Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
νικο φιλε σε βλεπω ενημερο..καθε βραδυ βολτουλα κανουμε?πως εισαι?

ναι ρε φίλε περνάω και επιβλέπω την κατάσταση που επικρατεί και χτυπάω κάρτα κοπέλες.

σήμερα το βράδυ αμα θέλεις πάρε κάνα τηλ να κανουμε καμια τσάρκα και να πιούμε και κάνα ποτάκι

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γερμανια γενηθηκα μεγαλοσα και πηγενα γερμανικο σχολειο.Ελληνικα καναμε 3 ωρες την εβδομαδα.Να δω εσενα πως θα εγραφες

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε φίλε περνάω και επιβλέπω την κατάσταση που επικρατεί και χτυπάω κάρτα κοπέλες.

σήμερα το βράδυ αμα θέλεις πάρε κάνα τηλ να κανουμε καμια τσάρκα και να πιούμε και κάνα ποτάκι

τι λεει παιδια? οργανωνεται το μπουρδελο-τeam της θεσσαλονικης? Οι αθηναιοι μας εφαγαν λαχανο! μεχρι και παρτουζο-ομαδα εφτιαξαν που επισκεπτεται μπουρδελα για ομαδικες καταστασεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι που αρκετό καιρό το σκεφτόμουν. Εσείς στη θεσσαλονίκη κάνετε γαμώ τα ρεπορτάζ και για όλα τα θέματα! Ωστόσο είστε 'στην αφάνεια" Και αδίκως κατά τη γνώμη μου! Αυτά τα μπουρδέλα ή στούντιο ή μασατζίδικά έχετε να πάτε για αυτά γράφετε! Και κάνετε καλές αναφορές και δεν αναλώνεστε σε τσακωμούς ή άσκοπες και περιττές συζητήσεις ή σαλιαρίσματα με " ελεηνίδες" κλπ! πραγματικά μπράβο!

Έχω κάνει την επιδρομή μου φυσικά Προμηθέως, Ταντάλου, Ανδρέου Γεωργίου, Μύλο κλπ :cheesy: Mένουν τα μασατζίδικα! ;)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σκαστε καμια καλη αναφορα για τισ πιατσεσ και αφηστε τισ παρηγοριεσ εδω μεσα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
σκαστε καμια καλη αναφορα για τισ πιατσεσ και αφηστε τισ παρηγοριεσ εδω μεσα.
Μια μικρη αναφορα απο προχθες τη νυχτα.Οι πρωτες γυρες γυρω στη 1.30 και μετα κατα τις 4.00.26ης οκτωβριου τιποτα απολυτως.στο τετραγωνο του οπαπ,στην παραλληλη της Κωλετη ομορφη ξανθια τρανς σε slk.φαινεται μονο το κεφαλι της ομως,με δικο της χωρο εκει κοντα.την ειχα ρωτησει παλιοτερα.Στο βενζιναδικο στα ξυλαδικα,αυτη με το πορτοκαλι Fiat,Νανα αν δε κανω λαθος.στην προεκταση της Τανταλου τερμα κατω,εκει που αρχιζει ο κεντρικος δρομος τρανς σε ασημι mercedes τυπου compact.Δωδεκανησου με Λημνου γωνια η τρανς που φοραει παντα καπελο και εχει χαμενο υφος.Γωνια Λημνου με Πολυτεχνειου ξανθια τρανς μεγαλης ηλικιας.Απο γυναικες τιποτα απολυτως στους παραπανω δρομους.Επισης διαφορα αγορακια,ειτε με αμαξι ειτε πεζα,κυριως γυρω απο τον οπαπ και το city gate.Σημειωνω οτι ηταν μια βροχερη νυχτα προχθες

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γκρι φουστα κ μαυρες μποτες?? Τζανκι φιλε.. ΜΕ οτι συνεπαγεται... :headbang: Εγω δεν θα το κανα παντως.. Δεν ειμαι 100% σιγουρος βεβαια..

