Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κατσε ρε μαστωρα δηλαδη εσυ εισαι το θυμα και οχι η κακομοιρα η ρουμανα που την εφεραν με το ζορι (ισως) και την εκδιδουν στην Ελλαδα?Και κυριως με 10 παραπονιεσαι που εχουν και ψεγαδια???  :o
ναι οι αντρες ειναι τα θυματα.που αναγκαζονται να κανουν σεξ με μετριες γυναικες και να τις πληρωνουν κιολας.και για ολα αυτα ευθυνονται οι γυναικες της χωρας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ναι οι αντρες ειναι τα θυματα.που αναγκαζονται να κανουν σεξ με μετριες γυναικες και να τις πληρωνουν κιολας.και για ολα αυτα ευθυνονται οι γυναικες της χωρας.
Αν ενας αντρας ειναι παρα πολυ ομορφος η λογικη λεει οτι θα βρισκει ομορφες γκομενες.Αν ειναι μετριος θα βρισκει μετριες γκομενες.Βαση ποιας λογικης θα επρεπε χωρις καμια προσπαθεια να σου κατσουν οι ομορφες γκομενες δηλαδη?Αυτες τι θα κερδισουν? :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παρεμπιπτόντως, εφ΄όσον τα μοιράζεστε όλα... Σας έχει μιλήσει για την περιπέτειά του με την διδα Μαντέκα;
Αλλος απο δω σιγονταρισμα στις γυναικες. Το εχει η βραδια φαινεται.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Εγώ, εσάς ρώτησα. Αν σας έφερα σε δύκολη θέση, ζητώ συγγνώμη.  :)
Δε με φερατε σε δυσκολη θεση, απλα το θεωρω κατινια!!!
Το ιδιο ισχυει κ για μενα δεν χρειαζομαι ενημερωση απο τριτους.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν ενας αντρας ειναι παρα πολυ ομορφος η λογικη λεει οτι θα βρισκει ομορφες γκομενες.Αν ειναι μετριος θα βρισκει μετριες γκομενες.Βαση ποιας λογικης θα επρεπε χωρις καμια προσπαθεια να σου κατσουν οι ομορφες γκομενες δηλαδη?Αυτες τι θα κερδισουν? :huh:
αυτο πεστο στους φιλου μου που εχουν οχτω κοιλιακους ο καθενας και αναγκαζονται να σπρωχνουν στο μεταξυ επειδη δεν τηρουν το ε9 που θελουν οι ελληνιδες για να ανοιξουν τα ποδια τους.βλεπω νεα παιδια16 με17 χρονων και τα ρωταω τη κανουν μεταξυ.και ξερεις τι μου απαντανε? Ολες γκομενες ειναι ακριβες και βρισκουν καλυτερες τιμες .εχουν προσαρμοστει στη πραγματικοτητα απο μικρα και αυτο ειναι κατι καλο αλλα και πολλυ λυπηρο ταυτοχρονος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Δε με φερατε σε δυσκολη θεση, απλα το θεωρω κατινια!!!
Το ιδιο ισχυει κ για μενα δεν χρειαζομαι ενημερωση απο τριτους.

Τι ακριβώς θεωρείτε κατινιά δεσποινίς μου;

Το να αναφέρουμε άλλα θηλυκά ντόμπρα και σταράτα ; Ή το να κυκλοφορούν π.μ. με πικάντικο περιεχόμενο σχετικά με την "κατάκτηση" διαφόρων δεσποινίδων;

Γιατί εγώ "κατινιά" θεωρώ το δεύτερο, επειδή η "κατακτημένη" δεν έχει την ευκαιρία ούτε να διαψέυσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει.  :)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Το να αναφέρουμε άλλα θηλυκά ντρόμπρα και σταράτα ; Ή το να κυκλοφορούν π.μ. με πικάντικο περιεχόμενο σχετικά με την "κατάκτηση" διαφόρων δεσπινίδων;

Γιατί εγώ "κατινιά" θεωρώ το δεύτερο, επειδή η "κατακτημένη" δεν έχει την ευκαιρία ούτε να διαψέυσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει.  :)
Μαντόκα δεν ήταν η Ροχάλα?Αυτή έμενε Κύπρο ρε συ..

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166

Το να αναφέρουμε άλλα θηλυκά ντρόμπρα και σταράτα ; Ή το να κυκλοφορούν π.μ. με πικάντικο περιεχόμενο σχετικά με την "κατάκτηση" διαφόρων δεσπινίδων;

Νομιζω πως δε με ενδιαφερει ουτε το ενα θεμα, ουτε το αλλο. Συνεπώς δεν υπηρχε λογος να μαθω κατι απο ολα αυτα.
Διακρινω καποια συγχιση???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Νομιζω πως δε με ενδιαφερει ουτε το ενα θεμα, ουτε το αλλο. Συνεπώς δεν υπηρχε λογος να μαθω κατι απο ολα αυτα.

Ναι.

Όπως λέει και ο Θυμόσοφος λαός μας : "ο κερατάς πάντα το μαθαίνει τελευταίος".

Διακρινω καποια συγχιση???

Μπά...

Αφού δεν έχετε συγχιστεί εσείς, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, αγαπητή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom