You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
ναι φιλε καταλαβα για ποια μιλατε.απο την φωνη και μονο φαινεται οτι ειναι ζακι.... με οτι και αν αυτο συνεπαγεται οπως λετε...πρεπει να εννοει μια λεπτη κοπελα (ολα τα τζανκια λεπτα ειναι αλλωστε)
Καλημερα σας κυριοι....για αλλη μια φορα η κατασταση στις πιατσες τραγικη...χτες νωρις 8.30 με 9.30 3 αντρεσ με περουκα στον οππαπ, στην γιαννιτσων κατι που εμιαζε με γυναικα αλλα.....μια γιαγια που χωροπηδουσε να σταματησει τα αυτοκινητα....τοσο που ειπα θα παθει εμφραγμα....
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μονίμως κρυωμενη!! χαχα!! Μια φορα την πετυχα σε φασαρια! Με μια ξανθια γρια με τελειως σκατοφατσα που κανει πιατσα ετοιμοθανατη μαλωσε και εσκασε μυτη ενας παππους (Ο νταβας) και την πλακωσε με ενα καδρόνι!!
μηπως ηταν κανενας ανρχικος κ οχι ταβας?γιατι ειπες για καδρονι.........Μονίμως κρυωμενη!! χαχα!! Μια φορα την πετυχα σε φασαρια! Με μια ξανθια γρια με τελειως σκατοφατσα που κανει πιατσα ετοιμοθανατη μαλωσε και εσκασε μυτη ενας παππους (Ο νταβας) και την πλακωσε με ενα καδρόνι!!
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σας κυριοι....για αλλη μια φορα η κατασταση στις πιατσες τραγικη...χτες νωρις 8.30 με 9.30 3 αντρεσ με περουκα στον οππαπ, στην γιαννιτσων κατι που εμιαζε με γυναικα αλλα.....μια γιαγια που χωροπηδουσε να σταματησει τα αυτοκινητα....τοσο που ειπα θα παθει εμφραγμα....
Την επομενη φορα θα σκασω μυτη με καμερα!! Θα εχει πολυ γελιο!!
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
οχι σιγουρα νταβας ηταν.. ειχε κατι επιπλα πεταμενα εκει γυρω και πηρε το ενα ποδι απο μια καρεκλα!
πλακα εκανα εννοειται για το αναρχικος που ειπα...τα μαζευαν τα κοριτσια μας?μηπως ηταν κανενας ανρχικος κ οχι ταβας?γιατι ειπες για καδρονι.........
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μου φαινεται ντεκερ μονο για βουλγαρια ειμαστε τελικα...
,ου φαινεται δεν ειμαι για πουθενα εγω.......αν ειναι να δινω τα χρηματα μου για να γαμαω τζαμπα δεν τα δινω καθολου.θα κανω μια προσπαθεια να μην παω σε μπουρδελο κ πιατσα για ενα μηνα........τελοςμου φαινεται ντεκερ μονο για βουλγαρια ειμαστε τελικα...
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συνάδελφοι προσοχή. Εγώ πάντως την πάτησα. Πήρα μία Χριστίνα νέα όμορφη με κοντή καρό ασπρόμαυρη φούστα. Μου ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
τουλαχιστον την εσκισες? τι ηταν? τσιγγανα?
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφοι προσοχή. Εγώ πάντως την πάτησα. Πήρα μία Χριστίνα νέα όμορφη με κοντή καρό ασπρόμαυρη φούστα. Μου ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
Ρε σε τι κοσμο ζουμε...
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος πριν βαλεις τα κοριτσια στο αμαξι...
αντε μπειτε και μου εχεις το κινητο σε κοινη θεα
αντε μπειτε και μου εχεις το κινητο σε κοινη θεα
εγο ενα θα σασ πο αδερφια.μακρια απο τσιγγανεσ που κανουν πιατσα στην γιαννιτσων ειμαι παθων προ 2 μηνων πηρα μια απο εκει μου ειπε 30 ευρω μου ειπε να παμε σε ενα διαμερισμα στον ευοσμο,πριν παμε με περασε απο ενα σπιτι στον δενδροποταμο και κατεβενοντασ απο το αμαξι μου αρπαξε 50 ευρο και το κινητο ,πηγα να κατεβο να την στραψο 2 μπουνιεσ την βρομιαρα ,αλλα τι ειδα στα 10 μετρα.2 φουσκοτι να τρεχουν προσ το μεροσ μου παιδια για ποτε ανεβικα στο αυτοκινητο και πατησα κολια ουτε εγο δεν καταλαβα ,δεν ξερο τη θα γινοταν αν με προφτεναν εφτιχοσ δεν ειχαν κανενα σιδερικο.μεγαλι προσοχη παιδια ηταν ενα καλοστημενο κολπο και ενιοσα την αναγκη να το γραψο για να σασ προστατεψο .
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά