gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειναι καλο παλικαρι ο μαρκελλος.....Εξακριβωμένο?
ειναι καλο παλικαρι ο μαρκελλος.....Εξακριβωμένο?
Mα ποιες ειναι επιτελους αυτες οι συνθηκες???Καλα κοιτα, αν τα παίρνεις όλα τοσο σοβαρα θα μπορουσες να πεις οτι και ολοι οι αντρες που συμμετεχουν στο φορουμ του μπου ειναι no life (καλα, καποιοι ειναι) γιατι αν ειχαν ζωη θα εμπαιναν, θα διαβαζαν τις κριτικες που τους ενδιαφερουν και θα εφευγαν. Πολλά λοιπόν μπορεις να πεις αναλογα με το πώς το σκεφτεσαι. Αν ομως το δεις νορμαλ θα πεις "οκ μπαινω που και που για να χαζεψω και να πω 2 μαλακίες"- ως εκει. Αν ψαχνεις απο μενα εναν βαθυτερο ψυχολογικο/εμφανησιακο/φροϋδικό λόγο, δεν εχω να στον δωσω. Απλά χαζολογάω κι εδω αραια και που λογω συνθηκων.
υποψιν οτι η μονη αληθινη μουναρα του μπου δλδ η σανταλ δεν μιλαει με πμ με τον αλεξ....να τα λεμε αυτα
υποψιν οτι η μονη αληθινη μουναρα του μπου δλδ η σανταλ δεν μιλαει με πμ με τον αλεξ....να τα λεμε αυτα
ποτε ειπαμε για εκεινο το φιλαρισμα τελικα ...?
μονο ψαλιδι, μασκα και κατ 'οικον![]()
![]()
![]()
Καλα κοιτα, αν τα παίρνεις όλα τοσο σοβαρα θα μπορουσες να πεις οτι και ολοι οι αντρες που συμμετεχουν στο φορουμ του μπου ειναι no life (καλα, καποιοι ειναι) γιατι αν ειχαν ζωη θα εμπαιναν, θα διαβαζαν τις κριτικες που τους ενδιαφερουν και θα εφευγαν. Πολλά λοιπόν μπορεις να πεις αναλογα με το πώς το σκεφτεσαι. Αν ομως το δεις νορμαλ θα πεις "οκ μπαινω που και που για να χαζεψω και να πω 2 μαλακίες"- ως εκει. Αν ψαχνεις απο μενα εναν βαθυτερο ψυχολογικο/εμφανησιακο/φροϋδικό λόγο, δεν εχω να στον δωσω. Απλά χαζολογάω κι εδω αραια και που λογω συνθηκων.
μετα κερνας γλειφομουνι και δαχτυλο;ποτε ειπαμε για εκεινο το φιλαρισμα τελικα ...?
μονο ψαλιδι, μασκα και κατ 'οικον![]()
![]()
![]()
...είσαι σε απόγνωση ...δηλαδή !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετα κερνας γλειφομουνι και δαχτυλο;
Και να φαινεται το λαιμουδακι ασπρο ασπρο ε? Ααααααααχ.....πριν πιασουν οι ζεστες και ειναι μονο για μαζεμα ψηλα...
καλο αυτο γιατι καποιοι βαζουν νερο απο τον θερμοσιφωνα για σπασιμομετα ...βερυκοκο χειροποιητο![]()
![]()
κι ενα ποτηρι κρυο νερο
![]()
μετα ...βερυκοκο χειροποιητο![]()
![]()
κι ενα ποτηρι κρυο νερο
![]()
ε και εσυ τωρα...εισαι της λεπτομερειας![]()
Στην περίπτωση του παρόντος ιστότοπου το ΚαληΝύχτας θα ήταν πιο δόκιμο.
Την καλησπέρα μου Άγιε![]()
Στην περίπτωση του παρόντος ιστότοπου το ΚαληΝύχτας θα ήταν πιο δόκιμο.
Την καλησπέρα μου Άγιε![]()
O Νύκτας;
http://[URL unfurl="true"]www.amarantos.gr/wp-content/uploads/2013/01/196663_1971219281761_1429814_n.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κορυφαίος ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: