Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ξερουμε για καρμεν και ιαννα;
Αφού γράφει η αγγελία είμαι το σπιτάκι στα δειλινά
Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια στο κεντρο του Ηρακλείου οι όλες είναι προς Αμμουδάρα?
Ενα τηλέφωνο για Ξένια αν γίνεται σε πμ, και τί παίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί δεν την παλεύω άλλο!
Ναι, μιλησα μαζί της. Για μια ξανθιά μου είπε, μάλλον θα περάσω.... Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις σε πμ;Ειναι το ιδιο που ποσταρε ο προγαμησαντας απο επανω, δεν αλλαξε...
Απο αυριοΘα είμαι Ηράκλειο την ερχόμενη εβδομάδα.
Αν κάποιος δοκιμάσει τις καινούργιες της Ξένιας θα βοηθήσει να αποφασίσω.
Η ίδια παίζει να το δίνει;θα μας τρελάνει η Ξένια!!
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη ΞΑΝΘΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Browse listings and information of seller ΞΑΝΘΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣkanesex.com
υπάρχει κάποιος μάχημος να μας ενημερώσει τι παίζει με τα κοράσια?
Άσε καλύτερα.
Γουστα ειναι αυτα φιλε μου,οτι μπορει ο καθενας,για αλλους ειναι πολλα για αλλους λιγα,Άσε καλύτερα.
200 για μια ώρα χωρίς να δίνει κολο .
Ούτε μοντέλο του playboy να είναι.
Όχι πάντα φίλε μου έχει τύχει να πληρώσω και από υπηρεσίες τπτ είχε καεί ο κώλος από την ηλιοθεραπεία και εγώ τι φταίω μωρή χαχα. Πιστεύω είναι θέμα χημείας καθαρά και να έχει όρεξη η γκόμενα να γαμηθεί. Από το συγκεκριμένο site έχω φάει πολύ καλά έχω φάει και φόλεςΓουστα ειναι αυτα φιλε μου,οτι μπορει ο καθενας,για αλλους ειναι πολλα για αλλους λιγα,
Απο την εμπηρια μου στο σπορ παντως,οτι πληρωνεις παιρνεις και για να προσφερεται η κορασιδα στα 200 κατι θα λεει.... ;-)
Από ότι λένε άλλοι συναγωνιστές όχι εγώ πάντως όταν πήγα ήθελα να τη ρωτήσω αλλά και το μωρό που είχε τότε ήταν τοπ οπότε χώθηκα χωρίς ερωτήσειςΗ ίδια παίζει να το δίνει;