Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καααταλαβες τωρα.... ολοι να τον κραξουμε τον alfista, αλλα για τον teri που ρωτησε και δεν ψωνισε τουμπεκι....:):):)
παντως πριν κανα τεταρτο που περασα δεν ηταν εκει... γρρρρ
ναι ρε (deker) διωξτε με να δω τι θα καταλαβετε :)
θα σε διωξουμε κ εσενα κ τον τερι γιατι μαλλον εχετα χαλασει.......ρε τερι τι ωρα την πετυχες?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εγω απο την αρχη δηλωσα μεταμελεια. ακομα και η εκκλησια δεχετε τους αμαρτωλους,κανε και εσυ μια παραχωρηση ρε αδερφε :2funny: :2funny:

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον πρεπει να την δω κι εγω... αρκει να μη θελει ξενοδοχειο... μεσα στο τζιπ μονο!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν θέλει ξενοδοχείο, σε πηγαίνει σε μια καβάτζα εκεί κοντά.
Εγώ την πέτυχα κατά τις 1.

Δεν την πήρα μάγγες γιατί μόλις είχα τελειώσει φάση με την δικιά μου, αλλά πριν πάω σπίτι είπα να περάσω να τσεκάρω την κατάσταση!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν θέλει ξενοδοχείο, σε πηγαίνει σε μια καβάτζα εκεί κοντά.
Εγώ την πέτυχα κατά τις 1.

Δεν την πήρα μάγγες γιατί μόλις είχα τελειώσει φάση με την δικιά μου, αλλά πριν πάω σπίτι είπα να περάσω να τσεκάρω την κατάσταση!
οκ τοτε,σε δικαιολογουμε.1 ειπες ε?θα κανω βολτα σημερα,,,αν την πετυχω την εχω παρει.αν οχι....την επομενη φορα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πιο νωρίς δεν την έχει δει κανείς??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον παιδες,σημερα μια βολτα απο τον παλιο σταθμο στις 12 το βραδυ κ μια στις 12,30 δεβ ειχε τιποτα.μετα απο ποτο περασα αλλα ειχα παρεα κ εβρεχε κιολας αλλα παλι τιποτα απο το ξανθο κοριτσακι μας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
νεκρα φιλε μου,εντελως?
πανω στη γιαννιτσων ειχε δυο η 3 πεθαμενα πρεζονια κ τιποτα αλλο.....μετα ειχε κ τη βροχη κ εφυγαν ολα.αλλα το ξανθο πουθενα.που θα παει,θα το πετυχουμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε φιλε σαββατο ειναι.μπορει να περασε κανενας συναδελφος και να την πηρε για ολο το βραδυ.
δεν παιζουν τετοια στις πιατσες κ δεν παει σε ξενοδοχειο η κοπελα γιατι εχει παντα καποιον να την προσεχει που ακολουθει διακριτικα με το αμαξι του.μαλλον βγαινει καθημερινες με λιγοτερο κοσμο για να μην την μαζεψουν κ γρηγορα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και πιος την προσεχει δηλαδη ο γαμιας της.και ενα περασει καποιος και της δωσει 150ευρω εσυ τη λες?δεν θα παει για κανενα διωρο?
ο γαμιας δεν ξερω αν ειναι αλλα ο νταβας ειναι σιγουρα.δεν ξερω αν θπηγαινε αλλα το κοβω δυσκολο γιατι αν παιρνει 50ε το πηδημα σε 1 μπορει να κανει 3 πηδηματα.οποτε δεν εχει αναγκη να φυγει...αλλα δεν ξερω κιολας.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην το λες αυτο.γιατι εχει κατι καθημερινες τραβανε πολυ κουπι και αυτες.και σου λεει οτι κατσει παρασκευη-σαββατο.και μην ξεχνας δεν ειναι η μονη στην πιατσα.
ειναι η μονη.....δεν εχει αλλη γυναικα πλεον με εξαιρεση κανα δυο που βγαινουν οταν θυμουνται κ ειναι πολυ μετριες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω ακριβως γιατι δεν την εχω δει εγω αλλα ειναι στο δρομο που παει κατερινη στην ταβερνα ο παλιος σταθμος στα 50 μετρα πιο κατω

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κατα τις 3 περασα και εγω και η μυστηριωδης ξανθια ηταν απουσα...
Μαλλον θα πηγε στον Κιαμο το κοριτσι,πεσατε ολοι να την φατε :2funny: :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εντάξει ρε χαλαρώστε,
παίζουν και όλα αυτά που είπατε,μπορεί κανας καυλωμένος να την πήρε για όλο το βράδυ και άλλωστε  πολλές δεν βγαίνουν Σάββατα γιατί μαζεύουν κιόλας, καλυτερα δοκιμάστε καθημερινή....

gogos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδιά να ρωτήσω και εγω με την σειρα μου.. την παρασκευη βραδυ γυρω στις 3 εκανα μια βολτα να παρω ματι κ γω σαν λειγουρης που ειμαι.. ηταν μια ξανθια μεσα σε ενα κιτρινο αυτοκινητο λιγο πριν την ταβερνα παλιος σταθμος(πηγαινοντας για city gate) σταματημενη δεξια,μιλησα μαζι της και ειπε την λενα Ινα... εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτην? ηταν πολυ σεξι.. ειναι γυναικα τραβεστι ξερεισ κανεις να βοηθησει?
πηρα και το τηλ της δεν ξερω βεβαια τι και πως? μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα παιδιά να ρωτήσω και εγω με την σειρα μου.. την παρασκευη βραδυ γυρω στις 3 εκανα μια βολτα να παρω ματι κ γω σαν λειγουρης που ειμαι.. ηταν μια ξανθια μεσα σε ενα κιτρινο αυτοκινητο λιγο πριν την ταβερνα παλιος σταθμος(πηγαινοντας για city gate) σταματημενη δεξια,μιλησα μαζι της και ειπε την λενα Ινα... εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτην? ηταν πολυ σεξι.. ειναι γυναικα τραβεστι ξερεισ κανεις να βοηθησει?
πηρα και το τηλ της δεν ξερω βεβαια τι και πως? μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει?
μας φερνεις σε δυσκολη θεση ρε φιλε.εισαι καινουριος κ ρωτας πραγματα που τα εχουμε ξαναπει κ δεν ξερουμε κ τι ρολο βαρας.ψαξε λιγο δεν θα παθεις τιποτα.εχει κανα δυο τρεις αναφορες για την/τον στο κιτρινο vw.μην παρεξηγεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom