Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τι να σ πω ρε φιλε εγω τη μεγαλυτερη σχεση μου τη κρατησα με ψεμματακια  :grin: :grin:
αν το κανεις αυτο θα σε λυπηθει φιλε  :cheesy:
και τ πουλι στο χερι  :grin:
Τι εννωεις θα σε λυπηθει? Θα νιωσει οικτο επειδη της ειπες οτι τη γουσταρεις? Δεν δινεις δικαιωμα σε κανεναν να σε λυπηθει...απλα λες αυτο που θελεις και αν δεν θελει το σεβεσαι και φευγεις.Καλα δε λεω ρε φιλε να πηγαινεις στις αγνωστες.Εννοω στη γκομενα που γινετε παιχνιδι και την ξερεις και τη γουσταρεις οντος πολυ. Εγω οταν εχω σχεση δε λεω ψεματα θεωρω οτι με υποβιβαζω αν με φερει στο σημειο να ''φοβαμαι'' να της πω αυτο που σκευτομαι.Τωρα οκ προφανως μερικα ψεματακια επιβαλλοντε για να μην στεναχωρησεις τον αλλον.Πχ αν σε ρωτησει αν μου παει το κενουριο μου παντελονι και εσυ πιστευεις οτι ειναι σκατα αλλα αυτη χαρηκε που το πειρε γιατι να της στερησεις τη χαρα και να την κανεις να νιωσει και ασχημα?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι εννωεις θα σε λυπηθει? Θα νιωσει οικτο επειδη της ειπες οτι τη γουσταρεις? Δεν δινεις δικαιωμα σε κανεναν να σε λυπηθει...απλα λες αυτο που θελεις και αν δεν θελει το σεβεσαι και φευγεις.Καλα δε λεω ρε φιλε να πηγαινεις στις αγνωστες.Εννοω στη γκομενα που γινετε παιχνιδι και την ξερεις και τη γουσταρεις οντος πολυ. Εγω οταν εχω σχεση δε λεω ψεματα θεωρω οτι με υποβιβαζω αν με φερει στο σημειο να ''φοβαμαι'' να της πω αυτο που σκευτομαι.Τωρα οκ προφανως μερικα ψεματακια επιβαλλοντε για να μην στεναχωρησεις τον αλλον.Πχ αν σε ρωτησει αν μου παει το κενουριο μου παντελονι και εσυ πιστευεις οτι ειναι σκατα αλλα αυτη χαρηκε που το πειρε γιατι να της στερησεις τη χαρα και να την κανεις να νιωσει και ασχημα?

φιλε εισαι πρωταρης μ φενεται  :grin:
για πες μας αφου της ειπες οτι τη θελεις πολυ τη καταληξη ειχε η σχεση σας ? :grin:

Επισκέπτης
Βλέπω με αναφέρετε εκτεταμένα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ...

Καθόλου περίεργο ... ενδεικτικό ανδρισμού ...
(ή απουσίας του) .

Επίσης ο Άγιος , ξανά και πάλι , αναφέρει το άσχημο βρίσιμο που του έριξα ....

ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ;;;

Άρχισα χωρίς λόγο να βρίζω ;;;
Δεν είχα προκληθεί ;;;

Δεν το έπαιζε σύμμαχος του Λόπεζ, για τον οποίο τώρα δεν βλέπω να κάνει και τόσο
κολακευτικά σχόλια ......

Σίγουρα με είχαν συγχίσει τότε και έτσι αντιδρώ πάντα όταν συγχίζομαι ,
αν και έχω γίνει λιγότερο εκρηκτικός τα τελευταία χρόνια και σίγουρα πολύ λιγότερο
σε σχέση με κάποιες δεκαετίες πριν ....

ΣΕ ΞΑΝΑΕΒΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΓΙΕ ;;;;

Εσύ ;;;;
Από τότε ;;;

Έχεις κάνει μειωτικά σχόλια για μένα ;;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
φιλε εισαι πρωταρης μ φενεται  :grin:
για πες μας αφου της ειπες οτι τη θελεις πολυ τη καταληξη ειχε η σχεση σας ? :grin:
Ειχαμε σχεση για ενα χρονο  ;) Παρολα αυτα εχει τυχει σε αλλες γκομενες να φαω Χ.Και τι με αυτο? Δεν ειναι ολοι για ολους.Δεν ειπα οτι ειναι η σιγουρη τακτικη για να σου κατσει.Ειπα οτι ειναι ο εντιμοτερος και πιο αρχιδατος τροπος(για μενα).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Βλέπω με αναφέρετε εκτεταμένα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ...

Καθόλου περίεργο ... ενδεικτικό ανδρισμού ...
(ή απουσίας του) .

Επίσης ο Άγιος , ξανά και πάλι , αναφέρει το άσχημο βρίσιμο που του έριξα ....

ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ;;;

Άρχισα χωρίς λόγο να βρίζω ;;;
Δεν είχα προκληθεί ;;;

Δεν το έπαιζε σύμμαχος του Λόπεζ, για τον οποίο τώρα δεν βλέπω να κάνει και τόσο
κολακευτικά σχόλια ......

Σίγουρα με είχαν συγχίσει τότε και έτσι αντιδρώ πάντα όταν συγχίζομαι ,
αν και έχω γίνει λιγότερο εκρηκτικός τα τελευταία χρόνια και σίγουρα πολύ λιγότερο
σε σχέση με κάποιες δεκαετίες πριν ....

ΣΕ ΞΑΝΑΕΒΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΓΙΕ ;;;;

Εσύ ;;;;
Από τότε ;;;

Έχεις κάνει μειωτικά σχόλια για μένα ;;;;

Βρε άει πιές κανα ξυδι να ηρεμήσεις...

Ποιός έχει την όρεξή σου ξημερώματα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ειχαμε σχεση για ενα χρονο  ;) Παρολα αυτα εχει τυχει σε αλλες γκομενες να φαω Χ.Και τι με αυτο? Δεν ειναι ολοι για ολους.Δεν ειπα οτι ειναι η σιγουρη τακτικη για να σου κατσει.Ειπα οτι ειναι ο εντιμοτερος και πιο αρχιδατος τροπος(για μενα).

εμ αυτο λεμε στα 10 θα σ κατσει 1 κοπελα με αυτον τον εντιμο τροπο  :grin:

Επισκέπτης
Βρε άει πιές κανα ξυδι να ηρεμήσεις...

Ποιός έχει την όρεξή σου ξημερώματα;

Δεν με έχετε όρεξη ...
δεν με έχετε όρεξη ...

αλλά ...

Με εχετε συλλάβει να προσβάλω (παραδέχομαι άκομψα στην προκειμένη περίπτωση), κανένα  νίκ πλήν του Λουλαλάκη;

Για εσάς δηλαδή ήτο φυσικό και αναμενόμενο ότι το νικ Εριναλια θα στήριζε το νικ Λουλολάκης;

Εδώ σιγοντάρατε τον (κ.) Λουλολακη

Φαντάσου να με είχαν όρεξη ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εμ αυτο λεμε στα 10 θα σ κατσει 1 κοπελα με αυτον τον εντιμο τροπο  :grin:
Φιλε εγω μιλαω για ενα γενικο τροπο σκεψης. Και σιγουρα μιλαω για μια προσεγκιση οταν θα εισαι τετατετ με μια κοπελα που σου αρεσει που τη γουσταρεις που εχεις δωσει τα σηματα και δεν ξερεις αν ανταποκρινετε και αυτη.Τωρα ολα αυτα που κανουνε που τους το παιζουν φιλοι-το παιζουν αδιαφοροι και καλα-το παιζουν γκομενακιδες-το παιζουν καλα παιδια-το παιζουν γενικα..εμενα δεν μου αρεσει...εγω λεω ποιος ειμαι και αν δεν της αρεσει δεν πειραζει...(οκ αν μαρεσει πολυ μπορει να τη βιασω τελικα  :P)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Δεν με έχετε όρεξη ...
δεν με έχετε όρεξη ...

αλλά ...

Φαντάσου να με είχαν όρεξη ....

Ωραία.

Κέρδισες την προσοχή μου.

Τι θες τώρα (εκτός από το να κλαφτείς πάλι);

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φιλε εγω μιλαω για ενα γενικο τροπο σκεψης. Και σιγουρα μιλαω για μια προσεγκιση οταν θα εισαι τετατετ με μια κοπελα που σου αρεσει που τη γουσταρεις που εχεις δωσει τα σηματα και δεν ξερεις αν ανταποκρινετε και αυτη.Τωρα ολα αυτα που κανουνε που τους το παιζουν φιλοι-το παιζουν αδιαφοροι και καλα-το παιζουν γκομενακιδες-το παιζουν καλα παιδια-το παιζουν γενικα..εμενα δεν μου αρεσει...εγω λεω ποιος ειμαι και αν δεν της αρεσει δεν πειραζει...(οκ αν μαρεσει πολυ μπορει να τη βιασω τελικα  :P)

ο τζειμς μποντ εισαι τυπε???? :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

αν δν ανταποκρινεται μαλλο θα δωσει ακυρο τυπε  :-

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
φιλε εισαι πρωταρης μ φενεται  :grin:

Γιατί είναι πρωτάρης τύπε 2 ο τύπος 1; Καλά τα λέει. Πολύ καλά μάλιστα. Αν εγώ που άνοιξα αυτό το thread την είχα πιάσει την γκόμενα την πρώτη φορά που ήρθε σπίτι μου και αντί να την πηδήξω να τις έλεγα πως νιώθω, λογικά θα εξέφραζε και αυτή πιθανές σκέψεις-feelings κ.τ.λ ή θα μου έλεγε εξαρχής εγώ από εσένα ένα πήδημα θέλω δεν κάνω σχέσεις κ.τ.λ και δεν θα κατέληγα εγώ καψούρης και κλαμμένο μουνί. Φυσικά οι πιο πολλοί θα πουν δεν θα την πήδαγες όμως, είσαι μαλάκας πρωτάρης αν έκανες αυτό δεν θα πήδαγες κτλ. Μάγκες δεν είναι το παν το γαμήσι όταν βλέπεις το άλλο άτομο "σοβαρά".

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατί είναι πρωτάρης τύπε 2 ο τύπος 1; Καλά τα λέει. Πολύ καλά μάλιστα. Αν εγώ που άνοιξα αυτό το thread την είχα πιάσει την γκόμενα την πρώτη φορά που ήρθε σπίτι μου και αντί να την πηδήξω να τις έλεγα πως νιώθω, λογικά θα εξέφραζε και αυτή πιθανές σκέψεις-feelings κ.τ.λ ή θα μου έλεγε εξαρχής εγώ από εσένα ένα πήδημα θέλω δεν κάνω σχέσεις κ.τ.λ και δεν θα κατέληγα εγώ καψούρης και κλαμμένο μουνί. Φυσικά οι πιο πολλοί θα πουν δεν θα την πήδαγες όμως, είσαι μαλάκας πρωτάρης αν έκανες αυτό δεν θα πήδαγες κτλ. Μάγκες δεν είναι το παν το γαμήσι όταν βλέπεις το άλλο άτομο "σοβαρά".
Φιλε οι γκομενες ενθουσιαζοντε αν τους φερθεις διαφορετικα απο οτι περημενουν και τους κανεις την εκπληξη.Μπορει αν ησουν ντομπρος να πηδαγες και καλυτερα ακομα.Ολο το θεμα της γκομενας ειναι να της καυλωσεις το μυαλο.(εκτος αν εισαι σα τον ραιν γκοσλινγ που εκει ολο το θεμα της γκομενας ειναι απλα να της κανεις τη χαρη...)

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε οι γκομενες ενθουσιαζοντε αν τους φερθεις διαφορετικα απο οτι περημενουν και τους κανεις την εκπληξη.Μπορει αν ησουν ντομπρος να πηδαγες και καλυτερα ακομα.Ολο το θεμα της γκομενας ειναι να της καυλωσεις το μυαλο.(εκτος αν εισαι σα τον ραιν γκοσλινγ που εκει ολο το θεμα της γκομενας ειναι απλα να της κανεις τη χαρη...)

H σαν τον Παπακαλιάτη που θα σου φέρει και την μάνα της για τρίο να τα λέμε αυτά τύπε!  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οκ αν θες ρομαντζα κ μπλα μπλα καλα τ λεει  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
H σαν τον Παπακαλιάτη που θα σου φέρει και την μάνα της για τρίο να τα λέμε αυτά τύπε!  :2funny:
Εγω φιλε θελω μαμαδες...παρτε εσεις τις κορες και αφηστε τις μαμαδες για την παρτη μου  :knockinb: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
οκ αν θες ρομαντζα κ μπλα μπλα καλα τ λεει  :grin:
Αρα η λογικη σου ειναι οτι οταν θες σχεση πρεπει να δειχνεις αδιαφορος και γαμηκουλας ενω οταν θες να πιδηξεις μονο να δειχνεις σχεσακιας και αγαπουλης? Μαν σκευτεσε μυστιρια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom