θα σε διωξουμε κ εσενα κ τον τερι γιατι μαλλον εχετα χαλασει.......ρε τερι τι ωρα την πετυχες?καααταλαβες τωρα.... ολοι να τον κραξουμε τον alfista, αλλα για τον teri που ρωτησε και δεν ψωνισε τουμπεκι....
παντως πριν κανα τεταρτο που περασα δεν ηταν εκει... γρρρρ
ναι ρε (deker) διωξτε με να δω τι θα καταλαβετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
οκ,θα κανω τεκνο μουεγω απο την αρχη δηλωσα μεταμελεια. ακομα και η εκκλησια δεχετε τους αμαρτωλους,κανε και εσυ μια παραχωρηση ρε αδερφε
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαλλον πρεπει να την δω κι εγω... αρκει να μη θελει ξενοδοχειο... μεσα στο τζιπ μονο!
οκ τοτε,σε δικαιολογουμε.1 ειπες ε?θα κανω βολτα σημερα,,,αν την πετυχω την εχω παρει.αν οχι....την επομενη φοραΔεν θέλει ξενοδοχείο, σε πηγαίνει σε μια καβάτζα εκεί κοντά.
Εγώ την πέτυχα κατά τις 1.
Δεν την πήρα μάγγες γιατί μόλις είχα τελειώσει φάση με την δικιά μου, αλλά πριν πάω σπίτι είπα να περάσω να τσεκάρω την κατάσταση!
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πιο νωρίς δεν την έχει δει κανείς??
πανω στη γιαννιτσων ειχε δυο η 3 πεθαμενα πρεζονια κ τιποτα αλλο.....μετα ειχε κ τη βροχη κ εφυγαν ολα.αλλα το ξανθο πουθενα.που θα παει,θα το πετυχουμενεκρα φιλε μου,εντελως?
ποσο πια?3 φορες περασα εστω κ μια δεν θα την εβλεπα?τεσπα,καληνυχτω....τα λεμε με νεοτεραμηπως καβαντζωθηκε απο νωρις πουθενα?
δεν παιζουν τετοια στις πιατσες κ δεν παει σε ξενοδοχειο η κοπελα γιατι εχει παντα καποιον να την προσεχει που ακολουθει διακριτικα με το αμαξι του.μαλλον βγαινει καθημερινες με λιγοτερο κοσμο για να μην την μαζεψουν κ γρηγοραρε φιλε σαββατο ειναι.μπορει να περασε κανενας συναδελφος και να την πηρε για ολο το βραδυ.
ο γαμιας δεν ξερω αν ειναι αλλα ο νταβας ειναι σιγουρα.δεν ξερω αν θπηγαινε αλλα το κοβω δυσκολο γιατι αν παιρνει 50ε το πηδημα σε 1 μπορει να κανει 3 πηδηματα.οποτε δεν εχει αναγκη να φυγει...αλλα δεν ξερω κιολας.και πιος την προσεχει δηλαδη ο γαμιας της.και ενα περασει καποιος και της δωσει 150ευρω εσυ τη λες?δεν θα παει για κανενα διωρο?
ειναι η μονη.....δεν εχει αλλη γυναικα πλεον με εξαιρεση κανα δυο που βγαινουν οταν θυμουνται κ ειναι πολυ μετριεςμην το λες αυτο.γιατι εχει κατι καθημερινες τραβανε πολυ κουπι και αυτες.και σου λεει οτι κατσει παρασκευη-σαββατο.και μην ξεχνας δεν ειναι η μονη στην πιατσα.
εεεεεεεετσιιιιιιιιιι..........οκ καταλαβα.υπομονη φιλε μου θα την πετυχει καπου,και τοτε να της εξηγηθεις οπως πρεπει.
καλο βραδυ φιλε
κατα τις 3 περασα και εγω και η μυστηριωδης ξανθια ηταν απουσα...
Μαλλον θα πηγε στον Κιαμο το κοριτσι,πεσατε ολοι να την φατε
παλι στα ξυδια εισαι ετσι
καλησπερα παιδιά να ρωτήσω και εγω με την σειρα μου.. την παρασκευη βραδυ γυρω στις 3 εκανα μια βολτα να παρω ματι κ γω σαν λειγουρης που ειμαι.. ηταν μια ξανθια μεσα σε ενα κιτρινο αυτοκινητο λιγο πριν την ταβερνα παλιος σταθμος(πηγαινοντας για city gate) σταματημενη δεξια,μιλησα μαζι της και ειπε την λενα Ινα... εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτην? ηταν πολυ σεξι.. ειναι γυναικα τραβεστι ξερεισ κανεις να βοηθησει?
πηρα και το τηλ της δεν ξερω βεβαια τι και πως? μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει?
πηρα και το τηλ της δεν ξερω βεβαια τι και πως? μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει?
μας φερνεις σε δυσκολη θεση ρε φιλε.εισαι καινουριος κ ρωτας πραγματα που τα εχουμε ξαναπει κ δεν ξερουμε κ τι ρολο βαρας.ψαξε λιγο δεν θα παθεις τιποτα.εχει κανα δυο τρεις αναφορες για την/τον στο κιτρινο vw.μην παρεξηγειςκαλησπερα παιδιά να ρωτήσω και εγω με την σειρα μου.. την παρασκευη βραδυ γυρω στις 3 εκανα μια βολτα να παρω ματι κ γω σαν λειγουρης που ειμαι.. ηταν μια ξανθια μεσα σε ενα κιτρινο αυτοκινητο λιγο πριν την ταβερνα παλιος σταθμος(πηγαινοντας για city gate) σταματημενη δεξια,μιλησα μαζι της και ειπε την λενα Ινα... εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτην? ηταν πολυ σεξι.. ειναι γυναικα τραβεστι ξερεισ κανεις να βοηθησει?
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά