wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
εγω γνωριζω, εσεις νομιζετε!!!Όπως νομίζετε.![]()
εγω γνωριζω, εσεις νομιζετε!!!Όπως νομίζετε.![]()
Επειδη ειμαστε κοντα στην ηλικια, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οι περισσοτεροι την πεφτουν μεσω φβ και εξω ειναι με το κιν στο χερι για να κανουν τσεκ ιν κ να βγαζουν φωτογραφιες απο τον εαυτο τους μεχρι τι πινουν ή τι τρωνε. Λιγες οι εξαιρεσεις δυστυχως!!!Ε ναι ετσι νομιζω οτι μεγαλωνοντας θα μαθουν να παιζουν με πιο ζωντανα παιχνιδια. Τωρα για τις μεγαλυτερες ηλικιες,εγω ειμαι 25 και στις παρεες μου μονο κατι βλαμενα βλεπω να ειναι με ενα i phone στο χερι ολη την ωρα.Οχι οτι στη δικη μου ηλικια δεν υπαρχουν ζαβλακομενοι και μουροχαβλοι ισα ισα.Απλα θελω να πιστευω οτι δε πηδανε μεσω φεισμπουκ γιατι καηκαμε.
εγω γνωριζω, εσεις νομιζετε!!!![]()
Δεκτο φιλτατεΚανείς δεν γνωρίζει τα πάντα, αγαπητή μου.
Απόδειξη, το ότι όλοι κάνουμε λάθη.![]()
Ε ναι ενταξυ μιλας για περιπτωσεις που ειναι εμετος. Ενταξυ εγω ισος εχω διαλεξει καλα τις παρεες μου αλλα θελω να εχω πιστη οτι αφου την κανουν λαστιχο πανω απο το φεισμπουκ στο τελος βγαινουν εξω σε κανονικες συνθηκες και οχι ιντερνετικες.Οπως και να το δεις ομως αυτο τι περισσοτερες φορες δουλευει γιατι και οι κοπελες με το πρωτο πραγμα που παραξενευοντε ειναι ''μα καλα ειναι δυνατον να μην εχεις faceboook''?Επειδη ειμαστε κοντα στην ηλικια, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οι περισσοτεροι την πεφτουν μεσω φβ και εξω ειναι με το κιν στο χερι για να κανουν τσεκ ιν κ να βγαζουν φωτογραφιες απο τον εαυτο τους μεχρι τι πινουν ή τι τρωνε. Λιγες οι εξαιρεσεις δυστυχως!!!
Μπορεις να κανεις την ανατροπη, πες οτι εχεις μπου!!!Ε ναι ενταξυ μιλας για περιπτωσεις που ειναι εμετος. Ενταξυ εγω ισος εχω διαλεξει καλα τις παρεες μου αλλα θελω να εχω πιστη οτι αφου την κανουν λαστιχο πανω απο το φεισμπουκ στο τελος βγαινουν εξω σε κανονικες συνθηκες και οχι ιντερνετικες.Οπως και να το δεις ομως αυτο τι περισσοτερες φορες δουλευει γιατι και οι κοπελες με το πρωτο πραγμα που παραξενευοντε ειναι ''μα καλα ειναι δυνατον να μην εχεις faceboook''?![]()
Ε ναι ενταξυ μιλας για περιπτωσεις που ειναι εμετος. Ενταξυ εγω ισος εχω διαλεξει καλα τις παρεες μου αλλα θελω να εχω πιστη οτι αφου την κανουν λαστιχο πανω απο το φεισμπουκ στο τελος βγαινουν εξω σε κανονικες συνθηκες και οχι ιντερνετικες.Οπως και να το δεις ομως αυτο τι περισσοτερες φορες δουλευει γιατι και οι κοπελες με το πρωτο πραγμα που παραξενευοντε ειναι ''μα καλα ειναι δυνατον να μην εχεις faceboook''?![]()
Μπορεις να κανεις την ανατροπη, πες οτι εχεις μπου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν αποκλειω τιποτα...δες στο ανεξαρτητες call girls!!! ;)![]()
Μη το αποκλειεις ολα στην Ελλαδα μια μοδα ειναι...ετσι γινει το μπουρδελα μοδα θα γεμισουμε εδω προφιλ με γκομενακια και selfies! Και αντι για μπανερ με στουντιο αριστερα και δεξια θα εχει ''Alexia Stam relationship status :its complicated''.Μετα ολη η ενοια της πονρειας θα παρει μια εντελος ερασιτεχνικη τροπη.Προβλεπω συμβολαια με τον σειρινακη και μεγαλες δουλειες.Καπως ετσι αρχιζουν ανατροπες οντως!
![]()
Φιλε εγω δε χειριζομαι το facebook παρα μονο για επαγκελματικους σκοπους. Οχι τοσο επειδη δεν θελω να την πευτω σε γκομενες απο εκει αλλα περισσοτερο επειδη θεωρω οτι ειναι χασιμο χρονου και στοχευει απλα στο να διαφημισει κανεις τον εαυτο του οσο καλυτερα γινετε.Εμενα δε μαρεσουν οι βιτρινες και οι λεζαντες.Τι να το κάνεις το facebook τύπε; Είχα και το διέγραψα. Δεν άντεξα, κάθε μέρα διέγραφα 10 άτομα τουλάχιστον. ΧΑυγίτες, Πασοκοσκυλα, λοιπά ζώα ότι έβλεπα και ήταν χαζό αμέσως delete friend. Στο τέλος θα έμενα μόνος τέτοια φάση. Ε και λέω δεν γαμιέται και το κανα delete το acc. Το πιο αστείο που είχα δει ήταν τύπισσα που κατέβαινε με την νέα δημοκρατία σύμβουλος να ανεβάσει στίχους του Ρίτσου και του Αναγνωστάκη κάτω από εικόνες Νεο δημοκράτικου περιεχομένου.
Ε αυτη η Ελεανα μου μυριζει βαγκελης...ολο το θεμα ειναι να πιασουμε το κοινο στα αματουρ κοριτσακια...στο απλο λαο...τις αυριανες μας γκομενες να το πω ετσι,γιατι οχι να γινει και ενα θυγατρικο σαιτ...το bourdelabook.com .Γιατι πιο μαγκας ηταν το ζακερμπεργκ???Δεν αποκλειω τιποτα...δες στο ανεξαρτητες call girls!!! ;)
Εχεις ιδεες παντωςΕ αυτη η Ελεανα μου μυριζει βαγκελης...ολο το θεμα ειναι να πιασουμε το κοινο στα αματουρ κοριτσακια...στο απλο λαο...τις αυριανες μας γκομενες να το πω ετσι,γιατι οχι να γινει και ενα θυγατρικο σαιτ...το bourdelabook.com .Γιατι πιο μαγκας ηταν το ζακερμπεργκ???
Ε τι νομιζεις? Εκει που οι αλλοι βλεπουν one night stand εγω βλεπω long term contracts!!!Εχεις ιδεες παντως![]()
![]()
Εδώ δεν νοιάζονται αυτές που τον τρώνε,θα νοιαστούμε εμείς που
τον δίνουμε;
Ναι γιατι να τον "παιρνεις" ειναι πιο υποτιμητικο απο τον να τον "δινεις". Δεν ειναι σεξ επι ισοις οροις ξερω γω. Ε ρε μυαλά....απο κατι τετοια που σας βγαινουν εν τη ρυμη του λογου φαινεστε!
Κατα τ'άλλα εχασα το πανηγυρι. Τα συμπερασματα ποια ηταν τελικα? Οτι αν δε δουλευεις χειρονακτικά και δε μεγαλωνεις 9 παιδιά εισαι αχρηστη?
Το συμπερασμα του νηματος ειναι οτι:Υπαρχουν κοπελες που ειναι πουτανες στην ψυχη επειδη πηδανε καποιον και μετα τον παρατανε στα κρυα του λουτρου (niceeee brooΝαι γιατι να τον "παιρνεις" ειναι πιο υποτιμητικο απο τον να τον "δινεις". Δεν ειναι σεξ επι ισοις οροις ξερω γω. Ε ρε μυαλά....απο κατι τετοια που σας βγαινουν εν τη ρυμη του λογου φαινεστε!
Κατα τ'άλλα εχασα το πανηγυρι. Τα συμπερασματα ποια ηταν τελικα? Οτι αν δε δουλευεις χειρονακτικά και δε μεγαλωνεις 9 παιδιά εισαι αχρηστη?
ελα ρε τυπε που εισαι εσυ;Ναι γιατι να τον "παιρνεις" ειναι πιο υποτιμητικο απο τον να τον "δινεις". Δεν ειναι σεξ επι ισοις οροις ξερω γω. Ε ρε μυαλά....απο κατι τετοια που σας βγαινουν εν τη ρυμη του λογου φαινεστε!
παρε γυναικα ελλεηνιδα μαν να χορτασεις καλο φαι,καθαριοτητα και περιποιηση......Eδώ που τα λέμε ψιλοάχρηστες είστε σήμερα. Εκτός απ την εξελιξή σας στις πίπες στο ξενύχτι και στο πουτανέ ντύσιμο σε όλα τα άλλα πάτε πίσω.