Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
To φυλάκιο παιδιά που είναι?παίζει τίποτε εκεί

fafaf1001

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μουφα δεν υπαρχει ενδιαφερον καθολου.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
οκ, θανκς.άρα μόνο άννα. μία ψηλή που έγραψα πιο πάνω, σκουρόχρωμη, με μπότες την ξέρει/πήρε κανείς?γύφτισσα είναι?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κυριε deker αυτη η σκουροχρομη που λεει ο φιλοσ ποια ειναι, εκεινη η ελενη στην γιανιτσων γυναικα 40 και κατι ξανθια βγαινει .αυτη η αννα deker τοσο χαλια ηταν εξιγισου βρε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κυριε deker αυτη η σκουροχρομη που λεει ο φιλοσ ποια ειναι, εκεινη η ελενη στην γιανιτσων γυναικα 40 και κατι ξανθια βγαινει .αυτη η αννα deker τοσο χαλια ηταν εξιγισου βρε.
λοιπον η αννα ειναι κλασικη ρωσοφατσα.εμενα δεν μου αρεσε κ δεν θα εδινα 50 για να πηδηξω.συμφωνω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη στις πιατσες οπως ειπε ο alfistas αλλα περαστε ολοι να δειτε κ ο καθενας να την κρινει αναλογα με τα γουστα του.τωρα για το γυφτακι δεν ξερω για ποια λετε

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελεεεεοοοοοοσσσσσσ  καταλαβατε τι συμφορα.κλυνουν οι αγροτεσ τουσ δρομουσ δεν αφηνουν εμασ τουσ παρανομουσ να ανηφορισουμε στουσ δρομουσ ,στον πορνιδιον τουσ νομουσ,εεεεελλλλλεεεεοοοοσσσ πια ασ το δει η κυβερνηση αυτο το σοβαρο θεμα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελεεεεοοοοοοσσσσσσ  καταλαβατε τι συμφορα.κλυνουν οι αγροτεσ τουσ δρομουσ δεν αφηνουν εμασ τουσ παρανομουσ να ανηφορισουμε στουσ δρομουσ ,στον πορνιδιον τουσ νομουσ,εεεεελλλλλεεεεοοοοσσσ πια ασ το δει η κυβερνηση αυτο το σοβαρο θεμα.
γιατι απο που ερχεσαι ρε συ?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εμεισ ειμαστε 200.000----εσεισ ειστε 1.500.000 γιατι λοιπον περιφερεσαι σε πιατσεσ-μπουρδελα,αααααααα εσεισ δεν εχετε τζαμπα εεεε  ειστε μικρη πολη.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
deker τι επαθεσ σου κοπικε η μιλια εισαι καλα η να φερω το πιασομεεετττρροοο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχει παρταλια η λαρισα εδο ποιο αυκολα πηδασ παντρεμενεσ παρρα γκομενεσ αυτην ειναι η αληθεια,αυτο τον καιρο φιλε deker  εχο μια παντρεμενη 42 ετον τυφλα να εχουν τα πιπινια,σου μιλαο δικε μου την παο στο αλσοσ οτι θελο ειναι τοσα ευαισθητη που δεν μου χαλαει χατιρει κερασακι ,κουλουρακι,βυζομαλακιακη τα παντα. αλλα και οι πουτανεσ,πουτανεσ μην ξεχνιομαστε εεεεε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει παρταλια η λαρισα εδο ποιο αυκολα πηδασ παντρεμενεσ παρρα γκομενεσ αυτην ειναι η αληθεια,αυτο τον καιρο φιλε deker  εχο μια παντρεμενη 42 ετον τυφλα να εχουν τα πιπινια,σου μιλαο δικε μου την παο στο αλσοσ οτι θελο ειναι τοσα ευαισθητη που δεν μου χαλαει χατιρει κερασακι ,κουλουρακι,βυζομαλακιακη τα παντα. αλλα και οι πουτανεσ,πουτανεσ μην ξεχνιομαστε εεεεε.
χαιρομαι για σενα αλλα τετοια δεν τα λενε δημοσια.θα ψαχνονται ολοι οι παντρεμενοι της λαρισας στο αλσος να βρουν τις γυναικες τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συγγνομηηηη λλλααααθθθοοοσσσσ μην μου καρφοθει και κανα κερατο πισοπλατο εχεισ δικαιο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σσσωωωωσσστττοοοοσσσ,σοσε κυριε τον λαο σου .

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Στη Λάρισα δεν είχε γίνει το σκηνικό με την γκαρσονιέρα, τις παντρεμένες και τους φαντάρους ... καλά μιλάμε πολύ μπροστά είναι η Λάρισα ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!!!  :2funny:  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στη Λάρισα δεν είχε γίνει το σκηνικό με την γκαρσονιέρα, τις παντρεμένες και τους φαντάρους ... καλά μιλάμε πολύ μπροστά είναι η Λάρισα ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!!!  :2funny:   :2funny:
πολυ παλια,τωρα τελευταια σε ενα νησι,νομιζω ροδο,για μπατσελορ παρτυ 3 γκομενες πηραν κατι μαυρους κ πηγαν γι ραφη στο νοσοκομειο....φυσικα η γκομενα που θα παντρευοταν πηρε τον μπουλο της.....κ απο τον αντρα της κ απο τους μαυρους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom