Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ε ναι ετσι νομιζω οτι μεγαλωνοντας θα μαθουν να παιζουν με πιο ζωντανα παιχνιδια. Τωρα για τις μεγαλυτερες ηλικιες,εγω ειμαι 25 και στις παρεες μου μονο κατι βλαμενα βλεπω να ειναι με ενα i phone στο χερι ολη την ωρα.Οχι οτι στη δικη μου ηλικια δεν υπαρχουν ζαβλακομενοι και μουροχαβλοι ισα ισα.Απλα θελω να πιστευω οτι δε πηδανε μεσω φεισμπουκ γιατι καηκαμε.
Επειδη ειμαστε κοντα στην ηλικια, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οι περισσοτεροι την πεφτουν μεσω φβ και εξω ειναι με το κιν στο χερι για να κανουν τσεκ ιν κ να βγαζουν φωτογραφιες απο τον εαυτο τους μεχρι τι πινουν ή τι τρωνε. Λιγες οι εξαιρεσεις δυστυχως!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Επειδη ειμαστε κοντα στην ηλικια, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι οι περισσοτεροι την πεφτουν μεσω φβ και εξω ειναι με το κιν στο χερι για να κανουν τσεκ ιν κ να βγαζουν φωτογραφιες απο τον εαυτο τους μεχρι τι πινουν ή τι τρωνε. Λιγες οι εξαιρεσεις δυστυχως!!!
Ε ναι ενταξυ μιλας για περιπτωσεις που ειναι εμετος. Ενταξυ εγω ισος εχω διαλεξει καλα τις παρεες μου αλλα θελω να εχω πιστη οτι αφου την κανουν λαστιχο πανω απο το φεισμπουκ στο τελος βγαινουν εξω σε κανονικες συνθηκες και οχι ιντερνετικες.Οπως και να το δεις ομως αυτο τι περισσοτερες φορες δουλευει γιατι και οι κοπελες με το πρωτο πραγμα που παραξενευοντε ειναι ''μα καλα ειναι δυνατον να μην εχεις faceboook''? :uzi:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ε ναι ενταξυ μιλας για περιπτωσεις που ειναι εμετος. Ενταξυ εγω ισος εχω διαλεξει καλα τις παρεες μου αλλα θελω να εχω πιστη οτι αφου την κανουν λαστιχο πανω απο το φεισμπουκ στο τελος βγαινουν εξω σε κανονικες συνθηκες και οχι ιντερνετικες.Οπως και να το δεις ομως αυτο τι περισσοτερες φορες δουλευει γιατι και οι κοπελες με το πρωτο πραγμα που παραξενευοντε ειναι ''μα καλα ειναι δυνατον να μην εχεις faceboook''? :uzi:
Μπορεις να κανεις την ανατροπη, πες οτι εχεις μπου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Τι να το κάνεις το facebook τύπε; Είχα και το διέγραψα. Δεν άντεξα, κάθε μέρα διέγραφα 10 άτομα τουλάχιστον. ΧΑυγίτες, Πασοκοσκυλα, λοιπά ζώα ότι έβλεπα και ήταν χαζό αμέσως delete friend. Στο τέλος θα έμενα μόνος τέτοια φάση. Ε και λέω δεν γαμιέται και το κανα delete το acc. Το πιο αστείο που είχα δει ήταν τύπισσα που κατέβαινε με την νέα δημοκρατία σύμβουλος να ανεβάσει στίχους του Ρίτσου και του Αναγνωστάκη κάτω από εικόνες Νεο δημοκράτικου περιεχομένου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μπορεις να κανεις την ανατροπη, πες οτι εχεις μπου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: Μη το αποκλειεις ολα στην Ελλαδα μια μοδα ειναι...ετσι γινει το μπουρδελα μοδα θα γεμισουμε εδω προφιλ με γκομενακια και selfies! Και αντι για μπανερ με στουντιο αριστερα και δεξια θα εχει ''Alexia Stam relationship status :its complicated''.Μετα ολη η ενοια της πονρειας θα παρει μια εντελος ερασιτεχνικη τροπη.Προβλεπω συμβολαια με τον σειρινακη και μεγαλες δουλειες.Καπως ετσι αρχιζουν ανατροπες οντως!  :P

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Μη το αποκλειεις ολα στην Ελλαδα μια μοδα ειναι...ετσι γινει το μπουρδελα μοδα θα γεμισουμε εδω προφιλ με γκομενακια και selfies! Και αντι για μπανερ με στουντιο αριστερα και δεξια θα εχει ''Alexia Stam relationship status :its complicated''.Μετα ολη η ενοια της πονρειας θα παρει μια εντελος ερασιτεχνικη τροπη.Προβλεπω συμβολαια με τον σειρινακη και μεγαλες δουλειες.Καπως ετσι αρχιζουν ανατροπες οντως!  :P
Δεν αποκλειω τιποτα...δες στο ανεξαρτητες call girls!!!  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τι να το κάνεις το facebook τύπε; Είχα και το διέγραψα. Δεν άντεξα, κάθε μέρα διέγραφα 10 άτομα τουλάχιστον. ΧΑυγίτες, Πασοκοσκυλα, λοιπά ζώα ότι έβλεπα και ήταν χαζό αμέσως delete friend. Στο τέλος θα έμενα μόνος τέτοια φάση. Ε και λέω δεν γαμιέται και το κανα delete το acc. Το πιο αστείο που είχα δει ήταν τύπισσα που κατέβαινε με την νέα δημοκρατία σύμβουλος να ανεβάσει στίχους του Ρίτσου και του Αναγνωστάκη κάτω από εικόνες Νεο δημοκράτικου περιεχομένου.
Φιλε εγω δε χειριζομαι το facebook παρα μονο για επαγκελματικους σκοπους. Οχι τοσο επειδη δεν θελω να την πευτω σε γκομενες απο εκει αλλα περισσοτερο επειδη θεωρω οτι ειναι χασιμο χρονου και στοχευει απλα στο να διαφημισει κανεις τον εαυτο του οσο καλυτερα γινετε.Εμενα δε μαρεσουν οι βιτρινες και οι λεζαντες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν αποκλειω τιποτα...δες στο ανεξαρτητες call girls!!!  ;)
Ε αυτη η Ελεανα μου μυριζει βαγκελης...ολο το θεμα ειναι να πιασουμε το κοινο στα αματουρ κοριτσακια...στο απλο λαο...τις αυριανες μας γκομενες να το πω ετσι,γιατι οχι να γινει και ενα θυγατρικο σαιτ...το bourdelabook.com .Γιατι πιο μαγκας ηταν το ζακερμπεργκ???

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Ε αυτη η Ελεανα μου μυριζει βαγκελης...ολο το θεμα ειναι να πιασουμε το κοινο στα αματουρ κοριτσακια...στο απλο λαο...τις αυριανες μας γκομενες να το πω ετσι,γιατι οχι να γινει και ενα θυγατρικο σαιτ...το bourdelabook.com .Γιατι πιο μαγκας ηταν το ζακερμπεργκ???
Εχεις ιδεες παντως  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Πω ρε παίδες 69 σελίδες σε μια μέρα;Που να κάτσω να τα διαβάσω όλα;Λοιπόν,το θέμα είναι επίκαιρο και για μένα.

Βρήκα ένα γκομενάκι το οποίο είναι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό τα τελευταία 7 χρόνια.Και εννοείται τσίμπησα
προσπάθησα να το φέρομαι ωραία και τα τοιαύτα,ώσπου μας είπε και "μαλάκες".Πχ σ ένα γαμήσι εγώ είχα εκστασιαστεί
και το κοιτούσα σαν χάνος,μου λέει τι κοιτάς;γάμα με.Και γω ο θεούλης λέω θέλω να σου κάνω έρωτα  :rockon:

Στην επόμενη συνεύρεση,το πήρα από πίσω και το σπασα στο ξύλο και τα αεροπλανικά,μου λέει είσαι πολύ βίαιος αν το θές.

Προχθές άλλο σκηνικό και μου λέει,ώπα μεγάλε χαλάρωσε.Εκεί τρελάθηκα!Ούτε τηλέφωνα,τίποτα μέχρι που χθές με παίρνει και
επειδή κατάλαβε ότι έκανε μαλακία για να τα μπαλώσει μου λέει θέλω να βρεθούμε.Με το που βλεπόμαστε της τον πετάω,μου λέει
δεν θες να μιλήσουμε;Τα παμε,τώρα πούτσα.Τον τρώει,δε φεύγεις τώρα της λέω γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο!

Παίδες,απλά τα πράγματα.Καταλαβαίνεις τις προθέσεις της άλλης,αλλά στο μπαμ μπαμ έτσι;Για να ξέρεις με τι άνθρωπο
έχεις να κάνεις και αν δεις ότι δεν σου κάνει,κάτσε γλύτωσε λίγα φράγκα απ τις πληρωμένες μιας που έχουμε κρίση και
ανεργία και μετά από δω πάν κ οι άλλες.Σάμπως για παντρειά πάνε;Εδώ δεν νοιάζονται αυτές που τον τρώνε,θα νοιαστούμε εμείς που
τον δίνουμε;

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ δεν νοιάζονται αυτές που τον τρώνε,θα νοιαστούμε εμείς που
τον δίνουμε;

Ναι γιατι να τον "παιρνεις" ειναι πιο υποτιμητικο απο τον να τον "δινεις". Δεν ειναι σεξ επι ισοις οροις ξερω γω. Ε ρε μυαλά....απο κατι τετοια που σας βγαινουν εν τη ρυμη του λογου φαινεστε!

Κατα τ'άλλα εχασα το πανηγυρι. Τα συμπερασματα ποια ηταν τελικα? Οτι αν δε δουλευεις χειρονακτικά και δε μεγαλωνεις 9 παιδιά εισαι αχρηστη?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι γιατι να τον "παιρνεις" ειναι πιο υποτιμητικο απο τον να τον "δινεις". Δεν ειναι σεξ επι ισοις οροις ξερω γω. Ε ρε μυαλά....απο κατι τετοια που σας βγαινουν εν τη ρυμη του λογου φαινεστε!

Κατα τ'άλλα εχασα το πανηγυρι. Τα συμπερασματα ποια ηταν τελικα? Οτι αν δε δουλευεις χειρονακτικά και δε μεγαλωνεις 9 παιδιά εισαι αχρηστη?

Καλημέρα Μαρκέλλα  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Το συμπερασμα του νηματος ειναι οτι:Υπαρχουν κοπελες που ειναι πουτανες στην ψυχη επειδη πηδανε καποιον και μετα τον παρατανε στα κρυα του λουτρου (niceeee broo  :rockon:)...οι ιδιες κοπελες δεν εχουν μαθει ακομα απο που χυνει η κλειτοριδα και παραληλα εχουν εφευρει ενα μυθο για ενα φανταστικο σημειο G για να μας υποβιβαζουν...τωρα αυτες προσπαθησαν να γινουν μανες με 7 παιδια και εναν βιαιο συζηγο αλλα δε τα καταφεραν το εριξαν στην καριερα και τα φεμινιστικα ουτε εκει τα καταφεραν και τελικα αποφασισαν να κανουν ενα κινημα για να βοηθησουν τα 16χρονα που εχουν πεσει θυμα τεχνολογιας και facobook και δεν γαμανε ποτε τιποτα εκτος απο την τρυπα που εχουν ανοιξει στο μαξιλαρι τους.Ολα αυτα οδηγησαν σε ενα λαμπρο συμπερασμα οτι το μπου πρεπει να δραστηριοποιηθει στο online dating ονοματι bourdelabook.com.Τοσο απλα.  :P :P

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Eδώ που τα λέμε ψιλοάχρηστες είστε σήμερα. Εκτός απ την εξελιξή σας στις πίπες στο ξενύχτι και στο πουτανέ ντύσιμο σε όλα τα άλλα πάτε πίσω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ελα ρε τυπε που εισαι εσυ; :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Eδώ που τα λέμε ψιλοάχρηστες είστε σήμερα. Εκτός απ την εξελιξή σας στις πίπες στο ξενύχτι και στο πουτανέ ντύσιμο σε όλα τα άλλα πάτε πίσω.
παρε γυναικα ελλεηνιδα μαν να χορτασεις καλο φαι,καθαριοτητα και περιποιηση......

[size=3pt]
λεμε και κανα ανεκδοτο να περνα η ωρα[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom