νικο φιλε σε βλεπω ενημερο..καθε βραδυ βολτουλα κανουμε?πως εισαι?
ναι ρε φίλε περνάω και επιβλέπω την κατάσταση που επικρατεί και χτυπάω κάρτα κοπέλες.
σήμερα το βράδυ αμα θέλεις πάρε κάνα τηλ να κανουμε καμια τσάρκα και να πιούμε και κάνα ποτάκι
νικο φιλε σε βλεπω ενημερο..καθε βραδυ βολτουλα κανουμε?πως εισαι?
ναι ρε φίλε περνάω και επιβλέπω την κατάσταση που επικρατεί και χτυπάω κάρτα κοπέλες.
σήμερα το βράδυ αμα θέλεις πάρε κάνα τηλ να κανουμε καμια τσάρκα και να πιούμε και κάνα ποτάκι
Μια μικρη αναφορα απο προχθες τη νυχτα.Οι πρωτες γυρες γυρω στη 1.30 και μετα κατα τις 4.00.26ης οκτωβριου τιποτα απολυτως.στο τετραγωνο του οπαπ,στην παραλληλη της Κωλετη ομορφη ξανθια τρανς σε slk.φαινεται μονο το κεφαλι της ομως,με δικο της χωρο εκει κοντα.την ειχα ρωτησει παλιοτερα.Στο βενζιναδικο στα ξυλαδικα,αυτη με το πορτοκαλι Fiat,Νανα αν δε κανω λαθος.στην προεκταση της Τανταλου τερμα κατω,εκει που αρχιζει ο κεντρικος δρομος τρανς σε ασημι mercedes τυπου compact.Δωδεκανησου με Λημνου γωνια η τρανς που φοραει παντα καπελο και εχει χαμενο υφος.Γωνια Λημνου με Πολυτεχνειου ξανθια τρανς μεγαλης ηλικιας.Απο γυναικες τιποτα απολυτως στους παραπανω δρομους.Επισης διαφορα αγορακια,ειτε με αμαξι ειτε πεζα,κυριως γυρω απο τον οπαπ και το city gate.Σημειωνω οτι ηταν μια βροχερη νυχτα προχθεςσκαστε καμια καλη αναφορα για τισ πιατσεσ και αφηστε τισ παρηγοριεσ εδω μεσα.
Γκρι φουστα κ μαυρες μποτες?? Τζανκι φιλε.. ΜΕ οτι συνεπαγεται... Εγω δεν θα το κανα παντως.. Δεν ειμαι 100% σιγουρος βεβαια..
Καθε γυναικα και διαφορετικη,αλλες στενες και αλλες πηγαδιυπαρχουν ακομα στενα μουνια? μωρε μπραβο!
Είσαι λίγο επιθετικός επειδή σε γάμησε τραβέλι ή έτσι γενικά?
Θεωρητικά μιλώντας πάντα....
φιλε ετσι ακριβως ειναι,οπως τα λες.κανουμε και γαμω τα ρεπορταζ αλλα εχουμε μεινει μονο στα ρεπορταζΜου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι που αρκετό καιρό το σκεφτόμουν. Εσείς στη θεσσαλονίκη κάνετε γαμώ τα ρεπορτάζ και για όλα τα θέματα! Ωστόσο είστε 'στην αφάνεια" Και αδίκως κατά τη γνώμη μου! Αυτά τα μπουρδέλα ή στούντιο ή μασατζίδικά έχετε να πάτε για αυτά γράφετε! Και κάνετε καλές αναφορές και δεν αναλώνεστε σε τσακωμούς ή άσκοπες και περιττές συζητήσεις ή σαλιαρίσματα με " ελεηνίδες" κλπ! πραγματικά μπράβο!
Είσαι λίγο επιθετικός επειδή σε γάμησε τραβέλι ή έτσι γενικά?
Θεωρητικά μιλώντας πάντα....
τόσο νωρίς βγαίνουνε?6.30 και 7 το απόγευμα??