greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
To φυλάκιο παιδιά που είναι?παίζει τίποτε εκεί
λοιπον η αννα ειναι κλασικη ρωσοφατσα.εμενα δεν μου αρεσε κ δεν θα εδινα 50 για να πηδηξω.συμφωνω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη στις πιατσες οπως ειπε ο alfistas αλλα περαστε ολοι να δειτε κ ο καθενας να την κρινει αναλογα με τα γουστα του.τωρα για το γυφτακι δεν ξερω για ποια λετεκυριε deker αυτη η σκουροχρομη που λεει ο φιλοσ ποια ειναι, εκεινη η ελενη στην γιανιτσων γυναικα 40 και κατι ξανθια βγαινει .αυτη η αννα deker τοσο χαλια ηταν εξιγισου βρε.
γιατι απο που ερχεσαι ρε συ?ελεεεεοοοοοοσσσσσσ καταλαβατε τι συμφορα.κλυνουν οι αγροτεσ τουσ δρομουσ δεν αφηνουν εμασ τουσ παρανομουσ να ανηφορισουμε στουσ δρομουσ ,στον πορνιδιον τουσ νομουσ,εεεεελλλλλεεεεοοοοσσσ πια ασ το δει η κυβερνηση αυτο το σοβαρο θεμα.
κ ερχεσαι εδω για κοριτσια?τοσες εχετε εκει κ τζαμπα...κανω λαθος?απο λαρισα ειμαι ρε φιλαρακι.
οχι φιλε,χτυπα ξυλο.ετρωγα απλα.συγνωμηdeker τι επαθεσ σου κοπικε η μιλια εισαι καλα η να φερω το πιασομεεετττρροοο.
χαιρομαι για σενα αλλα τετοια δεν τα λενε δημοσια.θα ψαχνονται ολοι οι παντρεμενοι της λαρισας στο αλσος να βρουν τις γυναικες τουςεχει παρταλια η λαρισα εδο ποιο αυκολα πηδασ παντρεμενεσ παρρα γκομενεσ αυτην ειναι η αληθεια,αυτο τον καιρο φιλε deker εχο μια παντρεμενη 42 ετον τυφλα να εχουν τα πιπινια,σου μιλαο δικε μου την παο στο αλσοσ οτι θελο ειναι τοσα ευαισθητη που δεν μου χαλαει χατιρει κερασακι ,κουλουρακι,βυζομαλακιακη τα παντα. αλλα και οι πουτανεσ,πουτανεσ μην ξεχνιομαστε εεεεε.
προσεχε απο δω κ περα που θα πηγαινεις κ κοβε κινησησυγγνομηηηη λλλααααθθθοοοσσσσ μην μου καρφοθει και κανα κερατο πισοπλατο εχεισ δικαιο.
πολυ παλια,τωρα τελευταια σε ενα νησι,νομιζω ροδο,για μπατσελορ παρτυ 3 γκομενες πηραν κατι μαυρους κ πηγαν γι ραφη στο νοσοκομειο....φυσικα η γκομενα που θα παντρευοταν πηρε τον μπουλο της.....κ απο τον αντρα της κ απο τους μαυρουςΣτη Λάρισα δεν είχε γίνει το σκηνικό με την γκαρσονιέρα, τις παντρεμένες και τους φαντάρους ... καλά μιλάμε πολύ μπροστά είναι η Λάρισα ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!!!