Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτό το τελευταίο αποτελεί απόδειξη ότι πρόκειται αναμφισβήτητα περι γυνής. Ουδείς άρρεν δύναται να τις ψυχολογήσει, κύριε.
Σε ότι εχει να κανει στο θεμα με τον Λακη θα την καταλαβαινα μονο σε περιοδο εγκυμοσύνης, η ψυχοφαρμακων :cheesy:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει γυναικα χωρις ψυχολογικα προβληματα. Ως εκ τουτου, ο,τι προσπαθησες να παρουσιασεις ως επιχειρημα, ειναι ακυρο.
εγω αυτο πιστευω.εσυ πιστευε οτι θες.δικαιωμα σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να σας υπενθυμίσω πως τις "βολές" τις αρχίσατε πρώτη εσείς, ούσα σύμμαχος του υποκειμένου για το οποίο καταδεχτήκατε να πλυθήτε.   :)

Δε βαριέστε...

Όλοι κάνουμε λάθη.   :)

Γράψτα και με 500 χρωματα. Το στυλακι την ειπες σε νικ που "μαλωνουμε" οποτε δειχνω οτι ειμαι καφρος δεν πιανει σε εμενα και ειδικα σε αυτο το φορουμ που την πεφτετε 300 μαλακες σε μια γκομενα . Οποτε πουλα αλλου και πουλο γιατι πολυ σημασια σου δωσα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γράψτα και με 500 χρωματα. Το στυλακι την ειπες σε νικ που "μαλωνουμε" οποτε δειχνω οτι ειμαι καφρος δεν πιανει σε εμενα και ειδικα σε αυτο το φορουμ που την πεφτετε 300 μαλακες σε μια γκομενα . Οποτε πουλα αλλου και πουλο γιατι πολυ σημασια σου δωσα :grin:
images

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Καταδρομικά πάντα  ;)

Επισκέπτης
Ότι εσυ ας πουμε ηθελες να προστατεψεις το νικ λακης από τους καφρους ετσι ώστε να μπορει απερίσπαστος να γαμαει σογια και να χεζει ταφους...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κλαιω λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom