You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
oxi re kanonikh gynaika einai.....me 2 trypes kai malista to moyni ths einai steno
υπαρχουν ακομα στενα μουνια? μωρε μπραβο!
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πριν μερικους μηνες ειχα πετυχει πολλες φορες στη γιαννιτσών μετα τη κιτρινη καντινα κ το βενζιναδικο ενα κοντο ξανθο αδύνατο με πολυ ωραιο σωμα, παντα με μινι φουστα οσο κρυο κ αν ειχε.. καποιοε ειχε σχολιασει οτι τα μουτρα της δεν ειναι καλα.. Αλλοδαπο! Ξερει κανεις ποτε βγαινει περιπου? η Τηλ??
Σχετικά με τον σταθμό αυτά γινόταν πολύ παλιότερα μετά απο απαίτηση των υπαλλήλων ΠΑΠΑΛΑ...ίσως βέβαια και να πετύχεις κάτι αλλά θα αποτελεί εξαίρεση και όχι τον κανόνα...καλές ώρες είναι λίγο πρίν κλείσουν τις πόρτες...περίπου κατα τις 22.00
φιλε μαθε εστω κ ενα ονομα οταν την πετυχεις,ποσταρε κ θα σου πω γιατι νομιζω καταλαβα ποια λες.την ειχαμε αναφερει παλιοτερα,ρουμανακι με 50ε στο αμαξιΠριν μερικους μηνες ειχα πετυχει πολλες φορες στη γιαννιτσών μετα τη κιτρινη καντινα κ το βενζιναδικο ενα κοντο ξανθο αδύνατο με πολυ ωραιο σωμα, παντα με μινι φουστα οσο κρυο κ αν ειχε.. καποιοε ειχε σχολιασει οτι τα μουτρα της δεν ειναι καλα.. Αλλοδαπο! Ξερει κανεις ποτε βγαινει περιπου? η Τηλ??
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
φιλε μαθε εστω κ ενα ονομα οταν την πετυχεις,ποσταρε κ θα σου πω γιατι νομιζω καταλαβα ποια λες.την ειχαμε αναφερει παλιοτερα,ρουμανακι με 50ε στο αμαξι
Ναι ναι αυτη λεω!! Οσες φορες εχω παει δεν την εχω πετυχει. Αν εχεις τηλ pm μου!
καλημερα παιδια και χρονια πολλα ,Προσοχή αυτή που λες με το πορτοκαλί Fiatάκι στην Γιαννιτσών στην γωνία με το βενζινάδικο,να μην την περάσεις για γυναίκα, είναι ένα παλίό
τραβεστί η Νανά...
γνωριζει κανεις αν αλλαξε ποστο η βικτωρια (με ασημι clk) ? αυτη που εκανε πιατσα στο φαναρι απεναντι απο το city gate εννοω.
αυτη με το πορτοκαλι fiat ειναι εγχειρησμενη?παντως εκεινο το τρανς με το vw fox που τη στηνει στον κεντρικο διπλα απο το καρφουρ απ οτι μου ειπε την ανοιξη παει για εγχειρηση,ειναι το μοναδικο τραβελι που εχει γυναικεια χαρακτηρηστικα και γυναικεια φωνη...δεν την πηρα φυσικα γιατι με τραβελια δεν παω αλλα στην αρχη με μπερδεψε η εμφανιση της και κυριως η φωνη της.μου ειπε ελα το καλοκαιρι να με γαμησεις που θα τον εχω κοψει.κατα τα αλλα υπαρχει νεκρα στην πιατσα και οσον αφορα τις γυναικες...μαλλον ανεκδοτο ειναι...νεκρα,χαλια ουτε για δειγμα δεν εχει
η νανα με το πορτοκαλι fiat εχει πουλακι την ποιρα ειναι καλι επιλογη οραιο κολαρακι τησ τον ειχα κοκινισει αττο γαμισει και τισ μπατσεσ και αυτη βογγουσε σαν τρελη 30 γιουρο. η βικτορια αστερι κατη βυζομπαλα να κοιμηθεισ μεσα καλη περιπιησι καλο γαμισει οραια κολαρα για σκισιμο αλλα λιγο ακριβει 50 γιουρο.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Πριν λιγες μερες την ειδα στην αρχη της Γιαννιτσων.Και κατι ακομα.Ανα πασα στιγμη λειτουργουν 23 σπιτια στη Θεσσαλονικη.Καμια δε σας αρεσει και ψαχνετε να γαμησετε στο δρομο?Δεν αφηνετε τις υποκρισιες ορισμενοι?Εδω εχουν εξαφανιστει οι τρανς και εχει γεμισει πουστρακια η Γιαννιτσων και εσεις μου ψαχνετε για γυναικα κιολας!καλημερα παιδια και χρονια πολλα ,
γνωριζει κανεις αν αλλαξε ποστο η βικτωρια (με ασημι clk) ? αυτη που εκανε πιατσα στο φαναρι απεναντι απο το city gate εννοω.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Γουστα του καθενος ειναι αυτα,για τα σπιτια που λες εμενα μου την σπαη ειδικα η τσατσα που χτυπαη την πορτα,δεν ειμαι κουρδιστος για να χυσω την ωρα που θελη η τσατσαΠριν λιγες μερες την ειδα στην αρχη της Γιαννιτσων.Και κατι ακομα.Ανα πασα στιγμη λειτουργουν 23 σπιτια στη Θεσσαλονικη.Καμια δε σας αρεσει και ψαχνετε να γαμησετε στο δρομο?Δεν αφηνετε τις υποκρισιες ορισμενοι?Εδω εχουν εξαφανιστει οι τρανς και εχει γεμισει πουστρακια η Γιαννιτσων και εσεις μου ψαχνετε για γυναικα κιολας!
ρε φιλε al ειναι κ τα γουστα του καθενος.αλλον μπορει να γουσταρει το παρανομο στο δρομο,αλλα μπορει να μη γουσταρει να ακουμπαει τα μπιχλιασμενα σεντονια του κωλομπουρδελου,παιζουν πολλα.μην τα ισοπεδωνουμε ολαΠριν λιγες μερες την ειδα στην αρχη της Γιαννιτσων.Και κατι ακομα.Ανα πασα στιγμη λειτουργουν 23 σπιτια στη Θεσσαλονικη.Καμια δε σας αρεσει και ψαχνετε να γαμησετε στο δρομο?Δεν αφηνετε τις υποκρισιες ορισμενοι?Εδω εχουν εξαφανιστει οι τρανς και εχει γεμισει πουστρακια η Γιαννιτσων και εσεις μου ψαχνετε για γυναικα κιολας!
αυτο ειπα κ εγω φιλε μου αλλα μαλλον εχει ξαναβγει το ενα αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν ειναι το ιδιο.δεν λεμε για αυτα που εκαναν πιατσα διπλα στον παλιο σταθμο την ταβερνα2 ρουμανακια που καναν πιατσα εχουν 2 μηνεσ που εξαφανιστικαν,μαλλον τα μαζεψαν μαγκεσ.
φιλε μου zigkolo χρονια πολλα κ καλη χρονια.τα ρουμανακια στον παλιο σταθμο τα ειχα παρει κ τα δυο κ το ξανθο κ το μελαχρινο αλλα οντως δεν εχουν ξαναβγει στην πιατσα.το ξανθο ρουμανακι που λεμε δεν το εχω δει το ειδε αλλος κ το ειπε κ απλα ειπα οτι μπορει να ειναι μια που εκανε πιο παλια πιατσα κοντουλα ξανθουλα αλλα δεν λεει πολλα για 50ε.εκτος αν ειναι καινουρια.αυτα...πες κανενα νεο.πως πηγαν οι βολτες σου μες στις γιορτες?
Τιποτα το σπουδαιο ντεκερ.Ειχα κανει ενα ποστ πιο πανω...Μονο τραβελια...Απο γυναικες νεκρα.Θα σου πω το βραδυ για σολ που πηγα αυτες τις μερες. Αυτη που λες, που την πετυχε ο συναδελφος? Καταλαβα ποια λες.Μια κοντουλα ξανθια.Που εμφανιστηκε αυτη?Θυμασαι ποσο επαιρνε μονο για πιπα?
ειτε γαμησι ειτε πιπα ηταν στα 50ε.δεν ειπε που την πετυχε.αλλα ειπε κοντουλα ξανθουλα με φουστα αυτη ηταν ετσι κ φορουσε παντα φουστες.περιμενω για σολ αν κ παιζει να παω κ εγω σημερα.......Τιποτα το σπουδαιο ντεκερ.Ειχα κανει ενα ποστ πιο πανω...Μονο τραβελια...Απο γυναικες νεκρα.Θα σου πω το βραδυ για σολ που πηγα αυτες τις μερες. Αυτη που λες, που την πετυχε ο συναδελφος? Καταλαβα ποια λες.Μια κοντουλα ξανθια.Που εμφανιστηκε αυτη?Θυμασαι ποσο επαιρνε μονο για πιπα?
μια ενημέρωση:χθες κατα τις δυο για 26ης ηταν μονο φιονα ,αντιγωνη με το νισσαν μικρα,μια νελλυ ξανθια.Περιμενα αυτην την κελλυ αλλα πουυενα μεχρι και 3.30. Τι γινεται με αυτην υπαρχεί;γιατι την φιονα που ρωτησα λεει οτι ουτε κελυ ουτε νανσυ γνωριζει (ετσι παρουσιαζεται στο adult) .ακαι υποτιθεται οτι βγαινει και διπλα της.ξερει κανεις?
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
oι πιατσες δηλαδη μονο τραβ εχουν .... θηλυκα στην πυρα!!!
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά