alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Tι λες παιδακι μου???????????????????????Μαντόκα δεν ήταν η Ροχάλα?Αυτή έμενε Κύπρο ρε συ..
Τι σχεση εχει η Μαντυ με την Ροχαλα?
Tι λες παιδακι μου???????????????????????Μαντόκα δεν ήταν η Ροχάλα?Αυτή έμενε Κύπρο ρε συ..
Καλά ντε,πως κάνεις έτσι..Tι λες παιδακι μου???????????????????????
Τι σχεση εχει η Μαντυ με την Ροχαλα?
Γιατι νιωσατε την αναγκη να το μοιραστειτε μαζι μου???Ναι.
Όπως λέει και ο Θυμόσοφος λαός μας : "ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος".
Μπά...
Αφού δεν έχετε συχγιστεί εσείς, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, απγαπητή μου.
Τι ακριβως κάνεις?Τι ακριβώς θεωρείτε κατινιά δεσποινίς μου;
Το να αναφέρουμε άλλα θηλυκά ντόμπρα και σταράτα ; Ή το να κυκλοφορούν π.μ. με πικάντικο περιεχόμενο σχετικά με την "κατάκτηση" διαφόρων δεσποινίδων;
Γιατί εγώ "κατινιά" θεωρώ το δεύτερο, επειδή η "κατακτημένη" δεν έχει την ευκαιρία ούτε να διαψέυσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει.![]()
Χαχαχα πίπα σου εσύΚαι μην ξεχνατε να διαβαζετε νομο picker.
Πάλι κάνω "κάπως"?Καλά ντε,πως κάνεις έτσι..
Γιατι νιωσατε την αναγκη να το μοιραστειτε μαζι μου???
Α καλάαα..Πάλι κάνω "κάπως"?
Κοιτα ρε ολοι οι ψυχραιμοι σημερα, που τους φαινομαι "too much"...
Ωραια πειτε μου και τις φημες τωρα, μιας κ φτασαμε στο θεμα μεσω πλαγιας οδου!!!Κάποιος έπρεπε να σας πληροφορήσει για "φήμες" που κυκλοφορούν σχετικα με το νίκ σας.
Κι όπως ήδη γνωρίζετε, εγώ, ό,τι έχω να γράψω, το γράφω φανερά.![]()
Τι ακριβώς θεωρείτε κατινιά δεσποινίς μου;
Το να αναφέρουμε άλλα θηλυκά ντόμπρα και σταράτα ; Ή το να κυκλοφορούν π.μ. με πικάντικο περιεχόμενο σχετικά με την "κατάκτηση" διαφόρων δεσποινίδων;
Γιατί εγώ "κατινιά" θεωρώ το δεύτερο, επειδή η "κατακτημένη" δεν έχει την ευκαιρία ούτε να διαψέυσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει.![]()
Πάλι κάνω "κάπως"?
Κοιτα ρε ολοι οι ψυχραιμοι σημερα, που τους φαινομαι "too much"...
Οι 8 κοιλιακοι απο μονοι τους ρε αδερφε δε σου βρισκουν γκομενα νομιζω.Θελει και αλλα πραγματα.Μη το γαμαμε και εγω πιστευω οτι οι γυναικες κοιτανε και τα λευτα αλλα οχι και τα κοριτσακια 16 χρονων.Δε ξερω τι καλο μπορει να βλεπεις στο να πηγαινουν στα μπουρδελα παιδακια 16 χρονωναυτο πεστο στους φιλου μου που εχουν οχτω κοιλιακους ο καθενας και αναγκαζονται να σπρωχνουν στο μεταξυ επειδη δεν τηρουν το ε9 που θελουν οι ελληνιδες για να ανοιξουν τα ποδια τους.βλεπω νεα παιδια16 με17 χρονων και τα ρωταω τη κανουν μεταξυ.και ξερεις τι μου απαντανε? Ολες γκομενες ειναι ακριβες και βρισκουν καλυτερες τιμες .εχουν προσαρμοστει στη πραγματικοτητα απο μικρα και αυτο ειναι κατι καλο αλλα και πολλυ λυπηρο ταυτοχρονος
Ωραια πειτε μου και τις φημες τωρα, μιας κ φτασαμε στο θεμα μεσω πλαγιας οδου!!!
Α καλα. Δεν βλεπεις τι γινεται εδω? Εγω εχω ξεφυγει παλι? Ρε δεν με παρατατε.εχεις ξεφυγει σημερα Αλεξ , κατι σου συμβαινει![]()
Αντε τελείωνε κι εσύ να πάμε για ύπνο.Με παρακινείτε να γίνω "κατίνα";![]()
Ισα ισα εν προκειμενω ειμαι ο αποδεκτης, τωρα δε νιωθετε την αναγκη να ειστε ντομπρος???Με παρακινείτε να γίνω "κατίνα";![]()
Αντε τελείωνε κι εσύ να πάμε για ύπνο.
Αντε τελείωνε κι εσύ να πάμε για ύπνο.