Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα συνηθεις υποπτοι. Εσυ omorfouli talk to the hand!
Ρε το σημείο G υπάρχει, αλλα δε θα βρεθει με πουτσο, θελει δαχτυλο και πολλή υπομονη  :cheesy:
gl εσυ μαγειρευεις, καθαριζεις και πριποιείσαι καθολου?  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε το σημείο G υπάρχει, αλλα δε θα βρεθει με πουτσο, θελει δαχτυλο και πολλή υπομονη  :cheesy:
τα παντα ολα κανονικα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε καλα δεν ειναι και κατι κενουριο αυτο...ουτος η αλλος για να τα βγαλεις περα με τις περισσοτερες γυναικες θελει (ψυχολογικο) δαχτυλο και πολυ υπομονη σε ενα σημειο θα κολωσουμε?Τωρα βεβαια φταιμει εμεις που δεν το εχουμε εκμεταλευτει σωστα και δεν εχουμε θεσπισει την εκφραση...''Δε τα πετυχες τα γεμιστα σημερα? Βρες το σημειο G μονη σου!!'' :2funny:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
gl τοτε το μοιραζεις 50-50 και εισαι αρχοντας. Saul καλό το τελυταιο  :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
παρε γυναικα ελλεηνιδα μαν να χορτασεις καλο φαι,καθαριοτητα και περιποιηση......

[size=3pt]
λεμε και κανα ανεκδοτο να περνα η ωρα[/size]

Η μόνη ελληνιδα που μου τα έδινε αυτά ήθελε και παιδιά...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
να μοιρασω και τα λεφτα μου 50-50 δλδ ;

Το μαγειρεμα, την καθαριοτητα και την περιποιηση. Τα λεφτά όπως τα παίρνεις τα δινεις ολα. Θα σου δινει χαρτχηλίκι μονο αν βρεις το σημειο g  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τυχερε!! Οχι μονο θα δουλευεις και θα δινεις ολα σου τα λευτα να σου τα διαχειριζετε η γυναικα σου αλλα με το που μπεις σπιτι και δωσεις τη δεσμιδα θα σε περημενει ενα σιδερο στο ρευμα ενα πλυντιριο ετοιμο για απλωμα μισο διαμερισμα σφουγκαρισμα 2 ωρες για να βρεις το σημειο G οπου θα το βρεις αλλα θα σου πει οτι δε το βρηκες για να γλιτωσει το χατζιλικι σου!  :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το μαγειρεμα, την καθαριοτητα και την περιποιηση. Τα λεφτά όπως τα παίρνεις τα δινεις ολα. Θα σου δινει χαρτχηλίκι μονο αν βρεις το σημειο g  :grin:
Εχει ανεύρει κάποιος το δικό σας σημείο g???

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε βεβαια! Αναγκαστηκε γιατι ηθελε λεφτα για να πάει για καφέ! Το δουλεψε το ταλιρακι του, δε μπορω να πω!  :2funny:
Πρεπει αυτο να συνεβει πριν το 2009 γιατι τοτε ηταν η τελευτεα χρονια που με 5 ευρω επινες καφε  :P

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ε βεβαια! Αναγκαστηκε γιατι ηθελε λεφτα για να πάει για καφέ! Το δουλεψε το ταλιρακι του, δε μπορω να πω!  :2funny:
[/quot
Συγχωρέστε με, αλλά θεωρώ ευτελές το αντίτιμο για το μέγεθος της ανακάλυψης. Ας πρόσεχε όμως!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.299
Πόντοι
5.006
Ε βεβαια! Αναγκαστηκε γιατι ηθελε λεφτα για να πάει για καφέ! Το δουλεψε το ταλιρακι του, δε μπορω να πω!  :2funny:
μπραβο ρε κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!
επιτελους και μια κοπελα που εχει το γνωθι σαυτον, ξερει πως ειναι φαλενα δολοφονος ορκα,αντζουγια,πετουγια και γαλερα και κοστολογει μια ερωτικη περιπτυξη μαζι της στο ταλιρο...
υ.γ: αν και θεωρω λιγο τσιμπημενη τιμη ακομα και το ταλιρακι για την παρτη σου, εντουτοις ειναι μια καλη αρχη...μπραβο και παλι μπραβο...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο ρε κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!
επιτελους και μια κοπελα που εχει το γνωθι σαυτον, ξερει πως ειναι φαλενα δολοφονος ορκα,αντζουγια,πετουγια και γαλερα και κοστολογει μια ερωτικη περιπτυξη μαζι της στο ταλιρο...
υ.γ: αν και θεωρω λιγο τσιμπημενη τιμη ακομα και το ταλιρακι για την παρτη σου, εντουτοις ειναι μια καλη αρχη...μπραβο και παλι μπραβο...

Δεν πίστευα οτι θα το πάρει κανείς στα σοβαρά. Νομιζα πως ολοι θα καταλαβαιναν οτι κανω πλάκα, βασισμενη σε δικες σας νοοτροπιες. Επεσα εξω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.299
Πόντοι
5.006
Δεν πίστευα οτι θα το πάρει κανείς στα σοβαρά. Νομιζα πως ολοι θα καταλαβαιναν οτι κανω πλάκα, βασισμενη σε δικες σας νοοτροπιες. Επεσα εξω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλη μου νυχτεριδα, εννοειται πως κανεις πλακα...
εξαλλου το τελευταιο καιρο εχει μειωθει ο αριθμος των εισερχομενων λαθρομεταναστων...οποτε δυσκολα να βρεθει ο απελπισμενος πακιστανος κασκαντερ να χωσει το χερι του μεσα στο απατητο απο αιωνες μπουρι σου και να δωσει και απο πανω 5 ολοκληρα ευρω...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δηλαδη εγω δε θα βρω μια παμπλουτη γρια να της βρισκω to σημειο G και να μου δινει πεντροχιλιαρα....?  :- :-

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι λίγο γελοίο αυτο που προσπαθεις να κάνεις, δεδομενου οτι δε με εχεις δει ποτέ και δε με ξερεις, δε νομιζεις?

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.

Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;

Υ.γ στην υγειά μας.

Δεν εχω κατσει να διαβασω τι εχει γραφτει παρακατω.
Μονο απ την αρχικη σου αναρτηση, να σου πω οτι το κοριτσι γουσταρε να τον φαει και τον εφαγε. Ησουν διαθεσημος...Simple as that!
Τωρα αν τη δαγκωσες, τη δαγκωσες. Ολα στο προγραμμα.

Μη χαλιεσαι. Στη τελικη ηταν απλα αλλο ενα γαμισακι

Τις καλησπερες μου, CARRY ON!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.299
Πόντοι
5.006
Ειναι λίγο γελοίο αυτο που προσπαθεις να κάνεις, δεδομενου οτι δε με εχεις δει ποτέ και δε με ξερεις, δε νομιζεις?
στο μπου.κομ ισχυει το εξης αξιωμα :
οποια τυπισσα μπαινει εδω μεσα και δεν ειναι επαγγελματιας του χωρου ειναι εμφανισιακα ο,τι πλησιεστερο στο homo erectus υπαρχει...
και φυσικα και εχει να γαμηθει κανα 8αρι χρονια (απο τοτε που 2-3 αστεγοi φυματικοι της ομονοιας την εδωσαν ενα bukkake).....
η εξαιρεση στο κανονα ειναι η μαριαννα που μετα απο καποια upgrades εγινε καπως γαμευσιμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom