Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παιδια μη μαλωνετε! Με ενα καλο 69 ολα λυνοντε!!!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
 Να ξεράσεις. Μπας και ο οργανισμός αποτοξινωθεί απο την χολη και συνέλθεις. Μέχρι να συμβεί αυτο,  χοροπηδα στα κάρβουνα που σου αναψε αυτό που καταλαβες για μενα.. :tooth:
πιασαρικα λογάκια να περνουν οι σελιδες....
Οκ δεν θα σε φερω άλλο σε δυσκολη θεση. Ετσι κ αλλιως δεν με νοιαζει το θεμα ;)
Όπως στρωνει ο καθενας κοιμαται... Αυτό ισχυει και για σενα και για τον Λακη αλλα και για μενα.
Ασε λοιπον τις ψευτοκαλοσυνες ενώ εκανες παρτυ όταν εβριζαν τους νεκρους χρυσαυγιτες και βρες κατι άλλο...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τυποι αν κανονισετε καμια παρτουζα με την Ερι, βαλτε και εμενα μεσα θελω να την ψωλοχυσω στα ματια να την τυφλωσω τελειως την Καργια !!
Παρτα μωρη αρρωστη ΠΑΡΤΑΑΑΑ ΠΑΡΤΑΑΑ !!!!!  :2on1: :pipa1: :s&m_3:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πιασαρικα λογάκια να περνουν οι σελιδες....
Οκ δεν θα σε φερω άλλο σε δυσκολη θεση. Ετσι κ αλλιως δεν με νοιαζει το θεμα ;)
Όπως στρωνει ο καθενας κοιμαται... Αυτό ισχυει και για σενα και για τον Λακη αλλα και για μενα.
Ασε λοιπον τις ψευτοκαλοσυνες ενώ εκανες παρτυ όταν εβριζαν τους νεκρους χρυσαυγιτες και βρες κατι άλλο...
Δεν θα σου περάσει οσο κι αν χτυπιέσαι. Την τακτική του στρεβλού λόγου και της άνισης συγκρισης ανόμοιων θεμάτων,  για να βάζω τον αλλο να απαντά σε άλογα θέματα που ούτε αφορουν  ούτε συγκρίνονται, αλλά και που ειναι ψευδή την εχω ζησει απο πολλους αναρχιδους λαιβ.. Κάτσε λιώσε στο ζουμί σου όπως κάθε ένας που δεν αντέχει την συγκριση. το παιχνίδι σου, θα το παιξουν οι κατώτεροι σου, οχι εγω :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Εμένα πάλι οχι. Γιατι ενω ποτε δεν σιγονταρα βρισιδια σε σπιτια και οικογενειες πολλοι φροντιζετε σαν καλα πουστρακια να το παρουσιασετε κατα το δοκουν.. Σας γραφω ως συνήθως. Δεν εχω και πολλές απαιτήσεις απο μερικούς.

Ομοίως και εγώ, από γυναίκες με πληγωμένο εγωισμό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ικανές για τα πάντα.  :)

Επισκέπτης
Δεν θα σου περάσει οσο κι αν χτυπιέσαι. Την τακτική του στρεβλού λόγου και της άνισης συγκρισης ανόμοιων θεμάτων,  για να βάζω τον αλλο να απαντά σε άλογα θέματα που ούτε αφορουν  ούτε συγκρίνονται, αλλά και που ειναι ψευδή την εχω ζησει απο πολλους αναρχιδους λαιβ.. Κάτσε λιώσε στο ζουμί σου όπως κάθε ένας που δεν αντέχει την συγκριση. το παιχνίδι σου, θα το παιξουν οι κατώτεροι σου, οχι εγω :)
Σε μενα δεν θα λες μαλακιες τα εχουμε πει...
Εκανες η όχι αβαντα σε ανθρωπο που εγραφε για "τετραποδα που εκτελεστηκαν";;;
Και μην πεις μαλακια επειδή εσβησαν τα ποστ μετα τα μπινελικια που εριξα... 20 ατομα γραφουμε ολοι κ ολοι  ;)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ομοίως και εγώ, από γυναίκες με πληγωμένο εγωισμό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ικανές για τα πάντα.  :)
Άγιε είπες χοντράδα επιπέδου τραβατρόμπα. Δεν είναι κακό να πικάρεις κάποιον, αλλά κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται σε προσωπικό επίπεδο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.193
Πόντοι
2.606
η ερι ειναι ικανή για ντιπ θροτ κατα συρροή και εξακολούθηση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε μενα δεν θα λες μαλακιες τα εχουμε πει...
Εκανες η όχι αβαντα σε ανθρωπο που εγραφε για "τετραποδα που εκτελεστηκαν";;;
Και μην πεις μαλακια επειδή εσβησαν τα ποστ μετα τα μπινελικια που εριξα... 20 ατομα γραφουμε ολοι κ ολοι  ;)

Εκανα αβαντα σε συγκεκριμενο θεματα στον λακη και εξηγησα γιατι και δεν ανακατευτηκα καθολου στα βρισιδια με τον αγιο, ουτε επικροτησα ποτε τις μπουρδες που γραφει ολη την ωρα για χεσιματα και θανατους το πιασες η θα μου τα πριζεις κιαλλο ;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αν και το ανέβασες για το νικ του τύπου, πάρε λίγο melodic dm! up the irons  :rockon:

Melodic Direct Message?

Γιατι melodic death metal οι in flames ΔΕΝ...

Συνεχιστε την κουβεντα ειμαι στο τσακ να χυσω στην οθονη.

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Melodic Direct Message?

Γιατι melodic death metal οι in flames ΔΕΝ...

Συνεχιστε την κουβεντα ειμαι στο τσακ να χυσω στην οθονη.

Έχουν αρκετά mdm τραγούδια. Μεταλλάς δεν είμαι αλλά με βάση όσα μου εξηγήσει φίλος που παίζει σε μπάντα οι in flames δεν έπαιζαν καθαρό metal.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ο ippotis69 πώς και δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα την Erinal? Έχει να πέσει τρελό show...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.783
Πόντοι
25.467
Άγιε είπες χοντράδα επιπέδου τραβατρόμπα. Δεν είναι κακό να πικάρεις κάποιον, αλλά κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται σε προσωπικό επίπεδο.

Αν προσέξατε,  παραπάνω παραδέχτηκα ότι το σχόλιο ήταν άκομψο.

Ευχαριστώ.

Καί έρχομαι στην ερώτηση.

Με εχετε συλλάβει να προσβάλω (παραδέχομαι άκομψα στην προκειμένη περίπτωση), κανένα  νίκ πλήν του Λουλαλάκη;

Επίσης άκομψη, η επίθεση που δέχτηκα απο τον (κ.) Λουλολάκη, και ακόμα πιό άκομψη η λοιδωρία που δέχτηκα από την δίδα, όταν όντας θιγμένος, προσκάλεσα τον (κ.) Λουλολάκη "να μου τα πεί από κοντα".

Συνεπώς συμφωνούμε, ότι κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται (συμπληρώνω : και να σιγοντάρονται) σε προσωπικό επίπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom