Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ωρες ωρες σκεφτομαι να φτιαξω ενα γυναικειο κλωνο μονο για σενα ;)  :grin:
Ξερεις ποσα "υποπτα" γυναικεια νικς με ελαχιστα ή καθολου μηνυματα, μου εστειλαν πμ και φυσικα δεν απαντησα ποτε?
Για πολυ γατακι με περνατε μερικοι.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
φυσικα και πρεπει να με στηριζετε γιατι πρωτον δεν ξεχνω τους φιλους μου,δευτερον για καθε ψηφο δινω 50 ευρω και τριτον μονο εγω μπορω να ανεβασω το σαιτ επιπεδο και να το παω μπροστα

:-* :-* :-*

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
σαντάλ θα καθόσουν ποτέ να σου βάλει κωλοδάχτυλο ο κομμωτής, γενικά οι γκόμενες δαχτυλιάζονται από τους κομμωτές? την αλήθεια πες όμως μ'ενδιαφέρει η γνώμη σου :)

:rolleyes:.σε τί σκατά κομμωτήριο ..πηγαίνεις κοσμά ?? :rolleyes: :dunno: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Ξερεις ποσα "υποπτα" γυναικεια νικς με ελαχιστα ή καθολου μηνυματα, μου εστειλαν πμ και φυσικα δεν απαντησα ποτε?
Για πολυ γατακι με περνατε μερικοι.
καλα καλα, κρατα μικρο καλαθι....  :)

χρονο να χουμε ν ασχοληθουμε  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:rolleyes:.σε τί σκατά κομμωτήριο ..πηγαίνεις κοσμά ?? :rolleyes: :dunno: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

σκέφτομαι να γίνω κομμωτής μαν αν είναι να δαχτυλιάζω γκόμενες τόσο απλό και φυσικά μόνο γυναικεία κουρέματα ;) περιμένω απάντηση από σαντάλ αν έχει φάει δαχτυλάκι ελπίζω να μην ντρέπεται ανώνυμα νικ είμαστε ;)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα ρε μαλέα? Να τέτοια λες και την πατάς.. Είναι και που μπαίνεις και υποστηρίζεις το πουστρέλι που μπαίνει με το νικ της Μαριάννας και σου βγαίνει το όνομα..

Δεν καταλαβα καθόλου τι εννοεις! Οτι ειμαι αλλη και μπαινω με αλλο νικ? Για όνομα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν καταλαβα καθόλου τι εννοεις! Οτι ειμαι αλλη και μπαινω με αλλο νικ? Για όνομα.
Προφανως εννοει οτι δεν εισαι γυναικα, επειδη χρησιμοποιησες την αντρικη εκφραση "ρε μαλέα".

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
45
Πόντοι
66
σαντάλ θα καθόσουν ποτέ να σου βάλει κωλοδάχτυλο ο κομμωτής, γενικά οι γκόμενες δαχτυλιάζονται από τους κομμωτές? την αλήθεια πες όμως μ'ενδιαφέρει η γνώμη σου :)

αν ο κομμωτης μπορουσε να μου κανει κονε μαζι σου... :)
θα εκανα τα παντα εκτος απο ανταυγειες

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306

Ρε Μαρκέλλα εφόσον δεν αποδεικνύεται πουθενά τι είσαι (μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι και ο Ε.Τ.), μόνο από τον τρόπο γραφής σου μπορεί κάποιος να βγάλει (ΑΝ θέλει) κάποιο συμπέρασμα.

Εμείς εδώ ξεκάθαρα και στο λέμε και το βλέπεις άλλωστε ότι έχουμε σα χόμπυ να πηδάμε. Άλλοι για την εμπειρία άλλη από ανάγκη. Το δηλώνουμε ευθαρσώς, το πληρώνουμε και το κάνουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
σκέφτομαι να γίνω κομμωτής μαν αν είναι να δαχτυλιάζω γκόμενες τόσο απλό και φυσικά μόνο γυναικεία κουρέματα ;) περιμένω απάντηση από σαντάλ αν έχει φάει δαχτυλάκι ελπίζω να μην ντρέπεται ανώνυμα νικ είμαστε ;)
Μονο δαχτυλακι τύπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom