Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ευχαριστώ.

Καί έρχομαι στην ερώτηση.

Με εχετε συλλάβει να προσβάλω (παραδέχομαι άκομψα στην προκειμένη περίπτωση), κανένα  νίκ πλήν του Λουλαλάκη;

Όχι (τόση ώρα γι' αυτό :grin: )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι δεν καταλαβες;;;
Καθημερινα 30 νικ την πεφτουν σε ένα αλλα εσενα σου εκανε το κλικ ο λακης (με τον οποιο εγω δεν εχω τιποτα) γιατι;;

Εχασε κάποιους δικούς του και αυτο για δικους μου λογους με έκανε πιο "ευαισθητη " οποτε του δωσα αβαντα. Προσωπικη εκτιμηση και σκασιλαρα μου αν την εκτιμας εσυ η αλλος η οχι. Δεν συγχέω  το γεγονός οτι ο ιδιος ειναι το ιδιο γραφικος και μαλκας και χρυσαυγιτης που μισω οπως παντα. . Δεν αξιωσα ποτέ να γίνω λακης.. Αιντε γαμησου και συ λοιπον και ο αλλος μαζι  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.320
Πόντοι
5.006
Εχασε κάποιους δικούς του και αυτο για δικους μου λογους με έκανε πιο "ευαισθητη " οποτε του δωσα αβαντα. Προσωπικη εκτιμηση και σκασιλαρα μου αν την εκτιμας εσυ η αλλος η οχι. Δεν συγχέω  το γεγονός οτι ο ιδιος ειναι το ιδιο γραφικος και μαλκας και χρυσαυγιτης που μισω οπως παντα. . Δεν αξιωσα ποτέ να γίνω λακης.. Αιντε γαμησου και συ λοιπον και ο αλλος μαζι  :grin:
μηπως εκτος απο αβαντα,του εδωσες και τιποτα αλλο??? :grin: :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Σε ότι εχει να κανει στο θεμα με τον Λακη θα την καταλαβαινα μονο σε περιοδο εγκυμοσύνης, η ψυχοφαρμακων :cheesy:

Κατά την δική μου εκτίμηση,  κλειδί αποτελεί το (δικαιολογημένο κατά την άποψή μου) "μένος" της προς τον κ. Τραβαμούνη. Υπερέβει όμως κάποια εσκαμμένα.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

She's got Balls !!

Επισκέπτης
Μισω και αβανταρω μωρη καριολα;;;
Σε ποιον τα πουλας αυτά; Δεν εδειξες ευαισθησια για τα παιδια στο Ηρακλειο και εδειξες για τον Λακη;;;;
Πες ότι θες να τρολαρεις τον Λόπεζ και τραβα γαμησου απλυτη που θα μου το παιξεις και υπερανω  :-*

Επισκέπτης
Κατά την δική μου εκτίμηση,  κλειδί αποτελεί το (δικαιολογημένο κατά την άποψή μου) "μένος" της προς τον κ. Τραβαμούνη. Υπερέβει όμως κάποια εσκαμμένα.
Δεν μπορει καποιος αριστερος να εχει μενος στον τραβαμουνη και να μην εχει στον λακη... Η καψουρα για τον λοπεζ είναι το θεμα ;)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
θες να βγουμε για κανα ποτο ή πρεπει να ποσταρω και γω αυτα που βαζει ο λαδακης;

Η μάχη μαίνεται και μες το σκοτωμό παίζουν και τα ειδύλλια...

Game of Thrones το καταντήσατε...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Γράψτα και με 500 χρωματα. Το στυλακι την ειπες σε νικ που "μαλωνουμε" οποτε δειχνω οτι ειμαι καφρος δεν πιανει σε εμενα και ειδικα σε αυτο το φορουμ που την πεφτετε 300 μαλακες σε μια γκομενα . Οποτε πουλα αλλου και πουλο γιατι πολυ σημασια σου δωσα :grin:

Ό,τι και να γράψετε, μου παραμένετε συμπαθής, κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Εδώ σιγοντάρατε τον (κ.) Λουλολακη όταν έγραφε ότι θα μου γαμήσει το σπίτι και όλο μου το σόϊ και δεν άλλαξα γνώμη... λέτε να αλλάξω με τα παραπάνω;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Εδώ σιγοντάρατε τον (κ.) Λουλολακη όταν έγραφε ότι θα μου γαμήσει το σπίτι και όλο μου το σόϊ και δεν άλλαξα γνώμη... λέτε να αλλάξω με τα παραπάνω;
τυπε ενα λαθος εκανες με τον λακι.....επρεπε να του πεις οτι εχεις φιλο μοντ και βλεπεις την αιπι του.....δεν θα σε ξαναενοχλουσε για καμια δεκαρια χρονια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μισω και αβανταρω μωρη καριολα;;;
Σε ποιον τα πουλας αυτά; Δεν εδειξες ευαισθησια για τα παιδια στο Ηρακλειο και εδειξες για τον Λακη;;;;
Πες ότι θες να τρολαρεις τον Λόπεζ και τραβα γαμησου απλυτη που θα μου το παιξεις και υπερανω  :-*

Δυσκολες εννοιες στο χρυσαυγιτικο μυαλο σου ε; Γνωστο και αναμενόμενο :grin:

Επισκέπτης
Δυσκολες εννοιες στο χρυσαυγιτικο μυαλο σου ε; Γνωστο και αναμενόμενο :grin:
καλες παπαριτσες για φορουμ αλλα όχι για μενα...
Τα χρυσαυγιτικα μυαλα δεν εχουν επιλεκτικες ευαισθησίες, ουτε αλλαζουν αναλογα με τα φεγγαρια. Γι αυτό ασε τις μαλακιες γιατι δεν πειθεις ουτε τον εαυτο σου με την ευαισθησια... μην ξερασω  :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εμένα πάλι οχι. Γιατι ενω ποτε δεν σιγονταρα βρισιδια σε σπιτια και οικογενειες πολλοι φροντιζετε σαν καλα πουστρακια να το παρουσιασετε κατα το δοκουν.. Σας γραφω ως συνήθως. Δεν εχω και πολλές απαιτήσεις απο μερικούς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Δεν μπορει καποιος αριστερος να εχει μενος στον τραβαμουνη και να μην εχει στον λακη... Η καψουρα για τον λοπεζ είναι το θεμα ;)

Κι ο κ. Λόπεθ υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Βγάζει π.μ. στη φόρα  και διάφορα άλλα...

Άρα αν εχει μένος και γι΄αυτόν, το βρισκω και αυτό δικαιολογημένο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλες παπαριτσες για φορουμ αλλα όχι για μενα...
Τα χρυσαυγιτικα μυαλα δεν εχουν επιλεκτικες ευαισθησίες, ουτε αλλαζουν αναλογα με τα φεγγαρια. Γι αυτό ασε τις μαλακιες γιατι δεν πειθεις ουτε τον εαυτο σου με την ευαισθησια... μην ξερασω   :headbang:
 Να ξεράσεις. Μπας και ο οργανισμός αποτοξινωθεί απο την χολη και συνέλθεις. Μέχρι να συμβεί αυτο,  χοροπηδα στα κάρβουνα που σου αναψε αυτό που καταλαβες για μενα.. :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Εμένα πάλι οχι. Γιατι ενω ποτε δεν σιγονταρα βρισιδια σε σπιτια και οικογενειες πολλοι φροντιζετε σαν καλα πουστρακια να το παρουσιασετε κατα το δοκουν.. Σας γραφω ως συνήθως. Δεν εχω και πολλές απαιτήσεις απο μερικούς.

Εντάξει. Το εμπέδωσε το φιλοθεάμων κοινό.  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κι εδω τα γνωστα.....Φυγαμε απ το θεμα και αλληλοτρωγομαστε

Stories