Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Οταν λες "ψαχνουν το χαρτζηλικι" αναφερεσαι σε ψωνιστηρι? Μη μπερδευεσαι, επεσα στο μπου τυχαια μεσω καποιας ασχετης αναζητησης. Γραφτηκα απο περιεργια καθαρά. Μπαινω που και που να λέμε και καμια μαλακια. Μερικοι ειστε ευχαριστοι, εχετε γέλιο. Ουτε σοβαρα το παίρνω, ουτε ψαχνω για γκομενο, ουτε θα βγω με κανεναν απο δω, ουτε προκειται ποτέ να βάλω φωτογραφία με τα βυζια μου ή τον κώλο μου ακριβως επειδη δεν εχω τιποτα να αποδειξω. Κι αν δεν ημουν αναγκασμενη αυτη την περιοδο να περναω πολλες ωρες στον υπολογιστη δε θα εμπαινα καν. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζεστε ρε παιδιά, chill!  

ΟΚ σεβαστό. Είπες μια πάράμετρο που δεν είχα σκεφτεί. Όπως και να έχει όμως το να μπαίνεις στο μπου και να διαβάζεις γαργαλο-ιστορίες είναι κάπως. Αν μπεις στη ψυχολογία του άντρα θα καταλάβεις...  ;)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μην αρπαζεσαι μωρη γαλοτσα...κουβεντα να γινεται...εξαλλου μπορει να εισαι σαν αναποδο γαμωτο,αλλα μπορει να εχεις πλουσιο εσωτερικο κοσμο (σαν την ερι ας πουμε...)

That's the spirit!  ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Οταν λες "ψαχνουν το χαρτζηλικι" αναφερεσαι σε ψωνιστηρι? Μη μπερδευεσαι, επεσα στο μπου τυχαια μεσω καποιας ασχετης αναζητησης. Γραφτηκα απο περιεργια καθαρά. Μπαινω που και που να λέμε και καμια μαλακια. Μερικοι ειστε ευχαριστοι, εχετε γέλιο. Ουτε σοβαρα το παίρνω, ουτε ψαχνω για γκομενο, ουτε θα βγω με κανεναν απο δω, ουτε προκειται ποτέ να βάλω φωτογραφία με τα βυζια μου ή τον κώλο μου ακριβως επειδη δεν εχω τιποτα να αποδειξω. Κι αν δεν ημουν αναγκασμενη αυτη την περιοδο να περναω πολλες ωρες στον υπολογιστη δε θα εμπαινα καν. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζεστε ρε παιδιά, chill!  
1)πμ απο γνωστο μεγαλοδικηγορο καταφθανει σε 5...4....3....2...1....

2)με τη βουλιμια σου αυτα παθαινεις...τρως σαν μοσχαρι,γινεσαι 250κιλα και μετα δεν μπορεις να κουνηθεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι αλλα παρακολουθουσες καιρο και συ ετσι;

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Με την Μαρκελλα εχουμε απο παλιοτερα επαφη με πμ, μην ανησυχεις.

Γιατί σε κάθε αντρικό φόρουμ, αν μπει έστω και μια γυναίκα την κυνηγάνε με pm's κτλ όπως κυνηγαγαν στο eurotrip την τύπισσα στην παραλία γυμνιστών με τα καυλιά έξω;

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Γιατί σε κάθε αντρικό φόρουμ, αν μπει έστω και μια γυναίκα την κυνηγάνε με pm's κτλ όπως κυνηγαγαν στο eurotrip την τύπισσα στην παραλία γυμνιστών με τα καυλιά έξω;

Γιατί μπορεί να πετύχεις αυτό που ψάχνεις και δεν το βρίσκεις σε βίζιτες... και το αντίστροφο από την πλευρά της ενδιαφερόμενης...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Ναι γιατι να τον "παιρνεις" ειναι πιο υποτιμητικο απο τον να τον "δινεις". Δεν ειναι σεξ επι ισοις οροις ξερω γω. Ε ρε μυαλά....απο κατι τετοια που σας βγαινουν εν τη ρυμη του λογου φαινεστε!

Κατα τ'άλλα εχασα το πανηγυρι. Τα συμπερασματα ποια ηταν τελικα? Οτι αν δε δουλευεις χειρονακτικά και δε μεγαλωνεις 9 παιδιά εισαι αχρηστη?

Δυστυχώς για μας χρήστη Μαρκέλλα,καλά κάνετε  και μπορείτε να το παίζεται σε διπλό ταμπλό γιατί εσείς έχετε τα αρχίδια και μεις είμαστε
τα γατάκια κρεμμάμενοι απ το νινάκι σας.Εν προκειμένω μπορείς στο συγκεκριμένο νήμα να λές ότι και η γυναίκα έχει δικαίωμα στο σεξ
ενώ όταν βρεθεί ο "νταβατζής για σας",το ρίχνετε στο "μας εκμεταλεύονται και και και........" το παίζεται γατούλες για να δικαιολογηθείται.

Ε λοιπόν,να ξέρεις οτι όλες είστε άχρηστες και οι σωστές κοπέλες ξεχωρίζουν όπως ο φάρος απ το πέλαγος!Μέχρι τότε μην μπαίνεις στο μπου.
και μας το παίζεις ιστορία

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Γιατί μπορεί να πετύχεις αυτό που ψάχνεις και δεν το βρίσκεις σε βίζιτες... και το αντίστροφο από την πλευρά της ενδιαφερόμενης...

Μπα τύπε, είμαι χρόνια gamer και έχω περάσει και σαν administrator από τα πιο μεγάλα ευρωπαικά και ελληνικά forums όπως το mymgn π.χ που έχει 120.000 users πάντα το βλεπα αυτό, ο άλλος τσουτσέκι 18 χρονών δεν είχε γαμήσει ποτέ και έψαχνε την γυναίκα της ζωής του σε forum, με την ελπίδα να είναι μια παρθένα πριγκίπισα, το ίδιο αγάμητη με αυτόν και καθυστεριμένη ταυτόγχρονα για να του κάτσει. Έξω είναι η ζωή τύπε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Kαλύτερο απο την κλαψομουνίαση επειδη δεν μας παιρνει τηλεφωνο η γκομενα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τυπε μονο ο αλεξ τα κανει αυτα εδω μεσα,μπερδευτηκες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μπα τύπε, είμαι χρόνια gamer και έχω περάσει και σαν administrator από τα πιο μεγάλα ευρωπαικά και ελληνικά forums όπως το mymgn π.χ που έχει 120.000 users πάντα το βλεπα αυτό, ο άλλος τσουτσέκι 18 χρονών δεν είχε γαμήσει ποτέ και έψαχνε την γυναίκα της ζωής του σε forum, με την ελπίδα να είναι μια παρθένα πριγκίπισα, το ίδιο αγάμητη με αυτόν και καθυστεριμένη ταυτόγχρονα για να του κάτσει. Έξω είναι η ζωή τύπε!
Ελα ρε τύπε. Μαθε μας πολλά και ωραια πραγματα. Πού ειναι η ζωη?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω παντος πιστευω οτι σε ολους αρεσει να εχουν μια γυναικα αποψη σε ενα αντροκρατουμενο φορουμ.Ειτε ειναι ανορεξικη ειτε ειναι βουλιμικη.Τι σημασια εχει αλλοστε? Αφου πισω απο ενα νικνειμ ολοι το ιδιο ειναι?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε σεις...χωρις να θελω να εμεμβω η να προσβαλλω κανεναν...αλλα παρα πολοι που πανε σε μπουρδελα και συνεπως γρταφτηκαν σε αυτο το σαιτ δεν κατεφυγαν εκει λογο εμφανισης? Θα περημενα οτι σε ενα σαιτ που πολλοι ανθρωποι καταφευγουν στα μπουρδελα επειδη δε βρισκουν γκομενα εξω...δε θα την λενε σε αλλους..λογο εμφανισης..με εκπλησεται η αληθεια ειναι  :o :huh:
εφοσον οι γκομενες ζητανε ολο το χρημα του κοσμου.σαφως και οι αντρες θα επιλεγουν τις πουτανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom