Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
αυτο πεστο στους φιλου μου που εχουν οχτω κοιλιακους ο καθενας και αναγκαζονται να σπρωχνουν στο μεταξυ επειδη δεν τηρουν το ε9 που θελουν οι ελληνιδες για να ανοιξουν τα ποδια τους.βλεπω νεα παιδια16 με17 χρονων και τα ρωταω τη κανουν μεταξυ.και ξερεις τι μου απαντανε? Ολες γκομενες ειναι ακριβες και βρισκουν καλυτερες τιμες .εχουν προσαρμοστει στη πραγματικοτητα απο μικρα και αυτο ειναι κατι καλο αλλα και πολλυ λυπηρο ταυτοχρονος

στους φιλους πες οτι τους εχει φαει η μαλακια και επειδη εχουν βρει το μεταξι που πανε και γαμανε με 10 ευρω τα εχουν γραψει ολα στ αρχιδια τους .
τι ε9 και μαλακιες λετε δεν μπορω να καταλαβω , εκτος αν οι φιλοι σου εχουν πηξει στην τσοντα και τους εχει γινει εικονα οτι θα γαμησουν μουνι απο Ζιζελ και πανω.. :jerking:
ετσι οπως ειναι η κατασταση εξω την λιγοτερη προσπαθεια απο ολα θελει το γαμησι και το να βρεις μια γκομενα.
εκτος αν ειναι σαν τον μπολντυ και αυτοι και περιμενουν να γαμησουν απο καμια σχολη χορου , ή κοιτάζοντας απο μακρια στα malls και να ερθει η γκομενα μονη της να τους παρακαλεσει να την γαμησουν.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.544
Πόντοι
2.886
Εις τοιαύτην περίπτωση, για να μην περιμένετε άδικα, σας εύχομαι : "όνειρα γλυκά", ακριβή μου.  :)

Εκινήθημεν παραλλήλως με την αυτήν ευχήν !  :rockon:

Παίζει ρόλο το ότι είμεθα αμπελοκηπιωτες ;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι 8 κοιλιακοι απο μονοι τους ρε αδερφε δε σου βρισκουν γκομενα νομιζω.Θελει και αλλα πραγματα.Μη το γαμαμε και εγω πιστευω οτι οι γυναικες κοιτανε και τα λευτα αλλα οχι και τα κοριτσακια 16 χρονων.Δε ξερω τι καλο μπορει να βλεπεις στο να πηγαινουν στα μπουρδελα παιδακια 16 χρονων  :huh:
καλο η κακο ειναι η πραγματικοτητα.καλο σου βραδυ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
στους φιλους πες οτι τους εχει φαει η μαλακια και επειδη εχουν βρει το μεταξι που πανε και γαμανε με 10 ευρω τα εχουν γραψει ολα στ αρχιδια τους .
τι ε9 και μαλακιες λετε δεν μπορω να καταλαβω , εκτος αν οι φιλοι σου εχουν πηξει στην τσοντα και τους εχει γινει εικονα οτι θα γαμησουν μουνι απο Ζιζελ και πανω.. :jerking:
ετσι οπως ειναι η κατασταση εξω την λιγοτερη προσπαθεια απο ολα θελει το γαμησι και το να βρεις μια γκομενα.
εκτος αν ειναι σαν τον μπολντυ και αυτοι και περιμενουν να γαμησουν απο καμια σχολη χορου , ή κοιτάζοντας απο μακρια στα malls και να ερθει η γκομενα μονη της να τους παρακαλεσει να την γαμησουν.
Α γεια σου! :thumbsup:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Εις τοιαύτην περίπτωση, για να μην περιμένετε άδικα, σας εύχομαι : "όνειρα γλυκά", ακριβή μου.  :)
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα κ σε εσας!!! Οπως φαινεται μη χανουμε ασκοπα τον υπνο μας  :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ζησε στο ψεμα σου φιλε μου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
Οι 8 κοιλιακοι απο μονοι τους ρε αδερφε δε σου βρισκουν γκομενα νομιζω.Θελει και αλλα πραγματα.Μη το γαμαμε και εγω πιστευω οτι οι γυναικες κοιτανε και τα λευτα αλλα οχι και τα κοριτσακια 16 χρονων.Δε ξερω τι καλο μπορει να βλεπεις στο να πηγαινουν στα μπουρδελα παιδακια 16 χρονων  :huh:

αφου τους εχει φαει η μαλακια το φεισμπουκ , ολη μερα και νυχτα με το κινητο ειναι και μαλακιζονται οπου και αν πανε , τσεκ ιν απο εδω τσεκ ιν απο εκει , λαικ και αρχιδια ..
τωρα που ο κοσμος καθεται εξω στα μαγαζια λογο καλοκαιριου περναω καμια φορα απ εξω απο μαγαζια που συχναζουν πιτσιρικαδες και ολοι κοιτανε αυτο το γαμοκινητο τους , ολων τα προσωπα ειναι φωτισμενα απο την οθονη σαν αλιεν ειναι...
ουτε να μιλησουν μπορουν σε καμια πιτσιρικα ...ολο λαικ ειναι  :jerking:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αφου τους εχει φαει η μαλακια το φεισμπουκ , ολη μερα και νυχτα με το κινητο ειναι και μαλακιζονται οπου και αν πανε , τσεκ ιν απο εδω τσεκ ιν απο εκει , λαικ και αρχιδια ..
τωρα που ο κοσμος καθεται εξω στα μαγαζια λογο καλοκαιριου περναω καμια φορα απ εξω απο μαγαζια που συχναζουν πιτσιρικαδες και ολοι κοιτανε αυτο το γαμοκινητο τους , ολων τα προσωπα ειναι φωτισμενα απο την οθονη σαν αλιεν ειναι...
ουτε να μιλησουν μπορουν σε καμια πιτσιρικα ...ολο λαικ ειναι  :jerking:
Τωρα ποια αν κανεις λαικ ειναι σα να της εχεις πιασει ειδη τον κολο ''ασυναισθητα''

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
Τωρα ποια αν κανεις λαικ ειναι σα να της εχεις πιασει ειδη τον κολο ''ασυναισθητα''

α γεια σου  ;)
και αμα τους απαντησει σε κανα μηνυμα ή τους κανει αυτη κανα λαικ ειναι σαν να την εχουν γαμησει και πανε γι αλλη γκομενα  :jerking:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
α γεια σου  ;)
και αμα τους απαντησει σε κανα μηνυμα ή τους κανει αυτη κανα λαικ ειναι σαν να την εχουν γαμησει και πανε γι αλλη γκομενα  :jerking:
Ε γιαυτο οταν μεγαλωσουν και θα τους ρωτησουν τα παιδια τους μπαμπα οταν ησουν σχολειο ποσες γκομενες ειχες αυτα θα πουν 1125 friends και 200 followers...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
α γεια σου  ;)
κ υστερα οταν λεμε οτι δεν υπαρχουν αντρες...φταιμε εμεις!!!  :headbang: :headbang:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
μονο σε 16χρονα το βλεπεις??? γτ εγω το βλεπω μεχρι κ 25!!! κ μεγαλωνοντας νομιζεις οτι θα αλλαξουν??
Ε ναι ετσι νομιζω οτι μεγαλωνοντας θα μαθουν να παιζουν με πιο ζωντανα παιχνιδια. Τωρα για τις μεγαλυτερες ηλικιες,εγω ειμαι 25 και στις παρεες μου μονο κατι βλαμενα βλεπω να ειναι με ενα i phone στο χερι ολη την ωρα.Οχι οτι στη δικη μου ηλικια δεν υπαρχουν ζαβλακομενοι και μουροχαβλοι ισα ισα.Απλα θελω να πιστευω οτι δε πηδανε μεσω φεισμπουκ γιατι καηκαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom