Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ελα ρε τύπε. Μαθε μας πολλά και ωραια πραγματα. Πού ειναι η ζωη?
η ζωη ειναι εδω
judelawgumnos.jpg
http://www.agronews.gr/files/1/zoika/kopadi-provata.jpg[/img[/URL]]

επιστροφη στην φυση........

αληθεια τωρα που το θυμηθηκα,ΜΑΡΚΕΛΛΑ αγροτη ή κτηνοτροφο θα παντρευοσουν ποτε αφου εισαι τοσο κουλ με το θεμα σχεσεις κλπ....;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εφοσον οι γκομενες ζητανε ολο το χρημα του κοσμου.σαφως και οι αντρες θα επιλεγουν τις πουτανες
Που κολαει αυτο ρε συ?? Τι σχεση εχει αυτο? Εγω ρωρησα απλα πως γινετε να υπαρχει εχρθικοτητα πως τις γυναικες ενως αντροκρατουμενου τσατ λογο εμφανισης τη στιγμη που το 50% τουλαχιστον των μελλων του μπου,μαθανε το μπου γραφτηκαν στο μπου και γαμησαν σε μπου...λογο εμφανισης...θα περημενα μια ''ανοχη''...δεν μιλαμε στο chat της channel με διμετρα μοντελα...αυτο ειπα..στι σχεση εχουν τα λευτα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Που κολαει αυτο ρε συ?? Τι σχεση εχει αυτο? Εγω ρωρησα απλα πως γινετε να υπαρχει εχρθικοτητα πως τις γυναικες ενως αντροκρατουμενου τσατ λογο εμφανισης τη στιγμη που το 50% τουλαχιστον των μελλων του μπου,μαθανε το μπου γραφτηκαν στο μπου και γαμησαν σε μπου...λογο εμφανισης...θα περημενα μια ''ανοχη''...δεν μιλαμε στο chat της channel με διμετρα μοντελα...αυτο ειπα..στι σχεση εχουν τα λευτα?
εμεις τυπε και στο τσατ της σανελ να ειμασταν ετσι θα τα απαξιωναμε τα μοντελα......

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα παρακολουθουσες καιρο και συ ετσι;

Οχι καιρο, καμια βδομαδα πριν γραφτω max. Ρε, για μια γυναικα το όλο θεμα με μπουρδελα, στουντιο, call girls κλπ ειναι τελείως άγνωστο. Το ξερεις θεωρητικά, αλλά δε γνωριζεις στην πράξη τι συμβαινει. Οπότε ναι, οταν επεσα εδω και ειδα οτι ειναι και τοσο ενεργο σαν φορουμ ειχα μεγαλη περιεργια να δω τι παιζει. Και ψιλομπαίνω καμια φορά γιατι, ξαναλέω, ειμαι συνεχεια στον υπολογιστη αυτη την περίοδο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τυπε μονο ο αλεξ τα κανει αυτα εδω μεσα,μπερδευτηκες
Tο πιστευεις ειλικρινα αυτο ε?
Δεν σου περναει δηλαδη απο το μυαλο οτι μπορει τα κορίτσια να μου λενε τα κατορθωματα καποιων που ενω το παιζουν βαρύμαγκες, τις εχουν ταραξει στα πμ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εμεις τυπε και στο τσατ της σανελ να ειμασταν ετσι θα τα απαξιωναμε τα μοντελα......
Ναι αλλα γιατι? Τι κακο κανανε τα κοκαλιαρικα κοκαινομανη γαμισιμα κοριτσακια?  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οχι καιρο, καμια βδομαδα πριν γραφτω max. Ρε, για μια γυναικα το όλο θεμα με μπουρδελα, στουντιο, call girls κλπ ειναι τελείως άγνωστο. Το ξερεις θεωρητικά, αλλά δε γνωριζεις στην πράξη τι συμβαινει. Οπότε ναι, οταν επεσα εδω και ειδα οτι ειναι και τοσο ενεργο σαν φορουμ ειχα μεγαλη περιεργια να δω τι παιζει. Και ψιλομπαίνω καμια φορά γιατι, ξαναλέω, ειμαι συνεχεια στον υπολογιστη αυτη την περίοδο.
καηκες και συ αυτο ηταν....τωρα για να φυγεις ή πρεπει να παντρευτεις ή να πεθανεις ή να κλεισει το σαιτ.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ναι αλλα γιατι? Τι κακο κανανε τα κοκαλιαρικα κοκαινομανη γαμισιμα κοριτσακια?  :P
αυτες ειδικα ειναι που μπορεις ανετα να τις απαξιωσεις και να τις ξεφτιλισεις πανηγυρικα

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τυπε γιαυτο εμεις στηριζουμε gl για γκλομπαλ μοντερειτορ για να μπαναριστουν απο το μπου οι ασχημοι κι οι ασχημες

υγ ξεκολλα λευκε ιπποτη, οπως δουλευουν οι γκομενες τα λιγουρια που πανε και σφηνωνουν στην κουβεντα τους για ενυδατικη και μεικαπ στο κοσμοπολιταν το αντιστοιχο ισχυει και για τις καμπιες που μπαινουν εδω

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.038
Πόντοι
4.655
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.

Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;

Υ.γ στην υγειά μας.

Καλα εκανες και δεν εκανες κινηση να την πηδηξεις, σαν ηρθε σπιτι σου. Παρτο χαλαρα, δεν τρεχει, αφου σε κλανει, παιζει και αλλος γκομενος, οποτε αστο!

Κατ'εμε, αμα μια γκομενα γουσταρει, τοτε προτιμα να αραξει με τον αντρα που θελει παρα για καφε με φιλη. Οτιδηποτε διαφορετικο, παιζει μαλακια.

Π

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πάντως πολλά-πολλά ΠΜ , χαριεντισματα και τετοια δεν εχω με κανεναν (ξερω, χεστηκατε)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.038
Πόντοι
4.655
Α δηλαδή την πήδηξες και μετά εξαφανίστηκε..
Ε τότε δεν την πήδηξες καλά.
Εχουμε πει οι γυναίκες θέλουμε πήδημα  [size=20pt]δυνατό με ρυθμό και δίχως αύριο[/size].
Δεν τα έκανες όλα αυτά.
Δεν με άκουσες.

παπαριες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε γιαυτο εμεις στηριζουμε gl για γκλομπαλ μοντερειτορ για να μπαναριστουν απο το μπου οι ασχημοι κι οι ασχημες

υγ ξεκολλα λευκε ιπποτη, οπως δουλευουν οι γκομενες τα λιγουρια που πανε και σφηνωνουν στην κουβεντα τους για ενυδατικη και μεικαπ στο κοσμοπολιταν το αντιστοιχο ισχυει και για τις καμπιες που μπαινουν εδω
Ποιος παει και γραφετε στο κοσμοπολιταν για να μιλησει για ενυδατικες???  :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: .Αδερφε δε με νοιαζει να υπερασπιστω κανεναν απλα μια λογικη (για μενα) παρατηριση εκανα,απλα μου φανηκε περιεργο τιποτα αλλο. Εκλασα στο γελιο ομως με αυτο που ειπες με το κοσμοπολιταν  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυσικα και πρεπει να με στηριζετε γιατι πρωτον δεν ξεχνω τους φιλους μου,δευτερον για καθε ψηφο δινω 50 ευρω και τριτον μονο εγω μπορω να ανεβασω το σαιτ επιπεδο και να το παω μπροστα

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
Εγω πάντως πολλά-πολλά ΠΜ , χαριεντισματα και τετοια δεν εχω με κανεναν (ξερω, χεστηκατε)

Μα αμα δηλώνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι γιατί να στην πέφτουν με PM? Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είναι του παρακαλετού αφού βλέπεις η ποικιλία επιλογών είναι τεράστια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom