Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω πάντως πολλά-πολλά ΠΜ , χαριεντισματα και τετοια δεν εχω με κανεναν (ξερω, χεστηκατε)
δεν εβαλες καμια φωτογραφια με τις βυζαρες σου ή την κωλαρα σου που αρεσουν εδω στα μελη γιαυτο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
φυσικα και πρεπει να με στηριζετε γιατι πρωτον δεν ξεχνω τους φιλους μου,δευτερον για καθε ψηφο δινω 50 ευρω και τριτον μονο εγω μπορω να ανεβασω το σαιτ επιπεδο και να το παω μπροστα
Εγω φιλε αν φτιαξεις aplication για το iphone που σου βρισκει call girl οπως το θες στα γουστα σου την ωρα που το θες και κανεις και παζαρια στην τιμη με σιγουρες εξετασεις και να ερχεται σπιτι σου σε 20 λεπτα απο οταν πατησεις οκει...σε ψιφηζω και για προθυπουργο!!! :rockon:

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ναι, βρηκες ανθρωπο να την πεις τωρα.

Εσύ την είπες σε εμένα όχι εγώ σε εσένα, εγώ καψούρης είμαι, έφαγα ένα άκυρο σε εισαγωγικά, είχα πιεί και κλαψομούνιασα σε ένα φορουμ που δεν ξέρω κανέναν. Που κολλάει αυτό με το ότι σε όλα τα forums τα ανδροκρατούμενα τουλάχιστον ταράζουν στο μουνοδούλιασμα τις γκόμενες ενώ κάτα 90% όλες τους είναι σαν γαμώ την παναγία;

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΠΜ εχω δεχτεί πολλά (δεν το παίρνω προσωπικά, και μονο που δηλωνεις γυναικα αρκει), απλά συνηθως δεν απαντάω καθολου εκτος αν ειναι nick που "αναγνωριζω". Και δεν πιανω χαζοσυζητησεις, αυτο εννοω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εσύ την είπες σε εμένα όχι εγώ σε εσένα, εγώ καψούρης είμαι, έφαγα ένα άκυρο σε εισαγωγικά, είχα πιεί και κλαψομούνιασα σε ένα φορουμ που δεν ξέρω κανέναν. Που κολλάει αυτό με το ότι σε όλα τα forums τα ανδροκρατούμενα τουλάχιστον ταράζουν στο μουνοδούλιασμα τις γκόμενες ενώ κάτα 90% όλες τους είναι σαν γαμώ την παναγία;
Aυτη η ποσοστωση αληθεια φιλε μου, από πού προκυπτει? Τα δικα μου στατιστικά λενε άλλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tο πιστευεις ειλικρινα αυτο ε?
Δεν σου περναει δηλαδη απο το μυαλο οτι μπορει τα κορίτσια να μου λενε τα κατορθωματα καποιων που ενω το παιζουν βαρύμαγκες, τις εχουν ταραξει στα πμ.

αααα δουλευεις την προσεγγιση στυλ φιλεναδα κολλητουλα.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306
ΠΜ εχω δεχτεί πολλά (δεν το παίρνω προσωπικά, και μονο που δηλωνεις γυναικα αρκει), απλά συνηθως δεν απαντάω καθολου εκτος αν ειναι nick που "αναγνωριζω". Και δεν πιανω χαζοσυζητησεις, αυτο εννοω.

Δεν έχεις κολακευθεί από κάποιο PM ώστε να σκεφτείς κάποια στιγμή να πας για καφέ έστω με κάποιον που γνωρίζεις και ψιλο-εμπιστεύεσαι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Oχι βεβαια. Εσυ νομιζεις οτι μονο στις φιλεναδες τα λενε ολα οι γυναικες?

εγω νομιζω οτι θελεις ενα χερι καλα χαστουκια γιατι δινεις λαθος εντυπωση στο καθε ναυαγιο να αισθανεται φρεγατα

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Aυτη η ποσοστωση αληθεια φιλε μου, από πού προκυπτει? Τα δικα μου στατιστικά λενε άλλα.

Όπως προείπα έχω βρεθεί σε φόρουμς μοντελισμού, σε gaming forums και σε αρκετά άλλα όπως μερικά γνωστά που αφορούν pc's κ.τ.λ για να ρωτήσω για διάφορα πράγματα για το pc μου. Ε όταν σε τέτοια ανδροκρατούμενα φορουμς βλέπεις γυναίκες υπάρχουν 3 περιπτώσεις, 1) είναι σαύρα και με την ανωνυμία ενός φορουμ + γνωρίζοντας πόσο μουνόδουλοι είμαστε οι άντρες τονώνει την χαμηλή αυτοπεποίθηση της.2) Είναι σαύρα και ψάχνει γαμιά. 3) Δεν είναι σίγουρα σαύρα και βρήκε τυχαία το forum ή γράφτηκε από περιέργεια ή ακόμα και για να τρολλάρει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
...και στον κομμωτη :)

σαντάλ θα καθόσουν ποτέ να σου βάλει κωλοδάχτυλο ο κομμωτής, γενικά οι γκόμενες δαχτυλιάζονται από τους κομμωτές? την αλήθεια πες όμως μ'ενδιαφέρει η γνώμη σου :)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχεις κολακευθεί από κάποιο PM ώστε να σκεφτείς κάποια στιγμή να πας για καφέ έστω με κάποιον που γνωρίζεις και ψιλο-εμπιστεύεσαι?

Να κολακευτω απο ΠΜ?  :huh:  Δεν ειμαι 15 χρονων ρε μαλέα, ελα τωρα! Δε εμπιστεομαι κανεναν,ουτε εχω ανταλλαξει πανω απο 3-4 πμ με κανεναν. Απλά συμπαθω μερικους, απ'αυτα που βλέπω κυρίως κι οχι απο προσωπικες συνομιλιες. Σου λέω, δεν θελω να εχω πολλα-πολλά για χαβαλε μπαινω. Γκόμενο εχω, αλλα και να μην ειχα δε θα ψαχνόμουν σε φορουμ.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να κολακευτω απο ΠΜ?  :huh:  Δεν ειμαι 15 χρονων ρε μαλέα, ελα τωρα! Δε εμπιστεομαι κανεναν,ουτε εχω ανταλλαξει πανω απο 3-4 πμ με κανεναν. Απλά συμπαθω μερικους, απ'αυτα που βλέπω κυρίως κι οχι απο προσωπικες συνομιλιες. Σου λέω, δεν θελω να εχω πολλα-πολλά για χαβαλε μπαινω. Γκόμενο εχω, αλλα και να μην ειχα δε θα ψαχνόμουν σε φορουμ.

Και που να μάθει ότι μπαίνεις στο μπουρδέλα  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ποιον συμπαθεις περισσοτερο?

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
573
Πόντοι
306

χαχαχα ρε μαλέα? Να τέτοια λες και την πατάς.. Είναι και που μπαίνεις και υποστηρίζεις το πουστρέλι που μπαίνει με το νικ της Μαριάννας και σου βγαίνει το όνομα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom