Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδιά να ρωτήσω και εγω με την σειρα μου.. την παρασκευη βραδυ γυρω στις 3 εκανα μια βολτα να παρω ματι κ γω σαν λειγουρης που ειμαι.. ηταν μια ξανθια μεσα σε ενα κιτρινο αυτοκινητο λιγο πριν την ταβερνα παλιος σταθμος(πηγαινοντας για city gate) σταματημενη δεξια,μιλησα μαζι της και ειπε την λενα Ινα... εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτην? ηταν πολυ σεξι.. ειναι γυναικα τραβεστι ξερεισ κανεις να βοηθησει?
πηρα και το τηλ της δεν ξερω βεβαια τι και πως? μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει?
Λένα ή Ίνα τη λένε ή μήπως ίνα ι η Λένα? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Φαντάσου δηλαδή να μην είχε και το τηλέφωνό της :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
δεν ηθελα να το πω για να μην γινω πολυ κακος.αν ομως το εχεις ας την παρεις ρε ψηλε να μαθεις.......
Εσύ θα γίνεις κακός η ο άλλος-αν δε μας δουλεύει-άστα να πάνε. Φίλε μια συμβουλή. Πάρτη τηλέφωνο και ρώτα τη. Τελικά είσαι τραβεστί η απλά πουτάνα?

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
οκ καταλαβα.υπομονη φιλε μου θα την πετυχει καπου,και τοτε να της εξηγηθεις οπως πρεπει.
Με λάδι και υπομονή κι ο κώλος γίνεται μουνί ( για την διχογνωμία τραβεστί-γυναίκα αυτό)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ θα γίνεις κακός η ο άλλος-αν δε μας δουλεύει-άστα να πάνε. Φίλε μια συμβουλή. Πάρτη τηλέφωνο και ρώτα τη. Τελικά είσαι τραβεστί η απλά πουτάνα?
περιμενε να ερθει σε λιγο στο θεμα ενας κανουριος ακομα να γελασουμε.τα εχουν παρει ολα στη σειρα κ κανουν ερωτησεις.διαβαστε ρε κ μην τα περιμενε ολα στο πιατο....που ξερουμε τι ρολο βαρατε?

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Έγραψα σχόλιο στη μπουρδελοκατάσταση-για άλλον ανάλογο εκεί-το δικό σου σχόλιο όλα τα ευρά  :bounce-glasses:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
καλησπερα παιδιά να ρωτήσω και εγω με την σειρα μου.. την παρασκευη βραδυ γυρω στις 3 εκανα μια βολτα να παρω ματι κ γω σαν λειγουρης που ειμαι.. ηταν μια ξανθια μεσα σε ενα κιτρινο αυτοκινητο λιγο πριν την ταβερνα παλιος σταθμος(πηγαινοντας για city gate) σταματημενη δεξια,μιλησα μαζι της και ειπε την λενα Ινα... εχει ακουσει κανεις τιποτα για αυτην? ηταν πολυ σεξι.. ειναι γυναικα τραβεστι ξερεισ κανεις να βοηθησει?
πηρα και το τηλ της δεν ξερω βεβαια τι και πως? μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει?

H Ινα στο κίτρινο VW είναι γυναικάρα ρε φίλε...
Μην το σκέφτεσαι, τσίμπα την...Απλά μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι τοίχο-τοίχο...:)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
H Ινα στο κίτρινο VW είναι γυναικάρα ρε φίλε...
Μην το σκέφτεσαι, τσίμπα την...Απλά μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι τοίχο-τοίχο...:)
οπως το ειπες στην αρχη τρομαξα ρε συ....ειπα κ γω......

