Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
oxi re kanonikh gynaika einai.....me 2 trypes kai malista to moyni ths einai steno

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Πριν μερικους μηνες ειχα πετυχει πολλες φορες στη γιαννιτσών μετα τη κιτρινη καντινα κ το βενζιναδικο ενα κοντο ξανθο αδύνατο με πολυ ωραιο σωμα, παντα με μινι φουστα οσο κρυο κ αν ειχε.. καποιοε ειχε σχολιασει οτι τα μουτρα της δεν ειναι καλα.. Αλλοδαπο! Ξερει κανεις ποτε βγαινει περιπου? η Τηλ??

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Σχετικά με τον σταθμό αυτά γινόταν πολύ παλιότερα μετά απο απαίτηση των υπαλλήλων ΠΑΠΑΛΑ...ίσως βέβαια και να πετύχεις κάτι αλλά θα αποτελεί εξαίρεση και όχι τον κανόνα...καλές ώρες είναι λίγο πρίν κλείσουν τις πόρτες...περίπου κατα τις 22.00

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πριν μερικους μηνες ειχα πετυχει πολλες φορες στη γιαννιτσών μετα τη κιτρινη καντινα κ το βενζιναδικο ενα κοντο ξανθο αδύνατο με πολυ ωραιο σωμα, παντα με μινι φουστα οσο κρυο κ αν ειχε.. καποιοε ειχε σχολιασει οτι τα μουτρα της δεν ειναι καλα.. Αλλοδαπο! Ξερει κανεις ποτε βγαινει περιπου? η Τηλ??
φιλε μαθε εστω κ ενα ονομα οταν την πετυχεις,ποσταρε κ θα σου πω γιατι νομιζω καταλαβα ποια λες.την ειχαμε αναφερει παλιοτερα,ρουμανακι με 50ε στο αμαξι

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
φιλε μαθε εστω κ ενα ονομα οταν την πετυχεις,ποσταρε κ θα σου πω γιατι νομιζω καταλαβα ποια λες.την ειχαμε αναφερει παλιοτερα,ρουμανακι με 50ε στο αμαξι

Ναι ναι αυτη λεω!! Οσες φορες εχω παει δεν την εχω πετυχει. Αν εχεις τηλ pm μου!

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
2 ρουμανακια που καναν πιατσα εχουν 2 μηνεσ που εξαφανιστικαν,μαλλον τα μαζεψαν μαγκεσ.

orgasm

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή αυτή που λες με το πορτοκαλί Fiatάκι στην Γιαννιτσών στην γωνία με το βενζινάδικο,να μην την περάσεις για γυναίκα,  είναι ένα παλίό
τραβεστί η Νανά...
καλημερα παιδια και χρονια πολλα ,

γνωριζει κανεις αν αλλαξε ποστο η βικτωρια (με ασημι clk) ? αυτη που εκανε πιατσα στο φαναρι απεναντι απο το city gate εννοω.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
αυτη με το πορτοκαλι fiat ειναι εγχειρησμενη?παντως εκεινο το τρανς με το vw fox που τη στηνει στον κεντρικο διπλα απο το καρφουρ απ οτι μου ειπε την ανοιξη παει για εγχειρηση,ειναι το μοναδικο τραβελι που εχει γυναικεια χαρακτηρηστικα και γυναικεια φωνη...δεν την πηρα φυσικα γιατι με τραβελια δεν παω αλλα στην αρχη με μπερδεψε η εμφανιση της και κυριως η φωνη της.μου ειπε ελα το καλοκαιρι να με γαμησεις που θα τον εχω κοψει.κατα τα αλλα υπαρχει νεκρα στην πιατσα και οσον αφορα τις γυναικες...μαλλον ανεκδοτο ειναι...νεκρα,χαλια ουτε για δειγμα δεν εχει

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η νανα με το πορτοκαλι fiat εχει πουλακι την ποιρα ειναι καλι επιλογη οραιο κολαρακι τησ τον ειχα κοκινισει αττο γαμισει και τισ μπατσεσ και αυτη βογγουσε σαν τρελη 30 γιουρο. η βικτορια αστερι κατη βυζομπαλα να κοιμηθεισ μεσα καλη περιπιησι καλο γαμισει οραια κολαρα για σκισιμο αλλα λιγο ακριβει 50 γιουρο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
καλημερα παιδια και χρονια πολλα ,

γνωριζει κανεις αν αλλαξε ποστο η βικτωρια (με ασημι clk) ? αυτη που εκανε πιατσα στο φαναρι απεναντι απο το city gate εννοω.
Πριν λιγες μερες την ειδα στην αρχη της Γιαννιτσων.Και κατι ακομα.Ανα πασα στιγμη λειτουργουν 23 σπιτια στη Θεσσαλονικη.Καμια δε σας αρεσει και ψαχνετε να γαμησετε στο δρομο?Δεν αφηνετε τις υποκρισιες ορισμενοι?Εδω εχουν εξαφανιστει οι τρανς και εχει γεμισει πουστρακια η Γιαννιτσων και εσεις μου ψαχνετε για γυναικα κιολας!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Πριν λιγες μερες την ειδα στην αρχη της Γιαννιτσων.Και κατι ακομα.Ανα πασα στιγμη λειτουργουν 23 σπιτια στη Θεσσαλονικη.Καμια δε σας αρεσει και ψαχνετε να γαμησετε στο δρομο?Δεν αφηνετε τις υποκρισιες ορισμενοι?Εδω εχουν εξαφανιστει οι τρανς και εχει γεμισει πουστρακια η Γιαννιτσων και εσεις μου ψαχνετε για γυναικα κιολας!
Γουστα του καθενος ειναι αυτα,για τα σπιτια που λες εμενα μου την σπαη ειδικα η τσατσα που χτυπαη την πορτα,δεν ειμαι κουρδιστος για να χυσω την ωρα που θελη η τσατσα  :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε φιλε al ειναι κ τα γουστα του καθενος.αλλον μπορει να γουσταρει το παρανομο στο δρομο,αλλα μπορει να μη γουσταρει να ακουμπαει τα μπιχλιασμενα σεντονια του κωλομπουρδελου,παιζουν πολλα.μην τα ισοπεδωνουμε ολα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
2 ρουμανακια που καναν πιατσα εχουν 2 μηνεσ που εξαφανιστικαν,μαλλον τα μαζεψαν μαγκεσ.
αυτο ειπα κ εγω φιλε μου αλλα μαλλον εχει ξαναβγει το ενα αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν ειναι το ιδιο.δεν λεμε για αυτα που εκαναν πιατσα διπλα στον παλιο σταθμο την ταβερνα

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ντεκερ .Χρονια πολλα και καλη χρονια. Αυτες που εβγαιναν στον παλιο σταθμο δεν ξαναεμφανιστηκαν.Αυτη που λες εσυ , πως ειναι?που την πετυχες?Τι ωρα περιπου.Ευχαριστω!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε μου zigkolo χρονια πολλα κ καλη χρονια.τα ρουμανακια στον παλιο σταθμο τα ειχα παρει κ τα δυο κ το ξανθο κ το μελαχρινο αλλα οντως δεν εχουν ξαναβγει στην πιατσα.το ξανθο ρουμανακι που λεμε δεν το εχω δει το ειδε αλλος κ το ειπε κ απλα ειπα οτι μπορει να ειναι μια που εκανε πιο παλια πιατσα κοντουλα ξανθουλα αλλα δεν λεει πολλα για 50ε.εκτος αν ειναι καινουρια.αυτα...πες κανενα νεο.πως πηγαν οι βολτες σου μες στις γιορτες?

Zigkolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τιποτα το σπουδαιο ντεκερ.Ειχα κανει ενα ποστ πιο πανω...Μονο τραβελια...Απο γυναικες νεκρα.Θα σου πω το βραδυ για σολ που πηγα αυτες τις μερες. Αυτη που λες, που την πετυχε ο συναδελφος? Καταλαβα ποια λες.Μια κοντουλα ξανθια.Που εμφανιστηκε αυτη?Θυμασαι ποσο επαιρνε μονο για πιπα?  :rolleyes:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τιποτα το σπουδαιο ντεκερ.Ειχα κανει ενα ποστ πιο πανω...Μονο τραβελια...Απο γυναικες νεκρα.Θα σου πω το βραδυ για σολ που πηγα αυτες τις μερες. Αυτη που λες, που την πετυχε ο συναδελφος? Καταλαβα ποια λες.Μια κοντουλα ξανθια.Που εμφανιστηκε αυτη?Θυμασαι ποσο επαιρνε μονο για πιπα?  :rolleyes:
ειτε γαμησι ειτε πιπα ηταν στα 50ε.δεν ειπε που την πετυχε.αλλα ειπε κοντουλα ξανθουλα με φουστα αυτη ηταν ετσι κ φορουσε παντα φουστες.περιμενω για σολ αν κ παιζει να παω κ εγω σημερα.......

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μια ενημέρωση:χθες κατα τις δυο για 26ης ηταν μονο φιονα ,αντιγωνη με το νισσαν μικρα,μια νελλυ ξανθια.Περιμενα αυτην την κελλυ αλλα πουυενα μεχρι και 3.30. Τι γινεται με αυτην υπαρχεί;γιατι την φιονα που ρωτησα λεει οτι ουτε κελυ ουτε νανσυ γνωριζει (ετσι παρουσιαζεται στο adult) .ακαι υποτιθεται οτι βγαινει και διπλα της.ξερει κανεις?

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
oι πιατσες δηλαδη μονο τραβ εχουν  :headbang:.... θηλυκα στην πυρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom