δεν παιζει δικαιο.......δεν καταλαβα τιποταεσενα θα σε πω οταν κερασεις καφε(δεχομαι και μπυρες )
σε ολους τους ολους θα το πω με κωδικο για να μην το καταλαβεις
" κατα τις 11"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Όταν ερχόσουν αυτή πήγαινε , κατάλαβες τώρα?δεν παιζει δικαιο.......δεν καταλαβα τιποτα
ουτε τωρα.....Όταν ερχόσουν αυτή πήγαινε , κατάλαβες τώρα?
ρε το πουτανι,στις 11 βγαινει?ειναι λιγο νωρις ρε γαμωτο.δεν με βολευει
καλα μωρε νταξει,μπορει να ειναι με τις ωρες της. κοιταξτε μην αρχισετε τα δωρακια και τις μαλακιες και ανεβασει τιμες μετα απο 10 μερες
αν θελουμε να βαλουμε τα χερια μας και να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας............. ας της κανουμε δωρα να μας τα παιρνει νταιλικη μετα
Θα ήθελα να συγχαρώ τους ΑΞΙΟΥΣ συναγωνιστές αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής τελικά απο ότι κατάλαβα η ταρίφα έχει να κάνει με τα κέφια τους και παρόλο την οικονομική στενότητα βλέπεις ζητάνε κάποιες τρελά λεφτά που πάνω στην κάβλα φυσικά και δεν το σκέφτεσαι και καταθέτεις anyway πιστεύω ότι καλύτερα είναι με τηλεφωνάκι χαλαρουίτα απογευματάκι...χωρίς άγχος τώρα θα μου πείτε απόγευματινές κάβλες? δε ξέρω αλλά το να δίνω τα ίδια λεφτά που δε τα δίνω για μια ξεπέτα στην καβάτζα απο την άνεση του χώρου το βρίσκω μαμακία...πάντως η τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα...δεν ανακοίνωσαν απο το σωματείο αυξήσεις
εσενα θα σε πω οταν κερασεις καφε(δεχομαι και μπυρες )
σε ολους τους ολους θα το πω με κωδικο για να μην το καταλαβεις
" κατα τις 11"
φιλε 1ον βαζε καμμια τελεια,γιατι μας βγηκαν τα ματιαΘα ήθελα να συγχαρώ τους ΑΞΙΟΥΣ συναγωνιστές αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής τελικά απο ότι κατάλαβα η ταρίφα έχει να κάνει με τα κέφια τους και παρόλο την οικονομική στενότητα βλέπεις ζητάνε κάποιες τρελά λεφτά που πάνω στην κάβλα φυσικά και δεν το σκέφτεσαι και καταθέτεις anyway πιστεύω ότι καλύτερα είναι με τηλεφωνάκι χαλαρουίτα απογευματάκι...χωρίς άγχος τώρα θα μου πείτε απόγευματινές κάβλες? δε ξέρω αλλά το να δίνω τα ίδια λεφτά που δε τα δίνω για μια ξεπέτα στην καβάτζα απο την άνεση του χώρου το βρίσκω μαμακία...πάντως η τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα...δεν ανακοίνωσαν απο το σωματείο αυξήσεις
2ον τι εννοεις τηλεφωνακι και χαλαρα??εννοεις να φωναξεις βιζιτα σπιτι?
ουτε εσυ επρεπε να το καταλαβεις κανονικα.μην μου πεις οτι εσπασες τον κωδικο??
Μάγκες μην χαλάτε την πιάτσα...Δεν είναι δυνατόν τα πουτανάκια να εκμεταλλέυονται την κατάσταση και επειδλη ξέρουν ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές, να λένε "θα πω 70€ για sex αφού δεν έχει να πάει αλλού"....
Εγώ επειδή με ξέρω, κατεβαίνω με ένα 50αρικο στην τσέπη, έτσι ακόμα και να δω κάποια και να είναι full καυλομένος ΔΕΝ μπορώ να δώσω παραπάνω και να θέλω...
Εγώ επειδή με ξέρω, κατεβαίνω με ένα 50αρικο στην τσέπη, έτσι ακόμα και να δω κάποια και να είναι full καυλομένος ΔΕΝ μπορώ να δώσω παραπάνω και να θέλω...
Μάγκες μην χαλάτε την πιάτσα...Δεν είναι δυνατόν τα πουτανάκια να εκμεταλλέυονται την κατάσταση και επειδλη ξέρουν ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές, να λένε "θα πω 70€ για sex αφού δεν έχει να πάει αλλού"....
καλημερα και τα σεβη μου προεδρε. τελικα ποιοσ ανεγκεφαλος σου πεταξε την καρεκλα χτες? παντος εχω την εντιποση οτι οσα και να λεει αν κανεισ παζαρια θα ερθει στα κανονικα. απλα εγω δεν γουσταρω να μπενω σε τετοιεσ διαδικασιες και φευγω αμεσως
εγω ποτε δεν εκανα παζαρι με πουτανα κ ουτε θα κανω.δεν θα της δωσω τοση αξια.......ελεος τελικη γυρναω σπιτι μου κ στη ζεστασια κ την ανεση μου,ξερετε τι κανω........καλημερα και τα σεβη μου προεδρε. τελικα ποιοσ ανεγκεφαλος σου πεταξε την καρεκλα χτες? παντος εχω την εντιποση οτι οσα και να λεει αν κανεισ παζαρια θα ερθει στα κανονικα. απλα εγω δεν γουσταρω να μπενω σε τετοιεσ διαδικασιες και φευγω αμεσως
εχεις και εναν κουμπαρα που μετα απο καθε ριχνεις και ενα 50ρικο.στο τελος της σαιζον,με τα λεφτα που μαζευεις πας διακοπες, ή παιρνεις ενα σιτι τουρ την προκοπηςβρε αμα πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμιση
σκεφτιτετω λιγο...
για ενα χυσιμο 50 ευρω...
τραβας μια παχια (που λεγαμε καποτε) και εχεις αποταμιευσει 50
τραβας μια δευτερη και πας στα 100!!!
κ.ο.κ
εχεις και εναν κουμπαρα που μετα απο καθε ριχνεις και ενα 50ρικο.στο τελος της σαιζον,με τα λεφτα που μαζευεις πας διακοπες, ή παιρνεις ενα σιτι τουρ την προκοπης
Συνάδελφε Αλφίστα, αν μετά από κάθε μαλακία είχα να ρίξω και ένα πενηντάρικο στον κουμπαρά στο τέλος της σεζόν θ' αγόραζα μια Brera!
Αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου και πέρα απ την πλάκα. Έτσι που είναι η ποιότητα στην πόλη μας, τις 9 φορές από τις 10 που καταθέτεις φεύγεις με την αίσθηση ότι πέταξες τα λεφτά σου λόγω υπερβολικής κάβλας.
θα επαιρνες και σε μενα μια,που εχω και τ'ονομα?Συνάδελφε Αλφίστα, αν μετά από κάθε μαλακία είχα να ρίξω και ένα πενηντάρικο στον κουμπαρά στο τέλος της σεζόν θ' αγόραζα μια Brera!
νταξει,οχι και καθε φορα που να ριχνεις πενηνταρικο,απλα καθε φορα που σκεφτοσουν να βγεις εξω για "ψωνια"
θα επαιρνες και σε μενα μια,που εχω και τ'ονομα?
νταξει,οχι και καθε φορα που να ριχνεις πενηνταρικο,απλα καθε φορα που σκεφτοσουν να βγεις εξω για "ψωνια"
Ναι, γι αυτό και λέω ότι πέρα απ την πλάκα, αν σκεφτείς ότι συνήθως (τουλάχιστον για μένα αυτό ισχύει) αφού "καταθέσεις" νιώθεις απογοητευμένος που πέταξες τα λεφτά σου τότε απ το να γυρνάμε πάνω-κάτω στις πιάτσες και μη βρίσκοντας τίποτα να καταλήγουμε να δίνουμε λεφτά σε μετριότητες τότε καλύτερα να κρατάμε τα λεφτά μας μπας και προκύψει κάτι της προκοπής κάποια στιγμή ή καλύτερα για να τα φάμε σε κάτι τελείως διαφορετικό.
Προσωπικά έχω απογοητευτεί από τις επιλογές που υπάρχουν στην πόλη, αλλά το λέω χωρίς διάθεση να επηρεάσω αρνητικά κανέναν συνάδελφο
Πρόεδρε καλησπέρα θα συμφωνήσω μαζί σου..στο τέλος τα επενδύουμε στο πιο χάλια οπότε έχουμε το αίσθημα της μαμακίας. (Την τελεία την βάζω για τον Αλφι της παρέας )
ΑΛΦΙ όχι βίζιτα στο σπίτι μας αλλά στο χώρο απο τα κορίτσια σκέψου λίγο ξυπνάνε περίπου στις 13.00 και μέχρι τις 23.00 δεν κάνουν τίποτα οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές δέχονται και σπίτι...που είσαι πιο άνετα και χωρίς το φόβο να σου την πέσουν. (πάλι τελεία)
Και για να κλείσω, βγάζω το καπέλο στον Τέρι μιάς και με 50 στην τσέπη δε πέφτεις στην λουμπίνα να σκάσεις τα 70,00 τώρα θα μου πείς οτι σε βενζίνη δίνουμε παραπάνω αλλά δεν γμτ τα γούστα είναι αυτά...
ΑΛΦΙ όχι βίζιτα στο σπίτι μας αλλά στο χώρο απο τα κορίτσια σκέψου λίγο ξυπνάνε περίπου στις 13.00 και μέχρι τις 23.00 δεν κάνουν τίποτα οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές δέχονται και σπίτι...που είσαι πιο άνετα και χωρίς το φόβο να σου την πέσουν. (πάλι τελεία)
Και για να κλείσω, βγάζω το καπέλο στον Τέρι μιάς και με 50 στην τσέπη δε πέφτεις στην λουμπίνα να σκάσεις τα 70,00 τώρα θα μου πείς οτι σε βενζίνη δίνουμε παραπάνω αλλά δεν γμτ τα γούστα είναι αυτά...
Και τέλος πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν τα 70.00 απο την πιάτσα για μια ξεπέτα τον 15 λεπτών ... να πω ότι έχουμε και τα TOP τρανς στην πόλη μας να πώ να πάει στην ευχή αλλά με την μετριότητα που υπάρχει τα 70.00 είναι too much
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά