Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αν προσέξατε,  παραπάνω παραδέχτηκα ότι το σχόλιο ήταν άκομψο.

Επίσης άκομψη, η επίθεση που δέχτηκα απο τον (κ.) Λουλολάκη, και ακόμα πιό άκομψη η λοιδωρία που δέχτηκα από την δίδα, όταν όντας θιγμένος, προσκάλεσα τον (κ.) Λουλολάκη "να μου τα πεί από κοντα".

Συνεπώς συμφωνούμε, ότι κάποιες χοντράδες δεν πρέπει να λέγονται (συμπληρώνω : και να σιγοντάρονται) σε προσωπικό επίπεδο.

Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει τη φάση με τον λαλάκη για πες μου, είχε κάνει κάποιο σχόλιο η έρι το οποίο έχει να κάνει με την υγεία σου??

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μην αντιδικητε ρε,οργανωστε κανενα hate fucking  :s&m_1: μα καθωλου φαντασια δεν εχετε????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Είχε προβεί γενικώς σε σχόλια.
Τεσπα, τη γνώμη μου την είπα. Η θέση μου είναι πως μπορούμε να λέμε ότι μας καυλώσει, αρκεί να μην αγγίζουμε κάποια θέματα.
Από την άλλη, μεγάλα παιδιά είμαστε μπορούμε να κρίνουμε οι ίδιοι τι θα γράψουμε.
Και τα σκυλιά δεμένα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Τεσπα, τη γνώμη μου την είπα. Η θέση μου είναι πως μπορούμε να λέμε ότι μας καυλώσει, αρκεί να μην αγγίζουμε κάποια θέματα.

Και όπως σας έγραψα, συμφωνώ μαζί σας.

Από την άλλη, μεγάλα παιδιά είμαστε μπορούμε να κρίνουμε οι ίδιοι τι θα γράψουμε.
Και τα σκυλιά δεμένα..

Και σε αυτό συμφωνώ. Η διαφορά έγκειται στο ότι υπάρχουν μερικοί που παραδέχονται τα άκομψα σχόλια που κάνουν και το λήγουν εκεί, και μερικοί που δεν παραδέχονται τίποτα και συνεχίζουν να στρουθοκαμηλίζουν. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εβαλε κατι φωτογραφιες και χυσια και ψωλομαντρι και ειναι αυτο που θα ελεγαν οι αγγλοι...instant puke...
τυπε τον παω γιατι ειναι ακομπλεξαριστο ατομο......δινει μαθηματα ζωης σε ολους μας εδω μεσα.....μπορει να ειναι πουσταρα αλλα εχει τουλαχιστον αυτογνωσια και χιουμορ.....δεν δισταζει να τσαλακωσει την εικονα του και να ποσταρει την ψωλη και την αποψη του δηλαδη την κωλοτρυπιδα του......

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τυπε τον παω γιατι ειναι ακομπλεξαριστο ατομο......δινει μαθηματα ζωης σε ολους μας εδω μεσα.....μπορει να ειναι πουσταρα αλλα εχει τουλαχιστον αυτογνωσια και χιουμορ.....δεν δισταζει να τσαλακωσει την εικονα του και να ποσταρει την ψωλη και την αποψη του δηλαδη την κωλοτρυπιδα του......
Ναι εγω δε κρινω ουτε τις επιλογες ουτε την κολωτρυπιδα του,απλα η αμεση αντιδραση μου οταν ειδα τα χυσια του στην οθωνη μου την ωρα που επινα μπυρα ηταν να αναγουλιασω....κατα τα αλλα εγω οχι μονο σεβομαι τον καθενα αλλα υπερασπιζομαι και το δικαιωμα του να κανει οτι θελει εννωειτε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι εγω δε κρινω ουτε τις επιλογες ουτε την κολωτρυπιδα του,απλα η αμεση αντιδραση μου οταν ειδα τα χυσια του στην οθωνη μου την ωρα που επινα μπυρα ηταν να αναγουλιασω....
πραγματι τυπε ,οι γκομενες πως τα πινουν αμα εχουν καυλες; :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πραγματι τυπε ,οι γκομενες πως τα πινουν αμα εχουν καυλες; :grin:
Οι γκομενες ειναι παραξενα πλασματα φιλε.Μπορει να κατεβαζουν 10 λιτρα σπερμα απο 5 διαφορετικα ατομα τον αυγουστο στη μυκονο και το χειμωνα να την γνωρισεις και να πας να τη φιλησεις και να σου πει ''οχι ακομα ειναι νωρις''  :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι εγω δε κρινω ουτε τις επιλογες ουτε την κολωτρυπιδα του,απλα η αμεση αντιδραση μου οταν ειδα τα χυσια του στην οθωνη μου την ωρα που επινα μπυρα ηταν να αναγουλιασω....κατα τα αλλα εγω οχι μονο σεβομαι τον καθενα αλλα υπερασπιζομαι και το δικαιωμα του να κανει οτι θελει εννωειτε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαγκες ενα εχω καταλαβει...αν γουσταρετε καποια πολυ κ καλο κοριτσι να ειναι μην της κολησετε και ειστε μαλακας καψουρης να το παιζεται υπερανω και μαγκακος  :grin: :grin: οι πιο επιτυχημενες σχεσεις βασιζονται στο ψεμα και στην απατη...τι περιμενετε ειλικρεινια απο τις γυναικες  :grin: :grin:

ακουστε και τον δασκαλο της ερωτικης τεχνης  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μαγκες ενα εχω καταλαβει...αν γουσταρετε καποια πολυ κ καλο κοριτσι να ειναι μην της κολησετε και ειστε μαλακας καψουρης να το παιζεται υπερανω και μαγκακος  :grin: :grin: οι πιο επιτυχημενες σχεσεις βασιζονται στο ψεμα και στην απατη...τι περιμενετε ειλικρεινια απο τις γυναικες  :grin: :grin:

ακουστε και τον δασκαλο της ερωτικης τεχνης   :grin: :grin:

Και πως ειναι πετυχημενη μια σχεση αν δουλευεστε μεταξυ σας??  :huh: :huh: Η μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι χωρις γλιτσες και εμετικα να της πεις πως σκευτεσε και τι θελεις.Τωρα αν δεν θελει φιλε η δευτερη μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις κυριος με στυλ και αρχιδια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πουσταρα ο ιπποτης;Πεφτω απο τα συννεφα  :o

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και πως ειναι πετυχημενη μια σχεση αν δουλευεστε μεταξυ σας??  :huh: :huh: Η μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι χωρις γλιτσες και εμετικα να της πεις πως σκευτεσε και τι θελεις.Τωρα αν δεν θελει φιλε η δευτερη μεγαλυτερη μαγκια που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις κυριος με στυλ και αρχιδια.
τι να σ πω ρε φιλε εγω τη μεγαλυτερη σχεση μου τη κρατησα με ψεμματακια  :grin: :grin:
αν το κανεις αυτο θα σε λυπηθει φιλε  :cheesy:
και τ πουλι στο χερι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom