Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΟΠΚΕ ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκλήματος !!!!! ή τα γνωστά μας στρουμφ...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
πρεπει να εννοει μια λεπτη κοπελα (ολα τα τζανκια λεπτα ειναι αλλωστε)
ναι φιλε καταλαβα για ποια μιλατε.απο την φωνη και μονο φαινεται οτι ειναι ζακι.... με οτι και αν αυτο συνεπαγεται οπως λετε...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σας κυριοι....για αλλη μια φορα η κατασταση στις πιατσες τραγικη...χτες νωρις 8.30 με 9.30 3 αντρεσ με περουκα στον οππαπ, στην γιαννιτσων κατι που εμιαζε με γυναικα αλλα.....μια γιαγια που χωροπηδουσε να σταματησει τα αυτοκινητα....τοσο που ειπα θα παθει εμφραγμα....

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
λιγο πιο πανω απτο σπιτακι τησ κωλετη τρανς βικτωρια με ασημι clk....μαλλον κουκουλα επρεπε να φοραει αλλα τελοσ παντων....κ μια γεματουλα γκομενα παρεα με ξανθο μπετατζη κατω απο τον οππαπ...αυτα δυστυχως.....

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο συντροφοσ με το φορτηγακι που κυκλοφορουσε εκεινη την ωρα ειναι της παρεας μας? ειχε καμια καλη τυχη η φουτσες κιαυτος?

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Μονίμως κρυωμενη!! χαχα!! Μια φορα την πετυχα σε φασαρια! Με μια ξανθια γρια με τελειως σκατοφατσα που κανει πιατσα ετοιμοθανατη μαλωσε και εσκασε μυτη ενας παππους (Ο νταβας) και την πλακωσε με ενα καδρόνι!! :dancing: :dancing: :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μονίμως κρυωμενη!! χαχα!! Μια φορα την πετυχα σε φασαρια! Με μια ξανθια γρια με τελειως σκατοφατσα που κανει πιατσα ετοιμοθανατη μαλωσε και εσκασε μυτη ενας παππους (Ο νταβας) και την πλακωσε με ενα καδρόνι!! :dancing: :dancing: :dancing:
μηπως ηταν κανενας ανρχικος κ οχι ταβας?γιατι ειπες για καδρονι.........

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα σας κυριοι....για αλλη μια φορα η κατασταση στις πιατσες τραγικη...χτες νωρις 8.30 με 9.30 3 αντρεσ με περουκα στον οππαπ, στην γιαννιτσων κατι που εμιαζε με γυναικα αλλα.....μια γιαγια που χωροπηδουσε να σταματησει τα αυτοκινητα....τοσο που ειπα θα παθει εμφραγμα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την επομενη φορα θα σκασω μυτη με καμερα!! Θα εχει πολυ γελιο!!

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
οχι σιγουρα νταβας ηταν.. ειχε κατι επιπλα πεταμενα εκει γυρω και πηρε το ενα ποδι απο μια καρεκλα!  :2funny: :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
σημερα γυρω στις 12 ειχε κατι στρουμφακια που μαζευανε.....

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μου φαινεται ντεκερ μονο για βουλγαρια ειμαστε τελικα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μου φαινεται ντεκερ μονο για βουλγαρια ειμαστε τελικα...
,ου φαινεται δεν ειμαι για πουθενα εγω.......αν ειναι να δινω τα χρηματα μου για να γαμαω τζαμπα δεν τα δινω καθολου.θα κανω μια προσπαθεια να μην παω σε μπουρδελο κ πιατσα για ενα μηνα........τελος

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι προσοχή. Εγώ πάντως την πάτησα. Πήρα μία Χριστίνα νέα όμορφη με κοντή καρό ασπρόμαυρη φούστα. Μου ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι προσοχή. Εγώ πάντως την πάτησα. Πήρα μία Χριστίνα νέα όμορφη με κοντή καρό ασπρόμαυρη φούστα. Μου ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

τουλαχιστον την εσκισες?  τι ηταν? τσιγγανα?

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος πριν βαλεις τα κοριτσια στο αμαξι...
αντε μπειτε και μου εχεις το κινητο σε κοινη θεα  :headbang:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγο ενα θα σασ πο αδερφια.μακρια απο τσιγγανεσ που κανουν πιατσα στην γιαννιτσων ειμαι παθων προ 2 μηνων πηρα μια απο εκει μου ειπε 30 ευρω μου ειπε να παμε σε ενα διαμερισμα στον ευοσμο,πριν παμε με περασε απο ενα σπιτι στον δενδροποταμο και κατεβενοντασ απο το αμαξι μου αρπαξε 50 ευρο και το κινητο ,πηγα να κατεβο να την στραψο 2 μπουνιεσ την βρομιαρα ,αλλα τι ειδα στα 10 μετρα.2 φουσκοτι να τρεχουν προσ το μεροσ μου παιδια για ποτε ανεβικα στο αυτοκινητο και πατησα κολια ουτε εγο δεν καταλαβα ,δεν ξερο τη θα γινοταν αν με προφτεναν εφτιχοσ δεν ειχαν κανενα σιδερικο.μεγαλι προσοχη παιδια ηταν ενα καλοστημενο κολπο και ενιοσα την αναγκη να το γραψο για να σασ προστατεψο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom