Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μα ειναι δυνατον ρε παιδια?? ειναι κλασσικες φατσες δεν ειναι και πολλες καπου θα τις ξαναδειτε και σιγουρα δεν θα παρατησουν την πιατσα για ενα κινητο η για 50 ευρω...υπομονη και θα τις πετυχετε ξανα στην πιατσα.με το που θα την δειτε κατευθειαν στην αστυνομια τηλ και πειτε μου εκλεψε 100 ευρω οχι 50 να δουμε ποιος ειναι ο μαγκας,δοκημασμενη η λυση και να ειναι καλα τα παιδια απο την Ο.Π.Κ.Ε που την βαλαν να μου τα δωσει πισω  χαχ χα χα

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Παιζει τπτ κατω η παλι τσαμπα δρομολογια θα κανω???

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγο ενα θα σασ πο αδερφια.μακρια απο τσιγγανεσ που κανουν πιατσα στην γιαννιτσων ειμαι παθων προ 2 μηνων πηρα μια απο εκει μου ειπε 30 ευρω μου ειπε να παμε σε ενα διαμερισμα στον ευοσμο,πριν παμε με περασε απο ενα σπιτι στον δενδροποταμο και κατεβενοντασ απο το αμαξι μου αρπαξε 50 ευρο και το κινητο ,πηγα να κατεβο να την στραψο 2 μπουνιεσ την βρομιαρα ,αλλα τι ειδα στα 10 μετρα.2 φουσκοτι να τρεχουν προσ το μεροσ μου παιδια για ποτε ανεβικα στο αυτοκινητο και πατησα κολια ουτε εγο δεν καταλαβα ,δεν ξερο τη θα γινοταν αν με προφτεναν εφτιχοσ δεν ειχαν κανενα σιδερικο.μεγαλι προσοχη παιδια ηταν ενα καλοστημενο κολπο και ενιοσα την αναγκη να το γραψο για να σασ προστατεψο .

Επρεπε να πας αστυνομία όπως ήσουν...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ισωσ να εχεισ δικιο αλλα εκεινη τι στιγμη δεν το σκεφτηκα και να σου πο την αληθεια πιστευο δεν θα εβρισκα καμια ακρια.την εψαξα 2-3 βραδυα αλλα τορα που ηρεμισα λεο καλιτερα που δεν την βρηκα την σκροφα.απλα παιδια μεγαλι προσοχη αυτο σασ λεο μοννο.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανενα καλο παιδι ασ δοσει καμια αναφιρα απτα αμαρτολα στεκια τησ πολησ. εσυ φιλε deker εκανεσ βολτα πηγεσ καθολου απο τιν πλατεια καβαλασ πετυχεσ εκεινο το πιτσρικη η η η ξαφνικα εγινεσ παιδι για σπιτιιιιιιιιι.

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
δεν σασ καταλαβαινω ρε παιδια  γυναικα απο πιατσα ... σε παει στο δεντροποταμο  :uglystupid: σου περνει 50 ευρο ... το χρημα το εχεις χυμα , μεσα στο αυτοκινητο,, :rockon: αντε  κινητο,,,,αλλα και  το χρημα ,,,  :rockon:τον δεντροποταμο την τον ηθελες ,,  :jerking:εκει διακινου τα παντα  και σχεδον ολοι εχουν κανει φυλακη τουλαχιστον 4-5   φορες  :headbang:

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Χτεσινοβραδυνή βόλτα στις πιάτσες city gate και πέριξ μετά από πολύ καιρό. Πέρα από τα γνωστά που αναφέρετε κατά καιρούς, εθεάθη ΠΑΠΑΣ  να ψάχνει παρέα Φορώντας κανονικότατο ΡΑΣΣΟ

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Χτεσινοβραδυνή βόλτα στις πιάτσες city gate και πέριξ μετά από πολύ καιρό. Πέρα από τα γνωστά που αναφέρετε κατά καιρούς, εθεάθη ΠΑΠΑΣ  να ψάχνει παρέα Φορώντας κανονικότατο ΡΑΣΣΟ

Μετανοειται...  :priest: :priest: :priest:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ξεκιναω ρωτωντας "ποσο μαλακας ειμαι??"
γυρνωντας απο ποτακι,λεω ας κανω και μια βολτα στις πιατσες για χαζι...
κλασικα στην γιαννιτσων τιποτα αξιοσημειωτο
περναω ομως και απο νεα εισοδο,διπλα απο την ταβερνα "παλιος σταθμος" και βλεπω να ξανθουλι μουρλια.υποθετω ειναι ενα απο τα ρουμανακια που λετε, και εχουν σχετικα αρνητικεσ κριτικες.ξανθο με σκουλαρικι στο χειλος.
λεει το μωρο 30 πιπα,50 σεξ
και ο κλασικος ο μαλακας αφου την χαλβαδιαζω σαν  μπισκοτολουκουμο,λεω οκ ,και την κανω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.
δεν ξερω ρε μαγκες αμα λεει στο κρεβατι,εγω μια πιπουλα ηθελα,αλλα...
προς υπερασπιση μου,εχει πολυ κινηση ο δρομος( δεν μπορω να καταλαβω που στο διαολο παει ο κοσμος τετοια ωρα απο εκεινον τον δρομο,τεσπα...) και ημουν με επαγγελματικο αυτοκινητο φιλου,που γραφει επωνυμιες κτλ κτλ και δεν ηθελα να γινει καμμια στραβη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξεκιναω ρωτωντας "ποσο μαλακας ειμαι??"
γυρνωντας απο ποτακι,λεω ας κανω και μια βολτα στις πιατσες για χαζι...
κλασικα στην γιαννιτσων τιποτα αξιοσημειωτο
περναω ομως και απο νεα εισοδο,διπλα απο την ταβερνα "παλιος σταθμος" και βλεπω να ξανθουλι μουρλια.υποθετω ειναι ενα απο τα ρουμανακια που λετε, και εχουν σχετικα αρνητικεσ κριτικες.ξανθο με σκουλαρικι στο χειλος.
λεει το μωρο 30 πιπα,50 σεξ
και ο κλασικος ο μαλακας αφου την χαλβαδιαζω σαν  μπισκοτολουκουμο,λεω οκ ,και την κανω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.
δεν ξερω ρε μαγκες αμα λεει στο κρεβατι,εγω μια πιπουλα ηθελα,αλλα...
προς υπερασπιση μου,εχει πολυ κινηση ο δρομος( δεν μπορω να καταλαβω που στο διαολο παει ο κοσμος τετοια ωρα απο εκεινον τον δρομο,τεσπα...) και ημουν με επαγγελματικο αυτοκινητο φιλου,που γραφει επωνυμιες κτλ κτλ και δεν ηθελα να γινει καμμια στραβη
απο τα ρουμανα κια μαλλον δεν ειναι γιατι τα εχουν μαζεμενα.αλλα το πετυχες που το πετυχες ρε συ....δεν ρωτησες τι μερες βγαινει κ τι ωρες?να ξερουμε να το ξαπετυχουμε

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ειπαμε, μαλακαααςςς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σε λεω πολυ συρμα το μωρο,με τα σκουλαρικακια του και τα ολα του,μπουμπουκι  :headbang: :headbang:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ο δρόμος που λες πάντα έχει κίνηση, είναι ο δρόμος που πάει για Κατερίνη και συνεχίζει για Αθήνα...Μαλακία που δεν την πήρες....Αυτά τα πυροβολούμε από μακριά....Μπορεί και να μην το ξαναδούμε....

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Δεξιά από την νότια είσοδο του CityGate μαζεύονται πουστράκια, εκεί τον έχω πετύχει και γω τον παπά να ψάχνεται και του έριξα ένα μπινελίκι...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ο δρόμος που λες πάντα έχει κίνηση, είναι ο δρόμος που πάει για Κατερίνη και συνεχίζει για Αθήνα...Μαλακία που δεν την πήρες....Αυτά τα πυροβολούμε από μακριά....Μπορεί και να μην το ξαναδούμε....
ναι ρε,τον ξερω καλα τον δρομο,περναω πολλες φορες την μερα απο εκει,απλα παραειχε κινηση με δεδομενο την ωρα που περασα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι ρε,τον ξερω καλα τον δρομο,περναω πολλες φορες την μερα απο εκει,απλα παραειχε κινηση με δεδομενο την ωρα που περασα...
δεν πειραζει φιλε μου αλλα αν δεν την ξαναπετυχουμε ξερεις ποιον θα διωξουμε απο την παρεα ε.........?πλακα κανω

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αχ ρε φιλαρακι σπασ το οφσαιτ βγαινεισ μονοσ με την τερματοφυλακα την παιρνασ και αντι να την ξεσκισεισ τα δυχτυα πετασ την μπαλα αααουουουουουουττττττ, λεσ να φταιγε ο αερασ.αααααααααχχχχχχχχχ τι να σου πο λυπαμαι τετοιεσ ευκαιριεσ δεν χανονται γιατι δεν ξαναβρισκονται.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Την είδα και γω σήμερα στο ίδιο συμείο, δυτική είσοδο στο ύψος του παλιού σταθμού,ακριβώς όπως το περιέγραψε ο συνάδερφος, ξανθό με σκουλαρικάκι, 30€ πίπα , 50€ sex... καλό,φαίνεται για ρουμανάκι(δεν ξέρω κι αν είναι κανένα από τα 2 παλιά γιατί είναι στο ίδιο σημείο με εκείνα), πηγαίντε να καταθέσετε, δεν το βλέπω να μένει για πολύ! :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Την είδα και γω σήμερα στο ίδιο συμείο, δυτική είσοδο στο ύψος του παλιού σταθμού,ακριβώς όπως το περιέγραψε ο συνάδερφος, ξανθό με σκουλαρικάκι, 30€ πίπα , 50€ sex... καλό,φαίνεται για ρουμανάκι(δεν ξέρω κι αν είναι κανένα από τα 2 παλιά γιατί είναι στο ίδιο σημείο με εκείνα), πηγαίντε να καταθέσετε, δεν το βλέπω να μένει για πολύ! :rockon:
τι ωρα την πετυχες?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καααταλαβες τωρα.... ολοι να τον κραξουμε τον alfista, αλλα για τον teri που ρωτησε και δεν ψωνισε τουμπεκι....:):):)
παντως πριν κανα τεταρτο που περασα δεν ηταν εκει... γρρρρ
ναι ρε (deker) διωξτε με να δω τι θα καταλαβετε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom