχα φιλη η οποια σπουδαζει εκει κ περασα τελεια.οι γκομενες στο καζινο μεσα στο στριπτιζαδικο δεν ειναι με διαφορα τα καλυτερα μουνια που εχεις δει ποτε?ασχετο,παμε πισω στην πραγματικοτητα.η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα βρεις κατι καλο.μονο με τηλ μπορεις να κανεις κλη δουλεια κ αυτο οχι σε πιατσα.παρε σε γραφειο αν ψαχνεις κατι καλο αλλα κ παλι με προσοχη

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου δεν παιζει να τον δωσω σε τετοια γκομενα,αν την δεις ουτε με 5 σκουφακια δεν τον δινεις.πιστεψε με.ηταν πρεζακι τελειωμενο κιολας,ενα βημα πριν τον ταφο οποτε μην την ψαχνεις

απλα σε σχεση με τραβελι, ειναι 1000 φορες καλυτερη.... ουτε εγω θα πηγαινα μαζι της παντως. Οσο για τα τραβελια, ουτε με σφαιρες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειμαι της ιδιας αποψης οτι δεν θα πηγαινα με τραβελι εννοω αλλα δεν μπορω να πω οτι προτιμω το πρεζακι απο το τραβελι.βασικα δεν θα τον εδινα σε καμια περιπτωση οποτε μη μου βαζεις δυσκολα,κριμα ειναι

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπρατισλαβα?φιλε εχω παει πριν απο 6 μηνες,ειχα φιλη η οποια σπουδαζει εκει κ περασα τελεια.οι γκομενες στο καζινο μεσα στο στριπτιζαδικο δεν ειναι με διαφορα τα καλυτερα μουνια που εχεις δει ποτε?ασχετο,παμε πισω στην πραγματικοτητα.η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα βρεις κατι καλο.μονο με τηλ μπορεις να κανεις κλη δουλεια κ αυτο οχι σε πιατσα.παρε σε γραφειο αν ψαχνεις κατι καλο αλλα κ παλι με προσοχη

μπρατισλαβα εχω παει για ημερησια εκδρομη οταν ημουν Βιεννη.... φθηνα και ωραια!  Για Θεσσαλονικη τωρα, εχω δοκιμασει απο τηλεφωνα και απογοητευτηκα. τζαμπα τα λεφτα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν ψαχνεις απο αγγελιες σε εφημεριδα δεν θα βρεις τιποτα αξιολογο,ολα τα γραφεια τα καλα δουλευουν με γνωστους κ για να μπεις στον κυκλο ειναι πολυ δυσκολο

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν ψαχνεις απο αγγελιες σε εφημεριδα δεν θα βρεις τιποτα αξιολογο,ολα τα γραφεια τα καλα δουλευουν με γνωστους κ για να μπεις στον κυκλο ειναι πολυ δυσκολο

οποτε τι μου μενει? Η Γευγελη και το Σαντανσκι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πας σαντανσκι?κανω ταξιδακια χρονια τωρα.για να μην απασχολουμε το συγκεκριμενο θεμα μπες στο θεμα που λεει σαντανσκι τη νυχτα να τα που αν θες

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα πρεζακια ειναι για να τα λυπασαι, αλλα για σεξ ειναι η τελευταια επιλογη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για μενα πριν απο αυτην την επιλογη ειναι να τον κοψω οποτε δεν το βλεπω καν σαν δυνατη επιλογη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom