erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κωλο εχω δικο μου δεν χρειαζομαι του ιπποτηΝομίζω o ippotis69 είναι σε άλλο επίπεδο... Πριν λίγο έβαλε και κώλο...
κωλο εχω δικο μου δεν χρειαζομαι του ιπποτηΝομίζω o ippotis69 είναι σε άλλο επίπεδο... Πριν λίγο έβαλε και κώλο...
κωλο εχω δικο μου δεν χρειαζομαι του ιπποτη
Αν προσέξατε, παραπάνω παραδέχτηκα ότι το σχόλιο ήταν άκομψο.
Επίσης άκομψη, η επίθεση που δέχτηκα απο τον (κ.) Λουλολάκη, και ακόμα πιό άκομψη η λοιδωρία που δέχτηκα από την δίδα, όταν όντας θιγμένος, προσκάλεσα τον (κ.) Λουλολάκη "να μου τα πεί από κοντα".
Συνεπώς συμφωνούμε, ότι κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται (συμπληρώνω : και να σιγοντάρονται) σε προσωπικό επίπεδο.
Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει τη φάση με τον λαλάκη για πες μου, είχε κάνει κάποιο σχόλιο η έρι το οποίο έχει να κάνει με την υγεία σου??
τρεμω στην ιδεα οτι του ιπποτη μαλλον ειναι καλυτερος...κωλο εχω δικο μου δεν χρειαζομαι του ιπποτη
τρεμω στην ιδεα οτι του ιπποτη μαλλον ειναι καλυτερος...
Τεσπα, τη γνώμη μου την είπα. Η θέση μου είναι πως μπορούμε να λέμε ότι μας καυλώσει, αρκεί να μην αγγίζουμε κάποια θέματα.Είχε προβεί γενικώς σε σχόλια.
Τεσπα, τη γνώμη μου την είπα. Η θέση μου είναι πως μπορούμε να λέμε ότι μας καυλώσει, αρκεί να μην αγγίζουμε κάποια θέματα.
Από την άλλη, μεγάλα παιδιά είμαστε μπορούμε να κρίνουμε οι ίδιοι τι θα γράψουμε.
Και τα σκυλιά δεμένα..
κωλαρα εχει ο ιπποτης....τρεμω στην ιδεα οτι του ιπποτη μαλλον ειναι καλυτερος...
Εβαλε κατι φωτογραφιες και χυσια και ψωλομαντρι και ειναι αυτο που θα ελεγαν οι αγγλοι...instant puke...κωλαρα εχει ο ιπποτης....
τυπε τον παω γιατι ειναι ακομπλεξαριστο ατομο......δινει μαθηματα ζωης σε ολους μας εδω μεσα.....μπορει να ειναι πουσταρα αλλα εχει τουλαχιστον αυτογνωσια και χιουμορ.....δεν δισταζει να τσαλακωσει την εικονα του και να ποσταρει την ψωλη και την αποψη του δηλαδη την κωλοτρυπιδα του......Εβαλε κατι φωτογραφιες και χυσια και ψωλομαντρι και ειναι αυτο που θα ελεγαν οι αγγλοι...instant puke...
Ναι εγω δε κρινω ουτε τις επιλογες ουτε την κολωτρυπιδα του,απλα η αμεση αντιδραση μου οταν ειδα τα χυσια του στην οθωνη μου την ωρα που επινα μπυρα ηταν να αναγουλιασω....κατα τα αλλα εγω οχι μονο σεβομαι τον καθενα αλλα υπερασπιζομαι και το δικαιωμα του να κανει οτι θελει εννωειτε!τυπε τον παω γιατι ειναι ακομπλεξαριστο ατομο......δινει μαθηματα ζωης σε ολους μας εδω μεσα.....μπορει να ειναι πουσταρα αλλα εχει τουλαχιστον αυτογνωσια και χιουμορ.....δεν δισταζει να τσαλακωσει την εικονα του και να ποσταρει την ψωλη και την αποψη του δηλαδη την κωλοτρυπιδα του......
πραγματι τυπε ,οι γκομενες πως τα πινουν αμα εχουν καυλες;Ναι εγω δε κρινω ουτε τις επιλογες ουτε την κολωτρυπιδα του,απλα η αμεση αντιδραση μου οταν ειδα τα χυσια του στην οθωνη μου την ωρα που επινα μπυρα ηταν να αναγουλιασω....
Οι γκομενες ειναι παραξενα πλασματα φιλε.Μπορει να κατεβαζουν 10 λιτρα σπερμα απο 5 διαφορετικα ατομα τον αυγουστο στη μυκονο και το χειμωνα να την γνωρισεις και να πας να τη φιλησεις και να σου πει ''οχι ακομα ειναι νωρις''πραγματι τυπε ,οι γκομενες πως τα πινουν αμα εχουν καυλες;
Ναι εγω δε κρινω ουτε τις επιλογες ουτε την κολωτρυπιδα του,απλα η αμεση αντιδραση μου οταν ειδα τα χυσια του στην οθωνη μου την ωρα που επινα μπυρα ηταν να αναγουλιασω....κατα τα αλλα εγω οχι μονο σεβομαι τον καθενα αλλα υπερασπιζομαι και το δικαιωμα του να κανει οτι θελει εννωειτε!
Και πως ειναι πετυχημενη μια σχεση αν δουλευεστε μεταξυ σας?? Η μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι χωρις γλιτσες και εμετικα να της πεις πως σκευτεσε και τι θελεις.Τωρα αν δεν θελει φιλε η δευτερη μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις κυριος με στυλ και αρχιδια.Μαγκες ενα εχω καταλαβει...αν γουσταρετε καποια πολυ κ καλο κοριτσι να ειναι μην της κολησετε και ειστε μαλακας καψουρης να το παιζεται υπερανω και μαγκακος οι πιο επιτυχημενες σχεσεις βασιζονται στο ψεμα και στην απατη...τι περιμενετε ειλικρεινια απο τις γυναικες
ακουστε και τον δασκαλο της ερωτικης τεχνης
Πουσταρα ο ιπποτης;Πεφτω απο τα συννεφα :oτυπε τον παω γιατι ειναι ακομπλεξαριστο ατομο......δινει μαθηματα ζωης σε ολους μας εδω μεσα.....μπορει να ειναι πουσταρα αλλα εχει τουλαχιστον αυτογνωσια και χιουμορ.....δεν δισταζει να τσαλακωσει την εικονα του και να ποσταρει την ψωλη και την αποψη του δηλαδη την κωλοτρυπιδα του......
τι να σ πω ρε φιλε εγω τη μεγαλυτερη σχεση μου τη κρατησα με ψεμματακιαΚαι πως ειναι πετυχημενη μια σχεση αν δουλευεστε μεταξυ σας?? Η μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι χωρις γλιτσες και εμετικα να της πεις πως σκευτεσε και τι θελεις.Τωρα αν δεν θελει φιλε η δευτερη μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις κυριος με στυλ και αρχιδια.