πρεπει να εννοει μια λεπτη κοπελα (ολα τα τζανκια λεπτα ειναι αλλωστε)

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι που αρκετό καιρό το σκεφτόμουν. Εσείς στη θεσσαλονίκη κάνετε γαμώ τα ρεπορτάζ και για όλα τα θέματα! Ωστόσο είστε 'στην αφάνεια" Και αδίκως κατά τη γνώμη μου! Αυτά τα μπουρδέλα ή στούντιο ή μασατζίδικά έχετε να πάτε για αυτά γράφετε! Και κάνετε καλές αναφορές και δεν αναλώνεστε σε τσακωμούς ή άσκοπες και περιττές συζητήσεις ή σαλιαρίσματα με " ελεηνίδες" κλπ! πραγματικά μπράβο!
:rockon:φιλε ετσι ακριβως ειναι,οπως τα λες.κανουμε και γαμω τα ρεπορταζ αλλα εχουμε μεινει μονο στα ρεπορταζ :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παιδια μια μικρη ενημερωση στη γιαννιτσων στο σιτυ γκεητ ειχε κατι 8ειτσες κ μια τσιγγανα που εκαναν πιατσα για οποιον ψηνεται τις ειδα γυρω στις 11 το βραδυ κυριακης

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παρασκευη κατα τις 1.30 τα μαυρα μεσανυχτα με μισανοιχτο το παραθυρο διαβενοντας την 26ης
ειδα!

μια τρανσελλιν με κοντο φουστανακι και φισνετακι-(διχτυωτο καλσον) και μποτουλες (μιστι για σενα το λεω αυτο) να στεκει διπλα στο μπλε πολο με το αλλο μεταλαγμενο μεσα.
και ποιο κατω το μικρα παλι με ενα τρανσελλιν μεσα

αυτη που ηταν στο ορθιο την γνωριζει κανεις?

και οι τρεις ειναι κατω του μετριου παντος κατ, εμε οπως της ειδα
αυτες βεβαια με τα αυτοκινητα ειναι γνωστες παλιες καραβανες που μου διαβευγουν τωρα τα ονοματα τους.

περετερω βολτα δεν εκανα γιατι πηγα στο φιλο μου τον παζη για ποτο :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σας.προχθες, περασα απο το city gate για μια δουλεια κατα τις 6.30 το απογευμα,στη γωνια ευθεια πανω απο το club της περιοχης στην οδο γιαννιτσων ειχε 3 τσιγγανες η μια πολυ καλη κ τσαχπινα αλλα δεν το πηρα χαμπαρι με τη μια γιατι τις εβλεπα πρωτη φορα.ξαναπερασα 7.15 κ ειχαν παει πανω στη γιαννιτσων σχεδον μεσα στο δευτερο στενο πριν το φαναρι κ μιλουσε η καθε μια με διαφορετικο αμαξι.τη μια μαλιστα καποιος την φορτωσε.ξερει κανεις κατι?το ενα ηταν λιγο τελειωμενο.το αλλο σχετικα ψηλο με ωραιο σωματακι κ το αλλο μετριο σε υψος αλλα δυνατο

clayman1983

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρά και απο μένα.
ασ στείλει κάποιος pm για την αγγελική με κάποιο τηλέφωνο παρακαλώ.
κάποιος που την έχει δοκιμάσει καθώς και πληροφορίες για τιμές και το τί κάνει.
μενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί έχω ακούσει καλά λόγια.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τόσο νωρίς βγαίνουνε?6.30 και 7 το απόγευμα??

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν εγώ κόζαρα το Link που έδωσε ο συνάδερφος στην προηγούμενη σελίδα και μου έφυγε η μαγκιά...μιζέρια συναγωνιστές...γμτ...στην Αθήνα είναι πολύ ανώτερα τα πράγματα τουλάχιστον να κανονίσουν εξορμίσεις στη βόρεια ελλάδα έστω και για αρπαχτές δλδ για κανα 2 weeks και πάλι κάτω ή ακομη καλύτερα θα πρέπει να πούμε στο νομάρχη και στον Άμθυμο να ξεκινήσουμε πρόγραμα ανταλαγής !!!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα και καλη χρονια.μετα απο καιρο επιστρεφω και εγω στον αγωνα ξανα (τερμα η γκομενα)
μονο μια ρωτηση για την ΜΑΡΙΑ αν λεμε την ιδια...ειναι μια κοντουλα με καστανο μαλλι που φοραει καμια φορα γυαλια και εχει και μερικα τατουαζ? αν λεμε την ιδια δινει και μουνακι???? γιατι 4 φορες την πηρα και μονο πιπα λεει οτι κανει,αν την πηρε κανεις το τελευταιο μηνα ας μας πει βρε παιδια  :headbang:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνα με δημοσιευμα εφημεριδας εγκριθηκε ο φωτισμος της οδου γιαννητσων με νεου τυπου λαμπες νατριου.....βλεπω να παιρνουν ποδι τα κοριτσια αντε να δουμε που θα πανε μπας και ειναι καλυτερα σε αλλη πιατσα με λιγοτερα στρουμφ αυτη την φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom