Επισκέπτης
δεν συνηθίζω να γαμαω νικς ;)ειναι ομως στα νικ που μπορεις να γαμησεις
δεν συνηθίζω να γαμαω νικς ;)ειναι ομως στα νικ που μπορεις να γαμησεις
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσδεν συνηθίζω να γαμαω νικς ;)
Σε ότι εχει να κανει στο θεμα με τον Λακη θα την καταλαβαινα μονο σε περιοδο εγκυμοσύνης, η ψυχοφαρμακωνΑυτό το τελευταίο αποτελεί απόδειξη ότι πρόκειται αναμφισβήτητα περι γυνής. Ουδείς άρρεν δύναται να τις ψυχολογήσει, κύριε.
δεν συνηθίζω να γαμαω νικς ;)
δεν συνηθίζω να γαμαω νικς ;)
δεν με πειραζει εμενα ο λατρειαςΠροσέξτε. Η παραπάνω ανάρτησή σας αποτελεί τρελή ασίστ για τον Λατρεία.
ο κθουλου είναι ενας δαιμονας του Χ. Φ. Λαβκραφτ στο ομωνυμο βιβλιο του the call of cthulhu.Το δικό σου νικ τι σημαίνει?
Το δικό σου νικ τι σημαίνει?
εγω αυτο πιστευω.εσυ πιστευε οτι θες.δικαιωμα σουΔεν υπαρχει γυναικα χωρις ψυχολογικα προβληματα. Ως εκ τουτου, ο,τι προσπαθησες να παρουσιασεις ως επιχειρημα, ειναι ακυρο.
Να σας υπενθυμίσω πως τις "βολές" τις αρχίσατε πρώτη εσείς, ούσα σύμμαχος του υποκειμένου για το οποίο καταδεχτήκατε να πλυθήτε.
Δε βαριέστε...
Όλοι κάνουμε λάθη.
Γράψτα και με 500 χρωματα. Το στυλακι την ειπες σε νικ που "μαλωνουμε" οποτε δειχνω οτι ειμαι καφρος δεν πιανει σε εμενα και ειδικα σε αυτο το φορουμ που την πεφτετε 300 μαλακες σε μια γκομενα . Οποτε πουλα αλλου και πουλο γιατι πολυ σημασια σου δωσα
Γράψτα και με 500 χρωματα. Το στυλακι την ειπες σε νικ που "μαλωνουμε" οποτε δειχνω οτι ειμαι καφρος δεν πιανει σε εμενα και ειδικα σε αυτο το φορουμ που την πεφτετε 300 μαλακες σε μια γκομενα . Οποτε πουλα αλλου και πουλο γιατι πολυ σημασια σου δωσα
Ότι εσυ ας πουμε ηθελες να προστατεψεις το νικ λακης από τους καφρους ετσι ώστε να μπορει απερίσπαστος να γαμαει σογια και να χεζει ταφους...Γράψτα και με 500 χρωματα. Το στυλακι την ειπες σε νικ που "μαλωνουμε" οποτε δειχνω οτι ειμαι καφρος δεν πιανει σε εμενα και ειδικα σε αυτο το φορουμ που την πεφτετε 300 μαλακες σε μια γκομενα . Οποτε πουλα αλλου και πουλο γιατι πολυ σημασια σου δωσα
ε;Ότι εσυ ας πουμε ηθελες να προστατεψεις το νικ λακης από τους καφρους ετσι ώστε να μπορει απερίσπαστος να γαμαει σογια και να χεζει ταφους...
Κλαιω λεμε
τι δεν καταλαβες;;;
ρε μην την πεφτετε στην υπαστυνομο...θελετε να βρειτε κανα μπελα????