Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Παιδια μη μαλωνετε! Με ενα καλο 69 ολα λυνοντε!!!
Δεν παιζει κατι τετοιο.....Εχουν υποστει καθιζηση τα μιστα και χεσε μεσαΠαιδια μη μαλωνετε! Με ενα καλο 69 ολα λυνοντε!!!
πιασαρικα λογάκια να περνουν οι σελιδες....Να ξεράσεις. Μπας και ο οργανισμός αποτοξινωθεί απο την χολη και συνέλθεις. Μέχρι να συμβεί αυτο, χοροπηδα στα κάρβουνα που σου αναψε αυτό που καταλαβες για μενα..
Δεν θα σου περάσει οσο κι αν χτυπιέσαι. Την τακτική του στρεβλού λόγου και της άνισης συγκρισης ανόμοιων θεμάτων, για να βάζω τον αλλο να απαντά σε άλογα θέματα που ούτε αφορουν ούτε συγκρίνονται, αλλά και που ειναι ψευδή την εχω ζησει απο πολλους αναρχιδους λαιβ.. Κάτσε λιώσε στο ζουμί σου όπως κάθε ένας που δεν αντέχει την συγκριση. το παιχνίδι σου, θα το παιξουν οι κατώτεροι σου, οχι εγωπιασαρικα λογάκια να περνουν οι σελιδες....
Οκ δεν θα σε φερω άλλο σε δυσκολη θεση. Ετσι κ αλλιως δεν με νοιαζει το θεμα ;)
Όπως στρωνει ο καθενας κοιμαται... Αυτό ισχυει και για σενα και για τον Λακη αλλα και για μενα.
Ασε λοιπον τις ψευτοκαλοσυνες ενώ εκανες παρτυ όταν εβριζαν τους νεκρους χρυσαυγιτες και βρες κατι άλλο...
Εμένα πάλι οχι. Γιατι ενω ποτε δεν σιγονταρα βρισιδια σε σπιτια και οικογενειες πολλοι φροντιζετε σαν καλα πουστρακια να το παρουσιασετε κατα το δοκουν.. Σας γραφω ως συνήθως. Δεν εχω και πολλές απαιτήσεις απο μερικούς.
Σε μενα δεν θα λες μαλακιες τα εχουμε πει...Δεν θα σου περάσει οσο κι αν χτυπιέσαι. Την τακτική του στρεβλού λόγου και της άνισης συγκρισης ανόμοιων θεμάτων, για να βάζω τον αλλο να απαντά σε άλογα θέματα που ούτε αφορουν ούτε συγκρίνονται, αλλά και που ειναι ψευδή την εχω ζησει απο πολλους αναρχιδους λαιβ.. Κάτσε λιώσε στο ζουμί σου όπως κάθε ένας που δεν αντέχει την συγκριση. το παιχνίδι σου, θα το παιξουν οι κατώτεροι σου, οχι εγω
Άγιε είπες χοντράδα επιπέδου τραβατρόμπα. Δεν είναι κακό να πικάρεις κάποιον, αλλά κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται σε προσωπικό επίπεδο.Ομοίως και εγώ, από γυναίκες με πληγωμένο εγωισμό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ικανές για τα πάντα.
η ερι ειναι ικανή για ντιπ θροτ κατα συρροή και εξακολούθησηΟμοίως και εγώ, από γυναίκες με πληγωμένο εγωισμό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ικανές για τα πάντα.
στο νετ ..Ομοίως και εγώ, από γυναίκες με πληγωμένο εγωισμό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ικανές για τα πάντα.
Ντιπ καταντιπ δλδ ε??η ερι ειναι ικανή για ντιπ θροτ κατα συρροή και εξακολούθηση
Σε μενα δεν θα λες μαλακιες τα εχουμε πει...
Εκανες η όχι αβαντα σε ανθρωπο που εγραφε για "τετραποδα που εκτελεστηκαν";;;
Και μην πεις μαλακια επειδή εσβησαν τα ποστ μετα τα μπινελικια που εριξα... 20 ατομα γραφουμε ολοι κ ολοι ;)
Αν και το ανέβασες για το νικ του τύπου, πάρε λίγο melodic dm! up the irons
και νταμπλ πενετρεισον απο ρουθουνιαΝτιπ καταντιπ δλδ ε??
Melodic Direct Message?
Γιατι melodic death metal οι in flames ΔΕΝ...
Συνεχιστε την κουβεντα ειμαι στο τσακ να χυσω στην οθονη.
εχουμε τον λαδακη δεν χρειαζομαστε αλλες πουτσεςΟ ippotis69 πώς και δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα την Erinal? Έχει να πέσει τρελό show...
Άγιε είπες χοντράδα επιπέδου τραβατρόμπα. Δεν είναι κακό να πικάρεις κάποιον, αλλά κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται σε προσωπικό επίπεδο.
Ευχαριστώ.
Καί έρχομαι στην ερώτηση.
Με εχετε συλλάβει να προσβάλω (παραδέχομαι άκομψα στην προκειμένη περίπτωση), κανένα νίκ πλήν του Λουλαλάκη;
εχουμε τον λαδακη δεν χρειαζομαστε αλλες πουτσες