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλησπερα. μετα το απι8ανο θεαμα που απολαυσα απο το ελ κλασικο της πολης ειπα να κανω μια βολτα στην πιατσα. τα γνωστα χαλια εκτος απο την αρχη της γιανιτσων που ειχε μια ξαν8ια ονοματι αννα (ετσι ειπε τουλαχιστον) κοντουλα με μινι φουστιτσα και μικρο στηθος. αν ειναι δυνατον ρε παιδια 50 ευρο στοματικο και 70 ευρο σεχ?????????????????? ειπαρχουν συναγωνιστες εδω μεσα που δεινουν τετοια ποσα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα. μετα το απι8ανο θεαμα που απολαυσα απο το ελ κλασικο της πολης ειπα να κανω μια βολτα στην πιατσα. τα γνωστα χαλια εκτος απο την αρχη της γιανιτσων που ειχε μια ξαν8ια ονοματι αννα (ετσι ειπε τουλαχιστον) κοντουλα με μινι φουστιτσα και μικρο στηθος. αν ειναι δυνατον ρε παιδια 50 ευρο στοματικο και 70 ευρο σεχ?????????????????? ειπαρχουν συναγωνιστες εδω μεσα που δεινουν τετοια ποσα?
τι ειπες?70ε?πλακα κανεις ρε?πες το τωρα να γελασουμε.....αρχη απο που εννοεις?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μισο μισο φιλε μπερδευεσαι
μολις γυρισα απο αννα,γιατι το ειχα γινατι μετα το κραξιμο που εφαγα απο τους συντροφους εδω μεσα :cheesy: :cheesy:
λοιπον 30 στοματικο(το οποιο και τιμησα) και 50 σεξ
πολυ καλο το σωμα της κορασιδος,και η πιπα της αρκετα καλη.
ρωτησα για τηλεφωνο 2-3 φορες αλλα ηταν καθετη"Δεν δουλευω με τηλεφωνα"
σε παει σε μια καβατζα ακριβως μετα το σημειο που κανει πιατσα.προσοχη,το εδαφος ειναι ανωμαλο,δεν συνησταται για χαμηλωμενα αυτοκινητα
τωρα κυριε deker μπορεις να μου δωσεις το συγχωροχαρτι μου???

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
τι ειπες?70ε?πλακα κανεις ρε?πες το τωρα να γελασουμε.....αρχη απο που εννοεις?

απο το σταθμο αμεσωσ μετα την εθνικη τραπεζα. και μετα τισ 11 ειχε κατεβει στον παλιο σταθμο γιατι τησ την επεσα ενα τραβελι ειπε

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
μολις γυρισα απο αννα,γιατι το ειχα γινατι μετα το κραξιμο που εφαγα απο τους συντροφους εδω μεσα :cheesy: :cheesy:
σε παει σε μια καβατζα ακριβως μετα το σημειο που κανει πιατσα.προσοχη,το εδαφος ειναι ανωμαλο,δεν συνησταται για χαμηλωμενα αυτοκινητα

εγω ειπα οτι μου ειπε τωρα τι να αλο να πω? πριν απο 2 βδομαδεσ που την ειχα παρει και εγω στην εππανω ποιατσα τοσο μου ειχε πει 30 πιπα και 50 σεχ. σημερα δεν ξερω ετσι μου ειπε ετσι λεω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα εισαι σωστος.....μπορεις να το παραλαβεις αμεσως μετα αφου μας πεις τι ωρες βγαινει

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εγω ειπα οτι μου ειπε τωρα τι να αλο να πω? πριν απο 2 βδομαδεσ που την ειχα παρει και εγω στην εππανω ποιατσα τοσο μου ειχε πει 30 πιπα και 50 σεχ. σημερα δεν ξερω ετσι μου ειπε ετσι λεω
ναι ρε οκ δεν σε κατηγορω,απλα ειπα μηπως μπερδευτηκες...
μαλλον με τις γκαυλες της ειναι η γκομενα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
τωρα εισαι σωστος.....μπορεις να το παραλαβεις αμεσως μετα αφου μας πεις τι ωρες βγαινει
εσενα θα σε πω οταν κερασεις καφε(δεχομαι και μπυρες :grin:)
σε ολους τους ολους θα το πω με κωδικο για να μην το καταλαβεις
" κατα τις 11"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom